mariusz0207 23.07.12, 16:25 Witam. Mam na imię Mariusz. Od siedmiu lat przebywam na terenie Anglii i myslę że mogę pomóc w tym temacie.Interesuje mnie tylko uczciwa współpraca a w zamian gwarantuję uczciwośc z mojej strony. Z powazaniem Mariusz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonakasper Re: szukam uczciwych do współpracy 24.07.12, 16:11 PAnie MAriuszu proszę o kontakt na maila :itymozeszpisac@gmail.com zajmuję się hadlem "używkami" od 3 miesięcy ale wciąż nie znalazłam godnego zaufania dostawcy, może będzie nim własnie Pan? Prosżę napisać coś więcej o ofercie Odpowiedz Link
baha-mas Re: szukam uczciwych do współpracy 23.08.12, 17:45 Witam, Jeżeli aktualne i poważne !!! proszę odezwać się na meila : wiktor.antczak126@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
sonia7903 Re: szukam uczciwych do współpracy 29.08.12, 12:06 Panie Mariuszu,ja poszukuje uczciwych dostawcow jezeli Panska oferta jest jeszcze na czasie,prosze o kontakt sonia7903@gmail.com Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
0kati Re: szukam uczciwych do współpracy 05.09.12, 22:17 witam, również szukam uczciwego dostawcy na stałe. proszę o kontakt na adres: ankajofashion@o2.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
bogucin46 Re: szukam uczciwych do współpracy 25.10.12, 14:37 Witam Panie Mariuszu.Cenię i szanuję ludzi uczciwych.Zarządzam hurtownią odzieży używanej.Jesli ma Pan jakieś ciekawe propozycje proszę o informację na adres pphupalucka@wp.pl Dziękuje Adam Odpowiedz Link
agajankowska1988 Re: szukam uczciwych do współpracy 29.09.12, 13:47 Witam Mariuszu myślę że mogli byśmy się porozumieć tylko w sumie nie wiem o co tak naprawdę chodzi do końca. Ale lubię mądrych i miłych ludzi także jeżeli chcesz żebym Ci w czymś pomogła to pisz do mnie jak by miało to wyglądać. Aktualnie mam już rodzinę ale uważam że potrafię dobrze zadbać o swoje interesy. Napisz kim jesteś i co oczekujesz od takiej osoby jak ja. Moja poczta agajankowska1988@tlen.pl będę na pewno czekać na pozytywną lub negatywną odp. Mam nadzieję że nie przeszkadzają ci kobiety w szpilach. To moje gg 41634802. Wrzucę ci jakąś fotę na zapoznanie mojej osoby jak napiszesz. Mam 24 lata i studjuję agrobiznes w Ciechanowie. Mieszkam w Mławie. Posiadam prawo jazdy B. Uważam się za uczciwą osobę. Pozdrawiam i będe czekać. Odpowiedz Link
annapytka Re: szukam uczciwych do współpracy 03.08.14, 16:18 Witam. Szukam uczciwej pracy od Zaraz czy moze pan mi pomoc ? Chce wyjechac z narzeczonym prosze o wiadomosc na gmail. Dziekuje czekam z niecierpliwoscia Odpowiedz Link
annapytka Re: szukam uczciwych do współpracy 03.08.14, 16:23 Zle zrozumialam wiadomosc przepraszam Odpowiedz Link
moniczkaone Re: szukam uczciwych do współpracy 29.04.15, 15:31 Zapraszamy do Hurtowni On-line www.bonmar.com.pl/ Posiadamy mix torebek takich firm jak River Island, Mohito, New look, Atmosphere Odzież Angielska oraz Odzież z polskich sieciówek OUTLET Buty używane Cropp town, House, Reserved, Mohito Nowo otwarta hurtownia on-line na kilogramy. Zapraszam! Bo ceny u nas są konkurencyjne i posiadamy bardzo dobry towar który na pewno przyciągnie twoich klientów! www.bonmar.com.pl/ www.bonmar.com.pl/ www.bonmar.com.pl/ kontakt : 602112413 609730805 Odpowiedz Link
bronek1978 Re: szukam uczciwych do współpracy 08.12.17, 15:58 witam,mieszkam obecnie w Irlandii,i oferuje uczciwa wspolprace , szukam kilku odbiorcow ktorych zaopatrze w wysokiej jakosci cream glownie damski gdyz jest to 85%mojego towaru , w odziezy damskiej znajdziemy bluzki,sukienki tuniki itp , troche sportu,ok 5-10%butow oczywiscie cream w tym sportowe znanych marek,torebki , w towarze jest oczywiscie duza ilosc metek, gwarantujac jakosc zapraszam na dolny slask okolice klodzka gdzie przed zakupem mozna towar dokladnie zobaczyc obecnie mam tam 90 kg super creamu z tego ok 14 kg to meski reszta damski, okolo 50-60%metek odziez modna i na czasie , pozyskuje ja od osob pracujacych dla irlandzkiej sortowni-cena to 37 zlkg w tym pokrywam koszty transportu jesli bedzie to na wysylke,jednakze goraco zapraszam do sprawdzenia osobiscie jakosci towaru i nawiazania wspolpracy kontakt na bronek.daniel@interia.pl Odpowiedz Link