chiyo28 16.11.09, 07:36 Moze by troszke dodatków na forum. np suwaczek, który by odliczał jak długo juz forum istnieje. watki typu poznajmy sie gdzies przyszpilone u góry... Co Pani na to :) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naftalka5 Re: do Pani Moderator :) 16.11.09, 07:57 Chiyo dobry pomysł. Ja jestem jak najbardziej za!!! Tylko co na to Pani Moderator? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: do Pani Moderator :) 16.11.09, 08:57 Moderator za i zaraz pokombinuje , bo narzędzia są co najmniej skąpo opisane :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Re: do Pani Moderator :) 16.11.09, 10:46 no od razu ślicznie i kolorowo. na te okazje i ja sobie suwaczek suwnelam, zeby kazdy widział kiedy mam 2 kreski zobaczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: do Pani Moderator :) 16.11.09, 10:53 [color=red]właśnie się miałam zapytać czy się podoba[/color] :-D Odpowiedz Link Zgłoś
az-82 Re: do Pani Moderator :) 16.11.09, 11:13 podoba się :D bardzo bardzo ładnie, Pani Moderator Odpowiedz Link Zgłoś
naftalka5 Re: do Pani Moderator :) 16.11.09, 11:24 Ja proponuję jeszcze zrobić Galerię z naszymi fotkami, kalendarz z ważnymi dla nas datami (coś jak na Zawieszonych) :) Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Re: do Pani Moderator :) 16.11.09, 12:32 naftalka, moge zrobic, tylko nie wiem, czy sie tu dziewczyny obnażą :) jeśli bedzie wspólna akceptacja na taką stronke netową z naszymi fotkami i opisem o nas, to zrobie. oczywscie wstep do stronki tylko za hasłem, zeby nie była ogólnodostepna. Odpowiedz Link Zgłoś
naftalka5 Re: do Pani Moderator :) 16.11.09, 12:48 Chiyo, uwazam ze to swietny pomysł. Ja akceptuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
miska83 Re: do Pani Moderator :) 16.11.09, 12:58 widze ze sie tu troszke koloprowo zorobilo:) super! Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 R malo nas :( 17.11.09, 10:28 naliczyłam w poście przedstawiającym nas jakies 9 osób. troszke mało. Moze by kogos zaprosić jeszcze. albo jakos rozreklamowac forum na oczekiwaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: R malo nas :( 17.11.09, 19:10 Zgłosiło się więcej dziewczyn niż pisze , chyba zaczniemy wykasowywać nieaktywne czytaczki ? jak myślicie? Poddajcie jakiś fajny pomysł na zareklamowanie naszej poczekalni , żeby zachęcić trochę zakręconych jak my dziewczyn ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naftalka5 Re: R malo nas :( 17.11.09, 19:30 Myślę, że trzeba zrobić selekcję. W zasadzie wolę kameralne grono ale kilka "wariatek" sie jeszcze przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: R malo nas :( 17.11.09, 19:44 Zgadzam się z Tobą naftalko ! myślę że kameralnie będzie przyjemniej :-D szczególnie jak się rozkręcimy ......... Odpowiedz Link Zgłoś
naftalka5 Re: R malo nas :( 17.11.09, 19:55 Sądzę,że będzie wesoło :D Zresztą kto jak nie my nas wszystkie lepiej zrozumie? :) :P Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Re: R malo nas :( 18.11.09, 08:36 tez jestem za tym, zeby podczytywaczy wykasować. to forum i tu sie tez pisze, a nie tylko czyta. czytelnia to na ogólnym. Odpowiedz Link Zgłoś
az-82 Re: R malo nas :( 18.11.09, 08:53 Tylko przy tym kasowaniu uwzględnijcie, że nie wszystkie tak siedzą na okragło przy kompie, jak my. Może niektóre dziewczyny nie miały po prostu okazji, albo czasu. Ale ogólnie, jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo zagłosujcie dziewczyny 18.11.09, 09:05 Bardziej chodzi o te co się zgłosiły zostały wpuszczone i nawet się nie przywitały . Spróbuje rozreklamować dziś forum tak jak chciałyście , więc pewnie ktoś nowy do nas dołączy , ale za nim to zrobię chcę Was zapytać : jest taka opcja że na dole będzie się wyświetlać kto jest obecny na forum , chyba w ten sposób będziemy w stanie wychwycić kto się pojawia, czyta a nie pisze .... włączyć czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
naftalka5 Re: zagłosujcie dziewczyny 18.11.09, 09:13 Włączyć :) Lece testowac nową laske do pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
az-82 Re: zagłosujcie dziewczyny 18.11.09, 09:19 Jak dla mnie, możesz włączyć, ale to nic nie da. W ustawieniach jest opcja do wyboru, czy pokazywać obecność na forum. Jak ktoś to sobie wyłączy, to będzie siedzieć na forum niewidoczny, więc i tak go nie zauważysz. Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: zagłosujcie dziewczyny 18.11.09, 09:36 no to jesteśmy w....... hm punkcie wyjścia ........ eh jakoś to będzie Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Re: zagłosujcie dziewczyny 18.11.09, 12:47 ja bym umieściła w opisie firum na stronie głównej, ze nie tolerujemy podczytywaczy i tylko osoby aktywnie uczestniczace w forum bedą mogły z nami klikać :) Odpowiedz Link Zgłoś