Dodaj do ulubionych

dla fanów designu - akcesoria do kuchni w limango

07.12.11, 10:10
Tym razem natrafiliśmy w na fajne akcesoria do domu, zaparzacze, ekspresy do kawy, młynki elektryczne, noże i inne fajne gadżety do domu.

i to znów w limango.pl (to już drugi nasz wpis na o ich produktach:)

obczajcie sobie ale ceny też prezentują się fajnie:
www.limango.pl/shop/overview/index.php?cid=1866&catid=12950&subcatid=13037
Niestety trzeba się zarejestrować/ zalogować:/
Obserwuj wątek
    • bartekboss90 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 01.03.12, 10:16
      Najfajniejsze akcesoria do kuchni znajdziecie na www.domogrodhobby.pl
      Od jakiegoś roku już tylko tam robię zakupy designerskich akcesoriów do kuchni.
      • alasowa1980 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 06.03.12, 10:21
        Polecam również crazyshop!
        www.crazyshop.pl/produkt.php?a=search&szukaj[name]=kuchni
        • 1listekzielony Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 08.05.12, 11:47
          Ekspresy do kawy dla fanów designu: stylowe-agd.pl/wyposazenie-kuchni/inspiracje-oryginalne-designerskie-ekspresy-do-kawy/ - najpiękniejszy Bugatti, ale sporo kosztuje - prawie 4 tys. zł...
    • gagosian Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 12.05.12, 17:57
      Znalazłam ciekawy sklep i kolorowe, designerskie akcesoria kuchenne, a co najważniejsze nie trzeba się tam rejestrować :)
      Znacie firmę Bodum i jej szklanki termoizolacyjne ? Jakie są Wasze opinie , bo przymierzam się do zakupu takich: www.lemongrey.pl/pl/p/PAVINA-szklanki-z-silikonowa-obrecza-2-sz-035-l/331
      • martat76 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 22.06.12, 17:18
        Nie polecam tego sklepu. Kiedys zrobiłam tam zakupy i żałuję. Na dostawę zamówienia czekałam ponad bagatela DWA TYGODNIE, a w czasie składania zamówienia termin dostawy wynosił do 3 dni :). Myslałam, że wyjdę z siebie. W dodatku, że zamówiłam rzeczy za ponad 600 zł ( włączając w to prezent dla znajomych na nowe mieszkanie, którego rzecz jasna nie dostali na czas). Co gorsze, kiedy próbowałam się dowiedzieć co dzieje się z moim zamówieniem zostałam bardzo niemiło potraktowana. Teraz robię zakupy w sklepie MorelaShop.pl (z polecenia rzecz jasna) lub Avocado. Jednakże MorelaShop.pl ma trochę bogatszą ofertę i za zakupy od 270 zł wysyłka jest darmowa, gdzie w Avokado darmowa wysyłka jest dopiero za zakupu przekraczające 400 zł. Jak na razie jestem bardzo zadowolona. Polecam :)
        • jowi-ta82 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 22.06.12, 17:32
          Ja także nie polecam tego sklepu. Dane na stronie sklepu były nieaktualne - jeden z zamówionych produktów po tygodniu oczekiwania okazał sie niedostępny. Miał to być prezent na Święta, niestety było juz za późno na poszukiwania innych opcji. Z pewnością nic wiecej w tym sklepie nie kupię. Polecam za to politalia.pl, kam-an.eu, akcesoriakuchenne24 oraz morelashop.pl ( z czego morela rzeczywiscie ma najtańszą przesyłkę)

Pozdrawiam
          Jowita
      • dar.ro7 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 22.06.12, 17:47
        Zamówiłem towary oznaczone "wysyłka do 3 dni". Mija 10-ty dzień, a paczka wciąż nie została ze sklepu wysłana. Zero wyjaśnień ze strony obsługi. Towar potrzebny jest mi na pojutrze, więc szanse na otrzymanie paczki w terminie są bliskie zeru. Nie będę więcej kupować w tym sklepie. W internecie jest wiele innych sklepów z akcesoriami do domu, w kilku już kupowałem (CrazyShop.pl, Valdoro.pl oraz wskazana wczesniej MorelaShop.pl) i nie było problemu z dostawą, więc LemonGrey.pl powiem: adios!
        • dawid_glass81 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 25.06.12, 08:51
          ale LemonGrey.pl i limango.pl to co innego:P
    • maszmi Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 11.10.12, 09:44
      Z zasady nie podaję w sporadycznie odwiedzanych witrynach mojego maila, wpierw chcę poznać a dopiero potem podjąć decyzje. A wy róbta jak chceta!
    • walas_mateusz Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 28.11.12, 12:47
      polecam też fajny sklep internetowy www.hiendkitchen.com
      • pm_ja Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni 03.12.12, 10:11
        Jeśli chodzi o fajne akcesoria kuchenne to możecie sobie zajrzeć do graciarnianowoczesna.pl Można kupić naprawdę fajne nowoczesne lampy, akcesoria do kuchni, łazienki, czy też jadalni.
        Wszystko jest takie stylowe i ładne, a do tego funkcjonalne.
    • ann.a9 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 11.12.12, 12:04
      A ja polecam alebre.pl/B2CProdukty.aspx
      Duży wybór produktów
    • madziak_90 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 11.12.12, 14:17
      ja polecam sklep hiendkitchen, ta kupiłam nóż ceramiczny kyopcera i teraz pewnie mam zamówiony drugi od rodziny na prezent pod choinkę) :)
    • kesiak_90 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 18.12.12, 16:36
      no ja fajne kubki sobie kupiłam na hiendkitchen takie niestandardowe, jak malowane ręczni przez dziecko!!!
    • samurajsushi Akcesoria do kuchni 01.02.14, 21:43
      Fajne akcesoria dla ludzi którzy naprawdę dużo czasu spędzają na przygotowywaniu różnych posiłków mebleportal.pl/meble-dodatki-sprzet-38/0/77/ciekawe-akcesoria-do-owocow-.html
    • odessa999 Re: dla fanów designu - akcesoria do kuchni w lim 23.07.16, 00:23
      Najlepsze rzeczy do kuchni moim zdaniem są od [url=https://namoimstole.pl/kolekcje/villeroy-boch]villeroy&boch[/url], są najlepszej jakości, porządne. To jest najważniejsze. Każdy kto ceni jakość i piękny wygląd sprawi sobie np piękne sztućce od nich. Ja kupując takie akcesoria wiem , że będą na lata.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka