maggoss 13.07.18, 13:16 Witam, w pomorskim przeszłam juz chyba wszystkie hurtownie. Poszukuję osoby, która osobiście zajmuje się sprowadzaniem odzieży z Anglii lub Irlandii. Interesuje mnie głównie odzież damska i zabawki. Proszę o kontakt Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
system_rurowy Re: Pomorskie hurtownia / prywatna osoba 07.12.18, 11:38 ➡️➡️Oferujemy Państwu montaż systemu rurowo kulowego oraz paneli ściennych tzw. Spacewall - używanych najczęściej w sklepach i magazynach.⬅️⬅️ Wykonamy dla Państwa zabudowę każdego typu, w każdym rozmiarze z w/w systemów . Oferujemy usługi: 👉 zabudowa na scianie 👉 gondole 👉 półki 👉 przymierzalnie 👉 itp. Krótkie terminy realizacji. Wystawiamy faktury 💲💲Cena ustalana indywidualnie po pomiarach i akceptacji zabudowy.💲💲 📱📱 720 755 780 Trojmiasto i okolice Odpowiedz Link
ivonmildrid Re: Pomorskie hurtownia / prywatna osoba 12.01.19, 18:50 Cześć! Prowadzę sortownię w Irlandii, jeśli nadal poszukujesz bardzo dobrego creamu, odezwij się do mnie ivonamildrid@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link
bety80 Re: Pomorskie hurtownia / prywatna osoba 09.07.20, 09:21 Witam. Od 6 lat prowadzę bezposrednia sprzedaż odzieży cream z Anglii. Mozliwosc wyboru pakietu lub sztuki .Zapraszam do kontaktu betibutikuk@gmail.com Odpowiedz Link