sweetwine 24.04.13, 12:14 Witam Mamy z mężem czarne płytki święcące w kuchni .. wszystko na nich widać każdą smuge chlapniecie.. czym najlepiej jest to czyścić ? szybko łatwo i przyjemnie ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annisgrey33 Re: czarne świecące płytki w kuchni ... 02.06.14, 10:34 Odtłuszczacz KH-7. Odpowiedz Link
iksigrekzet111 Re: czarne świecące płytki w kuchni ... 15.02.17, 10:57 OOOOOj, Współczuję. Pomysłodawca tych płytek był bardzo odważny.... Myć chyba najlepiej płynem do pryszników czy do okien żeby smug nie było albo najlepiej oczyszczaczem parowym o ile taki macie. Odpowiedz Link
aga.hip Re: czarne świecące płytki w kuchni ... 19.02.20, 12:20 Witam, No ja to się natestowałam ...drogie płyny + mopy+myjki parowe+płyny przemysłowe (te nawet wyżarły mi do białego !!!!! mogę wysłać zdjęcia w ramach potwierdzenia!!! SOK!! przecież nie będę czyścić na kolanach 170 metrów całe życie !!! wszystko połysk + czarne w jadalni i 2 łazienkach!!! W końcu zrezygnowałam z kolejnych prób po tym jak wypaliła białe plamy na czarnych kafelkach Odpowiedz Link