fasola.fasola 27.10.09, 11:34 Znacie miejsca, w których można kupić na prawdę oryginalne i wyjątkowe akcesoria a przy tym przydatne i zaskakujące? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninaricii Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 27.10.09, 20:03 wyjątkowe akcesoria to myślę, że świetnie się sprawdzi ten link www.modernform.pl/ naprawdę niektóre z nich są zaskakujące i oryginalne Odpowiedz Link
fasola.fasola Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 27.10.09, 22:11 A no racja, znam ten sklep, ale jeszcze, jeszcze:) Odpowiedz Link
ninaricii Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 28.10.09, 15:47 znasz? bo ja mam parę rzeczy z tego sklepu, jest w czym wybierać :) ale jak byś określił dokładniej jakiego rodzaju akcesoria Cię interesują? Odpowiedz Link
tilla3 Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 28.10.09, 22:03 szczególnie produkty Alessi są niepowtarzalne, naprawdę wyjątkowe. Odpowiedz Link
fasola.fasola Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 29.10.09, 10:45 tilla3 napisała: > szczególnie produkty Alessi są niepowtarzalne, naprawdę wyjątkowe. A jaką mają cenę! Przerażającą! Może bym coś wybrała, ale czy warto? Menu ma przystępniejsze ceny i też niezwykłe akcesoria. Odpowiedz Link
ninaricii Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 29.10.09, 19:00 mam garnki z tej strony firmy Fissler i nie żałuje ani jednego grosza wydanego na nie :) a Alessi ma nowoczesne wzornictwo. Ostatnio spodobały mi się bardzo abażury Kafti po prostu piękne! wszystko oczywiście rzecz gustu :) Odpowiedz Link
netkobietka Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 05.11.09, 13:17 Ja widziałam w tym sklepie www.brodasystem.pl niezłe i naprawde unikatowe akcesoria kuchenne. Jak chcesz sprawdź sama. Warto jest zapoznać się z asortymentem przed zakupem. Nie każdemu odpowiada kot w worku... he Odpowiedz Link
kluchucha Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 26.11.09, 22:58 nie wiem co rozumiesz przez "wyjątkowe i oryginalne", ale masę drewnianych gadżetów do kuchni udało mi się nabyć w myin.pl - bardzo fajne miejsce, już mam sporządzoną listę "chceń" z ich oferty :D Odpowiedz Link
nezavisly Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 07.01.10, 13:35 Jeżeli chodzi o takie bardziej praktyczne gadżety, to najczęściej zdarza mi się kupować w internecie, np. w www.electro.pl/AGD_DROBNE,321,0.html choć bywa, że idę do sklepu w galerii i na coś wyjątkowego trafię, ale to zajmuje sporo więcej czasu i energii ;) Odpowiedz Link
1andreas Re: Fajne włoskie rzeczy 08.01.10, 17:08 Jesli mogę Ci cos polecić to proponuje, abyś zajrzała na stronkę www.politalia.pl. Bardzo oryginalne, ciekawe kolorystycznie a do tego design. Naprawdę fajne włoskie rzeczy. Kupilismy do naszego domku suszarke na sztućce i zestaw do przypraw - rewelacja. Odpowiedz Link
chaosjar Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 09.01.10, 21:09 polecam zajrzeć tutaj www.rossi.pl/akcesoria_kuchenne.rossi akcesoria kuchenne Odpowiedz Link
ladyjan Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 12.01.10, 16:21 Ja jeśli szukam jakiś akcesori do kuchni to zaglądam na torres.pl. Nie wiem,czy znajdziesz tam "zaskakujące"rzeczy ale na pewno bardzo przydatne- ja zawsze coś tam znajdę Odpowiedz Link
reezok-pl Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 20.01.10, 17:57 Jak rozumiem chodzi Pani bardziej o dodatki niż o coś w stylu serwis obiadowy, sztućce czy garnki. Ale jeśli chodzi jednak o to to niżej w linku podaję sklep gdzie rzeczy, które wymieniłem można kupić tanio i szybko. Serwisy obiadowe Odpowiedz Link
monika7977 Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 04.02.10, 23:06 fasola.fasola napisała: > Znacie miejsca, w których można kupić na prawdę oryginalne i wyjątkowe > akcesoria a przy tym przydatne i zaskakujące? zależy co ty szukasz pod pojęciem wyjątkowe możesz określić jaśniej Odpowiedz Link
beatou Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 22.02.10, 14:28 ja wam mogę polecic takakuchnia.pl Kupiłem tam spoko zestaw do sushi i kumpeli tak zwany kipichron cokolwiek to jest :D Odpowiedz Link
beatou Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 22.02.10, 14:29 www.takakuchnia.pl/ cos sie qrde link nie chce zrobić o.O Odpowiedz Link
dharma09 Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 11.03.10, 08:05 Wyjątkowe, oryginalne i naprawdę dobre akcesoria jak noże garnki, szatkownice itp kupicie na www.boerner.com.pl Moja mama używa tych sprzętów od 13 lat a od kilku lat i ja jestem ich fanką. Możecie potraktować to jako reklamę. Mam, używam i będę firmę reklamować bo kontakt z nimi i sprzęt 100% pozytyw :) Odpowiedz Link
stylwdomu.pl Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 08.04.10, 11:57 Co oznacza dla Ciebie "wyjątkowe"? Dla niektórych wyjątkowość to nietypowość, dla innych wyjątkowe jest to co jest klasyczne i piękne. Dzisiaj chyba wszyscy mają pełno rzeczy nietypowych, dużo mniej jest rzeczy gustownych i wysublimowanych. Niestety lata pustych półek w sklepach, a potem napływ chińszczyzny z jednej strony i supergadżetów z drugiej spowodował, że dzisiaj coraz trudniej jest znaleźć coś co jest normalne i jednocześnie nie rozlatuje się po miesiącu. Zaskakujące dzisiaj może być coś co jest zwykłe i przydatne. Odpowiedz Link
sushimajster Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 13.08.10, 21:17 www.sklepc.pl w dziale z akcesoriami kuchennymi. Polecam :) pozdr, Odpowiedz Link
tentimenti :))) 01.09.10, 12:23 Ale mnie bawi jak handlowcy poleceją sobie swoje sklepy Odpowiedz Link
poli_82 Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 08.09.10, 16:24 Witam wszystkich, Chciałam was spytać o to jaki gadżet chciałybyście dostać (kupić) z promocją kostek rosołowych? Co potrzebujecie w kuchni? Jakie gadżety według was mogą być atrakcujne na tyle żeby sprzedawać je z promowanymi kostkami rosołowymi? Bardzo dziękuję wam za wasze odpowiedzi, zależy mi na waszych opiniach. Pozdrawiam, P. Odpowiedz Link
yulkayulka Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 05.10.10, 11:15 www.czerwonamaszyna.pl Odpowiedz Link
nowoczesna_kuchnia_pl Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 15.11.10, 11:13 www.nowoczesna-kuchnia.pl Wyjątkowe i w super cenach Polecam Odpowiedz Link
patio03 Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 22.11.10, 13:32 Rozglądając się w sieci można znaleźć wiele ciekawych stron (nie koniecznie sklepów internetowych), na których prezentowane są ciekawe produkty i akcesoria (coś ala blogi). Polecam szczególnie: www.borner.ayz.pl , www.garnkifissler.info Odpowiedz Link
aka10 Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 04.04.11, 17:51 Kupilam ostatnio cos takiego: www.youtube.com/watch?v=1jmStPfhVO0 Jak na razie sprawdza sie bardzo dobrze. Produkt wloski-riccioli i miniaffettatore. Moze Linn zna ta firme? Odpowiedz Link
edw-ina Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 30.05.11, 12:59 tutaj: kocham-jesc.pl/ w ubiegłym tygodniu kupiłam tam tortownicę i młynek do pieprzu - niesamowicie mi się spodobały :) Odpowiedz Link
lukasp85 Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 13.06.11, 16:14 Witam, ostatnio szukałem prezentu dla znajomej i przypadkiem trafiłem na sklep AWA Design w CH Metropol w Warszawie. Mają tam ciekawy wybór akcesoriów do kuchni, mi szczególnie spodobały się kubki i zaparzacze firmy BODUM, ale mają w ofercie inne ciekawe rzeczy :). www.metropoldomiwnetrze.pl/index.php/3/sklepy.html strona sklepu w CH Metropol, na dole sporo poglądowych zdjęć. Polecam Odpowiedz Link
olgamolga Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 15.06.11, 09:09 Ja często korzystam ze sklepu stylowazastawa.pl ciągle dokładają coś nowego i coraz bardziej oryginalnego np. ostatnio pojawiło się świetnie sitko do odcedzania makaronu - www.stylowazastawa.pl/produkt/5657/RESISTI_sito_do_odlewania_Gefu.html na prawdę mają dużo takich ładnych i funkcjonalnych rzeczy. W sklepach stacjonarnych to zazwyczaj kupuje w Duce, choć ostatnio nic tam ciekawego nie było, fajne ozdoby świąteczne do kuchni mają:) Odpowiedz Link
fallenroses Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 01.08.11, 11:27 kuchniasklep.pl/ od oryginalnej wałbrzyskiej porcelany, przez angielskie przyprawy po silikonowe gadżety kuchenne z francji Odpowiedz Link
storczyk891 Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 19.03.13, 21:39 Na przykład w Warsaw Point Gallery w Złotych Tarasach :) Mają tam piękne, ludowe rzeczy. Na przykład ceramiczne podstawki pod garnki z wycinankami, czy kubeczki albo deski do krojenia. Polecam! www.facebook.com/photo.php?fbid=360827164015867&set=pb.167513103347275.-2207520000.1363725375&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-ash4%2F3898_360827164015867_1618965869_n.jpg&size=800%2C532 Odpowiedz Link
annamanna777 Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 23.03.13, 17:01 Wyjątkowe akcesoria znalazłam ostatnio na stoisku Warsaw Point Gallery w Złotych Tarasach. Mają tam dużo ciekawych rzeczy do domu i nie tylko! Polecam!!!! www.facebook.com/photo.php?fbid=395899153842001&set=pb.167513103347275.-2207520000.1364053323&type=3&theater Odpowiedz Link
ann-a87 Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 22.08.13, 09:49 Ja zawsze coś znajdę na www.po-selected.pl ;) Uwielbiam ich kubki! ;) Odpowiedz Link
0kulinaria Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 31.08.13, 13:13 Ostatni natknęłam się na FB na sklep Kuchnia i Ty : www.facebook.com/kuchniaity Co prawda na razie ich produkty można nabyć w Opolu i podziwiać na FB, ale kontaktowałam się z właścicielami i ich sklep internetowy ruszy w przyszłym tygodniu:) Odpowiedz Link
halszka.swietek Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 03.09.13, 08:08 fasola.fasola napisała: > Znacie miejsca, w których można kupić na prawdę oryginalne i wyjątkowe > akcesoria a przy tym przydatne i zaskakujące? Polecam nowy Sklep Internetowy Fartuszek: www.fartuszek.com.pl :-) Odpowiedz Link
krzyszt0fek Re: Gdzie szukać "wyjątkowych" akcesoriów? 13.09.13, 15:45 Polecam sklep LIOP.pl - ciekawe, oryginalne akcesoria, a do tego naprawdę użyteczne, nie tylko ładnie wyglądają, ale też spełniają swoją funkcję. Odpowiedz Link