Dodaj do ulubionych

patelnia grillowa - na kuchenke elektryczna??

11.09.11, 12:24
Od niedawna jestem posiadaczka kuchenki elektrycznej. Nie cierpie jej,nie moge sie przyzwyczaic do braku plomienia i nie umeim wyczaic na jak duzym"gazie" aktualnie jest wlaczona. Ale mam pytanie -chcialam kupic patelnie grillowa ale obawiam sie czy ona sie nadaje na taka kuchenke? bo ona gasnie gdy nie ma styku z cala powierchnia garnka-dlatego musialam kupic nowe patelnie, plaskie dno. a wiec czy ktos wie czy ta patelnia bedzie ok dzialac na elektrycznej????
Obserwuj wątek
    • sivacek Re: patelnia grillowa - na kuchenke elektryczna?? 19.09.11, 16:32
      Może taka patelnia jak ta Ci podejdzie bit.ly/rl51ry wykonana w specjalnej technologii Ferno Ceramic i nadaje się na kuchenkę taką jak masz.
      • fre.sh Re: patelnia grillowa - na kuchenke elektryczna?? 23.09.11, 16:43
        Poszukaj sobie w necie patelnię grillową Sapira - może to Ci podpasuje.
    • panibalbina Re: patelnia grillowa - na kuchenke elektryczna?? 30.10.11, 17:54
      Jak Bardzo dobre na conajmniej 15 lat to tylko z BERGHOFFA.
      Najlepiej ceramiczne:
      www.stalchem.sklepna5.pl/pkat/58/berghoff.html
      może coś z lini BERGHOFF VIRGO??
      W niezłej cenie, belgijskie, ceramiczne, bardzo trwałe .... no i zaleta 3 kolory, wiele rozmiarów.

• edw-ina Re: patelnia grillowa - na kuchenke elektryczna?? 22.11.11, 10:11
      Ja mam elektryczną płytę ceramiczną i od jakiegoś czasu używam samych garów bioceramix. Ale moja przyjaciółka niedawno kupiła sobie super biały zestaw, m.in. z taką kocham-jesc.pl/p1014,patelnia+grillowa+natura+mia i jest bardzo zadowolona. Również ma elektryczną płytę ceramiczną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka