Dodaj do ulubionych

Poszukuję hurtowni odzieży z Anglii

23.09.14, 14:25
Witam,
Niedługo otwieram internetowy second hand i w związku z tym poszukuję hurtowni która ma w swojej ofercie odzież z Anglii. Interesuje mnie tylko cream lub outlet, oraz możliwość kupienia poszczególnych asortymentów osobno ( legginsy, bluzki, swetry etc )
Chętnie podejmę współpracę z hurtownią bądź sortownią znajdującą się bezpośrednio w Wielkiej Brytanii.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • elua858 Re: Poszukuję hurtowni odzieży z Anglii 25.09.14, 14:52
      Mam do sprzedania markową odzież używaną, cream, głównie damski, dziecięcy, mniejsza ilość odzieży męskiej. Są to ubrania w 1 i 2 gatunku, są bardzo ładne, modne, jest to odzież w 40% jesienna (kurtki, płaszcze, spodnie), część rzeczy z metkami!!. Oprócz tego bluzki, sukienki, modne t-shirty. Wyłącznie odzież markowa: NEXT, Atmosphere, H&M, M&S, EARLY DAYS, RIVER ISLAND, MEXX, ZARA KIDS, GEORGE, i inn. Wszystkie proponowane ubrania są w stanie dobrym, bardzo dobrym, część jest nowa. Nie mają dziur, przetarć, defektów. Ubrania jak już wspominałam, są wyłącznie markowe. Sprowadzone są z Anglii, niestety przez niedomówienie zamówiłam odzież używaną, a że prowadzę outlet, nie mogę jej dać na sklep, choć żałuję, bo jest naprawdę bardzo ładna, dlatego też sprzedaję ją za 18 zł./kg!!! Warunkiem jest odebranie całego zamówienia, tj. 240 kg. Cena taka niska, bo u mnie tylko zalega na magazynie, a jestem pewna, że niejeden sklep z odzieżą używaną będzie z niej bardzo zadowolony.
      • 57sabina Re: Poszukuję hurtowni odzieży z Anglii 22.04.15, 12:15
        Zapraszam do współpracy nasza odziez znajduje się na terenie uk można samemu wybrać sobie towar więcej informacji podam na meila sabinakmon@yahoo.pl
    • moniczkaone Re: Poszukuję hurtowni odzieży z Anglii 25.09.14, 16:15
      Zapraszam do Hurtowni On-line www.bonmar.com.pl/
      Posiadamy Nową i używaną odzież, torebki i buty . Nowo otwarta hurtownia on-line na kilogramy.
      Taki marek jak River Island, Mohito, New look , Sinsay, Atmosphere,

Zapraszam! Bo ceny u nas są konkurencyjne i posiadamy bardzo dobry towar który na pewno przyciągnie twoich klientów!

www.bonmar.com.pl/
      www.bonmar.com.pl/
      www.bonmar.com.pl/
    • as.tom Re: Poszukuję hurtowni odzieży z Anglii 27.10.14, 19:31
      WITAM
      zapraszam do kontaktu z nasza firma mieszczaca sie w Anglii oferujemy odziez uzywana nowa i inne pochodne
      zamowienia hurtowe prosimy o przeslanie e-maila z zapytaniem na e-mail wiz-mod@mail.com
    • mateuszsawczak Re: Poszukuję hurtowni odzieży z Anglii 28.02.15, 09:42
      Witam,

jesli nadal poszukujesz dostawcy odzieży to zapraszam do współpracy, posiadamy odzież dziecięcą i dla dorosłych nową i outlet takich firm jak: Bershka, ZARA, Nike, Adidas, Reebok, Puma, Lonsdale, Umbro, Everlast, Lee Cooper, Golddigga, HotTuna, Firetrap, Republic, Soulcal&Co, Regatta, Karrimor i wiele innych, oprócz odzieży mamy również obuwie i akcesoria, zapraszam do kontaktu: biuro@outletpoint.pl lub mateuszsawczak@gazeta.pl.

POZDRAWIAM
    • londynek.uk Re: Poszukuję hurtowni odzieży z Anglii 08.03.15, 09:24
      Witam serdecznie
      Wysyłam z Londynu odzież damską,męską i dziecięcą CREAM+I GATUNEK w cenie 33 zł./kg,outlet 59 zł./kg.oraz cream w stanie idealnym+metka w cenie 44 zł./kg (dzieci)i 42 zł./kg (damska.męska)
      Odzież w bardzo dobrym stanie-czyściutka,gotowa na wieszak.
      Co tydzień mogę dostarczyc ok.500 kg.odzieży.
      Szukam poważnych odbiorców. Pozdrawiam.
      natka374@vp.pl
      00447448153018
    • herefordzamowienia Re: Poszukuję hurtowni odzieży z Anglii 19.03.15, 15:50
      Witam
      Nowy ,otwierany od 1 kwietnia skup poszukuje stałych odbiorców na używaną odzież,obuwie i galanterię.
      Poszukuję odbiorców zarówno hurtowych jak i mniejszych.
      Skup jest kontynuacją pracy prozpoczętej przez mojego znajomego Anglika,który prowadził go od 9 lat,współpracowałem z nim przez ostatnie 2 lata i teraz gdy się wyscofał na zasłużoną emeryturę postanowiłem kontynuować działalność dalej.
      Wszystkie ubrania które skupowane były do tej pory sortowane były przy samym skupie,więc nie było tam rzeczy brudnych,dziurawych,starych itd.
      Tak też będzie robione w dalszym ciągu,dzięki temu każdy klient dostanie towar naprawdę wysokiej jakości,często trafiają się również rzeczy nowe z metkami i bez metek.
      Odzież mogę sprzedawać jako niesort,czyli wszystkie sezony w workach tak jak to jest pakowane po sorcie od klienta,bądź też posortowaną według życzenia klienta.
      Jedyny sort jaki będzie robiony w trakcie skupu to podział na odzież ,obuwie i galanterię.
      Odzież pakowana w przezroczyste worki po około 8-10 kg.
      Zapraszam wszyskich chętnych do współpracy.
      zamowieniahereford@gmail.com
      Pozdrawiam
    • mlhurtownia Re: Poszukuję hurtowni odzieży z Anglii 13.04.15, 13:10
      Jesteśmy legalnie działającą hurtownią odzieży używanej z siedzibą w Głubczycach, woj. opolskie. Specjalizujemy się w handlu odzieżą typu "sort"(bluzki/tuniki, swetry,sukienki, spódnice, itd). Oferowany towar pochodzi z sortowni angielskiej, posiada certyfikat dezynfekcji. Prowadzimy sprzedaż zarówno stacjonarną jak i wysyłkową (koszt wysyłki pobraniowej 25zł). Po więcej szczegółów zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej www.ml-hurtownia.pl, konta na FB : facebook.com/MLHURTOWNIA lub kontaktu telefonicznego: 796603452 / 887633674 lub mailowego ml.hurtownia@gmail.com.
    • moniczkaone Re: Poszukuję hurtowni odzieży z Anglii 29.04.15, 12:03
      Zapraszamy do Hurtowni On-line www.bonmar.com.pl/
      Posiadamy mix torebek takich firm jak River Island, Mohito, New look, Atmosphere
      Odzież Angielska oraz Odzież z polskich sieciówek OUTLET
      Buty używane Cropp town, House, Reserved, Mohito
      Nowo otwarta hurtownia on-line na kilogramy.

Zapraszam! Bo ceny u nas są konkurencyjne i posiadamy bardzo dobry towar który na pewno przyciągnie twoich klientów!

www.bonmar.com.pl/
      www.bonmar.com.pl/
      www.bonmar.com.pl/

kontakt :
      602112413
      609730805

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka