gorenje1 19.05.11, 15:47 Wasz ulubiony sprzęt kuchenny to... :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenomenalnevaradero Re: Ulubiony sprzęt kuchenny 07.06.11, 21:05 Już niedługo uwolnisz się od wszystkich niepotrzebnych sprzętów kuchennych Odpowiedz Link
fenomenalnevaradero Re: Ulubiony sprzęt kuchenny 12.06.11, 17:37 Od jutra Waszym ulubionym sprzętem kuchennym stanie się Varadero... Odpowiedz Link
zuza_m_zuza_m Re: Ulubiony sprzęt kuchenny 01.09.11, 16:57 Zaczęłabym od umilacza czasu - ekspresu do kawy. A jeśli chodzi o bardziej praktyczne sprzęty (do przyrządzania jedzenia dla rodzinki), to moim przyjacielem jest zdecydowanie piekarnik. Robię ciasto albo przyprawiam mięso czy układam warzywka, wrzucam i samo się robi, a jest pyyszne :) Odpowiedz Link
alfaonline Re: Ulubiony sprzęt kuchenny 21.09.11, 09:54 obieraczka i foremki w różnych kształtach dają ogromną frajdę w przyrządzaniu smakowitości Odpowiedz Link
janksy Re: Ulubiony sprzęt kuchenny 28.09.11, 20:29 Dużo jest takich sprzętów, szczególnie takie która ułatwiają gotowanie, ale nie wyobrażam sobie mojej kuchni bez dobrego robota kuchennego i piekarnika. Zmiksować, wymieszać i powstaje dobry krem, koktajl, zupa i nawet ciasto się jakieś ukręci :) życie bez piekarnika było by bardzo męczące - mięsko przyprawione do pieca i mamy czas na pisanie na forum :) Odpowiedz Link
ketlinlive Re: Ulubiony sprzęt kuchenny 30.09.11, 11:12 Ja to w domu najczęściej korzystam z czajnika elektrycznego Sapira, rzadziej używam piecyka tej samej firmy, ale także bardzo się przydaje. No i oczywiście równie ważnym, a może najważniejszym dla mnie sprzętem jest piekarnik. I lubię czasami napić się dobrego, świeżego soku prosto z sokowirówki. Odpowiedz Link
lenkk_a Re: Ulubiony sprzęt kuchenny 13.10.11, 15:45 Moim ulubionym sprzętem kuchennym jest wyciskarka do soku. Mam w domu taką: mikro24.pl/wyciskarka-sp1164-do-soku-sapir-p-1795.html Odpowiedz Link
roszpunka3 Re: Ulubiony sprzęt kuchenny 28.10.11, 11:48 u mnie moj blender kuchenny wszystkopotrafiący, który kupiłam na promocji w Magicznej Planecie. Firmy Philips, takie oto cudeńko (magicznaplaneta.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=68&prod=10490) sprawdza się super w mojej kuchni, oprócz swoich podstawowych rzeczy posiada też kubek do miksowania 1l z pokrywką i nóż do kruszenia lodu , które bardzo mi się przydają :) Odpowiedz Link
stalchem1 Re: Ulubiony sprzęt kuchenny 30.10.11, 17:39 Zdecydowanie BERGHOFF firma rodem z Belgi: www.stalchem.sklepna5.pl/ ale i niezły ma sprzęt Austriacka firma HOFFBURG www.stalchem.sklepna5.pl/pkat/20/hoffburg.html Odpowiedz Link
asioreczka6 Re: Ulubiony sprzęt kuchenny 12.03.12, 20:46 Mój ulubiony sprzęt kuchenny to sokowirówka. Nie ma to jak sok ze świerzych owoców domowej roboty :) Polecam szczególnie sokowirówki ze sklepu internetowego www.tanieje.pl Miła i fachowa obsługa i do tego udzielają gwarancji na 2 lata :) Odpowiedz Link
denia-1 Re: Ulubiony sprzęt kuchenny 02.05.13, 21:28 Ulubionego sprzętu kuchenne raczej nie mam ale za to strasznie przyzwyczajam się do noży kuchennych i później mi jest je wymieniać Odpowiedz Link