Dodaj do ulubionych

sknerus - ktoś coś?

29.01.15, 14:55
hej, ktoś z Was licytuje na sknerus pl? Widziałem tam świetne okazje, telewizory, komórki. Przymierzam się do zakupu bidów ale chciałbym podpytać czy ktoś coś?
Obserwuj wątek
    • magicrazna Re: sknerus - ktoś coś? 03.02.15, 19:16
      tragedia!!!
      kupujesz bidy i licytujesz, bidy schodzą z twojego konta. Jeśli nie wygrasz, pieniądze przepadają. Bidy w trakcie aukcji schodzą jak świeże bułeczki. W ciągu jednej aukcji straciłam Bidów za 130 zł
      • mietus.5 Re: sknerus - ktoś coś? 04.02.15, 21:14
        witam, osobiście nie polecam, wygląda to tak musisz dokonać zakupu tzw bidów, ja za 130 zł. miałam ich 2000 ale jak licytujesz to schodzą one z twojego konta i pomimo że nie wygrałam żadnej aukcji pozbyłam się i swoich pieniędzy. Wprawdzie taka wzmianka istnieje przy zakupie bidów ale nie sądziłam że je zupełnie stracę,
        • lolekk112 Re: sknerus - ktoś coś? 14.04.15, 15:19
          najwyrazniej nie wiedzialas jak grac i mialas pecha ;] jakbys wygrala, to bylby szal, ze wydalas 130zl a masz cos wartego np 1000. to nie takie proste ;P
          • amelia178 Re: sknerus - ktoś coś? 17.11.15, 17:50
            dokładnie kto pisze w necie chwalac sie, że cos wygral praktycznie nikt chyba, ze sie wkurzy jak widzi jak wylewa sie gnoj na dobry portal, najwiecej marudzacych i mowiacych na wszystko nie zanjdziecie na forach, osoby niezadowolone, ktore moga anonimowa sie powyzywac pozdrowienia :D
      • rflegendary Re: sknerus - ktoś coś? 14.04.15, 15:15
        nie zrozumiałaś jak działa strona :) to z bidami do rzecz oczywista, to jest ich waluta i dzieki nim mozesz brac udzial w aukcjach. to czy wygrasz czy nie zalezy tylko od Ciebie, Twoich rywali i szczescia
        • amelia178 Re: sknerus - ktoś coś? 21.11.15, 11:19
          podpisuje sie pod tym, strona z licytacjami, na ktorej znajdziesz bardzo fajne rzeczy, na pewno jakas Ci sie spodoba i skorzystasz z urokow strony.
      • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 14.08.15, 12:39
        wszystko jest wytłumaczone w regulaminie.
      • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 14.11.15, 19:45
        nie zgodze sie z opinia, ze portal jest zly i nikt nie wygrywa jesli bylyby tylko zle opinie na jego temat nie byloby takiego zapotrzebowania i tylu pozytywnych opinii, kazdy ma swoje zdanie, a kazdy portal ma swoich zwolennikow i przeciwnikow. proste zasady wystarczy ze zrozumieniem czytac regulamin polecam.
        • pete-r88 Re: sknerus - ktoś coś? 03.12.15, 05:32
          ludzie to nie allegro, tutaj jest ryzyko i jest zabawa najpierw sie zorientujcie jak gra sie na takich licytacjach a nie od razu ze oszusci bo bol dupy bo nic nie wygralam. ja tez nie zawsze cos wygrywam ale ze sknerusem mamnajlepsze doswiadczenia jesli codzi o tgo typu strony
          • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 06.02.16, 14:20
            Dokładnie, po co się hejtować skoro każdy pisze swoje zdanie, niech każdy skupi się na swoim i nie ma się co obrażać... A sknerusa wiele osób poleca, bo jest spoko.
      • koziq99 Re: sknerus - ktoś coś? 04.03.16, 15:05
        No chyba wiadomo ze jak cos sie obstawia i sie nie wygra to zaklad przepada :D Jak sie gra rozsadnie to od czasu do czasu mozna wygrac przedmioty za bardzo niska cene i mozna wyjsc na plus
      • asahi200 Re: sknerus - ktoś coś? 01.06.16, 11:45
        No dlatego trzeba troche pomyslec przed licytowaniem, na tym to polega, nie wystarczy kliknac raz i czekac na wygrana
    • ipi0 Re: sknerus - ktoś coś? 28.02.15, 07:12
      Zgadza się LIPA 99,9% aukcji to przekręt za przekrętem. Ten sam przedmiot jest wystawiany po kilka razy, aż na siebie i administratora zarobi ..... OBUDŹCIE SIĘ LUDZIE MYŚLICIE, ŻE SERWIS sknerus.pl to święty Mikołaj naiwność i zachłanność ludzka nie zna granic ... SERWIS działa na zasadzie jednorękiego BANDYTY czyli wrzucasz monetę i ciągniesz za wajchę ..... tylko to co ty widzisz dokładnie dziesiątki a nawet setki widzi licytatorów łudząc się, że tylko 2 ludzi licytuje się, a tak naprawdę czasami jest ich dziesiątki .... DLACZEGO POLICJA lub Urząd Ochrony Konsumenta NIE ZAJMUJE SIĘ TAKIMI PORTALAMI - przecież to jawne oszustwo i wyłudzenie - wystarczyło by księgi przychodu i rozchodu sprawdzić .... TYLKO, ŻE NA TAKICH OSZUSTÓW DZISIAJ JUŻ NIE MA KAR, WIĘC BĘDZIE ICH CORAZ WIĘCEJ I CORAZ TO GORSZYCH KIEDYŚ ZŁODZIEJOWI ODCINANO RĘKĘ ale odłam Chrześcijaństwa jakim jest kościół katolicki się wtrącił nie morduj zmienił na nie zabijaj a zabijać trzeba by jeść ...także drugie przykazanie z dekalogu wyrzucił a dziesiąte rozbił na dwa by się zgadzało ... żeby tępe szczały się nie zorientowały = =brak kary śmierci + brak strachu przed czynieniem zła + brak odpowiedzialności bo każdego da się przekupić ... to zawdzięczamy kościołowi katolickiemu, że takich portali i złych ludzi będzie przyrastać i przyrastać == jedni próbując papugować innych będą próbowali się przeskoczyć w coraz to ...... A zresztą wejdźcie na ich stronę na facebook-u
      facebook.com/SknerusPL
      i znajdźcie zadowolonego klienta NIE MA NAWET NIEZADOWOLONEGO .
      • allirreug Re: sknerus - ktoś coś? 15.04.15, 13:54
        zadowolonych klientow na forach widze mnostwo, niezadowolonych tez troche jest :) serwis to nie swiety mikolaj tylko zarabiajacy na siebie i to nie slabo biznes. niemniej jednak ten kto wygra aukcje dyma wszystkich ktorzy w niej grali i ktorym sie nie udalo i to on na nich zarabia, stad telewizory za kilka dych itp
        • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 10.08.15, 19:41
          swięta racja, każdy jakoś na siebie zarobić musi, a ten portal jest świetna alternatywą dla ludzi, którzy chcą zaoszczędzić kilka złoty i może te licytacje dużych przedmiotów są trudniejsze to te mniej wartościowe naprawde nie jest cieżko wygrac :)
          • bialylew35 Re: sknerus - ktoś coś? 12.09.15, 09:42
            dokladnie TO. Nie probojcie wygrac playstation za 2 zł....sprobujcie wygrac jakies garnki i sprzdajcie je na allegro. ja gram na za10groszy i sknerusie i tak wlasnie robie.
            • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 15.11.15, 15:55
              na wszystko jest jakis pomysl :) ale wygrac mozna i to jest najwazniejsze dla osob, ktore nigdy nie probowaly i nie wiedza co myslec o tym portalu. warto sprobowac
              • asahi200 Re: sknerus - ktoś coś? 01.06.16, 11:42
                nie wiem o co chodzi ludziom ze jak nie wygraja od razu to chca na policje dzwonic :P
    • kom14 Re: sknerus - ktoś coś? 13.03.15, 00:29
      Radzę wszystkim uważać na ten portal, ja zakupiłam u nich przez "Kup teraz" wieżę, niby w ciągu 14 dni miałam ją otrzymać, a tu ani pieniędzy ani wieży. Nie ma z nimi żadnego kontaktu telefonicznego, wysłałam już kilka maili przez formularz kontaktowy...zero odzewu.
      Czy ktoś jeszcze został przez nich w ten sposób "nabity w butelkę"?
      • amelia178 Re: sknerus - ktoś coś? 12.12.15, 12:51
        Widocznie czegoś nie doczytałeś w regulaminie lub nie przeczytałes ze zrozumieniem, wszystko da się wyjaśnić i pamietajmy, że portal daję nam szansę na wygraną, ale żadnych obietnic, pewności nie ma.
      • maradonaaa Re: sknerus - ktoś coś? 21.07.16, 22:10
        Kup teraz ? Może ty lepiej allegro scigiaj.
    • pur.ka Re: sknerus - ktoś coś? 28.03.15, 16:40
      no wlasnie ja też zalicytowałam tam sobie pare rzeczy i nie miałam problemów z otrzymaniem przesyłki.....raczej wszystko sprawnie poszło!
      • make_it_staph Re: sknerus - ktoś coś? 31.03.15, 20:11
        ja znam, zdarzyło mi się zalicytować parę rzeczy, teraz gram o fajny gadżet :) tym razem czuję, ze się uda :)
        • dianes.pl Re: sknerus - ktoś coś? 02.04.15, 21:30
          haha smiac mi się chce z tych naiwnych ludzi.....bot za botem tam grają !
          • miszka59 Re: sknerus - ktoś coś? 17.04.15, 13:13
            siema nie polecam serwisu, bylo mi dane grac tam troche czasu ale wygralam 3 przedmioty lacznie warte 1500zlotych na wydane moje 2tysiace, wiec nie polecam
          • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 10.08.15, 20:32
            poczytaj sobie wypowiedzi ludzi, ktorzy naprawde z zadowolenim odbieraja paczki z wygrana i polecaja sknerusa!
          • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 13.08.15, 17:38
            wejdz sobie na fora i poczytaj te złe wpisy czy one nie wyglądają jakby ktoś je kopiował i wklejał? przecież to wszystkokonkurencja lub po prostu złośliwi ludzie.
      • mycha1919 Re: sknerus - ktoś coś? 21.03.16, 13:47
        ja chwile czekalam na przesylke ale w koncu doszla :)
    • rflegendary Re: sknerus - ktoś coś? 14.04.15, 15:14
      Działanie strony jest proste. Aukcja przedmiotów zaczyna się od zera złotych, a użytkownicy chcący wygrać ten przedmiot podbijają jej wartość z każdym przebiciem o jeden grosz, ale oni podbijając tracą około 1zł. Prosta sprawa, jak cena przedmiotu dojdzie do np 50zł to serwis zarobi 5tysięcy, czyli są do przodu. Ten kto wygra aukcje kupuje ten przedmiot za tyle ile na aukcji ludzie nabili, wiec taki laptop Apple mozna za te 50zl i wydane pieniadze na podbijanie wygrac. Jak sie wygra to sie oplaca i jest zajebista radocha, ale wygrac nie jest tak latwo
      • ilanek Re: sknerus - ktoś coś? 04.07.15, 09:53
        Zero wiarygodności: opłacane fikcyjne "pozytywne" opinie w sieci (wystarczy sprawdzić profile osób polecających serwis). Nie ma żadnego mechanizmu weryfikacji, czy aukcje prowadzone są uczciwie i czy gracze podbijający lub "wygrywający" aukcje to rzeczywiste osoby, czy boty operatora serwisu. Maszynka do wyciągania kasy z naiwniaków.
        • amelia178 Re: sknerus - ktoś coś? 18.11.15, 13:58
          nie wiem o czym mowisz i skad w ogole wizal sie pomysl, ze moze byc placone za dobra opinie? a moze wy macie placone od konkurencyjnych portali i trzepiecie dobra kase za obrazanie sknerusa, bo skad macie tyle energii zeby tak negatywnie pisac?
          • toma_maz Re: sknerus - ktoś coś? 08.01.17, 09:54
            To ciekawe że w pierwszych z pozycjonowanych opinii Google nie ma ani słowa o tym ile kosztuje jeden grosz podczas licytacji..? Ani jednej wady. Tylko pozytywy. Ciężko znaleźć wiarygodną opinie. W instrukcji na portalu oraz w regulaminie też ciężko się doszukać tej informacji. W regulaminie jest mowa o parametrach aukcji, których nigdzie nie można wykopać. A tak naprawdę podczas licytowania 1grosz (1przebicie)= ok. 9 naszym BID'om. Wykupując BID'y płacimy bez promocji 1BID = 18groszy. 1grosz w aukcji kosztuje nas 162gr. tj 1,62zł. Licytując coś za 1zł (tj ok. 100 przebić) płacimy tak naprawdę 162zł. Tak więc jeśli nie macie luźnych 3 czy 5 tysięcy lepiej się powstrzymać, niż oddać te pieniądze innym.
        • irekknet Re: sknerus - ktoś coś? 06.12.15, 00:45
          a może te 'fikcyjne negatywne' też ktoś w sieci opłaca? bo dlaczego by nie? tak samo można rozumować. osoba wyzej nie napisała nawet nic w stylu 'hej polecam tą stronkę!' tylko opisała mechanizm działania strony...to już bardziej twój komentarz wygląda na opłacony.
          • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 14.01.16, 13:47
            tak naprawdę to wszyscy jesteśmy opłaceni i tak może ta gadka trwać, tylko co po skoro fora są po to aby wyrażać opinie, i wiadome jest nie od dziś, że nigdy nie będą to same pozytywy lub negaytwy i pogódzcie się z tym w końcu.
            • brachu1987 Re: sknerus - ktoś coś? 10.03.16, 16:45
              Dokładnie, polecam po prostu samemu zadecydować, przecież to my będziemy grać nie inni.
    • as245 Re: sknerus - ktoś coś? 21.04.15, 08:14
      siema! tak naprawdę to zwykła strona z aukcjami groszowymi. niestety internauci często skarżą się na tego typu strony, że nie są do końca uczciwe. nie wiem do końca, które można polecić, a które, wiem tylko, że sknerus jest całkiem nowy. mam nadzieję, że się przydałem!
      • brachu1987 Re: sknerus - ktoś coś? 10.03.16, 16:41
        Zgaduję, że większość ludzi po prostu nie rozumie jak to działa. Jak się chwile w tym posiedzi to można w naprawdę dobrej cenie wygrać. Polecam i pozdrawiam.
        • asahi200 Re: sknerus - ktoś coś? 01.06.16, 11:44
          Tez tak mysle, wiekszosc chcialaby od razy wygrywac a przeciez wiadomo ze tam nie rozdaja wszystkiego za darmo
    • adamek789 Re: sknerus - ktoś coś? 30.05.15, 13:50
      Witam : ). Podziele się więc z Tobą opinią o tym portalu. Poznałem sknerusa.pl jakieś dwa miesiące temu. Znalazłem kilka artykułów w internecie dotyczących tego portalu. Komentarze były naprawdę różne. Niektórym ludziom za około 100zł udało się kupić iPhona, czy MacBoka! Nie powiem, zaciekawiło mnie to. Większość komentarzy pisali ludzie, którzy spróbowali może z raz coś wylictyować. Nie udawało im się i dlatego były one negatywne. Zainwestowałem już około 1000zł i nie mogę narzekać. Wygrałem kilka fajnych rzeczy o dużo większej wartości. Oczywiście nie rzucałem się na rzeczy warte kilkanaście tysięcy złoty. Tylko raz zacząłem licytować iPhona, niestety wielu ludzi było zaciekawionych i cena szybko rosła, więc musiałem odpuścić. Jeśli będziecie licytować z głową to macie szanse coś wygrać tak jak ja. Mój nick to Adamek789. Ja nazywam się Adam No******(dalej nie będę podawać bo w internecie różnie bywa xD). Zapraszam do rejestracji na link sknerus.pl/pl/ref/Adamek789 . Dzięki temu możecie wpisać kod STARTER i przy pierwszym zakupie otrzymacie podwojoną ilość bidów. Niestety działa to tylko przy pierwszym zakupie. Pozdrawiam i życzę sukcesów.
      • dolanta.kowalska Re: sknerus - ktoś coś? 12.05.16, 15:24
        Co wygrałeś konkretnie? Jakieś zdjęcie?
    • wytrawny22 Re: sknerus - ktoś coś? 30.05.15, 23:56
      Warto zajrzeć na sknerusa. Można za grosze wyrwać ciekawy sprzęt. Ostatnio mój kumpel wylicytował za 80zł samsunga galaxy taba 10 cali. Kwestia szczęścia i wytrwałej licytacji ;)
      • nakretek Re: sknerus - ktoś coś? 09.06.15, 10:04
        No to gratki :) ja właśnie przymierzam się do licytacji świetnego monitora.
      • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 10.08.15, 21:07
        super :) trzeba o tym pisac i dzielic sie z niedowiarkami, ktorzy tylko siedza i wypisuja stek bzdur z nudy :) kolejna zadowolona osoba wielki pozytyw! pozdrawiam
        • brachu1987 Re: sknerus - ktoś coś? 14.03.16, 18:34
          też jestem takiego zdania. łatwo się narzeka dlatego warto docenić ludzi, którzy powiedzą coś pozytywnego. tak trzymać !
    • 85tom Re: sknerus - ktoś coś? 15.06.15, 12:45
      Osobiście nie licytowałem bo uważam to za hazard a nie lubie hazardu ale mój przyjaciel licytuje i cały czas mnie namawia bo z tego co mówi to całkiem fajna strona
      • amelia178 Re: sknerus - ktoś coś? 03.12.15, 11:51
        mozna wygrac i te osoby własnie potwierdzaja ta teze, wszystko dla ludzi i jesli jest taka mozliowsc to trzeba z niej korzystac.
      • koziq99 Re: sknerus - ktoś coś? 09.03.16, 23:37
        Oczywiście hazard nie jest dla wszystkich :P ja ze swojej strony powiem, że nie idzie mi najgorzej i aczkolwiek zdarza się loose streak :D mimo wszystko polecam
    • wiolka32a Re: sknerus - ktoś coś? 14.07.15, 16:29
      tak- polecam.
      Ostatnio udało mi się noże kuchenne wygrać, tylko czekam jeszcze na przesyłkę.. Ktoś wie ile dni idzie?
      • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 10.08.15, 19:28
        z tego co czytaalem to ok 2-4 dni robocze :)
      • wiciu64 Re: sknerus - ktoś coś? 10.08.15, 20:44
        Mi około do 5 dni chyba roboczych, ale zawsze możesz luknąć na stronkę i sprawdzić
      • amelia178 Re: sknerus - ktoś coś? 09.12.15, 11:56
        myślę, że powinnaś się doczekać po ok. 4 dniach roboczych :)
    • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 10.08.15, 18:42
      ja polecam sam zamierzam cos licytowac, rozmawiajac z znajmoymi i pytajac na forach to polecaja wszyscy tylko rozsadnie i nalezy przeczytac regulamin :)
      • koziq99 Re: sknerus - ktoś coś? 07.03.16, 16:32
        Dokladnie! Na poczatku mialem lekkie watpliwosci ale zalogowalem sie i moge smialo polecic ten portal.
    • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 10.08.15, 22:21
      ja Ci polecam mozesz sprobowac swoich sil na poczatku z czyms mniejszym, jak nabierzesz wprawy to uderzaj na telewizor :D
      • amelia178 Re: sknerus - ktoś coś? 04.12.15, 14:07
        dobra decyzja, ja też tak zaczynałam i opłaciło się :)
        • bandzior444 Re: sknerus - ktoś coś? 14.04.16, 02:02
          To samo :) tylko nie wiem w sumie czy dużo szczęścia czy co ale zobaczymy :P
    • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 11.08.15, 12:14
      myślę, że smiało możesz spróbować swoich sił :) polecam poratl choć na początku też nie byłem przekonana to teraz uważam, ze to świetna alternatywa dla osób lubiących taniej coś złowić :)
      • wiolka32a Re: sknerus - ktoś coś? 11.08.15, 13:41
        Dokłądnie, ja za dużo taniej kupiłam telefon, jestem mega zadowolona :)
        • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 13.08.15, 12:07
          wszyscy, którzy poświecili chwile aby zapoznać się ze skerusem są zadowoleni i to trzeba przyznac
          • amelia178 Re: sknerus - ktoś coś? 25.11.15, 15:08
            masz racje, trzeba troche poswiecic aby spadla nam gwiazdka z nieba, niestety wiekszosc ludzi nie kapuje takich sytuacji i pozniej fala hejtu na forach jak znalazl
    • mariaaan Re: sknerus - ktoś coś? 19.08.15, 22:32
      panie! portal pierwsza klasa, duzo komurek tam mają to łatwo coś wygrać, tylko z iphone ciężko jest bo duże ceny się robią na koniec
      • amelia178 Re: sknerus - ktoś coś? 17.12.15, 13:53
        można sobie robić zarty tylko nie wiem po co, skoro jest wiele osob chwalacych ten portal? Warto raczej sie nimi sugerować niż takimi niedojrzałymi wypowiedziami...
    • 7franko Re: sknerus - ktoś coś? 21.08.15, 20:36
      byle się nie podpalić to będzie dobrze :DDD nagrane bidów za kilka stów ale słuchaweczki ear-one wpadły
      • amelia178 Re: sknerus - ktoś coś? 19.11.15, 17:58
        pozytywy sa i dlatego ludzie powinii czytac fora i wiedziec, ze zdania sa podzielone i wiele z nich nalezy do osob zadowolonych, nie trzeba od razu sugerowac sie tym co zlego napisze konkurencja.
      • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 08.03.16, 11:23
        Nie ma się co nakręcać od początku podejść do tego z rozsądkiem i rozwagą, dużą świadomością, a efekty szybko się pojawią.
    • naiwny1 Re: sknerus - ktoś coś? 24.08.15, 11:05
      Skasowały mi się zera a nie idzie edytować więc się poprawiam :
      kyle.blox.pl/2015/04/Skneruspl-ndash-opinie-recenzje.html
      Powyższy link wyjaśnia. Nic nie kupisz, grają booty, każdą sumę zakończonej licytacji pomnóż przez 80 i wychodzi że tv za 7000zł kupiono za 300zł x80 = 24 000zł Tylko boot może licytować z takimi przebitkami, a po drodze do tej kwoty skubią naiwnych licytujących. Wpisy pochlebne na wszystkich forach piszą sobie sami, nawet w tak leniwy sposób ze nie zmieniają nicków i treści. Poniżej dwa linki podobnych serwisów można sobie poczytać. info-fakt.pl/ i drugi megabargains24.com/m/PL/?engsec=60&KW=DSPHMWPL&CAMP=A135&ADGRP=wiadomosci.wp.pl. Trzymać się z dala , nic nie wygracie bo wygrywających nie ma
      • edziu60 Re: sknerus - ktoś coś? 10.02.16, 14:31
        edziu60 Masz racje .TO SĄ NACIĄGACZE!!!!!!!! ZAKUPIŁEM ZA 180 ZŁ BITY W DNIU 06 02 2016 .KTÓRE MIAŁY POKAZAĆ SIĘ NA MOIM KĄCIE NIESTETY CIĄGLE ICH BRAK .BRAK KONTAKTU MEILOWEGO NIKT NIE ODPOWIADA . TO JEST JEDNO WIELKIE OSZUSTWO .JA STRACIŁEM 180 ZŁ ILU JEST TAKICH NAIWNYCH JAK JA .ŁADNĄ BIJĄ KASĘ NA NAS .OSTRZEGAM INNYCH !!!!!!!!!!!!
    • dianes.pl Re: sknerus - ktoś coś? 13.10.15, 22:36
      haha ale naganicze piszą pozytywy!gdzie te wasze zdjecia z wygranymi?picuja was naganiacze ze sknerusa,admini ostro pracują w sieci ,żeby pozytyw pisac do tego serwisu!jak nie chcecie stracic multum kasy to polecam nawet sie tam nie rejestrować!poczytajcie opinie na ostrowiecnr1.pl oszukanych 99% użytkowników !ludzie nie dajcie sie wciągnąc w te kłamstwa naganiczy reklamujących zalety tego złodziejskiego serwisu!
    • karol1109 Re: sknerus - ktoś coś? 30.10.15, 00:04
      Witam.
      Zapraszam do nowo powstałego portalu aukcyjnego trafisz. com.
      Oto link do jednej z wygranej:

zosia5.samosia.pl/2e9a68f72310a614af8b2b4ecb02175b/11701036_1435877580071313_6391448185880349694_n.jpg

Link do rejestracji:

trafisz.com/p/BubOi0be3gAippOgD7MqsOmbKSO59sFM
      Pozdrawiam i życze udanych zakupów
      • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 21.12.15, 09:53
        jednak wolę grać na sknerusie dobry i sprawdzony :)
    • olo-00 Re: sknerus - ktoś coś? 13.11.15, 16:32
      ja mogę Ci ta strone smialo polecić, sama z niej korzysta przy okazji zbliżajacych się świąt :)
    • amelia178 Re: sknerus - ktoś coś? 16.11.15, 16:50
      mozesz sprawdzic swoich sil jak kazdy, moja propozcyja jest taka zebys zaczela od mniejszych aukcji i nie nakrecaj sie bo nie od razu wszystko spada z nieba trzeba troche techniki nabyc i dokladnie przeczytac regulamin :)
    • anulkag666 Re: sknerus - ktoś coś? 20.11.15, 09:08
      To jedna wielka ściema. Niestety ja też dałam się oszukać. Straciłam tylko kasę i nic nie wygrałam. Przed chwilą usunęłam swoje konto i nie chcę mieć z nimi nic wspólnego.
      • mycha1919 Re: sknerus - ktoś coś? 13.04.16, 02:40
        Twoja strata. Ja na ten moment jestem do przodu więc nie jest to ściema. Nie wiem jak grasz ale widocznie słabo albo zagrałaś raz i jak się nie udało to od razu mówisz, że ściema
    • anulkag666 Re: sknerus - ktoś coś? 20.11.15, 09:12
      To jedna wielka ściema. Niestety ja też dałam się oszukać. Straciłam tylko kasę i nic nie wygrałam. Tam po prostu nie da się wygrać. Licytują tak zwane boty i podbijają cenę. My tracimy tylko zakupione bidy i tym samym swoją kasę. Odradzam wszystkim Sknerusa.
      • amelia178 Re: sknerus - ktoś coś? 20.11.15, 11:43
        to, ze nie udalo Ci sie za pierwszym razem o niczym nie swiadczy czy jak idziesz postawic w lotka to masz pewna wygrana watpie, wiec mysle, ze nie mozna skreslac go po jednej nie udanej pobie wiele osob pisalo, ze za ktoryms podejsciem sie udaje, ale i tak sa na plus :)
      • pete-r88 Re: sknerus - ktoś coś? 03.12.15, 05:44
        odradzasz bo nic nie wygralas? smieszni jestescie ludzie. nie wiecie jak w to grac i a czym to polega to piszecie ze oszuci. to ze sie traci to rzecz oczywista. ja tez nie za kazdym razem cos ustrzele ale gwarantuje ze sie da i nikt mnie tam niggdy nie oszukal
        • amelia178 Re: sknerus - ktoś coś? 07.12.15, 16:53
          no pewnie, jakby wygrali ich śpiewka zaraz była by inna. Zazdrość, zazdrość i jeszcze raz zazdrość.
      • mycha1919 Re: sknerus - ktoś coś? 30.03.16, 23:48
        Sorry ale chyba słabo grałaś. Może nie zalogowałem się i od razu zacząłem wygrywać ale po pewnym czasie nabrałem trochę wprawy i się udało.
    • irekknet Re: sknerus - ktoś coś? 05.12.15, 00:00
      ja licytuje bardzo czesto na sknerusie i mega sie wkrecilem.serwis bardzo w porzadku takze polecam kupic bidy i sprobowac bo maja ciekawa oferte.wbrew temu co wielu pisze da sie wygrywac i przesylki normalnie docieraja a nie przepadaja nie wiadomo gdzie jak to mialem w przypadku innej strony tego typu.
      • toma_maz Re: sknerus - ktoś coś? 08.01.17, 10:01
        Dla mających dylemat na temat sknerusa:
        To ciekawe że w pierwszych z pozycjonowanych opinii Google nie ma ani słowa o tym ile kosztuje jeden grosz podczas licytacji..? Ani jednej wady. Tylko pozytywy. Ciężko znaleźć wiarygodną opinie. W instrukcji na portalu oraz w regulaminie też ciężko się doszukać tej informacji. W regulaminie jest mowa o parametrach aukcji, których nigdzie nie można wykopać. A tak naprawdę podczas licytowania 1grosz (1przebicie)= ok. 9 naszym BID'om. Wykupując BID'y płacimy bez promocji 1BID = 18groszy. 1grosz w aukcji kosztuje nas 162gr. tj 1,62zł. Licytując coś za 1zł (tj ok. 100 przebić) płacimy tak naprawdę 162zł. Tak więc jeśli nie macie luźnych 3 czy 5 tysięcy lepiej się powstrzymać, niż oddać te pieniądze innym.
    • karol1109 Re: sknerus - ktoś coś? 17.12.15, 17:53
      Clixsesne.com zaprasza do udziału

-Najlepszy i najbardziej zaufany bux na świecie
      -Działa od 2007 roku!
      -Ponad 3,6 miliona ludzi zarejestrowanych w programie.
      -Wypłacił jak dotąd 6,6 miliona dolarów
      -Wiele opcji zarabiania: klikanie w reklamy, oglądanie płatnych video,wypełnianie ankiet, --Wykonywanie zadań(tasków), płatne zapisy.
      -Darmowa gra ClixGrid z szansą wygrania max 5 dolarów dziennie
      -Super 8-poziomowy program afiliacyjny.
      ~15-30 reklam dziennie o wartości $0,001-$0,02.
      -Minimum do wypłaty to tylko 8$ dla użytkownika standard i 6,99$ dla użytkownika Premium.
      -Dobra rada: polowanie na ankiety, które pojawiają się kilka razy w ciągu dnia. Trzeba od czasu do czasu sprawdzać.Ankiety są w języku polskim.

Zapraszam do udziału, gorąco polecam!
      www.clixsense.com/?8434610
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka