maksi75 16.08.05, 08:40 Ja jestem po operacji piersi i uważam ze jesli ktos ma kompleksy z tego powodu to powinien sobie zrobic taki zabieg Nie Taki Diabeł Straszny Jak Go Maluja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ila23 Re: Powiększanie piersi 20.08.05, 14:50 ale bzdury, ten doktorem po prostu łże w żywe oczy Powikłania związane obrastaniem wkładek tkanką łączną zdarzaja się w większości przypadków. Po pewnym czasie tkanka kostnieje i trzeba wyciągać ją przez solidną dziurę --> blizna. Ochotniczkom radzę poczytać sobie na temat operacji biusty w bardziej niezależnych źródłach, a tego doktorka trzeba kopną w dupę, żeby sobie przestał naiwne klientki napędzać. Co z tego, że teraz dziewczyny będą mialy większe (fakt, że nienaturalnie wyglądające biusty), skoro po latach zaczną się problemy... wkładek nie nosi sie do końca życia, a wymieniać trzeba je dosyć często (moja znajoma w USA musiała wyjmować swoje po 5 latach). Odpowiedz Link Zgłoś
blyskawica5 Re: Powiększanie piersi 21.08.05, 12:02 Zalaczam link ze zdjeciami i opisem komplikacji po operacji powiekszania piersi: www.justbreastimplants.com/gallery/complication_photos.htm Wystarczy kliknac na poszczegolne nazwy zeby zobaczyc na co decyduja sie kobiety powiekszajac piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
sutra Re: Powiększanie piersi 15.09.05, 22:35 Dziękuję. Skutecznie wyleczyłaś mnie z tego rodzaju pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
maith Horror. Nie dajcie się kroić - lepiej wejść na LMB 13.02.09, 21:52 Tu jest LMB forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580 Bo piersi najczęściej są większe niż myślicie, tylko rozpłaszczając je źle dobranymi push-upami nie macie okazji tego zobaczyć. Wypróbujcie precyzyjnie dobrany miękki stanik (nieważne jakiej firmy, grunt żeby miał właściwy rozmiar) Warto też poczytać o małobiuściastych mitach www.pinezka.pl/content/view/3300/1/ Natomiast mam wątpliwości, kiedy chirurg najpierw obiecuje, że będzie straszył, a potem daje obraz, w którego w zasadzie nic groźnego nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna794 Re: Powiększanie piersi 19.09.05, 20:39 no pewnie, ze pisze bzdury. powiklania sa bardzo czeste - ogladalam program amerykanskiej tv i po tym programie wyleczylam sie z operacji. kiedys sama mialam problem z malym biustem. teraz od trzech miesiecy biore malo znane u nas jeszcze tabletki i powiekszylam sobie biust o 1 rozmiar. dziewczyny gdybyscie chcialy wiedziec wiecej o alternatywie operacji plastycznej wejdzcie na sofija.pl. ja od nich kuplam ten preparat. Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: Powiększanie piersi 10.06.06, 19:58 zadne tabletki nie powieksza na stale biustu inne sposobu niz operacj anie ma ,poprostu. jak ktos chce i go stac niech robi . Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes raczej jeżeli 12.08.08, 22:12 nie ma żadnej opcji by ta ktoś zaakceptowała swój normalny wygląd. > > jak ktos chce i go stac niech robi . > Nigdy nie zrozumiem jak można dla idiotycznego kaprysu ryzykować powikłania, rozczarowanie, problemy zdrowotne. Ale oczywiście - dorosły człowiek ma prawo dysponować swoim ciałem jak mu się żywnie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: raczej jeżeli 02.09.09, 02:40 Po czterach latach cudowne tabletki na powiekszenie biustu ze strony "sofija" sa juz znane na calym swiecie. Chirudzy bankrutuja, a panny maja biusty jak Pamela Anderson. Odpowiedz Link Zgłoś
onioni Re: Powiększanie piersi - a naturlane metody? 23.11.06, 03:37 A co sądzicie o tzw. naturlanych metodach, czyli jakaś specjalna dieta i masowanie, czy tez tabletki pobudzjaące jakich hormon odpowiedzlany za wzrost piersi. Niby to śmieszne, ale widziałam, sporo pozytywnych komentarzy na allego takich środków (od kupców), no chyba że podstawieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: Powiększanie piersi - a naturlane metody? 30.11.06, 17:59 niedorozwoj piersi moze byc spowodowany zaburzeniami hormonalnymi, ale nie musi. czesto jest dziedziczony. jezeli ma sie zaburzenia hormonalne: np. za duzo hormonow meskich, za malo zenskich, to kuracja hormonalna(sterydy, tabl.antykoncepcyjne) moze minimalnie zwiekszyc biust. kosmetyki, tabletki ziolowe i inne cuda to placebo. rownie dobrze mozna woda nacierac:)) albo pić:D zaden cudowny krem nie powiekszy biustu - moze ujedrnic sredni/duzy biust, ale nie powiekszy malego - niestety:) Odpowiedz Link Zgłoś
pochmurna Re: Powiększanie piersi - a naturlane metody? 12.04.13, 21:00 Małe piersi to nie jest "niedorozwój piersi", tylko po prostu (stety lub niestety, w zależności od gustu i marzeń) małe piersi. Równie dobrze małe oczy to może być niedorozwój oczu. Wiesz pewnie, jakim kosztem powstawały słynne małe stopy Chinek. I to właśnie można nazwać niedorozwojem (a w tamtej kulturze takie stopy były piękne). Odpowiedz Link Zgłoś
malamuszelka Re: Powiększanie piersi 12.11.07, 18:50 Powiększanie biustu to jak wypychanie stanika skarpetami albo watą. Współczuję, że ktoś musi chodzić z zaszytymi pod skórą plastikowymi workami, żeby poczuć się kobietą. Mam rozmiar A (może?) i w życiu nie zdecydowałabym się na taki zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
swierszczowa1 Re: Powiększanie piersi 13.11.07, 18:43 No oczywiscie że nie ma czegoś takiego jak rozmiar A. Przeciez stanik w rozmairze 60E ma mniejsze miski niż np. 75A. (75A ma stosunkowo duze miski, na pewno za duze na szczupłe dziewczeta o małym biuscie). Odpowiedz Link Zgłoś
oczynocy1 Re: Powiększanie piersi 06.11.08, 19:41 To zycze Ci milego wypychania stanika Odpowiedz Link Zgłoś
mojkoszmar1 Re: Powiększanie piersi 12.02.09, 00:31 gratuluje i zazdroszcze ze doszlas do tego ze powiekszanie to glupota, niestety ja przez swoj kompleks niszcze swoje cale zycie. najgorsze jest to ze nie tlyko sobie. niszcze moj zwiazek, ktorego jako jedynej rzeczy w zyciu jestem pewna. moja zazdrosc nie daje mi zyc i spac. nienawidze sie za to i chcce to w sobie jak najszybciej zmienic i pozwolic zapomniec najblizszej mi osobie jaka bylam przez ostatnie pol roku. chce byc szczesliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
basia455 Re: Powiększanie piersi 01.09.09, 21:43 Ciesze ze swojego biustu,miseczka D. Ale uwazam ze jezeli odpowiednio o niego zadbamy-sa przeciez kremy (osobiscie uzywam zelu z www.pinkstore.pl/index.php ) to nei ma sie czego wstydzic a wrecz pzreciwnie,moze stac sie naszym atutem. Odpowiedz Link Zgłoś
takisobienik Miseczka D nie istnieje 26.08.11, 12:47 W oderwaniu od liczby określającej obwód literka A, D, F czy K nie oznacza absolutnie nic. Np. 60D to zupełnie inny biust niż 90D. forum.gazeta.pl/forum/f,32203,LOBBY_BIUSCIASTYCH_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wen_yinlu Re: Powiększanie piersi 03.06.11, 21:10 > Mam rozmiar A (może?) i w życiu nie zdecydowałabym się na taki zabieg. Ja mam 75A i nie zamieniłabym go na 75C z czasów tuż po ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
pulover Re: Powiększanie piersi 15.09.05, 20:39 moja miła coraz bardziej pragnie mieć wiecej, mnie.... to co ma wystarcza. Pomóżcie moze to nie dla mnie ?(wiek 40---biust po dwójce dzieci---całkiem nieżle trzyma się normy) Odpowiedz Link Zgłoś
gagaw Re: Powiększanie piersi 01.12.05, 20:53 Dzięki za te zdjęcia. Odchudzam się i martwiłam co zrobić z piersiami jak za bardzo schudnę. Teraz wiem- Na pewno nie operacja. Niech zostanie jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
nadja17 Re: Powiększanie piersi 26.12.05, 19:23 A ja mam wahania...18 lat i plaska jak deska ;/ Strasznie bylam napalona na ten zabieg, a teraz sie boje...Po przeczytaniu tych postow odnioslam wrazenie, ze ta operacja zrujnuje mi zycie do konca (wymienianie wkladek, drastyczne powiklania). Czy jednak moze sie udac, ze piersi po zabiegu nie bede sprawiac takich klopotow..? Odpowiedz Link Zgłoś
peppermint1 Daj spokój, naprawdę... 02.01.06, 11:35 Innymi słowy pytasz: "czy jest tu jakiś jasnowidz?" Oczywiście, że może się zdarzyć, że nie będziesz miała aż takich kłopotów, jednak ból po operacji podobno jest potworny i komplikacje dość częste. Ja mam mały biust i też mi to kiedyś chodziło po głowie, ale teraz myślę, że to głupota. No, chyba, że kompleks zatruwa Ci życie, jesteś bliska depresji, boisz się mężczyzn... ale daj spokój, to naprawdę dramatyczna ostateczność i nie bez konsekwencji. Ile masz różnicy cm. w biuście i pod nim? Jesteś jeszcze bardzo młoda - moga trochę urosnąć. Poza tym niepokoją mnie takie doktorki; coraz częściej można się natknąć na "niby-obiektywne" artykuły wychwalające powiększanie biustu, niczym nowy tusz do rzęs. Co za badziewie moralne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alka52 Re: Powiększanie piersi 16.04.06, 21:35 Pewnie, ze moze sie udać!! a nawet więcej napewno się uda..ja mam taki problem ale za rok ide na operacje. Przymieżam się do doktora sankowskiego poczytaj sobie o nim w interniecie a wszystkie wątpliwości znikną. Trzeba wiedzieć gdzie sie zgłosić na taka operacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja206 Re: Powiększanie piersi 16.04.06, 21:48 Powiększenie piersi nic nie da.Wy się po prostu nie akceptujecie i szukacie przyczyn, ale nie tam, gdzie trzeba.Należy zamiast do chirurga zwrócić się do lekarza innej specjalności- psychiatry. Okaleczać się i narażać na utratę zdrowia z próżności to zbrodnia. Lekarzom namawiającym was na taki zabieg kazałabym poddać się podobnej operacji. Ciekawe ilu by się zdecydowało? Odpowiedz Link Zgłoś
jadowitajola Re: Powiększanie piersi 16.04.06, 22:12 kaja206 napisała: > Powiększenie piersi nic nie da.Wy się po prostu nie akceptujecie i szukacie > przyczyn, ale nie tam, gdzie trzeba.Należy zamiast do chirurga zwrócić się do > lekarza innej specjalności- psychiatry. Okaleczać się i narażać na utratę > zdrowia z próżności to zbrodnia. Lekarzom namawiającym was na taki zabieg > kazałabym poddać się podobnej operacji. Ciekawe ilu by się zdecydowało? Też tak myślałam, mając 20 lat Ale teraz...patrząc na mój mizerny biuścik.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaja206 Re: Powiększanie piersi 16.04.06, 22:21 A w czym Ci on przeszkadza? Jakie powoduje dolegliwości i jaki dyskomfort? Odpowiedz Link Zgłoś
berenika-27 Re: Powiększanie piersi 24.05.06, 22:15 Kaja, nie masz racji. Mnie operacja bardzo pomogła w zaakceptowaniu swojego ciała. I nie zrobiłam jej z próżności ale dlatego że piersi poprostu nie miałam. Czy widziałaś kiedyś kobietę z niedorozwojem piersi? Dorosłą kobietę która ma biust jak jedenastolatka z ledwo odstającymi brodawkami? Ja taki miałam. I gdybym miała jeszcze raz zadecydować to poszłabym na zabieg bez wachania. To była najważniejsza i najlepsza decyzja w moim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta6565 Re: Powiększanie piersi 26.06.08, 18:55 Kobiety, które nawet mają MAŁE piersi nigdy nie pewnych rzeczy nie zrozumieją i będę nazywały taka operację desperacją... Mieć MAŁE piersi to nie to samo co NIE MIEĆ PIERSI. Jeśli ktoś ma MAŁE niech się cieszy, że w ogóle je ma. ;) Jest wiele kobiet, które nie mają piersi i tekst "nie mam piersi" nie oznacza "mam małe cycki". Wiem, że jest wiele kobiet, które czytając to co piszę doskonale wie co mam na myśli. Znam ten wstyd, złość, to uczucie które się ma patrząc na siebie w lustrze...To nie jest kwestia bania się facetów, ale tego, że o ile na początku związku nie przejmujesz się wyglądem swoich piersi tak po jakimś czasie, gdy maxymalne zauroczenie przechodzi, nawet sex nie sprawia ci przyjemności bo nie czujesz się w pełni kobietą. Nie mówię już o zakupach bielizny, bluzek, sukienek itp. To nie jest w wielu przypadkach takie "widzi mi się" tylko wielki problem dla kobiety, która mimo tego że jest piękna i nawet jej partner jest nią zachwycony nie daje sobie rady z tym, że czegoś jednak brak. Ktoś kto ma małe piersi tego nie zrozumie, tzn zrozumie ale nie poczuje tego tak bardzo jak ktoś kto np ma niedorozwój piersi. Ja za jakiś tydzień będę miała zabieg - boję się, bardzo... Ale chcę normalnie żyć. To siedzi w mojej psychice od lat i nie mam zamiaru tracić życia (młodości)przez niszczący mnie kompleks. Zrobię to i choćby miało się coś nie udać (a uda się, bo problem komplikacji został tu mocno wyolbrzymiony) dam sobie z tym radę :) Gorzej być nie może ;))) tu żart oczywiście, ale zauważcie jeszcze, że te zdjęcia dostępne na podanym linku zawsze dotyczą tak na moje oko dużych protez. Uważam, że jeśli kobieta, która nie ma piersi decyduje się na dużą protezę to może być problem, ale jeśli jest o zdrowych zmysłach wybierze się do specjalisty (dobrego!!!) i razem wybiorą świetną opcję. Już teraz wiem, że ta decyzja zmieni moje życie, bo nie tylko o wygląd tu się rozchodzi.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bruna6 Re: Powiększanie piersi 26.06.08, 21:06 Bardzo dobrze cie rozumiem, moje dwie bliskie osoby maja ten problem, mozesz mi na priva napisac jak wybieralas lekarza, ile kosztuje taki zabieg. Moja pokrzywdzona, bliska osoba zbiera informacje, szuka sprawdzonego lekarza. Teraz ma stala prace, wiec wchodzilby w rachube jakis kredyt, boje sie zeby nie wpadla w depresje, bo kolejny facet z ktorym sie spotyka znow sie w niej nie zakochal. Ona oczywiscie sklada to na swoje "wybrakowanie". Prosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
izaczka Re: Powiększanie piersi 22.07.08, 14:41 Witam.Przeczytałam wszystkie komentarze,ale przy Twoim popłynęły mi łzy.Fajnie,że są osoby które to rozumieją!Ja miałam zawsze piersi malutkie ale jędrne przy 74 kg wyglądały na maciupeńkie jednak -były.Poznałam nawet fajnego faceta wyszłam za mąż i ciągle myślałam że może kiedyś urosną bo moja mama ma spore.Urodziłam syna i karmiłam go przez prawie 3 lata,cieszyłam się że takie małe piersi i tyle mleka.Potem karmiłam drugiego synka i trzeciego,wiedziałam że cena będzie wysoka.Dziś nie mam już nic-cienka, krótka wisząca skórka zakończona brodawkami-to moje piersi!Mąż mówi że nie mam się przejmować,ale widzę jak dziwnie na mnie patrzy gdy się rozbieram,nawet ich nie pieści i w sumie się nie dziwię bo nie ma czego!Napisałaś"Wiem, że jest wiele kobiet, które czytając to co piszę doskonale wiedzą co mam na myśli. Znam ten wstyd, złość, to uczucie które się ma patrząc na siebie w lustrze...To nie jest kwestia bania się facetów, ale tego, że o ile na początku związku nie przejmujesz się wyglądem swoich piersi tak po jakimś czasie, gdy maxymalne zauroczenie przechodzi, nawet sex nie sprawia ci przyjemności bo nie czujesz się w pełni kobietą". Ja właśnie tak czuje,wstyd mi na plaży,w łóżku i w sklepie kiedy nawet najmniejsze staniki odstają.Długo zastanawiam się nad operacją,radziłam się nawet mojego ginekologa(super facet),powiedział że na pewno nie jest tak źle,kiedy mu pokazałam biust-od razu powiedział z wielkimi oczami,że tu to tylko operacja!Mam wrażenie,że nikt mnie nie rozumie.Nie chcę nie wiadomo czego,ale jestem kobietą i piersi to cała nasza kobiecość ,gdyby facetowi odłączyli nagle męskość-schowaną w spodniach pewnie miałby problem.Chcę operacji ale boję się bo mam dzieci i nie chcę żeby mi się coś stało,muszę być ciągle pełnosprawna ale i szczęśliwa a w tej chwili czuję się okropnie.To duży problem bo wszędzie są głosy za i przeciw a operacja jest kosztowna.Nie wiem co zrobić.Mimo wszystko dziękuję że mogłam się wygadać bo pewnie są takie babki jak ja-jak coś postanowię to napiszę.Gdyby ktoś chciał poradzić to z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Powiększanie piersi 13.08.08, 19:43 Mozna byc przeciwnikiem okaleczania sie ale... Sa sytuacje gdy o okaleczaniu sie nie ma mowy. Czy wszepienie protezy stawu biodrowego ktos nazwie okaleczaniem sie? Nawet jak ryzyko powiklan istnieje? Przy calej swojej niecheci do chirurgi estetycznej, (gdy ladne, zdrowe kobiety (i mezczyzni) okaleczaja cialo w ramach naprawy duszy) nie mozna przejsc obojetnie przy niekturych sytuacjach. Wszystko przeciez jest dla ludzi... i jezeli po cos chirurgia plastyczna sie rozwinela, to wlasnie po to aby takim ludzia jak ty pomagac. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Powiększanie piersi 13.08.08, 22:16 Chirurgia plastyczna rozwinela sie w trakcie i po wojnie, zeby pomoc ludziom, ktorych twarze zostaly spalone, urwane, zmiazdzone itd. Pomagano tez w ten sposob dzieciom z wadami w rodzaju rozszczepienia podniebienia, zajeczych warg, poparzonym, z amputacjami po raku. A proznosc byla dopiero potem. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta6363 Re: Powiększanie piersi 14.05.10, 22:51 Rozumiem i ja Twój problem..bo borykałam się z nim długie lata i marzyłam w końcu ,aby poczuć się jak prawdziwa kobieta.Nie miałam biustu w ogóle- zero!byłam zakompleksiona,chciało mi się płakać przed lustrem patrząc na siebie.Zanim podjęłam tę męską decyzję wiele czytałam na ten temat różnych opini..zawsze są kobiety ,które będą się wypowiadać za i przeciw.Za -to takie ,które rozumieją co to oznacza nie mieć biustu i te, które mają na myśli małe biusty.Czasami oglądając fotki kobiet już zoperowanych byłam zaskoczona,że powiększały sobie i tak ładne biusty..gdybym chociaż taki miała..myslalam wówczas, to nic bym z tym nie robiła. Od roku jestem po operacji.Nie szalałam- dobraliśmy wielkość mojego biustu razem z lekarzem.On nie był zwolennikem dużych biustów ,dobrał wszystko do moich proporcji ciała i zrobił to perfekcyjnie.Jestem wysoka mam 170 cm i 60 kg wagi.implant ma 300ml.Gdybym miała położyć się na stół jeszcze raz zrobiłabym to bez wahania.Nie miałam żadnych komplikacji i nawet nie dopuszczałam do siebie takich myśli.Spełniło się moje wielkie marzenie ,dzięki któremu jestem szczęśliwa i o to chyba chodzi.Jeżeli stać Cię na taki wydatek i możesz sobie pomóc ,bo ost.decyzja zależy od Ciebie to po prostu zrób to!Ja miałam też aprobatę mojego męża ,nigdy mi nie dokuczał, ale jednak też nie próbował mi tego pomysłu wyperswadować z głowy ,raczej wspierał..bo widział jak się krepowałam w różnych sytuacjach, jaka byłam zakompleksiona .Jestem mu za to bardzo wdzięczna.Mam już dorosłe dzieci i mimo mojego wieku spełniłam swoje marzenie..Dziękuję więc moim najbliższym ,że mnie zrozumieli i wspierali w czasie i po operacji,która wcale nie jest aż tak okrutna,a wierzcie mi ,że to uczucie jest warte wiele...oczywiście słowa te kieruje do kobiet ,które wiedzą co mam na myśli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agus_dan Re: Powiększanie piersi 16.05.08, 21:50 Kaju206 Czytam Twoja wypowiedz i zasatanawiam sie po co w ogole wchodzisz na takie forum jezeli uwazasz, ze wszystkie powinnysmy zglosic sie do psychiatry.Jezeli ktos chce w sobie cos zmienic i bedzie czul sie z Tym lepiej to jego sprawa i zycze powodzenia.Poza tym nie wydaje mi sie, ze lekarz moze do czegokolwiek namowic, jezeli nie chcesz to sie do niego nie zglaszasz i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ifkaonly Re: Powiększanie piersi 14.10.13, 22:18 www.cosmetic-md.com/breast/unequal-and-tubular/patient-79/ Tak powiekszenie piersi nic nie da....Skąd wiesz co jest dobre dla wszystkich? Kogoś mi przypominasz..kwa, kwa :P Odpowiedz Link Zgłoś
jenna86 Re: Powiększanie piersi 06.11.08, 21:40 dziewczyny, zdajcie sobie sprawę z tego, że chcecie się poddać OPERACJI! I po co? Prawda jest taka, że mały biust ma zawsze przewagę nad większym bo z reguły ładniej się starzeje no i wydaje się jędrniejszy. Od kilku miesięcy dość ciężko i przewlekle choruję - wizyty u lekarza, szpital stały się moją codziennością. Regularnie poddaję się różnym zabiegom po których ból jest nie do zniesienia. Przeraża mnie fakt, że ktoś chce poddać się dobrowolnie takiemu bólowi (po operacji na bank będzie boleć jak szlag, w końcu to nie mała ingerencja w organizm) i takiemu ryzyku. Jesteśmy wszystkie piękne! już bym prędzej wzięła tę kasę i wydała na porządnego fryzjera, kosmetyczkę i manicure ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ifkaonly Re: Powiększanie piersi 14.10.13, 22:12 www.poustiplasticsurgery.com/case-of-the-week/breast-procedures/nippleareola-procedures/aerola-reduction/breast-augmentation-with-correction-of-tuberous-breasts/ Jedna kobieta na 700 ma takie piersi...rozumiem, ze jestes tego świadoma i świetnie byś sobie poradziła na miejscu tej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
mmarta132 Jestem po operacji 05.06.06, 11:03 Dziewczyny - jestem po operacji od ponad miesiąca. Zdecydowałam się na ten krok ponieważ moje piersi po wykarmieniu dwójki dzieci były lekko mówiąc nieciekawe. Gdybym miała decydować się jeszcze raz-ZROBIŁABYM TO SAMO!!!! Nie słuchajcie o bólu bo takiego nie ma. Jeśłi ktoś chce więcej informacji to prosze na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
anallaa prosze o pomoc 21.11.06, 20:42 mmarta132 napisała: > Dziewczyny - jestem po operacji od ponad miesiąca. > Zdecydowałam się na ten krok ponieważ moje piersi po wykarmieniu dwójki dzieci > były lekko mówiąc nieciekawe. > > Gdybym miała decydować się jeszcze raz-ZROBIŁABYM TO SAMO!!!! > > Nie słuchajcie o bólu bo takiego nie ma. Jeśłi ktoś chce więcej informacji to > prosze na priv Napisałas ze masz jakieś informacje na temat powiększenia biustu. Mam do Ciebie proźbe czy mogłabyś mi przesłać stronkę z informacją na ten temat tylko aby to były rzetelne informacje bo czytając niektóre komentarze to mnie przeraziły, bo w najbliższym czasie tez mam zamiar zrobic taka operacje. I czy mogłabyś mi powiedziec w jakiej klinice i w jakim miescie wykonywałaś ten zabieg. Jak możesz to odpisz mi na mój adres meilowy aneczkaxtx@wp.pl Bardzo dziękuje i serdecznie pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lipka77 Re: Jestem po operacji 14.08.08, 14:23 Napisz coś więcej jak wybrałaś specjalistę i ile to kosztowało ja tez zastanawiam się nad operacją dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_b85 Re: Jestem po operacji 20.02.11, 20:39 bardzo mnie pocieszyłas ja jestem zdecydowana naczytałam sie o komplikacjach trzese gaciami ale bardzo chce powiekszyc biust i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok nastawiona jestem na bol Odpowiedz Link Zgłoś
olgaz2 mam pytanie 30.11.06, 16:50 po co kobiety powiekszeja sobie piersi? jesli dla facetow to musza byc niezle szurniete , jesli dla innych kobiet (na zasadzie-niech Jolka zobaczy jakie mam piersi i peka z zazdrosci)to musza byc niezle szurniete a jesli same dla siebie to chyba musza miec straszne kompleksy i duuuuze "cycki" z szarej zakompleksionej kobiety wampa nie zrobia. Karmienie piersia nie znieksztalca biustu ,to podczas ciazy biust sie zmienia ale wystarczy troche przez te 9 miesiecy zainwestowac w swoje cialo(na pewno kosztuje to mniej niz operacja nawet jakby sie kupowalo co miesiac krem za 250 zl)i cialo po ciazy wraca do normy wiem to z wlasnego doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: mam pytanie 30.11.06, 17:54 zanim zaczniesz sie dziwowac, "po co kobiety..." rusz troche glowa. odrobine wyobrazni i duuuuze "cycki" z szarej zakompleksionej kobiety wampa nie zrobia. tu nie zawsze chodzi o duuze cycki. jest cos takiego jak niedorozwoj piersi. efekt - klatka plaska jak deska. zastanow sie sama, czy nie mialabys kompleksow gdybys byla totalnie plaska. piersi, jakiekolwiek piersi to nie kwestia mody, kultury, a biologii. wszyscy - i kobiety, i faceci - pamietamy cycek matki z dziecinstwa, i dlatego piers kojazy sie ze wszystkim, co najlepsze, cieplem, miekkoscia bezpieczenstwem. bezbiuscie/bardzo maly biust jest jakims brakiem. są plaskie kobiety, ktore nie maja zadnych kompleksow z tego powodu. i super, to znaczy, ze ich rodzice dobrze je wychowali. ale wiekszosc "plaskich", (bo ja nie mowie o tych, co maja B, a chca D) ma kompleksy. i dziwienie sie "a po co, na co" jest zwyklym brakiem wyczucia i empatii Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Jakby rzeczywiscie większość 12.08.08, 22:21 kobiet korzystających z zabiegów miało problem o którym piszesz - podpisałabym sie pod Twoją wypowiedzią. Niestety - sporo dziewczyn decydujących się na operacje rzeczywiście potrzebuje bardziej psychologa czy po prostu wsparcia niż jakichkolwiek interwencji chirurgicznych. Znam dziewczyny (kobiety) płaściutkie jak 10 latki - bez kompleksów chodzące w bikini, zadowolone ze swojego ciała ; znałam też dziewuszkę, która mając normalny biust doszukiwała się u siebie jakichś krytycznych wad, planowała operację. U kobiety z klatką piersiową jak u dziecka chęć zmiany jest zrozumiała - fajnie byłoby gdyby tylko te naprawdę potrzebujące(jeśli tak czuja) osoby decydowały się na interwencje chirurgiczną. i by nikt nie zbija kasy na czyjejś chwilowej chandrze. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Powiększanie piersi 18.12.06, 20:53 Panie moje mile nie powiekszajcie sobie biustu po 1 to zabieg po 2 skutki uboczne po 3 minely czasy kiedy facetom podobaja sie tylko duze piersi tego nigdy nie moglem zrozumiec ze tyle bab sie decyduje na to gowno Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta6565 Re: Powiększanie piersi 26.06.08, 19:01 a czy minęły już czasy kiedy kobieta w ogóle ma piersi? czy myślisz, że robi się to dla facetów? może wyłącznie dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonawawa Powiększanie piersi 23.09.07, 17:16 Zdecydowałąm się na operacje powiekszenia piersi Powiedzcie którego chirurga w Warszawie polecacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
latinbrand Re: Powiększanie piersi 23.09.07, 20:12 Poczytajcie sobie jak to wyglada w krajach, w ktorych powiekszanie biustu jest czyms powszechnym, troche to przerazajace: tierralatina.blox.pl/2007/03/Rewolucyjny-biust-Wenezueli.html karola Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Powiększanie piersi 24.09.07, 19:25 Sama idea doprawiania cycków mnie odrzuca No i jakoś nie mogę się przekonać do klanu Noszczyków... Może z wyjątkiem prof. seniora:P Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko.42s Powiększanie piersi 08.11.07, 11:17 Śmiać mi się chce jak czytam to wszystko...Jestem już dłuższy czas po zabiegu, nie mam żadnych komplikacji, ból także nie był duży, po kilku dniach wróciłam do swoich zajęć i pracy. Polecam wszystkim kobietom, które o tym myślą i mają na to ochotę,ale tylko pod jednym warunkiem - jeśli naprawdę same tego chcecie, a nie dla kogoś innego (faceta,czy kolezanek). Pozdrawiam i z pełną świadomością POLECAM!!! P.S:Po każdym zabiegu moga wystąpić powikłania ale jest to zaledwie niewielki odsetek. Dla osób, które wklejają tu zdjęcia pacjentek z powikłaniami mam pytanie - czy widziałyście strony, na których występują powikłania po porodzie? Są o wiele gorsze...I co, nie zdecydujecie się nigdy urodzić dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: Powiększanie piersi 08.11.07, 18:26 Porownywanie porodu do powiekszania cyckow jest dosc niezreczne i piszac wprost glupie. p. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko.42s Re: Powiększanie piersi 08.11.07, 21:03 Używanie słowa "cyckow" to jest dopiero niezręczne i głupie. Chyba, że pani P. ma cycki, ja w każdym razie mam piersi, biust (podejrzewam, że większość kobiet też) :-) Tak czy inaczej widzę, że niektórzy z tego forum mają niewielką wiedzę na ten temat i są nastawieni anty, nie słuchając osób, które już są po zabiegu. Z takim nastawieniem życzę powodzenia i bardzo proszę - nie straszcie osób, które zdecydowały coś w sobie poprawić. Najwyraźniej nie każdy jest idealny jak Wy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
leanyka Re: Powiększanie piersi 09.11.07, 21:42 Słoneczko:) wyjełaś mi to z ust, właśnie chciałam zachęcic te wszystkie Panie do odwiedzenia stron poswięconym komplikacją po porodzie :) Pozdrawiam 12.12.2007r Zabieg <już się nie mogę doczekać > Odpowiedz Link Zgłoś
leanyka Re: Powiększanie piersi 11.11.07, 18:10 wejdz na stronę www.beautywpolsce.com/forum/ tam bedzie to czego szukasz :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko.42s Powiększanie piersi 11.11.07, 09:22 Gratuluję, że się zdecydowałaś!Naprawdę to nic strasznego a kilka dni po operacji jak ból całkiem minie, będziesz baaaaaardzo szczęśliwa. Jaki rozmiar wybrałaś jeśli wolno wiedzieć? Ja mam 300ml, przedtem nosiłam stanik rozmiar malutkie A a teraz mam wielki uśmiech na twarzy mierząc staniki C. Powodzenia życzę i trzymam kciuki :* Odpowiedz Link Zgłoś
leanyka Re: Powiększanie piersi 11.11.07, 09:39 Witam Mi zaproponowano 335 :)Moze porozmawiamy na gg ?? leanyka@gazeta.pl przeslij jak masz ochotę nr to skrobnę do Ciebie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala838383 Re: Powiększanie piersi 11.11.07, 16:34 ja też zastanawiam się nad poddaniem się operacji. czy możesz udzielic mi informacji w jakiej klinice przeprowadzono twoją operację. bardzo dziekuję pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.s26 Re: Powiększanie piersi 21.11.07, 21:15 mam problem jestem dwa tyg po zabiegu i niby wszystko jest ok tyle ze w jednej piersi cos sie dzieje takie dziwne wrazenie jakby tam było powietrze nie moge nigdzie sie doczytac czy to jest normalny objaw Odpowiedz Link Zgłoś
swierszczowa1 Powiększanie piersi 11.11.07, 23:43 Jakis czas temu w WO inny (a moze to był ten sam?) niezależy ekspert namawial do pomniejszania biustu. Że duży niby utródnia uprawianie sportu, ze brzydki jest itd. Rozumiem ze wszystkie powinnysmy nosic "miske C", cokolwiek pan doktor przez to rozumie (jeśli nosze 60G ale miesze się w 70C a 75C jest lekko przyduże to moze jesze mieszczę sie w kategori "miska C"? nie jestem brzydka i nie musze zmniejszac?), a pan doktor powinien mieć pełny portfel. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Powiększanie piersi 22.11.07, 11:53 tak ale trzeba mieć kase a ja bym chciała trochę zmniejszyć ale jeżeli ktoś ma środki to popieram Odpowiedz Link Zgłoś
gubcia Re: Powiększanie piersi 10.12.07, 21:59 mnie czeka niebawem zabieg :) ale sie cholernie boje mam nadzieje ze bedzie wszystko ok wpadne sie pochwalic albo popłakac Odpowiedz Link Zgłoś
abere8 Jak w 3 min. powiekszyc biust z A do C? To dziala! 23.01.08, 01:41 b75.blox.pl/2008/01/Jak-w-3-minuty-powiekszyc-piersi-z-A-do-C.html Absolutnie nieinwazyjna i bezpieczna metoda :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
liliac Re: Jak w 3 min. powiekszyc biust z A do C? To dz 28.11.08, 16:31 A to akurat prawda :) Czasem naprawdę wystarczy zmienić źle dobrany stanik na dobry. stanikomania.pl/ forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 Odpowiedz Link Zgłoś
cyberkobieta Re: Powiększanie piersi 15.02.08, 14:48 Ja tez kiedyś chciałam powiększyć, ale przeszło mi gdy oglądnęłam program o pięknej dziewczynie, która zrujnowała sobie życie poddając się temu zabiegowi. Zaczeła się rozwijać u niej choroba ogólnoustrojowa, wycieńczenie i osłabienie organizmu (pewnie nie jest to częste ale jednak ryzyko istnieje). Dopiero po pewnym czasie lekarze odkryli ,że przyczyną mogą być wszczepione implanty. Po ich usuniąciu stan jej się poprawił lub już nigdy nie powróciła do dawnej sprawności. A jej piersi wyglądały jeszcze gorzej niż przed zabiegiem. Więc stanowczo odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
meg303 Bliznowiec 15.02.08, 15:44 To genetycznie uwarunkowana skłonnośc skóry do produkowania nadmiaru tkanki w miejscu blizny pooperacyjnej. Wyglądem przypomina gruba dzdzownicę... Nie pomaga żadna korekta, bo powstaje to samo. Mam właśnie coś takiego. Nawet drobny zabieg( usunięcie znamienia) ozdobił mnie w w/w sposób. Dlatego z operacji powiększenia nie skorzystam, musi mi wystarczyć moje B. Acha, karmienie nie psuje biustu, karmiłam 14 miesięcy, biust pozostałb/z:) Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: Bliznowiec 15.02.08, 18:27 1. to prawda z bliznowcem, sama mam po usunieciu wyrostka, dżdżownicę na brzuchu :D 2. jesli tobie karmienie nie zepsulo biustu, to super. ciesz sie, ale nie uogolniaj. bo naprawde wielu kobietom psuje:( Odpowiedz Link Zgłoś
swierszczowa1 Re: Bliznowiec 15.02.08, 22:40 Zwlasza tym 90% kobiet ktore noszą zły rozmair stanika. Odpowiedz Link Zgłoś
swierszczowa1 Re: Bliznowiec 15.02.08, 22:45 A tutaj jak sobie powiekszyc biust z C do F w 5 minut forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=75544292 Odpowiedz Link Zgłoś
janznepomuka Re: Bliznowiec 12.09.11, 12:32 A o laserach Panie słyszały? Takie dobrodziejstwo współczesnej nauki.... Odpowiedz Link Zgłoś
danusia-agusia78 Powiększanie piersi 23.07.08, 18:31 kiedyś w niemiecim talk show padły takie słowa "es ist egal ob Brust gross oder klein trodztdem fein"... zostały wypowiedziane przez prowadzącego, z reszta wydawoałoby sie jakby mu sie wypsneło, ale mi sie podoba i do dzis mam to w głowie, mze dlatego ze mam mały biust... trotzdem fein :) Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.madzik001 Re: Powiększanie piersi 10.08.08, 15:30 Witam wszystkich. mam pytanie. marze o powiększeniu piersi - ja ich praktycznie nie mam... miseczka a nie jest nimi wypełnina - popadam w kompleksy. czasem mi sie wszystkiego odechciewa... mam 24 lata i od 2, 5 roku mezczyzne ktoremu nie pozwalam ich dotykac, czuje sie fatalnie ale co poradzic moge skoro nie stac mnie na operacje? pomozcie... madzik001@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.madzik001 Powiększanie piersi 10.08.08, 15:31 Witam wszystkich. mam pytanie. marze o powiększeniu piersi - ja ich praktycznie nie mam... miseczka a nie jest nimi wypełnina - popadam w kompleksy. czasem mi sie wszystkiego odechciewa... mam 24 lata i od 2, 5 roku mezczyzne ktoremu nie pozwalam ich dotykac, czuje sie fatalnie ale co poradzic moge skoro nie stac mnie na operacje? pomozcie... madzik001@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Powiększanie piersi 11.08.08, 02:30 Zajrzyj do malobiusciastych: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580 Odpowiedz Link Zgłoś
yasmine23 Powiększanie piersi- zmniejszania p[iersi 23.08.08, 17:12 ile kosztuje zabieg powiększania -zmniejszania piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
undiscover Re: Powiększanie piersi- zmniejszania p[iersi 27.08.08, 00:12 a ja mam miseczkę E i bardzo bym chciała zmienić swój rozmiar piersi o dwa numery, na miseczkę C... mojemu mężczyźnie podobają się moje piersi, ale ja zawsze miałam kompleksy z ich powodu :/ wie ktoś czy występują jakieś komplikacje związane z operacją zmniejszania biustu? i czy jest tańsza od powiększana (bo w sumie się nie płaci za te "silikony")? Odpowiedz Link Zgłoś
a_gneskka Re: Powiększanie piersi- zmniejszania p[iersi 29.08.08, 19:23 undiscover napisała: > a ja mam miseczkę E i bardzo bym chciała zmienić swój rozmiar piersi o dwa > numery, na miseczkę C A ja Cię zapraszam na forum Lobby Biuściastych po dobór prawidłowego rozmiaru ;) Tu możesz się przekonać, że przy dobrze dobranych stanikach 70E, 65G czy 65K to są średniej wielkości piersi: tiny.pl/kvlm A jak dobierzesz odpowiedni rozmiar to zapomnisz, że kiedykolwiek myślałaś o jakiejś operacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka45 Re: Powiększanie piersi- zmniejszania p[iersi 28.01.10, 12:31 Nie jest tansza i jest bardzo skomplikowana, ogladalam kiedys program na ten temat, tez mam bardzo duzy biust (F), ale wole sie pomeczyc troszke niz ryzykowac zyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
takisobienik A ja mam F w porywach do G 26.08.11, 12:51 I nic nie zamierzam zmieniać, bo mam wsparcie w postaci DDS - Dobrze Dobranego Stanika :D Naprawdę wszystkim szczerze polecam to forum: forum.gazeta.pl/forum/f,32203,LOBBY_BIUSCIASTYCH_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta6363 Re: Powiększanie piersi 14.05.10, 23:14 a gdzie mam zajrzeć kobieta,która nie ma biustu? do bezbiuściastych? Odpowiedz Link Zgłoś
4-metamorphosis Powiększanie piersi 05.09.08, 18:37 nie przeczytalam artykulu...ale uwazam,ze wszedzie gdzie nie popatrzycie kroluje natura,a nie FAKE tHING..kobieta ma styl najwiekszy kiedy jednak jest soba i jest jaka jest... przykro mi:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Powiększanie piersi 09.09.08, 06:02 Maxi, good luck to you. A wszystkie inne dziewczyny ostrzegam przed tym lekkomyslnym krokiem. Ten rodzaj operacji plastycznej stal sie dzis "normalka" a w USA juz dekade wczesniej bili na alarm. Silikon sie przemieszcza, laduje pod szyja czy w innych miejscach. Litosci nad soba i ciut zdrowego rozsadku. Bo od oferujacych tego typu zabiegi prawdy nigdy nie uslyszycie. Kocham matke czworki dzieci i jej male piersi choc nie sa jedrne jak u "osiemnastki" sa wspaniale. I nigdy nie pozwole jej myslec inaczej. I sam inaczej nigdy nie pomysle. Wszystko jest w glowie. Szczegolnie zdrowy rozsadek. Odpowiedz Link Zgłoś
lynnl Re: Powiększanie piersi 06.11.08, 23:47 Styranizowana ta Twoja żona, skoro nawet nie wolno jej czegokolwiek pomyśleć jeśli na to nie pozwolisz. Poza tym używanie słowa nigdy to zbytni radykalizm. Tylko krowa nie zmienia poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
0malwina Re: Powiększanie piersi 13.11.08, 18:59 zastanawiam sie tez nad operacja. le sie czuje z moimi piersiami.moe cos bys mi poradzila na temat operacji,ile kosztowala.i cy implanty sie zmienia co jakis okres?jestem z okolic ponania i w poznaniu chcialabym zrobic operacje.tylko nie wiem do kogo mam sie zglosic aby zaufac lekarzowi.i pytanie jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
kalika4 Re: Powiększanie piersi 28.11.08, 08:38 ale po co od razu tak radykalne środki jak operacja, może lepiej zacząć od np tabletek czytałam o nich w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
0malwina Re: Powiększanie piersi 30.11.08, 10:59 zastanawiam sie nad tabletkami powiekszajace biust.tylko jest tych produktow tak duzo ze nie wiadomo ktory wybrac. a wiadomo kazdy producent poleca swoj produkt.pisze do tych kobiet ktore stosowaly, stosuja produkty powiekszajace biust.bylabym wdzieczna za odpowiedz, wasze opinie i jaki produkt stosujecie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
liliac Re: Powiększanie piersi 01.12.08, 16:11 Zapewniam cię, że żadne pigułki skuteczne nie są- jeśli oczywiście mały biust nie jest skutkiem poważnych niedoborów hormonalnych, bo w takim przypadku rzeczywiście terapia hormonalna może pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
kalika4 Re: Powiększanie piersi 01.12.08, 17:19 a ja uważam, że tabletki działają... moja koleżanka od miesiąca używa Fabulous Breasts, poczytaj tutaj o składzie itp: powiekszanie-piersi.eu/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
liliac Re: Powiększanie piersi 09.12.08, 18:20 Poczytałam :) I jak mówię- to, że estrogeny mogą komuś powiększyć nie jest niemożliwe, w końcu niektórym kobietom rośnie biust także po pigukach antykoncepcyjnych, wątpię jednak szczerze (jako lekarz) w skuteczność tego typu preparatów na szerszą skalę. Nie sądzę jednak, by w dostępnych bez recepty preparatach stężenia estrogenów były wystarczające by tak działać. Puyałaś ich może o jakieś opracowania statystyczne na temat działania preparatu? Żadna szanowana firma farmaceutyczna nie może bez tego typu badań wypuścić swojego preparatu na rynek. O fachowości sprzedawców dobrze zresztą mówi fragment: "kobiety z rozmiarem „C” są postrzegane jako atrakcyjniejsze o tych z numerami „A” i „B”"- toć nie ma czegoś takiego jak rozmiar B czy C bez podania obwodu- w końcu 70C i 75B i 80A mają praktycznie taką samą miseczkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
0malwina Re: Powiększanie piersi 09.12.08, 18:43 Witam . moze napiszesz mi cos wiecej na temat zazywania tych tabletek?czytalam opinie i niby sa ok, ze faktycznie dzialaja. Ale czy dlugie zazywanie nie powoduje zadnych srodkow ubocznych? I interesuje mnie cena. Za udzielenie informacji z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
0malwina Re: Powiększanie piersi 10.12.08, 14:55 Z malego biustu nie zrobi sie wiekszego. Kazda z nas wie najlepiej jaki ma rozmiar biustu, powiekszenie go optycznie nic nie da. Dla mnie jest to bez sensu. Lepiej skorzystac z innych srodkow .zastanawiam sie nad tabletkami ktore maja za zadanie powiekszyc i ujedrnic biust. Recenzje sa pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
0malwina Re: Powiększanie piersi 12.12.08, 23:51 Mozliwe ze dobrze dopasowany biustonosz zmieni ksztalt piersi ale nie powiekszy go, bo niby jakim cudem? Co do tabletek to prosilabym o wiecej informacji jesli twierdzicie ze szkodza . Odpowiedz Link Zgłoś
a_gneskka Re: Powiększanie piersi 14.12.08, 22:30 0malwina napisała: > Możliwe ze dobrze dopasowany biustonosz zmieni kształt piersi ale nie powiększy > go, bo niby jakim cudem? Tam zaraz cudem ;) Dobry stanik powiększa na 2 sposoby: 1. Doraźnie: biustonosz w odpowiednim rozmiarze zbiera piersi i wypycha je do przodu. Przykład możesz obejrzeć np. tutaj (konfrontacja pusiapka 70B z koronką na fiszbinach w rozmiarze 60E, na tej samej osobie oczywiście): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=74053799&a=74063906 2. Trwale, dzięki tzw. migracji piersi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50580&w=76453069&a=76453554 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50580&w=75554941&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
domilka2 Powiększanie piersi 09.12.08, 12:17 Witam, jestem dziennikarką. Chciałabym porozmawiać z osobami,które mają małe piersi i mają z tego powodu różnego rodzaju kompleksy. Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana rozmową, proszę o kontakt na adres d.lis@tvn.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bajgla Re: Powiększanie piersi 09.12.08, 22:53 Dziewczyny, zamiast zgłaszać sie do programu, który tylko wpędzi was w kompleksy, odwiedźcie lepiej tę stronę: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580 Odpowiedz Link Zgłoś
0malwina Re: Powiększanie piersi 10.12.08, 14:46 Kazda z nas wie jaki ma biust . Powiekszanie go optycznie nic nie da. Wiec lepiej szukac innych rozwiazan. Z malego biustu nie zrobi sie biustu wiekszego, pelniejszego. Ja zastanawiam sie nad tabletkami ktore powiekszaja biust, recenzje sa pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
m.dawid Re: Powiększanie piersi 10.12.08, 15:37 Hmmm tabletki na powiekszenie biustu sa jak tabletki na powiekszenie meskiego narzadu:) działają wyłącznie na nasza wyobraznie a nie na narzad:) nie badzcie naiwni. Odpowiedz Link Zgłoś
0malwina Re: Powiększanie piersi 10.12.08, 18:41 a probowales ze sie wypowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
liliac Re: Powiększanie piersi 11.12.08, 16:57 Nie muszę, wiem co mogą robić farmakologicznie, wiem czego nie mogą, skoro są dopuszczone prawnie na rynku bez recepty. Obawiam się, że nic. A co do tego, że każda wie, jaki ma rozmiar, obawiam się, że nie masz racji, a z racji pracy zdarza mi się widzieć damskie biusty i to w jakie stanik są wciskane. Zapewniam cię, że dobry stanik poprawi ci biust dużo lepiej niż jakieś śmieszne piguły. Odpowiedz Link Zgłoś
bajgla Re: Powiększanie piersi 10.12.08, 20:42 0malwina napisała: > Kazda z nas wie jaki ma biust . Oj nie byłabym taka pewna. Wiele kobiet rozpłascza go sobie źle dobranymi stanikami. >Powiekszanie go optycznie nic nie da. W niektórych wypadkach wystarczy przestać spłaszczać źle dobranym push-upem, zakładając zamiast niego dobrze dobrany miękki stanik. >Wiec lepi > ej szukac innych rozwiazan. Z malego biustu nie zrobi sie biustu wiekszego, pel > niejszego. Ja zastanawiam sie nad tabletkami ktore powiekszaja biust, recenzje > sa pozytywne. Są też recenzje skutków po np. 10 latach? Nie? I nie boisz się o zdrowie? Odpowiedz Link Zgłoś
0malwina Re: Powiększanie piersi 13.12.08, 13:55 nadal trzymam sie swojego zdania.zgodze sie z tym ze biust moze zmienic ksztalt po dobraniu odpowiedniego stanika. ale nie powiekszy sie, tylko zmieni ksztalt. a co do tabletek to nic nie wiem na temat srodkow ubocznych po stosowaniu dluzej tabletek. prosze bardziej przyblizyc mi ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gneskka Re: Powiększanie piersi 14.02.09, 20:05 > nadal trzymam sie swojego zdania.zgodze sie z tym ze biust moze > zmienic ksztalt po dobraniu odpowiedniego stanika. ale nie powiekszy > sie, tylko zmieni ksztalt. Wątek "co mi dała zmiana rozmiaru stanika na właściwy": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50580&w=80316287&v=2&s=0 " Choć noszę dobry stanik krótko [post pisany w czerwcu], bo raptem od marca/kwietnia, ale z wymiarów 70/83-4 mam obecnie 68/86. "Zmianę rozmiaru - z 72/86 na 71/~90(zaledwie od marca 2008). Buły podpachowe mają usilną tendencję do znikania :) "Mój biust bardzo się zmienił, urósł, jest pełniejszy, jędrniejszy, nie wisi gdzieś pod pachami. " "+10cm w biuście -> +7cm przez przez 2 miesiące od kiedy przestałam nosić złe staniki i +3cm przez kilka dni noszenia dobrego;) Lepsze niż operacja plasyczna:))zmiana z 67/83-4 na dzisiejsze 68/93 aż sama nie wierzę;) " etc... etc... Poczytaj o migracji biustu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tibarngirl Re: Powiększanie piersi 02.05.10, 00:20 Czytałam na forum małobiuściastych, że owa migracja biustu nie u każdej się odbywa, nie każda ma ku niej warunki... a co mają powiedzieć dorosłe kobiety, u których różnica w obwodzie pod biustem a w nim to jakieś 5-4 cm i dla których noszenie stanika to jak zakładanie ubrań mamy przez małe dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś
fo-o Re: Powiększanie piersi 02.03.12, 14:02 No ja również raczej nie liczyłabym, że dzięki stanikom biust się powiększy. Jest o wiele więcej skuteczniejszych sposobów na to, żeby miseczka była pełniejsza. Słyszałyście może o powiększaniu biustu własnym tłuszczem? Tutaj jest ciekawy filmik na ten temat: www.youtube.com/watch?v=v9pRAoe7f9c&list=UUr7GHD4uKbYy7JW6cCJiUag&index=9&feature=plcp Taki sposób na powiększeniu biustu na pewno jest skuteczniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ele_vationbeauty Re: Powiększanie piersi 23.09.11, 09:31 Zależy jakie tabletki się bierze-polecam naturalne, ziołowe preparat ELEVATION plus- świetnie działa i naprawde juz po miesiącu widać rezultat (pełna kuracja to 3 miesiące) Warto spróbować, bo cenowo jest korzystna w porównaniu z aptecznymi produktami a o wiele zdrowsza i mniej inwazyjna dla organizmu). Jeśli chcecie spróbować -działa nie tylko na rozmiar piersi ale na całą skórę ciała, gospodarkę hormonalną, libido itd) Piszcie-więcej informacji i na pewno promocje cenowe tylko jeśli odezwiesz sie na maikla b.pacewicz@ayurveda-line.pl Odpowiedz Link Zgłoś
miss_eizo Powiększanie piersi 25.03.09, 13:37 Ja kupiłam za 200 zł zestaw do powiększania piersi i powiększyłam je o 2 rozmiary w 3 miesiące. Bez bólu i wydawania majątku. Oto strona: www.vesvacuum.pl/sklep/product_info.php?cPath=9&products_id=12 Odpowiedz Link Zgłoś
liliac Re: Powiększanie piersi 25.03.09, 14:11 Czy na forum wolno zajmować się reklamą? Odpowiedz Link Zgłoś
tibarngirl Re: Powiększanie piersi 01.06.10, 12:26 No proszę, wszak już w XIX wieku na zbyt mały biust radzono stawiać bańki ;) Na moje oko i szkiełko mało wiarygodna ta reklama. Poza tym, my tutaj mówimy o migracji biustu i polepszania jego kondycji za pomogą odpowiednio dobranej bielizny, która w przypadku wielu kobiet potrafi naprawdę dużo zdziałać (jedna osoba utrzymuje, że dzięki migracji jej rozmiar skoczył do 10 cm więcej, chyba biust zwiększył się jej bardziej niż zrobiłby to po zastosowaniu tej reklamowanej pompki), a nie o metodach inwazyjnych. Są chyba inne wątki tutaj, poświęcone takim rozwiązaniom. Poza tym,nawet po takim zwiększeniu biustu kobieta nie jest zwolniona z umiejętności dobrania sobie stanika, duży biust też nie jest "niezniszczalny" i złą bielizna może mu zaszkodzić. Nigdy nie byłam specjalną entuzjastką tego forum, zwłaszcza, że kobietom z tak małą różnicą biustu i obwodu także producenci porządnych staników mało mają do zaoferowania, niemniej poznałam ostatnio, jak źle dobrany stanik potrafi dać w kość. Odpowiedz Link Zgłoś
poa_trivialis Re: Powiększanie piersi 18.08.10, 10:15 Poza tym, my tutaj mówimy o > migracji biustu i polepszania jego kondycji za pomogą odpowiednio dobranej biel > izny, która w przypadku wielu kobiet potrafi naprawdę dużo zdziałać (jedna osob > a utrzymuje, że dzięki migracji jej rozmiar skoczył do 10 cm więcej, chyba bius > t zwiększył się jej bardziej niż zrobiłby to po zastosowaniu tej reklamowanej p > ompki) Taka migracja może wystąpić u kobiet które mają dużo tłuszczyku i raczej większy biust który przez lata masakrowały za małym stanikiem. Szczupłej młodej kobiecie noszącej np 70A raczej nic nie zmigruje. To że 70A zastąpimy np 65C nie spowoduje że biust będzie większy. Może tylko lepiej wyglądać. Na wielkość nie mamy wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
someday_someone Re: Powiększanie piersi 30.09.10, 19:11 ja także nie mam nic przeciwko temu, żeby piersi powiększać. Przecież wiele kobiet cierpi z powodu małego rozmiaru stanika, mają kompleksy, co także może się odbić na ich samopoczuciu i pewności siebie. Cieszy mnie to, że operacje plastyczne przestały już być w Polsce tematem tabu i coraz więcej kobiet decyduje się na to, żeby nie tylko coś w sobie zmienić, ale też mają odwagę, żeby się do tego przyznać. Kiedyś czytałam, chyba w cosmopolitanie o wspominanej już tutaj IQ Medica i o powiększeniu piersi. Powiem wam, że sama się zaczęłam zastanawiać nas tym, czy nie udać się na taki zabieg. Ale zanim się zdecyduję muszę dokładnie sprawdzić kliniki i lekarzy, bo nie chciałabym paść ofiarą jakiegoś niekompetentnego chirurga. Odpowiedz Link Zgłoś
nailty Re: Powiększanie piersi 22.09.10, 10:56 Nie wierzę w żadne pompki. Nie jest to zdrowe i wątpię żeby działało. Jeśli miałabym powiększać biust, to wolałabym kwasem hialuronowym, a nie implantami. Boję się bólu, poza tym z implantem się zostaje na całe życie. A kwas się po jakimś czasie wypłukuje. Czytałam na stronie kliniki IQ Medica, że jest jeszcze opcja wstrzyknięcia aquamidu - to trwały preparat. Ogólnie opisy na ich stronie raczej sugerują że macrolane to nieinwazyjna i bezpieczna metoda. Rozważyłabym to, bo mają naprawdę doświadczonych chirurgów. Odpowiedz Link Zgłoś
patrium Re: Powiększanie piersi 22.09.10, 12:28 Wiecie, ja nie mam nic przeciwko niekonwencjonalnym sposobom powiększania piersi, takim jak np. Banka, ale jednak w niektórych przypadkach trzeba liczyć się z tym, ze taka bańka może naprawdę niezbyt dobrze działać, szczególnie jeżeli ma się naprawdę mały biust. Z powodu małych piersi wiele kobiet ma kompleksy i ja je doskonale rozumiem, dlatego nie dziwię się, ze korzystają z operacji plastycznych. Zresztą chirurgia plastyczna poszła naprawdę naprzód - stosuje się np. metody bezoperacyjne, jak użycie preparatu Macrolane - preparat jest pochodzenia naturalnego, więc bezpieczny dla organizmu. Warto takiej możliwości się poddać. Na pewno taki zabieg przeprowadza warszawska IQ Medica, zresztą na ich stronie jest dokładny opis, można sobie zerknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
operacjeplastyczne Re: Powiększanie piersi 07.02.10, 20:23 Operacje lastyczne są w stanie wyleczyć wiele kompeksów. Ale należy długo się nakymyślać i ważyć za i przeciw zanim podejmiś się decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
ola5777 Re: Powiększanie piersi 25.06.10, 22:11 A czy możecie mi tak zupełnie łopatologicznie wytłumaczyć o co chodzi dokładnie z tym macrolane? Czy to jest bolesny zabieg i jakie w dotyku sa nasze piersi potem? Odpowiedz Link Zgłoś
lavenders27 Re: Powiększanie piersi 11.10.10, 18:17 Jestem płaska jak deska. Nigdy w żaden sposób nie wpłynęło to na moją samoocenę, ani nie było źródłem moich kompleksów. Od zawsze jestem elegancko, kobieco ubrana, zadbana, szczupła, uśmiechnięta, podkreślam to co mam ładne - czuje się piękna i kobieca. Zawsze wzbudzałam duże zainteresowanie u płci przeciwnej i zazdrość kobiet - rozbieram się bez żadnego zażenowania, raczej z dumą, że mam takie fajne ciało. Gdy mowa o piersiach, zawsze żartuję, że ja to mam niestety tylko miejsce z rezerwacją na biust :) NIGDY nie zrobiłabym niczego, żeby powiększyć piersi. Kocham swoje ciało takie, jakie jest. Naprawdę współczuję kobietom, których poczucie własnej atrakcyjności zależy od wielkości piersi i od rozmiaru "cycków" uzależniają swoje szczęście. Moim największym szcześciem jest chyba to, iż szybko odkryłam, że sex appeal jest tak naprawdę w moje głowie, a nie w głębokim dekolcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
stenimi-pl Re: Powiększanie piersi 01.05.10, 19:07 Ja przyznam ,ze nosiłam sie z zamiarem powiększenia piersi juz od dawna.Ale od tej mysli co chwile odciągała mnie wiaodmośc na temat tego ze po opercaji strasznie boli, czuję sie dyskomfort przez bardzo długi czas.Ale na szczeście natrafiłam na bardzo dobrego chirurga-dr Marcina Wiatroszaka.Jestem zadowolona z tego,ze poszperałam w necie i dowiedziałam sie o metodzie bezoperacyjnego powiększania piersi-Macrolane. Nie wiem jak do końca jest w przypadku operacyjnego powiekszania piersi-ale tutaj przynajmniej ominęła mnie hospitalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
wilsoon Re: Powiększanie piersi 28.06.10, 11:38 Ale kazda kobieta moze innaczej zareagowac na "obce ciało", sa w mediach wypowiedzi za i przeciw operacjom, moze nie tyle ci powiekszanie ale rekontrukcjia persi powinna byc promowana Odpowiedz Link Zgłoś