Dodaj do ulubionych

Sklep z nożami kuchennymi w Warszawie

30.07.12, 20:42
Witam Szanownych Forumowiczów
Szukam w Warszawie sklepu z nożami kuchennymi, w którym mógłbym zadać pytanie sprzedającemu i mieć pewność że zna się na tym co sprzedaje.
Chciałbym kupić kilka noży kuchennych, a że nie jestem znawcą w tej kwestii zależy mi aby ktoś kompetentny umiał mi doradzić i polecić odpowiedni produkt.
Zdaję sobie sprawę, że dobre noże sporo kosztują, ale wolę krok po kroku kompletować zestaw niż męczyć się z tanimi wyrobami

Z góry dziękuję za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • zuzia_buzia Re: Sklep z nożami kuchennymi w Warszawie 01.08.12, 12:56
      Bardzo dobre podejście. Nie warto kupować całego, ale jakiegoś badziewnego zestawu noży, lepiej komplementować po jednym, ale takim, że kilka, długich lat będzie się super sprawował. Zwykle w centrach handlowych w sklepach z wyposażeniem domowych znajdziesz też noże i zapewne "ekspertów" od nich, ale czy noże są dobre to nie wiem, bo nigdy nie kupowałam w takich sklepach. Ja kiedyś zamówiłam nóż szefa kuchni ze sklepu internetowego Stylowa Zastawa, ale odbierałam osobiście, bo oni mają siedzibę na Gocławiu i tam sprzedawca wytłumaczył mi jak użytkować, jak dbać itp. Sympatyczny. Popatrz na ich stronie, a potem możesz się tam wybrać, pewnie coś Ci dobrego wybiorą.
      PS Mój nóż sprawuje się b. dobrze. Jak nim siekam czuje się niczym Gordon Ramsey :D
      • salomea0903 Re: Sklep z nożami kuchennymi w Warszawie 23.11.12, 15:03
        Ja proponuję sklep Hiendkitchen oni mają głównie noże i w ty się specjalizują!! warto zajrzec na ich strone
        • walas_mateusz Re: Sklep z nożami kuchennymi w Warszawie 28.11.12, 11:19
          dostałem zakupiny u nich stojak na wino (w prezencie) ale mam tez nóz ceramiczny Kyocery i przyznam się ze bardzo szybko mi go dostarczyli był nawet chyba nastepnego dnia albo drugiego dnia od zamówienia wiec jestem na tak z tym sklepem. teraz ida swięta wiec na pewno coś sobei u nich zakupię

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka