Dodaj do ulubionych

Ekspres do kawy....

08.03.10, 23:17
Witam...

Znalazlem chyba ciekawa promocje:
[url=http://www.lavazzaamodomio.pl/produkty/amodomio/ekspresy_do_kawy
/A_Modo_Mio_Premium_RED_PROMO]A Modo MIO RED[/url]

Byłem na degustacji kawy i bardzo mi smakowała....
Kto z Was ma podobny ekspres ?
Obserwuj wątek
    • ampulek Re: Ekspres do kawy.... 17.03.10, 10:52
      My w biurze mamy Lavazza Blue LB 1000 i jest doskonały! To jest ekspres na
      kapsułki, a dodatkowo ma spieniacz do mleka. Kawa jest naprawdę pyszna.
    • kolbiku Re: Ekspres do kawy.... 11.02.11, 18:38
      www.tanieje.pl/ekspres-saeco-modo-extra-p-1336.html te same ekspresy ale dużo taniej jak widzę
    • tomasza12_1 Re: Ekspres do kawy.... 20.02.11, 18:43
      obawiam sie, iz w tym przedziale cenowym wszystkie dzialaja tak samo. kwestia wygladu i marki
    • gorenje1 Re: Ekspres do kawy.... 17.05.11, 12:10
      Z ekspresami firmowymi na pastylki jest specyficzna sprawa.
      Po pierwsze pastylki te domowe i jak i te biurowe faktycznie są droższe, ale nie trzeba znać się na parzeniu kawy, ponieważ w każdej pastylce jest wymierzona ilość kawy do espresso , do latte, do cappuccino.. itd.
      Poza tym ekspresy biurowe i pastylki biurowe różnią się od tych, które możemy nabyć do domu, z prostej przyczyny- aby pracownicy nie podbierali ich i nie wynosili z firmy.

Przy wyborze ekspresu, który będzie robić na codziennie wyśmienitą kawę warto zwrócić uwagę na regulacje stopni mielenia kawy, programowanie wielkości kawy, odpowiednio wysokie ciśnienie i możliwość spieniania mleka (niezbędnego choćby do latte i cappuccino) .
      • kingunia8 Re: Ekspres do kawy.... 03.12.12, 14:54
        My w firmie mamy taki www.ekspresyjura.pl/produkty.php?menu=1&subm=8&model=4 rewelacja ! Gdyby nie wysoka cena sama bym sobie taki sprawiła do domu :)
    • www.redcoon.pl Re: Ekspres do kawy.... 18.12.12, 11:30
      Kawa zaparzona w ekspresach Jura jest przepyszna i pełna aromatu, niczym w kawiarni z profesjonalnej maszyny. Dla wielbicieli- smak i aromat kawy jest niezwykle ważny. Na uwagę zasługuje prosta obsługa i szeroka gama funkcji według własnych upodobań.
      www.redcoon.pl/c08060100-Ekspresy-do-kawy
    • autkowy Re: Ekspres do kawy.... 24.08.15, 13:58
      Witam
      z racji umeblowania kuchni szukam solidnego ekspresu cisnieniowego ale o jak najmniejszej glebokosci a zarazem niezawodnego i robiacego pyszne aromatyczne kawy. Ktory model moglby pogodzic moje wymagania?
    • jadeitgirl Re: Ekspres do kawy.... 11.12.15, 23:55
      Zastanawiam się nad zakupem ekspresu do kawy, bo mój poprzedni niestety się popsuł. Przejrzałam masę ofert, gazetek, popytałam znajomych itp. Generalnie większość z nich poleca makę Dolce Gusto www.dolce-gusto.pl - nikt nie narzeka i jest w pełni zadowolony. A Wy jak myślicie, mieliście do czynienia z ekspresami tej firmy? Bo muszę przyznać, że wizualnie do mnie bardzo przemawiają, a do tego te pozytywne opinie...
    • microsun Re: Ekspres do kawy.... 01.02.16, 20:50
      Polecam Rooma szczerze tylko Rooma jest rewelacyjna!!!
      • autumnmum Re: Ekspres do kawy.... 02.02.16, 23:49
        Jura Impressa A5.
        Jak tylko kupisz jej dobre ziarna, nie zawiedzie Cię:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka