ula-34 29.10.09, 15:54 Witajcie Szukam dobrej i sprawdzonej hurtowni w woj.kuj-pom Interesuje mnie głownie sort cream i odzież dziecieca mój meil kroliczek@op.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.dora Re: szukam hurtowni w kuj-pom 29.10.09, 16:05 jesli chodzi o crm to ja kupuje w Bydgoszczy na Radosnej 6 Do tej pory sie nie sparzyłam a biore juz dosyc długo. Jakosc bardzo dobra no i co wazne przed zakupem mozna zajrzec do worka. Odpowiedz Link
gosiknaj Re: szukam hurtowni w kuj-pom 29.10.09, 16:16 Mam pytanie czy na creamie można zarobić, bo chciałabym spróbowac tym handlowac. Jak to wyceniać, żeby zarobić? Czy brałaś może jakieś sorty z Bydgoszczy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
hurtownia_bydgoszcz Re: szukam hurtowni w kuj-pom 02.11.09, 15:13 Witam Zapraszamy do naszej hurtowni która miesci sie w Bydgoszczy na ul.Radosnej 6 Oferujemy bardzo szeroki asortyment odzieży sortowanej i cremu. Możliwosc obejrzenia towaru przed zakupem. Serdecznie zapraszmy!! 052 3611080 Odpowiedz Link
gombu Re: szukam hurtowni w kuj-pom 31.12.09, 20:24 Witam Sprzedam odzież używaną na wagę. Towar jest pierwszego gatunku bez dziur, plam i jakichkolwiek uszkodzeń. W sprzedaży posiadam spodnie z różnych materiałów, swetry, bluzki, kurtki, odzież dziecięcą i inne. odzież jest w róznych wzorach i rozmiarach. Na chwile obecną posiadam ok 150kg odzieży. W najbliższym tygodniu ilość ta wzorśnie do ok. 2 ton. Ceny już od 13zł/kg ( na 1kg wchodzą ok. 2-3 sztuki) Spodnie damskie i męskie cena już od 13 zł/kg Bluzki i swetry damskie i męskie ceny juz od 22 zł/kg kurtki damskie i męskie ceny już od 25 zł/kg odzież dziecięca (dla dzieci w wieku 2-6) ceny już od 15 zł/kg Wiecej informacji pod nr telefonu 664 423 065 lub mailem gombu@interia.pl Dla zaintersowanych moge wysłać zdjęcia na maila UWAGA!!! PRZY ZAKUPIE MIN. 100 KG ATRAKCYJNE RABATY CENOWE!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link
hurtowniabydgoszcz Re: szukam hurtowni w kuj-pom 03.01.10, 20:25 zapraszamy do nowej hurtowni odzieży uzywanej w bydgoszczy. specjalizujemy sie w sortach tak by odziez trafiala prosto na sklepowe wieszaki - odziez bez plam i dzior. przykladowe sorty : mix damski, mix gor damskich, mix dzieciecy, mix spodni itp. worki po 10 - 15 kg jest w nich odziez mieszana : 1 gatunek, crem, 2 gatunek, bez odziezy tzw. babcinej. zapraszamy do probnych zakupow, by zakupic odziez nalezy ja zamowic 24 h przed odbiorem. tel 667 996 471 Odpowiedz Link
greenluck_pl Re: szukam hurtowni w kuj-pom 02.02.10, 13:39 UWAGA!!! WIELKA ZIMOWA PROMOCJA W GREENLUCK Sopot !!! ŁAP OKAZJE -----Od 1 – do 8 LUTEGO 2010 w PROMOCJI: Cream 36,90 ZŁ/KG , WOREK 1107 Lux* 17,90 ZŁ/KG, WOREK 537 Super-sort 13,90 ZŁ/KG, WOREK 417 Kurtki zima 9,90 ZŁ/KG, WOREK 198 Kurtki Kids 9,90 ZŁ/KG, WOREK 198 Kids mix 10,90 ZŁ/KG, WOREK 218 Ponadto w stałej sprzedaży: bluzki długi rękaw / swetry / polary / bezrękawniki / bluzy sportowe / cream dziecko * Lux – towar mix: Lux oraz Heavy Lux – ostatnie dostawy heavy Lux – to towar o niewielkiej ilości sztuk typowo zimowych – raczej zawiera mix wiosenno – jesienny. WIOSNA W GREEN LUCK OD 10 LUTEGO !!! ROWADZIMY WYSYŁKĘ NA TERENIE CAŁEGO KRAJU W 24H Na hurtowni można zajrzeć do worka! tel. 509 543 691 info : mariusz@greenluck.pl NIE ZDĄŻYŁEŚ/łaś ????? NIE PRZEJMUJ SIĘ!!! CO DOSTAWA NOWE PROMOCJE!!!! Odpowiedz Link
vive-kielce Re: szukam hurtowni w kuj-pom 10.02.10, 18:30 Zapraszamy do Kielc do Hurtowni VIVE TEXTILE RECYCLING. W naszej ofercie znajdziecie Państwo odzież sortowaną jak i wstępnie sortowaną. Odzież wstępnie sortowana to nic innego jak oryginał holenderski, pochodzący ze zbiórek ulicznych oraz szkolnych. Jeżeli chodzi o odzież sortowaną, ubrania posegregowane są wdłg. różnorakich asortymentów, pakowanych w worki o średniej wadze 30kg. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt pod numerem telefonu 41 367-59-48; 41 367-59-50 oraz 41 347-63-30. Odpowiedz Link
odziez.sort Re: szukam hurtowni w kuj-pom 10.02.10, 18:45 DYSTRYBUTOR Bedford Trading W ofercie posiadamy sortowaną odzież używaną pochodzącą z Anglii, Irlandii oraz Szkocji. Każdy zainteresowany współpracą z naszą firmą może zakupić odzież dziecięcą, damską oraz męską w zależności od potrzeb w jakości „lux” oraz „cream”. Odzież jest sortowana oraz pakowana w Anglii, przywożona w paczkach po ok. 15 kg. Jesteśmy bezpośrednim dystrybutorem na terenie polski, BEZ POŚREDNIKÓW, BEZ DODATKOWYCH KOSZTÓW!! lux : 25zł/kg dziecięcy męski damski cream : 47zł/kg dziecięcy damski męski kontakt e-mail: odziez.sortowana@gmail.com tel: 696 992 998 allegro: allegrosort www.sortowana.prv.pl Odpowiedz Link