odziez.z.uk
01.11.12, 13:11
Jeżeli właśnie stwierdziłeś, że chcesz zająć sie sprzedażą ciuszków zawodowo - dobrze trafiłeś

Mam dla Ciebie ofertę.
Mam w Anglii własny skup odzieży, ludzie przynoszą ciuszki, ja je dokładnie przeglądam ( wraz z pomocnikami rzecz jasna

) i jeżeli spełniają wszelkie niezbędne kryteria - kupuję.
Jaka jest ich kategoria? są to ciuszki markowe, kolorowe, i modne - jeżeli choć raz byłeś w Anglii doskonale Wiesz, jak fajnie ubiera sie tutaj dzieci.
Marką wiodącą prym jest NEXT, słynący z ciuszków bardzo kolorowych, designerskich oraz dobrej jakości. Ale pojawia się także dużo ubranek Disneya, GEORGE, H&M, marki sportowe jak ADIDAS, PUMA , NIKE czy też marki ekskluzywne, których nie trzeba chyba nikomu wymieniać
NIe dzielę asortymentu na kategorie. JEst to mix Chłopiec i Dziewczynka 0-10 lat ( z przewagą jednak ciuszków do wieku szkolnego czyli 6-7 lat)
Każda sztuka jest starannie wyselekcjonowana więc nadaje się bezpośrednio na wieszak, bądź też na pojedyńczą odsprzedaż na allegro.
Jest to cream (mnóstwo PEREŁEK i IDEALNY STAN) , metka ( czyli ciuszki nowe z metkami lub bez) oraz pierwszy gatunek , ale stwierdzenie to nie odbiera ciuszkom oryginalności ( po prostu ubranko może być w stanie bardzo dobry, czyli widać, że ktoś już nie nosił ale nie ma plamek, dziurek i tym podobnych manktamentów)
Na allegro można znaleźć pseudo extra creamy, które ( mówię to z pełną świadomością faktu, bo sprawdziłam ich jakość) są gorsze, niż nasz cream. W Polsce towar jest kilka razy przeszperany- dlatego jeżeli nie chcesz utopić pieniędzy , wyrzucić ich w błoto WYSTRZEGAJ się przez zakupem towaru z pseudo hurtowni i niewiadomego pochodzenia.
U mnie możesz zakupić już 10 kg

sprawdzisz jakość - przy takiej ilości coś już można zobaczyć

- i wrócisz po jeszcze
UWAGA! Mam juz kilku stałych klientów w PL i szukam jeszcze około 3-4 osób, ponieważ towar jest przebierany starannie i nie mam nieograniczonych możliwości
A no tak.. jaka jest cena? NISKA

bo dziesięć kilo tych ciuszków możesz mieć juz za 270 zł .
Proponuję więc niską cenę, za BARDZO DOBRĄ JAKOŚĆ
oczywiście mogę podesłać na maila przykładowe zdjęcia ciuszków z poprzednich pakietów
Sprzedaję także odzież damsko męską w tej samej cenie, ta sama jakośc.