aleksandra1977 09.11.07, 18:07 albo jestem zmeczona po calym dniu, albo komus na glowe padlo: www.allegro.pl/show_item.php?item=267310911 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra1977 Re: absurdalna cena - o co chodzi na tej aukcji? 09.11.07, 18:17 i kolejna absurdalna aukcja tego samego Sprzedawcy - piwo Heineken za 4 zlote, a koszt przesylki ponad 30 tys. zl! www.allegro.pl/item257831668_257831668.html o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e heh.. 09.11.07, 19:53 zabawa i aukcja dla komenta- ta z piwem: Zakończona (śro 17 paź 2007 21:45:08 CEST Komentarz otrzymany śro 17 paź 2007 21:48:26 CEST a kupująca dostała śro 17 paź 2007 21:52:16 CEST Sprzedająca mieszka w Ełku, Kupująca z Ełku Inna strara aukcja tej kupującej piwo: Zakończenie: 2007-02-05 13:54:27 kupująca komus innemu ( też z Ełku) wystawila pon 05 lut 2007 13:56:38 CET, dostala pon 05 lut 2007 13:59:18 CET Zatem jeśli nikt z Was nie zglosil- to zostawcie dla mnie- a wątek pewno admin zdejmie;) pozdrawiam - fajna Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e dodam w sprawie lalki: 09.11.07, 20:21 w licytujące lalkę osoby też są z Ełku... Zaiste, cóż za dziwny zbieg okoliczności...moja szklana kula mówi, że zakończenie tej historii będzie nieprzyjemne w skutkach.... Cóż, zgłaszam. pozdr- Niki Odpowiedz Link Zgłoś
gigabat Re: absurdalna cena - o co chodzi na tej aukcji? 09.11.07, 18:26 Jak dla mnie to co najmniej trzem ... licytującym ;-) a może czwartemu? czyli systemowi allegro? Koszt wysyłki też jest fajny ....., no ale cóż, może wysyła Poczteksem a nie ma umowy ... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: absurdalna cena - o co chodzi na tej aukcji? 09.11.07, 18:38 nie zazdroszcze prowizji, oj nie... :P Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: absurdalna cena - o co chodzi na tej aukcji? 09.11.07, 18:44 nic z tego nie będzie :-) Pewnie to kolesie z jednej paczki i tak się bawią żeby sprawdzić ile osób wejdzie na ich stronę i ile będzie obserwowanych. Słyszałam już o takich absurdalnych zabawach, a na minutę przed końcem BACH ! i odwołane oferty ! Czasami czekają, żeby ktoś nieświadomy dołączył się do zabawy i Sprzedający zakańcza przed czasem, a klient ugotowany. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: i już po temacie- 6 kont zawieszono ;);) 10.11.07, 11:37 tez mam w tym swoj wklad :) Odpowiedz Link Zgłoś
gigabat Re: i już po temacie- 6 kont zawieszono ;);) 11.11.07, 19:50 a Świstak siedzi i zawija ... choć podobno ostatnio go zwolinili .. a admini czytają i czytają i zawieszają konta .... a nam nawet nic nie napiszą .... wiadomo .... nie zdradzają swoich metod ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e a co ma ekspert odpisać ? 11.11.07, 20:50 że 2 aukcje i dzialanie kilku osób naruszało Reg. Allegro? To oczywiste:) Szybciej powinien wątek usunąć, bo forum nie sluży do zgłaszania naruszeń regulaminu. Podjęto stosowne działania itd- a ja pobserwuję, czy i kiedy te konta zostaną odwieszone :) pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: a co ma ekspert odpisać ? 11.11.07, 21:04 nicol-e napisała: > Szybciej powinien wątek usunąć, bo forum nie sluży do zgłaszania > naruszeń regulaminu. A w sumie szkoda. Gdyby publicznie podawac tych, co naruszaja, to moze wiecej uczciwych by bylo... Wiem, ze jest formularz, ale nie kazdy z niego korzysta, a wiecej osob czyta fora dyskusyjne i polega na opiniach innych. Odpowiedz Link Zgłoś
gigabat Re: a co ma ekspert odpisać ? 11.11.07, 21:15 > Podjęto stosowne działania itd- a ja pobserwuję, czy i kiedy te > konta zostaną odwieszone :) Zaiste ... Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e napisalam to z domieszką ironii, trochę złosliwie 11.11.07, 22:12 ale prawda jest taka, że ostatnio obserwuję wyjątkowo częste przypadki odwieszania kont. Podam przyklad z wczoraj: kilka tyg temu trafilam na aukcję uzytkowniczki xxxx, która miała 1 punkt, w opisie aukcji "świetny" tekst: "Na moim drugim koncie yyyyy mam ponad 100 pozytywnych komentarzy ,wiec jestem uczciwym i rzetelnym sprzedawcą"+ mail zaczynający się loginem drugiego konta. I nie byłoby w tym nic ciekawego, gdyby po kliknięciu w login xxxx moim oczom nie ukazały się 2 komentarze z konta yyyy i nic poza tym (a konto blisko 5,5 roku na All- zatem nikt początkujący )...padłam na widok ludzkiej głupoty- czy takiej bezmyslności... Konta zawieszono- ale główne już odwieszono, co zauważylam wczoraj+ na "o mnie" pani yyyy ma "Jestem uczciwą allegrowiczką" Wiem, ze moje oczy wszystkiego nie widzą, ani wszystkiego nie wiem, ale jakoś się takiego obrotu sprawy nie spodziewalam. Cóż, człowiek zasluguje na drugą szansę... pozdrawiam- Niki Odpowiedz Link Zgłoś
alex74 Re: i już po temacie- 6 kont zawieszono ;);) 11.12.07, 00:14 gigabat napisał: > a Świstak siedzi i zawija ... choć podobno ostatnio go zwolinili .. > > a admini czytają i czytają i zawieszają konta .... > > a nam nawet nic nie napiszą .... wiadomo .... nie zdradzają swoich > metod ;-) A świstak siedzi ,bo wiewiórka była nie letnia :) Odpowiedz Link Zgłoś