wieczoorek 24.10.11, 16:18 Znalazłem nową stronę z darmowymi aukcjami internetowymi. www.springtree.cba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubaan30 Re: Darmowe aukcje internetowe. 20.03.12, 16:24 Ja natomiast polecam serwis Aukcjusz Oferuje on prawie trzy i pół miliona odświeżonych aukcji. Mona tam znaleźć dosłownie wszystko w bardzo przystępnych cenach. Ponadto serwis jest bardzo wygodny w obsłudze, więc myślę, że powinien przypaść Wam do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
za10groszy Re: Darmowe aukcje internetowe. 26.03.12, 15:46 WITAJ PRZYJACIELU Mam dla ciebie propozycję nie do odrzucenia Zezy od tego twoje powodzenie w życiu lub jego dalsza wegetacja Już ponad 100.000 osób nam zaufało i zrobiło proste zakupy za grosze tnij.org/p0ry serwis za 10 groszy jest najlepszym tego typu serwisem do zrobienia naprawdę dobrego zakupu za grosze w ostatnich aukcjach sprzedano takie produkty jak: Telewizor SHARP LC-32LE630 o wartości 1999.00zł za 12.76 zł Obiektyw Nikon AF-S 50mm f/1.4g o wartości 1549zł za 3zł I wiele innych doskonałych produktów Wystarczy kliknąć na podany link zalogować się na stronie i rozkoszować się tanimi zakupami tnij.org/p0ry jeżeli nie jesteś zainteresowany zakupami roześlij te wiadomość do co najmniej 10 swoich znajomych daj innym szanse poznać lepsze zakupy następnie będziesz mógł przystąpić do programu partnerskiego serwisu Odpowiedz Link Zgłoś
kubekbydgoszcz Re: Darmowe aukcje internetowe. 12.02.13, 20:44 Witam. Też znalazłem nową ciekawą stronę z możliwością wystawiania aukcji internetowych. Osobiście od jakiegoś czasu testuję platformę quup.pl. Można tam wystawić za darmo niezliczoną ilość ofert jako aukcje internetowe. Na obecną chwile dość często aktualizują system. Jak na razie wszystkie opcje działają poprawnie, niestety nie zawsze odpowiednio szybko. Z tego co widzę przybywa im coraz więcej produktów. Niestety ilość ofert szału nie robi, no ale jeśli jest ktoś - komu zależy aby nie płacić za samo wystawienie - i nie śpieszy mu się specjalnie ze sprzedażą - to śmiało polecam. Jeśli twoje aukcje się skończą, szybko i sprawnie kilkoma kliknięciami wznowisz je również bez ponoszenia kosztów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lena.ka Re: Darmowe aukcje internetowe. 13.02.13, 15:13 Ja mogę polecić platformę handlową mergeto.pl. Aukcje wystawia się za darmo, jest mała prowizja, ale tylko od sprzedanych produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
janomar55 Re: Darmowe aukcje internetowe. 13.02.13, 17:04 M-Na tej stronie niczego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
dar-ful Re: Darmowe aukcje internetowe. 18.02.13, 22:35 izunia_1999_94 napisała: > W sumie duzo jest takich stron ale zadna nie przebije naszego 'kochanego' allegro:) Uważam podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ortpol Re: Darmowe aukcje internetowe. 03.03.13, 21:12 Ja kiedyś wystawiłem z ciekawości kilka aukcji na Świstaku. Strata czasu, zainteresowanie w porównaniu z Allegro zerowe. Odpowiedz Link Zgłoś
paauulaa44 Re: Darmowe aukcje internetowe. 12.09.17, 09:43 Zgodzę się, allegro nic nigdy nie przebije! ___ Zwrot podatku z Niemiec Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
marriusz45 Re: Darmowe aukcje internetowe. 04.03.13, 19:51 Najlepszy serwis aukcyjny to aukcje.mixfirm.pl/ Pewne i bezpieczne aukcje, kupuję się tylko od zweryfikowanych firm! Portal uczciwy wobec kupujących i sprzedających, nie pobiera prowizji, płaci się tylko niski abonament i można wystawiać aukcje bez limitu. Zawsze można kupić coś taniej! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
czikitata Re: Darmowe aukcje internetowe. 23.03.13, 12:06 Allegro jest najlepsze! Ale to wszyscy znamy. Czy jest taki portal gdzie od sprzedającego nie pobiera się za wystawianie żadnych opłat? Odpowiedz Link Zgłoś
dianes.pl Re: Darmowe aukcje internetowe. 29.03.13, 00:11 jest www,dianes.pl zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
binart Re: Darmowe aukcje internetowe. 04.04.13, 17:24 Jest taki portal. Nazywa się: www.taneo.pl Wystawianie aukcji jest darmowe, mało tego wszystkie usługi są za darmo, nawet założenie sklepu jest za free :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jurekni Re: Darmowe aukcje internetowe. 27.08.18, 18:17 Tak jest taki portal to www.komerc.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dianes.pl Re: Darmowe aukcje internetowe. 29.03.13, 00:16 słuchawki za darmoche!kto chce niech bierze za free www.dianes.pl/aukcja-24941.html Odpowiedz Link Zgłoś
mnich73 Re: Darmowe aukcje internetowe. 03.04.13, 10:53 Szukam tych aukcji, szukam i znaleźć nie mogę. Przeglądam prawie wszystko co się pojawia w sieci i na dzień dzisiejszy widzę kilka systemów, które działają w miarę sprawnie. Godnym polecenia do testów są aukcje internetowe quup.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
dianes.pl Re: Darmowe aukcje internetowe. 03.04.13, 10:56 a ja zamiast tego quup.pl. polecam www.dianes.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jurekni Re: Darmowe aukcje internetowe. 23.07.17, 18:30 Darmowe aukcje internetowe to również www.komerc.com.pl/ szybko tam sprzedałem dwie rzeczy i dobrze działają na smartfonie. Odpowiedz Link Zgłoś
jurekni Re: Darmowe aukcje internetowe. 28.08.17, 14:43 Najważniejsze że Aukcje Interntowe Komerc www.komerc.com.pl są bezpłatne serwis nie pobiera żadnych opłat Odpowiedz Link Zgłoś
jurekni Re: Darmowe aukcje internetowe. 27.08.18, 18:07 Niestety ale powyższa strona nie działa - ja zamieściłem bez opłat kilka rzeczy na www.komerc.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ogratis Re: Darmowe aukcje internetowe. 01.10.18, 13:29 Nowy serwis aukcyjno-handlowy lupido.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_troc Re: Darmowe aukcje internetowe. 26.03.19, 17:05 Link nie działa i tak jak wcześniej pisali, allegro najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
proost Re: Darmowe aukcje internetowe. 29.11.19, 14:14 Allegro pogorszyło się strasznie, alternatywy nie ma dlatego wolę serwisy ogłoszeniowe. Odpowiedz Link Zgłoś