ursgmo 04.12.09, 10:46 Przeczuwam że moje dziecko będzie ............. [size=150][color=pink]dziewczynką[/color][/size] za kilka miesięcy zobaczymy czy nasze przeczucia się posprawdzały :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smallcloud Re: sonda ciążowa obowiązkowa- wyniki za 9 miesię 04.12.09, 10:51 No to ja na odwrot, podejrzewam ze bedzie CHŁOPAK Chociaz po cichu marze o Hani (moja mam ma tak na imie - i choc ostatnio modne - bardzo je lubie i nie zrezygnuje z niego). Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszek80 Re: sonda ciążowa obowiązkowa- wyniki za 9 miesię 04.12.09, 10:53 Przezcuwam że nie zajdę w tym miessiącu:( [size=150][color=blue]bbuuuuuuu[/color][/size] Odpowiedz Link Zgłoś
naftalka5 Re: sonda ciążowa obowiązkowa- wyniki za 9 miesię 04.12.09, 10:56 Ja jestem pewna, że będzie DZIEWCZYNKA :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: sonda ciążowa obowiązkowa- wyniki za 9 miesię 04.12.09, 11:01 kfiatuszek nu nu , znowu ten pesymizm ............... Marta ja chcę Zosię , ale Hania to jest imię które chodzi nam z mężem po głowie, moja mama też ma tak na imię a na teściową tak mówią , chociaż ona biedna jest Honorata ale to kiedyś był taki obyczaj że dziecko sobie przynosiło imię :-/ a mój mąż chciałby Sonię :-/ a jak nie to chociaż Kasię lub Małgosię Odpowiedz Link Zgłoś
naftalka5 Re: sonda ciążowa obowiązkowa- wyniki za 9 miesię 04.12.09, 11:07 No to jeśli o imionach to M znów zmienił koncepcję :P : Antosia lub Pola (wspominał coś o Judycie ale ja nie akceptuje) gdyby jakims przypadkiem był facet to bedzie Antoś, Franek... Odpowiedz Link Zgłoś
smallcloud Re: sonda ciążowa obowiązkowa- wyniki za 9 miesię 04.12.09, 11:14 Ula - Małgosia bardzo ładne - mam tak na drugie :) Mnie sie tez podoba Agnieszka i Natalia. Ale cora bedzie Hania (po mamie) i Alicja (po tesciowce). Z synem gorzej, tzn maz wybiera imie dla syna ja dla corki. Postanowil ze bedzie Dawid. Nie do konca lubie imiona ktorych zdrobnic sie nie da - a Dawidku jakos do mnie nie przemawia. Natalia. Moj szef ma Tosie (miał byc Tosiek) - fajoska jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: sonda ciążowa obowiązkowa- wyniki za 9 miesię 04.12.09, 11:25 Małe Tośki są szalone ,identycznie jak Zuźki :-D Zosie wg mojej mamy gdzieś tam zawsze coś knują i są wrednawe :-/ ale imię mi się podoba bardzo a mąż ustąpił :-D tylko Zuzia - Zosia nie za podobne ? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
naftalka5 Re: sonda ciążowa obowiązkowa- wyniki za 9 miesię 04.12.09, 11:31 Mnie się Hania również podoba ale w nazwisku również mamy h i jakos tak nie współgra. Ja mam Zuza na 3 imię :) Faktycznie trochę zbyt podobne jak na mój gust. A ja marze o małej szalonej diablicy z długimi ciemnymi warkoczykami :) Polusia lub Tosia. Postanowione :) A tak bardzo chciałam chłopca, jeszcze 2 mies temu :P Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: sonda ciążowa obowiązkowa- wyniki za 9 miesię 04.12.09, 11:52 Zuzia weź Zosię za rękę cholender niezła gimnastyka dla języka :P Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_i_kijanka Re: sonda ciążowa obowiązkowa- wyniki za 9 miesię 04.12.09, 19:56 Ja znów przeczuwam Chłopiec Mój mąż nie przeczuwa ale chce dziwczynkę Ja kogo bym chciała hmmm z jednej strony dziwczynke ale z drugiej strony "obsługę" chłopaka znam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: sonda ciążowa obowiązkowa- wyniki za 9 miesię 04.12.09, 11:16 Tosia też nam się podoba , ale ostatnio wszędzie wokól dużo ich :-/ chłopiec byłby Mateuszem lub Przemkiem - to mąż ostatnio wymyślił , łudzi się biedaczek :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: sonda ciążowa obowiązkowa- wyniki za 9 miesię 05.12.09, 11:35 Lenka , zapomniałam o Lence :-) też nam się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: sonda ciążowa obowiązkowa- wyniki za 9 miesię 07.12.09, 12:04 hihihihihihi a ja będę miała 2 córki, ale w ciaży chyba jeszcze nie jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
kola-dka Re: sonda ciążowa obowiązkowa- wyniki za 9 miesię 08.12.09, 16:18 a ja, jak zajdę...to będę mieć drugą córke :) mąż chce syna ale i tak będzie córeczka! Ja to WIEM :)) Imienia jeszcze nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
smallcloud Córeczka 16.04.10, 16:18 Podbijam prehistoryczny watek :D Domyslam sie ze dzieci potrafi robic niespodzianki tuz po urodzinach, ale poki co na 99,9% u nas Hanusia zwana kluską :) Wiec na lini synek vs corczka mamy 0:1 Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Córeczka 16.04.10, 16:28 Na początku myślałam, że będzie chłopiec. Potem mąż mi wmówił, że będzie córeczka. Na usg połówkowym wyszedł synuś. Jak się urodzi dziewczynka to chyba zwariuję od tych zmian ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Córeczka 16.04.10, 16:46 miała być dziewczynka i zaskoczenia nie było - jest dziewczynka :-D no chyba że coś jej jeszcze zadynda to będe mocno , mocno zdziwiona :P ale wiedziałam i czułam od dawna że będę mieć jeszcze córeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_i_kijanka Re: Córeczka 16.04.10, 18:57 O proszę to jednak dobrze przeczuwałam, już się nie zmieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
naftalka5 Re: Córeczka 16.04.10, 22:18 A mnie intuicja zawiodła i bedzię chłopiec ;) Odpowiedz Link Zgłoś