Dodaj do ulubionych

Sklep z akcesoriami kuchennymi.

25.10.11, 17:03
Polecam Wam sklep internetowy z akcesoriami meblowymi :) Nowoczesne rozwiązania i atrakcyjne ceny: www.baldai.pl
Obserwuj wątek
    • kinghoff Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 30.10.11, 12:31
      Polecam sklep KINGHOFF wrzystko do kuchni - BARDZO TANIO, szybka wysyłka
      www.kinghoff.sklepna5.pl/
      • agulica Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 21.01.12, 14:38
        zapraszam do zapoznania sie z szeroka ofertą na stronie ; www.aga-dom.pl
    • asioreczka6 Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 12.03.12, 20:40
      Ja polecam gorąco sklep RTV i AGD www.tanieje.pl

Miła obsługa i co najważniejsze rabaty dla stałych klientów! :)
      • helena_100 Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 22.03.12, 14:33
        Sklep internetowy www.kuchniaiq.pl
        Dla stałych klientów rabaty, duży wybór i bardzo wysoka jakość produktów.
        Polecam!
    • fi-ro Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 05.10.12, 11:04
      Ja kupowałam kilka rzeczy w Graciarnii, a dokładnie w tym sklepie graciarnianowoczesna.pl Bardzo fajne i stylowe akcesoria kuchenne.
    • karmenagd Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 12.10.12, 09:43
      Polecam Sklep Internetowy KARMEN. Szeroki wachlarz akcesoriów kuchennych,
      sprzętu "drobnego"AGD. Atrakcyjne ceny! www.karmenagd.pl ZAPRASZAMY!!
    • jungga Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 18.10.12, 10:33
      Ja małe zakupy zrobiłam w www.yourhome24.pl - z tym, że nie maja garnków itp. tylko dodatki, miseczki, sztućce, sosjerki tip.
    • salomea0903 Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 23.11.12, 14:51
      no ja polecam sklep www.hiendkitchen.com dobre produkty japońskie i nie tylko nie jakieś made in china, a termin realizacji automatyczny czyli zamawiasz dzis i jak do 14 to wysłyka tego samego dnia a jak po 14 to wysyłka dnia nastepnego (mówie o kurierze). Warto bo fajnie dostaje się towar z dnia na dzień!!
    • martina-0 Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 28.11.12, 12:55
      Lubię kupować różne gadżety i sprzęty kuchenne, ale znalazłam przez przypadek sposób, żeby nie zbankrutować przy tym. W Niemczech są sklepy Sozialkaufhaus, które mają m.in. rzeczy do domu, są to przedmioty używane, ale "na chodzie" i nie wyglądające na zużyte. Są to rzeczy pochodzące jeszcze z czasów, gdzie niemieckie towary nie były Made in China, a więc solidne. Taki Sozialkaufhaus to taki lumpeks, ale z gosp. domowym, meblami, ubraniami, książkami, grami, zabawkami, itp. Ceny są śmiesznie niskie, bo np. blender Braun można kupić na ok. 5 Euro, ostre noże za max. 2 Euro i wiele wiele innych pożytecznych rzeczy, które są w 100 % sprawne i jak to kupisz to nikt ci nie powie, że używane! Polecam także pchle targi (Flohmarkt), wystawki oraz ebaykleinanzeigen. Warto wybrać się na parę dni do Niemiec, np. Berlina, a nocleg można sobie załatwić za darmo poprzez www.couchsurfing.org! Ja mam w domu sporo takich przydatnych kuchennych akcesoriów, wszystko kupione "za grosze" w Berlinie! Za normalną cenę w Polsce bym tego nie kupiła, a nie przeszkadza mi to, iż te przedmioty są z kategorii używane!
    • kingunia8 Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 29.11.12, 09:11
      A ja polecam ten sklep www.brodasystem.pl/ z wyposażeniem do domu i ogrodu ! Mam już stamtąd kilka rzeczy :) Na stronce sklepu można też znaleźć bardzo fajne artykuły :)
      • ann.a9 Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 11.12.12, 12:02
        JA polecam sklep który niedawno znalazła, chyb nie jest długo ale mają duży wybór akcesoriów kuchennych a do tego jest teraz promocja na BergHoffa, wychodzi taniej niż na allegro a dotego można zawsze w jednej przesyłce jeszcze coś sobie domówić:
        www.alebre.pl/Default.B2C.aspx
        alebre.pl/Promocja/24/strona.aspx
    • madziak_90 Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 11.12.12, 14:19
      ja polecam sklep hiendkitchen.com kupiłam od nich nóz jestem zadowolona i teraz mam pewnie drugi (prezent choinkowy) u nich zamówiony!!!
      • manter Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 13.12.12, 20:35
        bardzo fajny sklepik www.mantecodesign.pl
        dużo fajnych produktów.
        • kesiak_90 Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 18.12.12, 16:32
          oooo ja kupiłam fajne kubki w hiendkitchen.com
    • storczyk891 Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 19.03.13, 21:37
      Ja za to polecam WARSAW POINT GALLERY w Złotych Tarasach :)) Przemiła obsługa i super folkowe dodatki odmienią każdą kuchnię!

www.facebook.com/WARSAW.POINT.GALLERY
      • kinia89.89 Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 24.03.13, 15:43
        To zależy kto co lubi :) szczerze mówiąc wolę prosty styl, jednokolorowe akcesoria, ale dostałam deskę z łowickimi rzeczami z tego sklepu i całkiem fajnie się komponuje na tle mojej kuchni:)
    • 1annah Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 25.03.13, 12:58
      Ja polecam sklep www..alebre.pl bardzo duży wybór i taniej niż na allegro -porównywałam. Jak czegoś nie ma w sklepie to piszę do nich maila i znajdą mi to albo zaproponują zamiennik. Sklep należny do hurtowni z akcesoriami do kuchni i jak się dowiedziałam to nie4 wszystko mają na internecie wystawione to co mają w hurtowni dlatego zawsze jak robię u nich zakupy i chcę coś zamówić jeszcze czego nie mają na stronie sklep[u to pytam. Sklep obsługuje bardzo miła Pani która zawsze doradza też przez gg i skypa.
    • robert0t Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 25.06.13, 16:30
      Ja także jestem amatorem akcesoriów kuchennych, ale lubię porządek, nie mam pojedynczych talerzy czy kubków (chyba że pamiątki/prezenty). Jestem fanatykiem jakości, nie lubię kupować byle czego byle gdzie, w mojej kuchni króluje porcelana gastronomiczna, jeśli ktoś lubi takie porządne gadżety, to polecam zajrzeć na gastronomia.comitor.pl/produkty. Są tam produkty najlepszych firm, niemieckie, a nie chiński "jednorazówki".
      • 1annah Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 04.07.13, 13:52
        Na alebre.pl kilka dni temu obkupiłam się Fiskarsem:) www.alebre.pl/Obierak-wielofunk-Fusion2-Green-96643/127092/produkt.aspx taniej niż na allegro i noże i ostrzałkę i tłuczek, super. I kopiłam dodatkowo toaletę turystyczną www.alebre.pl/Wiadro-toaleta-22L-MIX-1306/125376/produkt.aspx
        na wyjazd z moją małą niunią jak znalazł :) super sprawa na działkę
        • pragnatka Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 09.07.13, 00:43
          haha, no to rzeczywiście super zestaw sobie sprawiłaś :P Ja kupuję prawie wszystko na Allegro.
    • halszka.swietek Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 03.09.13, 08:09
      sylwesteroka napisała:

> Polecam Wam sklep internetowy z akcesoriami meblowymi :) Nowoczesne rozwiązania i atrakcyjne ceny: www.baldai.pl
      >

Polecam nowy Sklep Internetowy Fartuszek: www.fartuszek.com.pl :-)
      • krzyszt0fek Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 13.09.13, 15:42
        Polecam sklep z akcesoriami kuchennymi liop.pl - mają fajną opcję oceniania produktów www.liop.pl/nagradzamy-opinie (niekoniecznie nawet zakupionych u nich), do tego można dostać nagrodę za to! :)
        • ewa.1980 Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 22.11.13, 11:52
          W sklepie www.kuchennepromocje.pl mają całkiem duży wybór (ale raczej rzeczy o klasycznych formach, miłośnicy wymyślnych i designerskich gadżetów raczej niczego dla siebie nie znajdą :) )
    • 0eweczka Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 12.02.14, 22:36
      dobregarnki.pl POLECAM! oprócz mebli i sprzętów agd mają tam chyba wszystko co jest do kuchni potrzebne :)
      • ti4all Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 31.03.14, 11:55
        Zgadzam się z Tobą, sama już trochę rzeczy z tego sklepu zakupiłam i zawsze wszystko szybciutko dochodziło
    • dariuszkordian Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 19.02.14, 10:54
      Kupowanie samych akcesoriów kuchennych przez internet jest dobre jak mamy zaplanowane większe zakupy, bo koszta wysyłki też wynoszą swoje i szkoda kupować drobne akcesoria. Przy takich przemyślnych zakupach warto odwiedzić też większe e-sklepy i sprawdzić i porównać ceny. Ostatnio nawet znalazłem parę tańszych sprzętów na www.electro.pl/Akcesoria_kuchenne,343.html czego bym się w raczej tam nie spodziewał.
    • katarzyna071 Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 16.04.14, 22:07
      Ja polecam
      www.kuchniazdrowia.pl

Mają duży wybór akcesorii kuchennych, garnków i patelni w niskich cenach.
      Niektóre produkty można za przysłowiową złotówkę kupić, a jak wiadomo nie na wszystkich produktach warto przepłacać.

Po co np kupować w sklepie designerski pędzelek silikonowy za 20 zł, jak można mieć tak samo funkcjonalny za 2 zł!!!
    • tiforju Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 02.07.14, 16:20
      Ja polecam sklep z dekoracjami do wnętrz: sweetvillage.pl/
      Jeśli ktoś lubi styl skandynawski i trochę retro to na pewno znajdzie coś dla siebie. Mnie najbardziej zachwyca pastelowa porcelana IB Laursen, śliczne są też kubki i talerze z melaminy - mega kolorowe i takie optymistyczne:)
      • annvangier Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 04.07.14, 06:45
        polecam www.kuchenneewolucje.pl
        sklep internetowy z akcesoriami kuchennymi i drobnym agd, szeroki wybór i asortyment, stale poszerzają ofertę
        • ekspert_ze_sklepu Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 11.09.15, 14:57
          Dla tych, kto szuka do swoje kuchni ładny, a przy tym sprawny, dobrej jakości okap, polecam sklep okapykuchenne.pl

Mamy duży wybór okapów na każdy gust, doradzimy i pomożemy wybrać :-) zapraszam!
    • kamiladabrowskaa Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 27.10.15, 09:30
      aledobre.pl
    • dorcia22.sl Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 20.05.16, 10:39
      Czy nie sądzicie, że do kuchni przydałaby się ładna i dobrej jakości porcelana w www.prezentbox.pl/pol_n_jadalnia_Porcelana-Maxwell-Williams-267.html znalazłam ją w dodatku można kupić to na co nas stać w danej chwili bo sprzedają ją na sztuki a to spory plus i ułatwienie, bo nie trzeba wykładać bajońskiej sumy pieniędzy naraz. Kupiłam już u nich śliczne kubeczki, które wkładam normalnie do zmywarki i pozostają jak nowe, nic się nie ściera ani nie rysuje.
    • mapet80 Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 03.11.16, 14:44
      Pomysł na akcesoria kuchenne znajdziesz tutaj: smart.netgaleria.pl/?pl_akcesoria-kuchenne-na-prezent,9
    • 1klassa Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 10.04.18, 13:19
      To zależy czego szukacie do swojej kuchni. Według mnie bez chlebaka w kuchni się nie da funkcjonować: www.homebook.pl/produkty/chlebaki Szuka ktoś? Drewniane żaluzjowe to chyba już antyki :)
    • krystynkaczarodziejka Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 14.05.18, 13:09
      Gdzie szukacie ładnych filiżanek, podobają mi się białe ze złotym brzeżkiem, najlepiej duży komplet. Znajoma pokazała mi takie fabrykaform.pl/kubki-i-szklanki ale no nie zdecydowałam jeszcze. Macie jakieś sprawdzone miejsca? Czy jeżeli zamówię szklane przedmioty kurierem obowiązuje mnie jakaś gwarancja?
      • aganieszkagwiazdka Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 12.07.18, 08:05
        polecam sklep internetowy z naczyniami, wszystko co potrzebne w kuchni i jadalni. Super ceny, wszystko dostępne od ręki.

www.adacor.pl/
    • zenoszle846 Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 15.09.20, 13:11
      Polecam ofertę lampy owadobójczej do pomieszczeń www.hendi.pl/lampa-owadobojcza-do-pomieszczen-kod-270165 od Hendi
      • galli0192 Re: Sklep z akcesoriami kuchennymi. 17.09.20, 09:13
        Przy urządzaniu kuchni należy też pamiętać o oświetleniu, przecież to jest kluczowe. Miejsce, w którym przyrządzamy posiłki musi być dobrze oświetlone, dlatego ja np. postawiłam na taśmy LED pod szafkami oraz tuby jako główne oświetlenie. Zamawiałam na mlamp.pl/ bo dzięki rabatom w koszyku wyniosło mnie to najtaniej, a i jakościowo nie mogę narzekać :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka