Dodaj do ulubionych

CREAM dziecko , męski damski z własnego skupu

01.11.12, 13:11
Jeżeli właśnie stwierdziłeś, że chcesz zająć sie sprzedażą ciuszków zawodowo - dobrze trafiłeśsmile Mam dla Ciebie ofertę.

Mam w Anglii własny skup odzieży, ludzie przynoszą ciuszki, ja je dokładnie przeglądam ( wraz z pomocnikami rzecz jasnasmile) i jeżeli spełniają wszelkie niezbędne kryteria - kupuję.
Jaka jest ich kategoria? są to ciuszki markowe, kolorowe, i modne - jeżeli choć raz byłeś w Anglii doskonale Wiesz, jak fajnie ubiera sie tutaj dzieci.
Marką wiodącą prym jest NEXT, słynący z ciuszków bardzo kolorowych, designerskich oraz dobrej jakości. Ale pojawia się także dużo ubranek Disneya, GEORGE, H&M, marki sportowe jak ADIDAS, PUMA , NIKE czy też marki ekskluzywne, których nie trzeba chyba nikomu wymieniaćsmile

NIe dzielę asortymentu na kategorie. JEst to mix Chłopiec i Dziewczynka 0-10 lat ( z przewagą jednak ciuszków do wieku szkolnego czyli 6-7 lat)

Każda sztuka jest starannie wyselekcjonowana więc nadaje się bezpośrednio na wieszak, bądź też na pojedyńczą odsprzedaż na allegro.
Jest to cream (mnóstwo PEREŁEK i IDEALNY STAN) , metka ( czyli ciuszki nowe z metkami lub bez) oraz pierwszy gatunek , ale stwierdzenie to nie odbiera ciuszkom oryginalności ( po prostu ubranko może być w stanie bardzo dobry, czyli widać, że ktoś już nie nosił ale nie ma plamek, dziurek i tym podobnych manktamentów)

Na allegro można znaleźć pseudo extra creamy, które ( mówię to z pełną świadomością faktu, bo sprawdziłam ich jakość) są gorsze, niż nasz cream. W Polsce towar jest kilka razy przeszperany- dlatego jeżeli nie chcesz utopić pieniędzy , wyrzucić ich w błoto WYSTRZEGAJ się przez zakupem towaru z pseudo hurtowni i niewiadomego pochodzenia.

U mnie możesz zakupić już 10 kgsmile sprawdzisz jakość - przy takiej ilości coś już można zobaczyćwink- i wrócisz po jeszczesmile

UWAGA! Mam juz kilku stałych klientów w PL i szukam jeszcze około 3-4 osób, ponieważ towar jest przebierany starannie i nie mam nieograniczonych możliwoścismile

A no tak.. jaka jest cena? NISKAsmile bo dziesięć kilo tych ciuszków możesz mieć juz za 270 zł .
Proponuję więc niską cenę, za BARDZO DOBRĄ JAKOŚĆsmile

oczywiście mogę podesłać na maila przykładowe zdjęcia ciuszków z poprzednich pakietówsmile

Sprzedaję także odzież damsko męską w tej samej cenie, ta sama jakośc.
Obserwuj wątek
    • hbnorton Re: CREAM dziecko , męski damski z własnego skupu 07.11.12, 22:14
      Witam, jestem zainteresowana współpracą, interesuje mnie asortyment dziecięcy. Proszę o jakiś kontakt, ewentualnie zdjęcia.
      Mój adres mailowy hbnorton@gazeta.pl
      Pozdrawiam
      • gwiazda45 Re: CREAM dziecko , męski damski z własnego skupu 08.11.12, 12:59
        Witam jestem zainteresowana prosze sie odezwać na patrysiaam@wp.pl
    • zohameg01 Re: CREAM dziecko , męski damski z własnego skupu 08.11.12, 18:25
      Witam serdecznie,
      Proszę o kontakt na adres fhu.zoha@o2.pl.
    • nati8131 Re: CREAM dziecko , męski damski z własnego skupu 23.11.12, 08:14
      witam mi Pani podesłać jakieś zdjęcia na maila? I jak to wygląda z przesyłką?
      Pozdrawiam
      aneta.kulewicz29@gmail.com
    • an-ka16 Re: CREAM dziecko , męski damski z własnego skupu 30.01.13, 18:09
      Witam,
      można prosić o zdjęcia ubranek i jakie są koszty wysyłki?
      an-ka16@@gazeta.pl
      pozdrawiam
    • aniajar83 Re: CREAM dziecko , męski damski z własnego skupu 02.02.13, 20:06
      Ja również poproszę o zdjęcia na maila oraz informacje jak to jest z przesyłka.
      jarczynskaa@gmail.com

Pozdrawiam

• morin11 Re: CREAM dziecko , męski damski z własnego skupu 03.02.13, 10:32
      witam
      jestem zainteresowana zakupem odzieży dziecięcej ,proszę o przesłanie fotek na maila .szafakids@wp.pl
      poz
    • joanap76 Re: CREAM dziecko , męski damski z własnego skupu 16.02.13, 11:08
      Witam chciałabym sie dowiedziec czy oferta jest nadal aktualna joana3@vp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka