Gość: Święta Krowa IP: *.chello.pl 12.02.05, 01:37 Boże! Zatrzymaj świat - ja wysiadam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oiva Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: 134.93.56.* 12.02.05, 01:46 Dziesiąty grosz dla Jadzi, niech se Jadzia wsadzi... A do wiadomości pani Ani (chociaż ona bojkotuje) to wszechpolskość daje się wyleczyć z lepszym powodzeniem niż homoseksualizm, z pomocą terapii behawioralnej...elektrowstrząsy i inne bodźce awersyjne mogą okazać się skuteczne... Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 [...] 12.02.05, 12:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elefantino1 gertychjugend to dobry pomysł. Zabij czerwonego 12.02.05, 14:07 jeszcze dzisiaj i tym, co masz pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panwojtek. Re: gertychjugend to dobry pomysł. Zabij czerwone IP: *.netcologne.de 12.02.05, 14:59 elefantino1 Ty idioto jeden. Lecz sie na nogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOP GIERTYCH!!!! POLECAM STRONKĘ ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 17:31 www.giertych-stop.kom.pl/files/nazizm.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Re: POLECAM STRONKĘ ;-) IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 17:57 No, no... myślę jednak, że ciekawsze cytaty możnaby dobrać z wypowiedzi różnych ałtorytetuf moralnyh. Zainteresowani mogą poszukać w twórczości ustnej i pisanej p.p. Miłosza, Szymborskiej, Michnika, Geremka, Mazowieckiego... Ach Przepraszam! To akurat byłoby nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon SZKODA ŻE JEDNAK NIEBYŁO FOTEK TYCH "LASEK" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:47 PEWNIE WTEDY WYSZŁO BY NA JAW DLACZEGO SIĘ TAK ANGAŻUJĄ W TE IDIOTYZMY nikt normalny się nimi nieinteresuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaj Re: SZKODA ŻE JEDNAK NIEBYŁO FOTEK TYCH "LASEK" IP: *.ght.atl.wayport.net 12.02.05, 21:22 Nie badz taki szybki w ocenach. Ja tez polecam dyscypline umyslowa i dyscypline ciala. Tak jak starozytni i okazuje sie dokladnie tak jak MW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieobiektywna_GW Re: Artykuł wyjątkowo żmijowaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:48 Pozorując życzliwość pani redaktorka GW ze skóry wychodzi, żeby zaszkodzić tej znakomitej organizacji jaką jest Młodzież Wszechpolska. Podłość ubrana w szaty uprzejmości. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Szkoda ze WM tak mało buduje, a tylko krytykuje... 12.02.05, 23:21 Cusz, to w wiekszosci zasciankowa ale z moralnymi zasadami (niekoniecznie madrymi, ale zasady a tym bardziej moralnosc nie zawsze jest madra, zwykle zupelnie nie). Szkoda ze sie marnuja na negowaniu swiata - pogarda dla "Polaczkow" co lubia "jakos to bedzie". Negacja UE - zamiast sluzyc PL. Zapominaja tez ze, od wielu lat, wojna jest ekonomiczna a nie inna - Niemiec, zwlaszcza przedsiebiorca 4x pomysli zanim zrobi biznes z kim innym niz Niemiec. Takiego partotyzmu, a nawet szowinizmu nam brakuje. Nie potrzeba jednak ekstremizmow w rodzaju MW, zagubieni, szukaja swojej tozsamosci. To najmlodsze sieroty PRL: "Dyskusje - mówi niezrażona Gabrysia - prowadzą do tego, że potem nie ma się żadnego autorytetu i schodzi się na manowce." FAjne jest zycie gdy nie trzeba za duzo myslec i dokonywac trudnych wyborow. Zreszta poniekad Gabrysia ma racje bo brak nam autorytetow, jednak droga do nich nie prowadzi przez brak dyskusji (co za bzdura????) Rzygam tylko na takich typow jak Giertych, straszny cynizm a i brak poszanowania czlowieka, "sam, bez nas, jestes nikim": "Na ostatnim zjeździe podkreślał to Roman Giertych: "Organizacja będzie sprawna, gdy każdy będzie wykonywał polecenia. Jak ktoś tego nie rozumie, niech odejdzie. Kim będziecie, jak przyjdzie dekret sądu koleżeńskiego o wykluczeniu? Bez organizacji będziecie niczym!". " Bo co to znaczy luz? Włożę sobie kolczyk do nosa, spodnie poszarpane... My się dobrze w tym nie czujemy! To nie przystoi człowiekowi, który sam siebie ceni." Orgnung, porzadek. A co to znaczy nie przystoi??? Tak jak u nas malo jest przebierancow tak w Szwecji prawie nie ma mlodego ktory by sobie nie pomalowal np na niebiesko wlosow itp. sa kolorowi roznorodni, weseli. Trzeba byc nieszablonowym. Dlaczego przystoi miec krawat a nie niebieskie wlosy???? Nie rozumiem, jedyna, naturanym i stworzonym przez Nature ubraniem czlowieka jest skora, wiec wszystko co ponad golizne jest w jakis sposob sztuczne. A np krawaty sa wg mnie totalnie apraktyczne i wcale nieeleganckie (jak dla mnie) " Kobietom powinno się płacić za każde wychowywane dziecko - zwolniłyby miejsca pracy; dawać ulgi podatkowe przedsiębiorcom, którzy rozwijają własne firmy; nie wpuszczać obcego kapitału; wprowadzić cła; wyjść z NATO. Być niezależnym." Miejsca pracy to nie jakas skonczona liczba i jak gospodarka jest niekonkurencyjna to ilosc miejsc pracy (konkurencyjnych przedsiebiorstw) spada. Zwolnienie wiec miejsc niewiele by dalo bo ich uscisk dusilby gospodarke tymi zasilkami) Wprowadzic cla, z nato... - najlepiej sie zamknac i schowac przed groznym obcym nieznanym swiatem - powtarza sie lek przed otoczeniem i tym co nieznane - znam to bo nie raz sam mialm rozne obawy przed nowym nieznanym, czy niekiedy naprawialo sie uprzedzenia (wobec Rosjan, Buglarow i Szwabow, chociaz ci ostatni to straszni nudziarze) Zapomina tez panienka ze w kupie razniej i ZAWSZE mozna zdzialac wiecej niz w pojedynke. JAk tego nie rozumie na skomplikowanej przestrzeni ekonomiczno-polit to niech sobie pooglada przyrode "-Będziemy poniżani, jeżeli sobie na to pozwolimy. Jesteś silny - każdemu na tobie zależy" Jestes czlowiekiem, szanuje Cie, tylko jesli jestes sprawny, przydatny... Żenujacy cynizm. I smutne - bo chyba nie zaznała przyjazni... "-Choćby to, że każda cywilizacja ma różne zapatrywania na piękno. Co dla jednych jest piękne i dobre, dla innych jest złe i brzydkie. To znaczy, że nie można mieć rozdwojenia jaźni. Cywilizacje się nigdy nie zgodzą. Odmiennosc to jeszcze nie powod do zwalczania, przeciez moga wspolistniec rozne cywilizacje (czego np nie rozumieja Amerykanie i kałboy Bush) "-Stoisz na wprost zegara i widzisz wskazówki dokładnie na godzinie dwunastej. Staniesz z lewej, wskazówki są po dwunastej, z prawej przed dwunastą. Chodzi o to, by przyjąć właściwy punkt widzenia. Tak jak MW, która zawsze stoi prosto. Rozumiem ją, kilka lat temu, jak miałem lat 20 tez mi brakowąło jednoznacznych opinii, relatywizm i wzglednosc miesza w glowie. Cusz, trzeba sie wtedy zdawac na zdanie rodzicow i mozolnie wypracowywac swoje poglady i rozumiec swiat - czekanie na Duce ktory "wyłoży" prawde to znowu myslenie na skroty zagubionej prowincjonalnej mlodziezy (ale nie tylko - przy zabieganych rodzicach tzw wielkomiejska tez jest skołowana) A artykuł jest zjadliwy bo z Żydorczej, - mi tak Zydzi nie przeszkadzają ale tam naprawde pracuja prawie sami Zydzi (chociaz sie z tego smieja, i w wiekszosci to nieortodoksi, czesc zupelnie zasymilowana - wiem z pierwszej reki) Smutne tylko ze ta organizacja tyle prądu i zapału traci na akcje przeciw, przeciwko, a tak mało na budowanie i tworzenie. Poz all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Z Re: Szkoda ze WM tak mało buduje, a tylko krytyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:55 Nie widze tu żadnego zaścianka ,bo cóż jest w tym złego że młoda dziewczyna pracje nad sobą i chce być przydatna dla swego kraju .O jakim ekstremizmie mówisz ? Gdy ktoś jest niewygodny to tak jak za komuny np. ekstrema Solidarności.Nie nazywałbym ich sierotami prlu raczej III RP.Sieroty prlu to to młodzież z blokowisk i popegierowskich wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desspo Re: a co zbudowala wybiorcz?wystarczy popatrzec IP: 200.206.78.* 13.02.05, 15:08 >Arkadiusz T. z MW. Czy mógłbym wziąć od pani te kasety? Dziewczyny zbojkotowały >panią? Ale czy mimo wszystko nie mogłaby mi pani pomóc? Rozumie pani, mam kłopot. >Muszę mieć te nagrania i jak to zydokomuna nie pomogla a na wydatki narazila stara ubecka szkola :-(((((((((((((( i logowac sie nie trzeba pewnie czekaja na oklaski tfu bratanki z ordynackiej i urbana Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Re: Szkoda ze WM tak mało buduje, a tylko krytyku 16.02.05, 09:22 Gość portalu: R.Z napisał(a): > Nie widze tu żadnego zaścianka ,bo cóż jest w tym złego że młoda dziewczyna > pracje nad sobą i chce być przydatna dla swego kraju .O jakim ekstremizmie > mówisz ? Gdy ktoś jest niewygodny to tak jak za komuny np. ekstrema > Solidarności.Nie nazywałbym ich sierotami prlu raczej III RP.Sieroty prlu to to > > młodzież z blokowisk i popegierowskich wsi Zaścianek: Panienki boją sie obcych, innych, obcokrajowcow itp - to strach niewyartykulowany - jak dawniej bab na wsi co sie bały "innych", elektrycznosci, dwupłatowca itp Tez nei widze nic zlego w tym ze dziewoje pracuja nad sobą, nawet b.pasuje, i - zdaje sie - sa postharcerkami - a to zwykle porzadna ekipa Smutne tylko ze dziewcze rozwija sie negujac rzeczywistosc, widzac wszystko w ciemnych barwach + ukierunkowana na niszczenie "istniejącego zła" - zamiast - budować "nowe dobre". Smutne jest to ze neguje rzeczywistosc i chce jakiegos innego swiata. Raju? Nawet slusznie przywowales Solidarnosc - to ta sama czesc ludzi. Ktorzy zawsze chca zmieniac, rownac z ziemia i budowac od zera. A teraz nie czas na niszczenie a na budowanie - nie mamy juz wojsk sowieckich w PL, jestesmy u siebie. Fakt, sieroty III RP, bardzo dobrze to wychwyciles (as) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Artykuł wyjątkowo żmijowaty IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.05, 14:42 To nie artykul zmijowaty tylko glupie rozmowczynie ,same sie demaskuja.Ta znakomita organizacja to wstyd dla Polski tak jak Hitler dla Niemiec . Mam nadzeje ze Polacy sa mniej poddatni na takie hasla nacjonalistyczne niz nazi-Deutschland i nie podaza za Giertychem jak Niemcy za Hitlerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desspo Re: ta sama propaganda tymi samymi srodkami IP: 200.206.78.* 13.02.05, 15:12 co w sprawie zastopowania lustracji zydokomuny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Artykuł wyjątkowo żmijowaty IP: *.35.76.83.cust.bluewin.ch 13.02.05, 22:31 Moim zdaniem glupota to raczej wychodzi ale od dziennikarki. Dziwne bo zaloze sie, na pewno nie autryzowala wywiadow wiec potencjalnie mogla dowolnie poprawic swoja pozycje i splycic rozmowcow. A tak wyszlo ze nieskutecznie szukala dziury w calym. Pewnie poczatkujaca... Gość portalu: ja napisał(a): > > To nie artykul zmijowaty tylko glupie rozmowczynie ,same sie demaskuja.Ta > znakomita organizacja to wstyd dla Polski tak jak Hitler dla Niemiec . Mam > nadzeje ze Polacy sa mniej poddatni na takie hasla nacjonalistyczne niz > nazi-Deutschland > i nie podaza za Giertychem jak Niemcy za Hitlerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toż mówie autorka nic nie pozoruje, niemoto umysłowa. IP: 62.233.214.* 13.02.05, 15:12 tu wszystko widac jak na dłoni. przygłupki same sie kompromituja swoimi wypowiedziami. wystarczy właczyć play na magnetofonie i wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Artykuł wyjątkowo żmijowaty IP: *.35.76.83.cust.bluewin.ch 13.02.05, 22:25 Musze przyznac, ze sama nie wie do czego sie doczepic. Szuka dziury w calym, a w sumie wyszlo, ze w sumie to sa normalni ludzie z zasadami. Praca nad soba itd. I co Gazeta mialaby niby zaporoponowac w zamian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinn Re: Artykuł wyjątkowo żmijowaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:15 normalni ludzie z zasadami? jakimi zasadami? ze milosz to hanba dla polski? że homoseksualistów nalezy leczyć? że nie dla unii? że pełna podległośc wobec giertycha? że studenci białoruscy nie mają prawa studiowac w Poslce???? to nazywasz zasadami? wolę to, co proponuje gazeta - tolerancję, która nie jest pustym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinn Re: Artykuł wyjątkowo żmijowaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:06 obiektywnie to oni są traktowani w innych mediach. im sie należy dużo gorszy portret, skóra się jeży, kiedy się czyta o ich poglądach. i oni młodzież kształtują?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: Artykuł wyjątkowo żmijowaty IP: *.ornet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 13:43 Nie kształtują - święcie wierzę! Szkoda, że ta dziewczyna, która opowiadała o gimnazjalistach "kłócących się" z nauczycielami i tłumaczyła, że trzeba ich słuchać, bo są mądrzejsi, nie powiedziała, co owi gimnazjaliści na to. Głowę dam, że tam więcej nie przylezą, chłe, chłe... Takie poglądy to się nawet gimnazjalistom nie mieszczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTIFA MAMY DLA WAS BUTELKI Z BENZYNA I KAMIENIE!!! IP: 217.97.131.* 17.02.05, 12:15 tak tak... wspaniala organizacja... tylko dla kogo??? jak was slucham i na was patrze flaki mi sie przewracaja, moze ktos z mw wskaze mi roznice miedzy wami a hitlerjugen??? bo poki co nie widze zadnej, tak wam sie tylko wydaje ze umiecie sie pieknie kamuflowac hehe, poki co - jak w temacie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Re: SZKODA ŻE JEDNAK NIEBYŁO FOTEK TYCH "LASEK" IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:58 "[...] należy się rozwijać, mieć zainteresowania, znać języki. - No właśnie, dlaczego? - pytam. - Żeby spłacić dług - odpowiada. - Dług? - Wobec Ojczyzny, która dała nam życie. Za to, że stworzyła mnie Polką [...]" Czy ktoś może mi wytłumaczyć co takiego zdrożnego jest w powyższym, pierwszm z brzegu cytacie z artykułu???? Czy ja juz sfiksowałem??? czy naprawdę lepiej gdyby były lewackimi feministko-lesbijkami? A może inaczej - panienkami spod latarni, w których obronie z pianą na ustach rzucili się parę dni temu "nowocześni" forumowicze pod artykułem o propozycjach uporządkowania prostytucji i burdeli w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: SZKODA ŻE JEDNAK NIEBYŁO FOTEK TYCH "LASEK" IP: 217.199.83.* 12.02.05, 23:09 Przytoczony fragment wypowiedzi sugeruje ze koleznaka z MW jest niezwykle szczesliwa ze nie jest Niemka. No bo Niemcow nalezy nienawidzic z definicji. Zydow tez, Anglikow i Francuzow bo nie pomogli jak trzeba bylo, Szwedow za "Potop", Rosjan i cala reszte "Ruskich" tez (no tu to wiadomo czemu!!!), Chinczykow bo jest ich za duzo, Hiszpanow bo seplenia, Australijczykow bo chodza do gory nogami... No i jak widac bycie Polka jest niezwyklym przywilejem w tym calym zwierzyncu :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Re: SZKODA ŻE JEDNAK NIEBYŁO FOTEK TYCH "LASEK" IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:36 Hahahaha.... policz mi na palcach jednej ręki tych Niemców, Szwedów, Anglików, Francuzów, którzy serdecznie żałują tego, że nie są Polakami :-) Którzy podróżując po świecie podszywają się pod Polaków, usilnie starając się, by uznano ich za urodzonych nad Wisłą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desspo Re: ciekawe ze polacy nie byli do awantury w iraku IP: 200.206.78.* 13.02.05, 15:07 oceniany jak zdradziecki albion , zbrodniczy niemcy itd itp dziewczyna mowi ze moze byc dumna z tego ze jest polka i nie musi sie wstydzic za wybory swego narodu i chwala jej za to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczytaj mi mamo problem w tym że polakami są jedynie ci których IP: 62.233.214.* 13.02.05, 15:25 jej organizacja uzna za polaków. ma to mniej więcej tyle wartości co zapewnienia pewnego herlawego czarnowlosego karakana że najlepsi są wysocy, dobrze zbudowani blondyni. szkoda że go nie posłuchano i nie ukatrupiono na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyciągnij wnioski najkrócej i bez netykiety: głupol z ciebie desspo IP: 62.233.214.* 13.02.05, 15:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SZKODA ŻE JEDNAK NIEBYŁO FOTEK TYCH "LASEK" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.05, 15:12 A ja zaluje ze Jadzia nie urodzila sie papuga one maja latwosc nauki jezykow obcych i mielibysmy papuge wszechpolska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SZKODA ŻE JEDNAK NIEBYŁO FOTEK TYCH "LASEK" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.05, 14:56 Po pierwsze to brednie bo mamusia z tatusiem dali zycie za zgoda Pana Boga.Po drugie po co uczyc sie jezykow skoro zionie sie pogarda i z zalozenia nie lubi sie ludzi innych narodowosci np.Niemcow.Gdzie tu wartosci chrzescijanskie?Po trzecie feministki lesbijki tez mocno przeginaja tylko w druga strone. Mam nadzieje ze w Polsce sa jeszcze normalni ludzie ktorzy dlug splacaja nie ojczyznie tylko rodzicom a innymi ludzmi nie gardza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podpowiedź sfiksowałes. IP: 62.233.214.* 13.02.05, 15:18 to jest najkrótsza odpowiedź. a może byłeś walniety zawsze - to ew. druga mozliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podpowiedź ...a ja polecam troszkę pomyslec na luzie IP: 62.233.214.* 13.02.05, 15:15 bez spietych posladków, bo ci krew z mózgu odpływa, kapralino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: SZKODA ŻE JEDNAK NIEBYŁO FOTEK TYCH "LASEK" IP: *.chello.pl 12.02.05, 22:43 Gość portalu: hegemon napisał(a): > PEWNIE WTEDY WYSZŁO BY NA JAW DLACZEGO SIĘ TAK ANGAŻUJĄ W TE IDIOTYZMY > nikt normalny się nimi nieinteresuje ------------------------- Nie grymaś koleś. Młode ciała zawsze smakowite, nawet wszechpolskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: SZKODA ŻE JEDNAK NIEBYŁO FOTEK TYCH "LASEK" IP: *.35.76.83.cust.bluewin.ch 13.02.05, 22:27 Recze, ze opisany typ pensjonarki kreci mase normlanych facetow duzo bardziej niz modelka z Playboya. A dodatku jesli laska ma zasady to nic lepszego nie moze byc pod sloncem. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaysunday Re: SZKODA ŻE JEDNAK NIEBYŁO FOTEK TYCH "LASEK" 14.02.05, 11:29 o tak.. "największa bowiem rozkoszą jest uwieść zakonnicę i to naprawdę cnotliwą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr One chyba sa dominami s-m. IP: *.kuins.net / 130.54.130.* 17.02.05, 09:12 One chyba sa dominami s-m. Odpowiedz Link Zgłoś
mudshark Re: One chyba sa dominami s-m. 17.02.05, 09:41 Gość portalu: Piotr napisał(a): > One chyba sa dominami s-m. ------------------------------- to taka odmiana Lebensborn, czy dom publiczny na użytek państwa... to nie jest polskie, a jeśli tak - to są kobietki ulicznice, bo tam generalnie działają na rzecz takich alfonsów jak wierzejewski... Odpowiedz Link Zgłoś
osmol Re: POLECAM STRONKĘ ;-) 17.02.05, 12:59 Gość portalu: LZ napisał(a): > No, no... myślę jednak, że ciekawsze cytaty możnaby dobrać z wypowiedzi różnych > ałtorytetuf moralnyh. Zainteresowani mogą poszukać w twórczości ustnej i pisane > j > p.p. Miłosza, Szymborskiej, Michnika, Geremka, Mazowieckiego... Ach Przepraszam > ! > To akurat byłoby nie na miejscu. Faktycznie, to byłoby nie na miejscu, Osoby przez Ciebie rpzedstawione nie głosza faszyzmu! ________________ Osmól Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bang! Re: Oberfuhrer G. i jego wygolone bojowki... IP: 129.81.192.* 13.02.05, 00:13 Obejrzalem... i - fakt - frazeologii jaka posluguje sie najmlodszy z opetanego rodu Giertychow nie powstydzilby sie Hitler, Mussolini, czy gen. Franco... P.S. Skad sie w Polsce (kraju tak ciezko doswiadczonym przez historie) tyle tego faszystowskiego oraz rasistowskiego g...a bierze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: POLECAM STRONKĘ ;-) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.05, 14:34 Niestety chory nacjonalim dopadl tez Polske .To okropne i prymitywne mowic ze sie nie lubi jakis ludzi ze wzgledu na jego narodowosc A moze Pana Jezusa tez nie lubicie dziewczynki wszechpolskie bo byl Zydem.Mam nadzieje ze kiedys dorosniecie i dojrzejecie do tego zeby mieszac sie w sprawy publiczne , bo teraz to powinnyscie przewietrzyc sobie glowy i poznac moze kilku madrych ludzi w tym tez obcokrajowcow moze jakiegos milego Niemca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desspo Re: ile razy trzeba prostowac ze zydem nie byl IP: 200.206.78.* 13.02.05, 15:11 byl czlowiekiem i to jest esencja przyczyny jego smierci i mozliwosc wiary w jego przeslanie ludzi ze wszystkich kontynentow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ile razy trzeba prostowac ze zydem nie byl IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.05, 15:25 Wlasciwie to obojetne czy byl Zydem czy Chinczykiem czy Niemcem .Byl czlowiekiem Poczucie czlowieczenstwa powinno kierowac naszym poczuciem dumy a nie przynaleznosc narodowa. . Odpowiedz Link Zgłoś
marmurka Re: ile razy trzeba prostowac ze zydem nie byl 18.02.05, 23:10 Byl czlowiekiem. Mial blond wlosy do ramion i blękitne spojrzenie, jak na obrazkach... ;-) desspo, bez obrazy, stary, ale to chyba nie jest forum dla Ciebie. Szkoda Twoich nerwów, po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciesiol Re: gertychjugend to dobry pomysł. Zabij czerwone IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.05, 00:13 posilkowanie sie pysiu takimi porownaniami ktore z wdziekiem przepuscila cenzura jest dla mnie nietakte. jest to tekst gatunku pani blachowicz o pedalach, skarpetkach i ogole mocno przasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Odp: gertychjugend to dobry pomysł. Zabij czerwone IP: *.pool8254.interbusiness.it 13.02.05, 00:16 Kto to jest pani Blachowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr Re: Blady strach na czerwonych i parchów z GW IP: 213.199.195.* 12.02.05, 15:33 coz jezeli mw ma takich inteligentnych zwolennikow jak ty mozemy spac spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyd Re: Blady strach na czerwonych i parchów z GW IP: *.upc-j.chello.nl 12.02.05, 16:14 Niestety, właśnie nie możemy spać spokojnie. Taki jełop z MW nie zrozumie nic z tego, co przeczyta albo usłyszy, więc nie da się z nim dyskutować. Jak mu każą bojkotować Wyborczą - będzie bojkotował. Jak mu każą pobić albo zabić "nieprawomyślnego" - zrobi to. Największe niebezpieczeństwo tej organizacji to właśnie bezgraniczna głupota i bezmyślność jej członków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desspo Re: hehe nie kupowanie g..w.. zabijaniem :-)))) IP: 200.206.78.* 13.02.05, 15:15 antysemityzmem i czym tam jeszcze :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nachu dajcie spokoj IP: *.server.ntli.net 12.02.05, 17:01 dajcie spokoj!!!te gabrysia i 2 pozostale i m chyba porzadnego k.....brakuje gdzie trezba.jak w seksmisji."sfiksowalyscie boscie dawno chlopa nie mialy" MW NA STOS!!!! giertych palony jako ostatni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kronopio Re: Blady strach na czerwonych i parchów z GW IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 12.02.05, 21:58 Smutno mi...I żal...nawet nie Matki-Polski, bo ta na szczęście nie składa sie (czy M.-P. sie składa?) z samych wszechpolan, co tych ludzi w MW...Zakompleksieni, zamknięci na innych, nowe kultury, odmienne poglądy, do tego tacy szarzy, ze az niemiło patrzeć!!! I tylko sie zastanawiam, ilekroć ich widzę, czy ludzie kochający Jezusa, ktory niósł pozytywne dośc przesłanie powinni mieć mordy przekrzywione nienawiścią... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desspo Re: twoj tekst ocieka slina milosci z okraglego IP: 200.206.78.* 13.02.05, 15:17 stolca kiszczaka :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Blady strach na czerwonych i parchów z GW IP: *.35.76.83.cust.bluewin.ch 13.02.05, 22:44 Zakompleksieni? Zamknieci? Watpie skoro sa zajeci samoksztalceniem i wymaganiem od siebie to najlepesza tradycja Europejska. Zajda duuuuzo dalej niz rowiesnicy od Bravo Girl i dyskotek. Gość portalu: kronopio napisał(a): > Smutno mi...I żal...nawet nie Matki-Polski, bo ta na szczęście nie składa sie > (czy M.-P. sie składa?) z samych wszechpolan, co tych ludzi w > MW...Zakompleksieni, zamknięci na innych, nowe kultury, odmienne poglądy, do > tego tacy szarzy, ze az niemiło patrzeć!!! I tylko sie zastanawiam, ilekroć ich > > widzę, czy ludzie kochający Jezusa, ktory niósł pozytywne dośc przesłanie > powinni mieć mordy przekrzywione nienawiścią... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinn Re: Blady strach na czerwonych i parchów z GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:40 ciekawe tylko, dokąd zajdą, mam nadzieję, że jak juz będą zachodzić tam, dokąd dążą, to mnie juz w tym kraju nie będzie, bo kto wie, czy nie trafię na ich listę do bezpośredniej eksterminacji (za feminizm, antykoncepcję i poszanowanie innego).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Oj strach! Wszyscy boimy się faszystów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:26 Katolicy i Polacy (tacy prawdziwi) w szczególności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robinson Re: Blady strach na czerwonych i parchów z GW IP: *.sebastiana.ceti.pl 12.02.05, 22:55 A coś Ty za jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Gimnazjaliści???? toż to dzieciarnia! 12.02.05, 12:47 przestańcie 15 latkom robic pranie mózgu - bo zaraz nam prawdziwe hitlerjugend wyrośnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.client.comcast.net 12.02.05, 04:42 Popieram !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicarica Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 12.02.05, 07:49 ooooo matko, ale mi szczęka opadła... Co za hitlerowcy! Przykre tylko to, że młodzi dają się tak manipulować i wykorzystywać przez polityków... No, ale ich sprawa - może im przejdzie z wiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 NIE WYSIADAJ,NIECH LEPIEJ ONI WYSIADAJA... 12.02.05, 08:06 MW NIE JEST CZYMS NOWYM NA TYM SWIECIE,TAKIE ORGANIZACJE JUZ ISTNIALY, CHOCIAZ SLUZYLY ROZNYM TOTALITARNYM IDEOLOGIOM.Taka organizacja byl Hitler-Jugend w Niemczech czy ZMP w Polsce.Mlodziez Wszechpolska niczym sie nie rozni od tych 'zasluzonych' organizacji mlodziezowvch.DYSCYPLINA I POSLUSZENSTWO WODZOWI, KTORY JEST PONAD WSZYSTKIM, JEST IDEALEM I WZOREM DO NASLADOWANIA,dla tamtych byl Hitler i Stalin (najwieksi zbrodniarze w dziejach ludzkosci), dla Mlodziezy Wszechpolskiej jest Roman Giertych, syn starego Macieja, ktoremu nie udalo sie w zyciu, nie zostal wodzem,byl tylko sluga.Romus jest ambitny, ale ma male szanse zostac 'wodzem narodu', bo jest zbyt wielkim przyglupem, a narod jest zbyt inteligentny i zbyt doswiadczony, zeby sie nie poznac na tym glupku. Co sie udalo Hitlerowi, nie uda sie Giertychowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: NIE WYSIADAJ,NIECH LEPIEJ ONI WYSIADAJA... IP: *.chello.pl 12.02.05, 14:05 popieram. MW - powinni tego zabronić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evelina Re: NIE WYSIADAJ,NIECH LEPIEJ ONI WYSIADAJA... IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.02.05, 15:01 edek47 mnie tylko pozostaje miec nadzieje, ze masz racjei za faktycznie Giertych (ani jeden ani drugi) nigdy (tfu tfu tfu tfutfu, odpukuje w nimalowany internet) nie dojda do wladzy :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumi nie chcę czytać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 08:19 po połowie odkładam nie daję rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzikikamien Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: 80.55.5.* 12.02.05, 08:40 och och- faszystki, nazistki ... czyscie poglupieli ludzie? normalne jest, ze jak sie jest mlodym to sie lubi rozne ekstremizmy- przeciez mamy w Polsce i mlodych komunistow-rewolucjonistow i femolezbijki itd ... Poza tym o leczeniu homoseksualizmu mowil na lamach tych samych Wysokich Obcasow E I C H E L B E R G E R wiec nie jest to jakis 'katolski' wymysl ale obszar zainteresowania normalnej psychoterapii! Zreszta ile takich wszechpolakow jest? jakas garstka, nie wiecej niz gangsterow mlodocianych, ktorzy sa na pewno wiekszym zagrozeniem ... troche zdrowego rozsadku please Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 09:54 no szkopuł w tym, ze ich nie jest garstka a całe mnóstwo - w wakacje w POLITYCE był tekst o nich z dokładnymi liczbami - odsyłam do lektury. Kosciół katolicki we Francji uznaje, ze homoseksualizm to nie chorba = nie da sie tego leczyc - nie jestem pewna czy takie tez nie jest stanowisk Watykanu. hitlerowcy jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.eranet.pl 12.02.05, 21:09 Wielu chorób nie da się leczyć ale nie oznacza to że nie są chorobami. Czy ktoś z tych wszystkich prześmiewców mogłby podać definicję choroby? I czy przypadkiem pedofilia nie mieści się w tych granicach? Nie jestem miłośnikiem Roaman ani nie podzielam jego poglądów ale powiem wam że artykuł rzucił mi inne światło na tych ludzi. Z jednej strony mi ich żal że już nie potrafią sami mysleć a z drugiej strony mają jakieś zasady i w coś wirzą co jest wartością samą w sobie. Z dwojga złego wolę wszechpolaków niż wszelkiej maści lewaków co nie oznacza iż uznaję te zachowania za coś dobrego i naturalnego. Ale młodzi ludzie zwykle łatwo wpadają w wir ideologii prawdziwych czy też utopijnych. Sam kieyś głosowałem za KPN-em a dziś z tego się śmieję. Jak spojrzę na te dziewczyny to widzę w nich siebie. Młodego buntownika który mało myślał a zbyt dużo wierzył różnym demagogom. Więc nie krytykujcie tych ludzi w ten sposób. Część z nich kiedys zrozumie w co się wpakowali za młodu. Na nieszczęście część z nich będzie zastępcami Rydzyka i Macieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SANNHETJEGER Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: 85.89.201.* 12.02.05, 15:01 LUDZIE CO WY CHCECIE NIECH SIE ORGANIZUJA. WAZNE ZE WOGOLE IM SIE CHCE COS ROBIC WTYM SMUTNYM IMARAZMOWYM PANSTWEM. A CO MOZE SIE LEPIEJ ZAPISAC DO SEKTY? ODDAC SWOJE WARTOSCI MATERIALNE I NAWIEDZONEGO PSYCHOLA CO SIE PODAJE ZA WCIELENIE JAKIEGOS BOGA WIELBIC I ODDAWAC MU CZESC, TO BEDZIE LEPIEJ ???.POPIERAM ! POPIERAM!. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Prawdę mówiąc... 12.02.05, 15:12 ... to właśnie te dziewczyny brzmią jako członkinie jakiejś sekty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytałemtwojesłowa Re: Prawdę mówiąc... IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:38 .......uwaga mówi prawdę!głosi ją z poddasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evelina Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.02.05, 15:06 SANNHETJEGER odpowiadam Ci. Wszystko jest kurna lepsze od gdzebania sie w tym wszechpolskim lajnie i przynoszenia wstydu Polsce i Polakom (tym prawdziwym). Wiec moze niech sie faktycznie lepiej do sekty zapisza, wszystko bedzie dla nich lepsze niz MW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yans MW to sekta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 10:35 "odnalazłam sens", "jestem teraz zorganizowana" toż to są wypowiedzi ludzi z sekty, zresztą wystarczy się wczytać, ich świat to MW, a wszystko poza tym to wrogowie. Proponuję psychoterapię dla wszystkich członków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjjjjjjj Re: MW to sekta IP: 217.153.179.* 12.02.05, 13:25 Tak, dzialaja jak wszystkie inne sekty: kult wodza, lektury, wyklady, odpytywanie, kazdy musi sie wypowiedziec, posluszenstwo, wykluczanie, sekta wewnatrz sekty (ta liga), ulotki, adresy, werbowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: MW to sekta IP: 80.48.105.* 12.02.05, 23:38 To nie sekta - to zbrodnicza organizacja, którą trzeba szybko wyeliminować z życia publicznego, zanim przekształci się Hitlerjugend i SS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkk Re: MW to sekta IP: *.crowley.pl 13.02.05, 12:17 zgadzam się z opinią. Obok radia Maryja MW to najniebezpieczniejsza sekta w Polsce. Przyciąga ludzi słabych, mających problemy z samooceną, zakompleksionych. szkoda, że sekty tępią katolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desspo Re: nie ma to jak gang michniko-szechtera IP: 200.206.78.* 13.02.05, 15:26 www.naszdziennik.pl/bpl_index.php?typ=my&dat=20050131&id=my12.txt W koncu ubieglego roku ukazala sie najnowsza ksiazka Waldemara Lysiaka pt. "Rzeczpospolita klamcow - Salon". We wstepie do niej autor tak przedstawia cel swojej pracy: "Naturalnie - obywatele wyksztalceni, myslacy i bystrzy, bez sciagawki wiedza, ze zle elity polityczne (administracyjne, partyjne, sejmowe, rzadowe, et cetera) to tylko zauwazalny latwo trad lub widoczna golym okiem wysypka skorna, gdy zrodlo choroby tkwi glebiej, w innej elicie - elicie decydujacego wplywu. O tej ukrytej elicie pisalo juz dwanascie lat temu (1992) emigracyjne pismo "Echo - Niezalezny Tygodnik Polski" (Toronto): "Polski uklad polityczny ma w srodku jakis niedostrzegalny golym okiem stalowy trzon, jakies spoiwo niewiadomego pochodzenia, ktore ujawnia sie w momentach konfliktow. Okazuje sie, ze jest pewna grupa ludzi, ktora tym wszystkim steruje". Steruje i deprawuje - nie tylko politykow, lecz takze masy ludzi. Nawet lewicujacy B. Margueritte (spolszczony Francuz) przyznal dekade temu: "Wysmienitym sposobem zagwarantowania wladzy pewnych grup, pewnych elit, jest podejmowana szeroko proba deprawowania ludzi, co czyni ich podatnymi na wszelkie manipulacje". Ten wlasnie mechanizm i te "pewne grupy, pewne elity" - wskazuje najnowsza ksiazka Waldemara Lysiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:00 wstyd mi za nich..mlodziez wszechpolska..jak to dumnie brzmi..ale tak naprawde to banda ludzi pozbawionych tolerancji..nie widza ze na swiecie istnieja tez ludzie o innych pogladach..nie widza swiata poza swoim giertchem..on im mowi co maja robic!!dlaczego ci ludzie tacy sa..msciwi..brutalni..dlaczego tak bardzo przeszkadzaja im geje i lesbijki..nie rozumiem przeciez to partia silnie zwiazana z kosciolem..a on uczy milosci..szacunku i tolerancji..boje sie ich..boje sie ze kiedys ja im sie za cos nie spodobam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: .48.242.* / 80.51.176.* 12.02.05, 11:03 kościół ucy tolerancji i miłości. pewnie masz takie zdanie bo chodzisz tylko przy okazji ślubu znajomych. ja tez tylko wtedy chodze ale wystarczy nieraz innych posłuchac co ksieza głosza z ambony, żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.chello.pl 12.02.05, 12:29 LUDZIE !! Na litość Boską!! Nie mówcie, że MW jest związana z KOŚCIOŁEM KATOLICKIM!!! To wielka bzdura!!! Jako katolik pdcinam się od nich zupełnie!!! A zwłaszcza po tym jak ich członkowie zrobili nazistowską burdę w pociągu ze Szczecina do Warszawy. Ci ludzie mają tyle wspólnego z Kościołem co Miller. Po prostu psują mu opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioosh nie, marta IP: 62.233.214.* 12.02.05, 13:41 "..nie rozumiem przeciez to partia silnie > zwiazana z kosciolem..a on uczy milosci..szacunku i tolerancji.." kosciół nie uczy miłości szaczunki i tolerancji. wiara, religia - tak, kościół - nie. dlatego mw ma tak blisko do kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Mylisz sie. W Biblii nie ma słowa o tolerancji. 12.02.05, 14:34 Jest za to miłosc do bliźniego. Moge miłowac wszystkich nawet Urbana czy Michnika ale nie mogę stać bezczynnie wobec ich kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robinson Re: Mylisz sie. Masz problem... IP: *.sebastiana.ceti.pl 12.02.05, 23:11 ...bo nie radzisz sobie z analizą i interpretacją tekstu. P.S.Zdawałeś może maturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaguska Re: Mylisz sie. W Biblii nie ma słowa o tolerancj IP: *.media4.pl 13.02.05, 18:24 No, to zachęcam Cię do sięgnięcia po to o czym piszesz, zanim się wypowiesz. Warto wiedzieć o czym się mówi. Albo nie znasz Biblii, albo mamy inne wydania... Dla przykładu: Rz 14; Rz 15. (Dla uzupełnienia wiadomosci: Rz to List do Rzymian, a 14 i 15 - to rozdziały.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Mylisz sie. W Biblii nie ma słowa o tolerancj IP: *.35.76.83.cust.bluewin.ch 13.02.05, 22:56 A czy to nie chodzi raczej o regouly wspolzycia wewnatrz obozu o podobnych pogladach - wyznawcow tego samoego Boga tyle ze o roznych korzeniach. Jesli chodzi np. o homoseksulalizm to ten sw. Pawel nie byl zbyt tolerancyjny w.g. spolczesnych standardow. Gość portalu: Jaguska napisał(a): > No, to zachęcam Cię do sięgnięcia po to o czym piszesz, zanim się wypowiesz. > Warto wiedzieć o czym się mówi. Albo nie znasz Biblii, albo mamy inne > wydania... Dla przykładu: Rz 14; Rz 15. (Dla uzupełnienia wiadomosci: Rz to > List do Rzymian, a 14 i 15 - to rozdziały.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:16 ja tez mama takie skojarzenia : 1. że to sekta 2.że jakby ich poprzebierać w mudnury hitlerowskie mozna by zacząć wierzyć w podróże w czasie... Przyjrzyj się tej organizacji a masz gotowy materiał na komedie z elementami tragedii.Hipokryzja to słowo które powinno byc dla nich hasłem przewodnim.Cenią wolnośc a dają się zniewolić,jesli pomagasz rozwieszać ulotki choc nie zgadzasz się z ich treścią to jesteś bee a jak wykorzystujesz unijne pieniadze na swoje pomysły choć ninawidzisz unii to jestes super.Chcą urzeczywistnić wizję Polski niezależnej a sami nie wiedzą co to jest niezależność bo bez organizacji jak mowi el dyktatorro Giertycho są niczym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kou Weszpolki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 11:52 Nie zapominajcie, że te dziewczyny to nastolatki. Więc trochę piperzą bez zastanowienia. A pani Fostakowskiej gratualcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walezy Re: Weszpolki IP: *.lublin.mm.pl 12.02.05, 12:37 No tak, ale jak im nie przejdzie z wiekiem? Marnują sobie życie, tworzą się z nich roboty. Ci ludzie nic nie stworzą :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desspo Re: michniko-urbano lubom nie przechodzi IP: 200.206.78.* 13.02.05, 15:26 nie ma to jak stare jak na ordynackiej interesy zydokomuny www.naszdziennik.pl/bpl_index.php?typ=my&dat=20050131&id=my12.txt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempera Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:12 te bojowki dzialaja jak sekty. totalna indoktrynacja. przeraza mnie polska za 10 lat, kiedy Ci mlodzi ludzie dojda do wladzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: 80.48.105.* 12.02.05, 23:39 Nie ma obawy. Życie ich wykasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Z Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:23 Nie przesdzałbym z tą sektą.A bardziej przeraża mnie Polska za 10 lat gdy do władzy dojdzie młodzież dzisiaj studiująca jeżeli wg. dziewczyny występującej w programie Debata reprezentującej organizacje Ostra Zieleń 90% studentów zażywa narkotyki.Polacy za bardzo kochają wolność ,tak że nie wróżę powodzenia żadnemu totalitaryzmowi.W całej Europie są takie młodzieżówki i nikt nie robi z tego powodu rabanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finwal Dlaczego artykuł jest napisany nieobiektywnie IP: *.net.autocom.pl 12.02.05, 12:16 Przeczytałem kawałek i nie mam ochoty czytać dalej. I nie tylko dlatego, że nie zgadzam się bohaterka artykułu (sam tego nie wiem, przeczytałem tylko kawałek). Dlatego, że nie zgadzam się z tonem tego artykułu. Od samego początku, od piwerwszego zdania ("...ton urzędniczki urzędu skarbowego" - a ja znam urzędniczki US które mają miły głos). Od długiego czasu słyszę, że GW schodzi na psy. Powoli sam to zaczynam zauważąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anryfinwal Dlaczego artykuł jest napisany nieobiektywnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 14:10 Finwal, trochę kultury (literackiej)! To jest reportaż, a nie artykuł. W reportażu reporter ma prawo do swojej interpretacji i do swojej wizji. Gdybyś był oczytany, to wiedziałbyś, że istnieje coś takeigo jak archetypy, odnośniki. I wiedziałbyś, że to zdanie wcale nie oznacza, że wszystkie urzędniczki są takie. Kiedy ktoś pisze: "Przywitała mnie z amerykańskim uśmiechem", to wtedy zacyznasz porowadzić śeldztwo, dlaczego nie z rosyjskim uśmiechem albo francuskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desspo Re:hehehe jak karuzela nad gettem -lubie te koryto IP: 200.206.78.* 13.02.05, 15:29 te korytowe klimaty :-( malych lajdakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desspo Re: baju baju o zydowskim pisarskim raju IP: 200.206.78.* 13.02.05, 15:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:16 Wszechpolki i Wszechpolacy jestem z Wami. To co robicie jest dobre. Tak czymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:40 << Wszechpolki i Wszechpolacy jestem z Wami. To co robicie jest dobre. Tak czymać. >> "Czymać"?! Z taka znajomoscia polszczyzny to nawet w Noworodkach Wszechpolskich nie mialbys szans. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Wszechpolki 12.02.05, 12:23 Biedne kobiety...same niewiedzą,w co się wpakowały...skąd ta nienawiść do Niemców...do lewicy...no skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Wszechpolki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:33 Nie dla mnie miłość polsko-niemiecka, Niemców nienawidzę od dziecka. A tak poza tym to przejedźcie się do Brukseli i zobaczycie dlaczego tak popularna jest belgijska partia faszystowska (chcą ją zdelegalizować notabene). Pomiot Dmowskiego wykorzystuje możliwości jakie daje demokracja (cokolwiek by to oznaczało) czyli wolność słowa. To jednak są rzeczy, które można zrozumieć - czarni zabierają pracę baranom w Szwajcarii (w tamtejszej partii 99% to wykształcenie podstawowe lub niepełne) a jeden łysol z drugim nie ma głowy by być menadżerem - rozumiem to. Ale what the fuck !!! znaczy partia nacjonalistów w USA - wyobraźcie sobie, że tam są chłopaki (i dziewczyny), którzy naród amerykański traktują jak każdy inny czyli z prawami wiekowej ojcowizny itd, a idiańcy to barachło jak reszta niebiałych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wszechpolki IP: 80.48.105.* 12.02.05, 23:41 Permanentny brak seksu! Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane 12.02.05, 12:25 trudno sie dziwic, czasy sa ciezkie kolizja idealow z rzeczywistoscia pelna korupcji i nepotyzmu moze kazdego zlamac mlodzi szukaja jakichs autorytetow, sposobu na zycie i niestety czesto trafiaja pod patriotyczne skrzydelka pana giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukasBo Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:25 Czy zwróciliście uwagę, że działacze prawicowi są zazwyczaj cholernie brzydcy? Jeżeli wejdziecie na stronę LPR znajdziecie tam prawdziwą Rodzinę Adamsów (polecam fotkę skarbinika - max.!). W konsekwensji potwierdza to pogląd, iż do skrajnych ugrupowań trafiają ludzie odrzucani i sfrustrowania. Tam, w towarzystwie sobie podobnych, "odgrywają się" na społeczeństwie, które ich nie zaakceptowało (nie przyjęło do "imprezowej" grupy w liceum czy na studiach, nie dopuściło do związku z atrakcyjną kolezanką itp.). Zobaczcie powiększenie fotki "Manifestacja Młodzieży Wszechpolskiej pod ambasadą ukraińską przeciw dewastacji Cmentarza Orląt Lwowskich. Kraków, 22 maja 1999" - wszyscy trzej kolesie są nieźli, a ten w środku mógłby być eksponatem w cyrku obok kobiety z brodą ;-) LIBERALIZM RZĄDZI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:40 LIBERALIZM RZĄDZI !!! Hehehe , czyż nie jest tak że w twoim pojęciu Liberalizmu jest akceptacja dla wszelkich inności ??? Czemuż tutaj się nabiijasz z biednych niewiniątek , toż to niepoprawne politycznie , a fuj !!! ;-)) Pozdrawiam mian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 12.02.05, 15:30 hehe fakt, ze twarze maja wybitnie radiowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesch Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 13.02.05, 00:19 Ale z ciebie zionie tolerancja. Pojdz dalej i zaproponuj euatanazje osobnikow odrzuconych? Wtedy juz bedzie jewropejsko i postepowo pelna geba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Z Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:39 Czy zwrócilście uwagę, że działacze lewicowi są zazwyczaj cholernie piękni Szyszkowska ,Senyszyn i Biedroń .To znaczy brzydcy -żli ,pogratulować tolerancji i obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desspo Re: oleksy przykladem do czego moze dojsc brzydota IP: 200.206.78.* 13.02.05, 15:35 wspierana okropnoscia w postaci chlania michnika z urbanem Odpowiedz Link Zgłoś
nikolaus2 Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane 12.02.05, 12:26 szkoda, ze dziecmi i mlodzieza nie ma sie komu zajac - brak czasu, checi i pieniedzy..., niestety zycie nie znosi pustki, potem wpada ona w objecia takich ludzi. Paradoksalnie MW to tez ludzie inteligentni, ktorzy mogliby promowac swiatłe wartosci, niestety nimi tez wczesniej nie mial sie kto zajac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komentarz Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 12.02.05, 12:28 Brak komentarza,. oto komentarz, na to co wyniosłem z tej lektury. "I zero, może stać się wielkie" ( H.Kalafon).) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yazon do faszyzmu macie juz blisko,powodzenia IP: *.aster.pl 12.02.05, 12:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Wszechpolki - Wyprany mózg ? IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 12:32 Wyprany mózg (ale czy ona go ma)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIkla Re: Wszechpolki - Wyprany mózg ? IP: *.wh17.tu-dresden.de 12.02.05, 12:35 az strach do Polski wracac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuimichino Po prostu faszysci IP: *.j.pppool.de 12.02.05, 12:38 ja nie wiem, dlaczego oni nie lubia Niemcow, stosuja przeciez ich metody.... rozprawic sie z homoseksualistami, Zydami, potem przyjdzie kolej na przeciwnikow politycznych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Po prostu faszysci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:41 Ach strach wyborczą czytać. To się ostatnio dzieje to poprostu nagonka na LPR. Samobronie spadło w sądarzach to wzieli się za nich. A może ktoś z GW zrobił by reportaż o moralności młodzieżówek PO i UW ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyd Re: co to są "sądarze"?????? IP: *.upc-j.chello.nl 12.02.05, 16:23 Może chodzi o ludzi, którzy pracują w sądzie, tak jak kram - kramarze, tak i sąd - sądarze? Tylko czemu mieliby spadać, może chorują na depresję i skaczą z okien? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___________ _ _ nagonka na LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:27 i tam ma być! trzeba naganiać tych troglodytów kot przegnany z kuchni ja nie chce takiej prawicy w polsce a pani? Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Dzięki Gazeto !!! 12.02.05, 14:23 Juz jestem przekonany ze do MW trzeba wstąpić... Jeszcze kilka takich tekstów i bedzie to moja ulubiona gazeta z dowcipami :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel X Wszechpolska ortografia IP: *.altec.pl / *.altec.pl 12.02.05, 13:27 Przed chwilą w innym poście, pod innym nickiem napisałeś "czymać" teraz piszesz "sądarze". Czy wszyscy przedstawiciele MW prezentują taki sam poziom intelektualny? Tak kochacie Polskę a nawet ojczystego języka dobrze nie znacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuimichino Re: Po prostu faszysci IP: *.j.pppool.de 12.02.05, 14:22 Tu nie chodzi o moralnosc tylko o faszyzm, nie rozumiesz? UW nie nawoluje do nienawisci na tle rasowym czy na tle upodoban seksualnych. Zgoda, ci z MW to niedouczeni debile ale sa grozni, tacy sa wlasnie najgrozniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popostu Re: Po prostu faszysci IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:23 a strach jest grozny czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evelina Re: Po prostu faszysci IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.02.05, 15:51 a co to sa te"sądarze"? co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoshi* Dziadkowie sie w grobach pzewracaja IP: *.mm.com.pl 12.02.05, 12:43 dziadkowie i babcie gineli walczac z totalitaryzmem i faszyzmem. w zasadzie ich szczescie ze nie zyja, bo widok ich wnucząt upajających sie tym samym faszyzmem porozdzierał by im serca! nie jestem w stanie zrozumiec jka to jest mozliwe ze mlode pokolenie, mlodzi ludzie, ktoryz maja cholerne szczescie zyc w czasie bez wojen, czasie wolnosci jednostki, czasie demokracji upaja sie nazistowskimi pogladami. giertych jugend i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm a ja myślałem, że to ja mam problemy z siostrą :)) 12.02.05, 12:42 chłopa jej znaleźć :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:43 im trzzeba pomoc... biedni ludzie... jakies przeszczepy mózgu albo cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ichemek Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:44 "Dyskusje - mówi niezrażona Gabrysia - prowadzą do tego, że potem nie ma się żadnego autorytetu i schodzi się na manowce" wow, to chyba mój ideał kobiety, możeby zapisać się do MW coby nie wyhaczyć takie urocze stworzonko? Tylko że o czym z taką pogadać już po wszystkim (i czy aby nie przyjdzie na to czekać do ślubu??)?? No a poza tym ciągły kontakt z nowymi kolegami gdzie jak nie pedał to impotent może być ciężki. Odpowiedz Link Zgłoś