Dodaj do ulubionych

regulamin forum POCZEKALNIA

07.12.09, 14:05

Ula moze byś jakieś zasady ustaliła odnośnie pisania, czytania i
usprawiedliwiania nieobezności :) Które wątki są obowiązkowe ( mam
na myśli poznajmy sie :) Chyba juz gdzies tu o tym było, ale moze
forum pomyliłam :D
I jak juz bedziemy mieli na pismie, to by to podczepił u góry.
Obserwuj wątek
    • ursgmo Re: regulamin forum POCZEKALNIA 07.12.09, 14:20
      Małgoś słoneczko Ty masz wprawę ,gdzieś tam już administrujesz
      poprowadź nas niedoświadczone ............ :-D
      może rzeczywiście trzeba coś ustalić , już kilka osób powyrzucałam w
      zeszłym tygodniu za czytanie bez udzielania się , może jak będzie to
      jasno napisane mniej będzie takich przypadków .
      gdzieś tu taka śliczna funkcja była jak sonda i znikła :-/ chyba
      tylko w pierwszym poście wychodzi , a tak chciałam jej użyć , no:-D
      • chiyo28 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 07.12.09, 21:09
        Urszulko dziekuje za zaszczyt :) ja tam zupelnie przez przypadek
        jestem. ot tak jak tu za duzo sie udzielałam i mnie do spółki
        wzieli :) nie korzystam wogóle z tych kwadracików i nie bardzo tez
        wiem co do czego. mam taką prace, ze spedzam 8 godzin przy kompie, a
        wstaje tylko po kawe lub herbatke, tak wiec dla relaxu co jakis czas
        na forumka zajrze. czasem bym chciala mniej sie udzielac, ale to jak
        nałóg jest :)
        • ursgmo Re: regulamin forum POCZEKALNIA 07.12.09, 22:07
          Gosia nie marudź , tylko ulepszaj :-D ja też nie wiem co do czego i
          boję się przenosić żeby nie pokasować , przydałoby się popodpinać to
          i owo ale szczerze powiedziawszy narzędzia są więcej niż skąpe :-/

a nałóg jest oj jest , przecknęłam się z drzemki i musiałam
          zajrzeć ;-)
          • miska83 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 18.12.09, 12:28
            a po jakim czasie nieudzielania sie na forum wywalacie?:)
            bo ja ostatnio zaczelam nowa prace w ktorej siedze od rana do
            wieczora 6 dni w tyg i niestety dostepu do kompa nie mam tam a w
            domu jak wracam to juz taka padnieta jestem ze czasem tylko poczytam
            ale nie udzielam sie...a lubie bardzo "poczekalnie" i nie chce byc
            znowu wywalon:(
            pozdrawiam serdecznie:)
            • miska83 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 18.12.09, 12:29
              teraz mala mi sie rozchorowala do przedszkola nie chodzi wiec
              pracuje na popoludnie-nadrabiam zaleglosci na forum:)
              • chiyo28 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 18.12.09, 13:05

miska nie gniewaj sie, ale mi sie nie podoba jak ktos sobie włazi
                tylko, zeby o kimś innym poczytać.
                zeby sobie tylko poczytać są fora otwarte. Zreszta mozesz tez
                kupić "show", "party" czy inne takie tam i poczytasz sobie o życiu,
                Pazury, Rubika i innych.

Jeśli nie bedziesz pisała, sorry dla mnie będziesz anonimową osobą.
                Jak bedzie miała problem , stresa, czy chciała sie swoja radością
                podzielić, to bede ignorowała Twoje posty. No bo skoro Ty tylko
                czytasz i masz w nosie odpisywanie.

Mnie nie przkonuje bzdurne tłumaczenie "nie mam czasu". jak nie masz
                czasu to tu nie wchodź.

Ps. przepraszam za dosadność. Mam dzisiaj zły dzień. wiem, ze tu Ula
                rządzi i jeśli mnie opierniczy, to sie uspokoje i bede juz cicho
                siedziec, ale strasznie mnie wkurzają takie posty, ze ktos sobie
                tylko bedzie podczytywał.
                ja sie udzielam na forum po to, zeby ktoś mi odpisał, a nie tylko
                sobie poczytał i pomyslał - o znowu idiotka schizuje z testem
                ciążowym i takie tam.

• miska83 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 18.12.09, 13:33
                  hmmm
                  lubie do was zagdalac bo sie bardzo zzylam,bylam jedna z pierwszych
                  osob ktore wyrazily chec zapisania sie do poczekalni.potem dostalam
                  nowa prace pracuje od 9 do 20 wracam do domy wykonczona i bardzo
                  cchetnie jesli tylko nie padam od razu do lozka czytam co nowego u
                  was.bardzo sie myslisz oceniajac mnie tak jak to opisalas w ostatnim
                  zdaniu. nigdy ani na poczekalni ani na innym forum nie bylam dla
                  nikogo niemila,nigdy nie napisalam nic negatywnego.mam bardzo duzo
                  ciepla i zrozumienia dla dziewczyn ktore po raz kolejny schizuja z
                  testem ciazowym itd bo sama przechodze to od stycznia wiem co znaczy
                  czekac,marzyc ze tym razem sie udalo itd...
                  przykro mis ie czytalo twoje slowa.widze ze nie jest na tym forum az
                  tak milo jak myslalam na poczatku ze jest .trudno.widocznie kobieta
                  w waszej sytuacji-czekajaca,nie moze znalezc tu miejsca dla
                  siebie.mam duzo obowiazkow nowych,starych,core z masakryczna alergia
                  ktora co chwile mi choruje i fakt nie mam czasu siedziec calymi
                  dniami na kompie i sie udzielac ale nie sadzilam ze to moze komus
                  przeszkadzac...
                  • smallcloud Re: regulamin forum POCZEKALNIA 18.12.09, 13:42
                    widze ze nie jest na tym forum az tak milo jak myslalam na
                    poczatku ze jest

Tym zdaniem zdazylas ocenic wszystkie uczestniczki tego forum..
                    • miska83 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 18.12.09, 13:47
                      masz racje.nie chcialam nikogo urazic:) mam andzieje z enie czujesz
                      sie dotknieta.
                  • chiyo28 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 18.12.09, 13:54

miska nie chodziło mi o to, zeby Cie urazić.
                    Forum zamkniete jest po to, zeby każdy swobodnie mógł tu pisać.
                    Myślisz, ze to w porządku, ze tylko czytasz, a piszesz sporadycznie ?
                    Pomyśl, że gdyby każda z nas tak robiła, to nie miałabyś wogóle po
                    co tu zaglądać.
                    Udzielam sie na różnych forach, bo akurat mam czas i na wszystkich (
                    tzn mam na mysli 2 zamkniete) sa jasne zasady co do uczestnictwa.
                    jak dla mnie wystarczyło by, zeby ktoś sie odezwał 3 razy w tygodniu
                    ( czyli 12 razy w miesiacu mniej wiecej). Przecież to chyba jest
                    minimalna ilość...

Przeczytałam swoj post i faktycznie w miłym tonie napisany nie jest
                    ( moze mam znowu PMS).

Może ktoś sie jeszcze wypowie. jeśli pozostałe osoby akceptują takie
                    podczytywanie, to juz wiecej nie bede sie na ten temat wypowiadać.

A miło to jest tu nadal. przeciez nie bede udawać, że podczytywanie
                    jest ok, tylko po to, zeby na forum uniknąć drażliwego tematu. Taka
                    juz jestem choleryczka, ze nie potrafie sie w jezor ugryźć i co na
                    sercu to na jezyku.

Ps. nic do Ciebie nie mam, lubie Cie i chodzi mi tylko o to, zebys
                    uczestniczyła w życiu forum jak wiekszość z nas.
                    • miska83 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 18.12.09, 14:03
                      niestety nie moge uczestniczyc czasem 3 razy w tyg.wiec milo z wami
                      bylo ale nie bede wam juz glowy zawracac.rozumiem ze uwazacie to za
                      jakies...naduzywanie waszej prywatnosci.ok. nie sprzeczams ie z
                      tym.ja bardzo lubilam sie udzielac na tym forum jak mialam mozliwosc
                      teraz jej nie mam wiec sie z wami zegnam,nie mam zamiaru moim
                      podczywywaniem co sie u was dzieje,jak wiele sie zmienilo przez czas
                      kiedy nie moglam zagladac,jak jest wiele dziewczyn ktorym sie udalo
                      zajsc-z kazda sie cieszylam w duchu...no konczac nie bede nikogo
                      moja obecnoscia denerwowac.nie moge sie udzielac tak czesto jak tego
                      wymagacie wiec trudno musze sie ewakulowac.
                  • smallcloud Re: regulamin forum POCZEKALNIA 18.12.09, 14:34
                    Miska

Widze pewna niekonsekwencje w twoich wypowiedziach.
                    Sama napisalas ze lubisz sobie czasem po pracy, nomen omen pozno sie
                    konczacej poczytac co u nas i tak dalej.
                    Moje zdanie jest takie ze jesli ktos ma czas podczytywac to rownie
                    dobrze moze i rzucic od siebie dwuzdaniowy post raz na jakis czas.
                    I mysle ze o to chodzilo Gosi.

Od siebie moge dodac, ze dolaczylam do zamknietego forum wlasnie ze
                    wzgledu na mozliwosci intymnosci w pisaniu i spotykam sie tu za masa
                    zyczliwosci, wsparcia, nawet jesli panikuje schizuje nie spotkalam
                    sie z krytyka. Gdybym chciala aby moje mocno prywatne wywody byly
                    jedynie czytane, pisalabym w ten sposob na otwartym forum.

Jesli jestes przekonana ze nie bedziesz mogla uczestniczyc w forum
                    czynnie, piszac raz na jakis czas i wrzucajac przysłowiowy kamyczek,
                    to moze faktycznie lepsze dla Ciebie jest forum otwarte.

• ursgmo Re: regulamin forum POCZEKALNIA 18.12.09, 13:42
                  Ależ bynajmniej Gosiu nie opierniczę popieram w całej rozciągłości .
                  Czas chyba najwyższy na jakiś odgórny regulamin którego będziemy się
                  trzymać . Też trudno mi odpowiadać na pojedyńcze posty osób których
                  nawet imienia nie znam i nic o nich nie wiem ,i żeby cokolwiek sobie
                  o nich przypomnieć muszę sięgnąć w drugim okienku do wątku witamy
                  się - no zupełnie bez sensu . Dotychczas patrzyłam przez palce ale
                  czas na porządki. Zwierzenia są coraz intymniejsze i mamy prawo do
                  prywatności . no ! :-D
                  • miska83 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 18.12.09, 13:45
                    ok to w takim razie milo bylo was poznac.zycze wesolych swiat.
                    • ursgmo Re: regulamin forum POCZEKALNIA 18.12.09, 18:29
                      Miska , niepotrzebnie zaraz się żegnasz .
                      Zakładałam to forum z myślą że spotkam kilka fajnych osób które chcą
                      wiedzieć o sobie troszkę wiecej niż to kiedy im @ wypada , i nie
                      chcą opowiadać swojej histori po raz n w danym dniu czy tygodniu.
                      Osoby którym z różnych względów nie odpowiada forum ogólne. Ale
                      zakładałam że każda z nas będzie nie tylko czytać ale i pisać , mój
                      błąd że zasady nie są jeszcze jasno wypisane na stronie głównej. Ja
                      nie mam zamiaru tu wprowadzać jakigo terroru , nie będziemy liczyć
                      ile się napisało , ale chodzi o odczucie że ktoś jest razem z
                      nami ,że wnosi cos od siebie , choćby na krótko wieczorem , w kilku
                      słowach , tyle ile może. Nie wszystkie dziewczyny siedzą na forum
                      cały dzień , ja mam np. komputer włączony ale robię mnóstwo innych
                      rzeczy przy tym ,co widać po tym jak trafiam czasami z
                      odpowiedziami , np,. w godzinę po tym jak zaczęłam pisać wysyłam
                      post, bo gotowałam lub robiłam co innego. Nikt nie mówi że masz się
                      usprawiedliwiać dlaczego nie pisałaś przez dwa dni, jak sie poznamy
                      nikt nie będzie dociekał , ale najpierw daj się nam poznać .
                      • kfiatuszek80 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 18.12.09, 21:38
                        Dziewczynki trochę zrozumienia dla miśki ,ja też uwielbiam tu
                        wchodzić ale faktycznie mam momenty kiedy wchodzę tylko poczytać bo
                        pisać mi się nie chce.Samo podczytywanie ,z postem raz na jakiś czas
                        też nie jest mile widziane ,zrozum misia że faktycznie człowiek
                        wypisuje tu coraz intymniejsze rzeczy i napewno przynajmniej ja nie
                        chciałabym aby ktoś se czytał tak o.
                        • miska83 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 21.12.09, 11:00
                          rozumiem to wszystko i obawiam sie ze nie bede w stanie sprostac
                          waszym oczekiwaniom i dlatego sie pozegnalam.dzis przyznam ze
                          weszlam poczytac czy mnie do konca pognebilyscie ale jak widze nie
                          jest az tak zle jak myslalam ze bedzie:)
                          w takim razie bede zagladac i dodawac cos od siebie na tyle na ile
                          bede miala czas a jak uznacie ze to za malo to bez zastanawiania sie
                          zablokujcie mi dostep do poczekalni i juz.jak zobacze ze zostalam
                          zablokowana to juz wiecej nie bede prosic o przyjecie znowu:)
                          zrozumiem aluzje;)
                          • miska83 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 21.12.09, 11:03
                            aha.mam tylko nadzieje ze przez ten czas gdy bede sie starala cos
                            wniesc na tym forum nie zostane potraktowana jak to ktoras z was mi
                            obiecala-iz bede ignorowana:) nie bedzie to mile doznanie wiec mam
                            nadzieje ze skoro dajecie mi szanse to nie bedziecie zlosliwie do
                            mnie podchodzic.
                            dzieki:)
                            • chiyo28 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 21.12.09, 11:34

miska ja jestem @, ale ja sie juz taka małpiasta urodziłam ;)
                              ciesze sie, ze zostałaś i mam nadzieje, ze dasz rade. w koncu to
                              szczesliwe forum, gdzie wszystkie zaciążają.

Ps. mnie az zżera ciekawosć, ale nie śmiem pytać jak Ci sie podoba w
                              nowej pracy (gdziekolwiek pracujesz, to chyba masz tam jakies
                              kolezanki, szefa i wogóle jak Ci sie tam wiedzie)
                              • miska83 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 21.12.09, 12:11
                                to nowo powstale studio fryzjersko-kosmetyczne.rozkrecamy sie i
                                dlatego narazie od rana do wieczora siedze tam.mam nadzieje ze jak
                                sie rozkrecimy to szefowa bedzie miec kase na zatrudnienie 2
                                dziewczyny ktora by pracowala ze mna na zmiane.ja jestem wizazystka
                                i stylistka paznokci.mamy tez fryzjerke i kosmetyczke do ktorej na
                                fajne zabiegi odprezajace mozna sie zapisac:) ostatnio nawet
                                skorzystalam z nieco malo odprezajacego zabiegu ale efektownego:)-
                                depilacja woskiem:D warto bylo pocierpiec:)
                                • ursgmo Re: regulamin forum POCZEKALNIA 21.12.09, 12:20
                                  he he wyobraziłam sobie umalowana , uczesaną i odpręzoną kobitkę w
                                  czasie depilację woskiem , szczególnie okolic bikini :-D
                                  normalnie z uśmiechem na ustach :-D
                                  • miska83 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 21.12.09, 12:30
                                    hehehe no ja jak na swoj zawod wygladam wyjatkowo naturalnie:) nie
                                    mam tipsow a jesli miewiam to tylko delikatny french na tyle krotki
                                    zebym mogla normalnie wszystko robic:) a makijaz to podklad i
                                    rzesy:) jedynie na jakies wyjscia-imprezy troszke mocniejszy:) nikt
                                    na ulicy by nie powiedzial ze pracuje w takim zawodzie:) ale lubie
                                    jak klientka lubi poszalec bo i ja wtedy moge troche poszalec nie na
                                    swoim ciele;D
                                    • chiyo28 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 21.12.09, 12:33

ja od wielu lat "chadzam" do kosmetyczki. Podstawa to piekne długie
                                      panokcie. nawet kupiłam lampe i wszystko i sie chciałam nauczyc, ale
                                      nie mam daru do tego. tak wiec znowu robie u kosmetyczki. malowac
                                      raczej sie nie maluje - tylko podkład , puder i tusz ( no chyba, ze
                                      mam grubsze wyjścia i musze :)
                                      • az-82 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 21.12.09, 12:37
                                        A ja się nigdy nie maluję, nie robię paznokci ani nic.
                                        Mój mąż mówi, że to dlatego bez przerwy mnie biorą za faceta. Co tydzień na basenie dostaję kluczyk do szafki w męskiej szatni i muszę wymieniać. Szlak mnie trafia, ale nie mam zamiaru się malować.
                                        • ursgmo Re: regulamin forum POCZEKALNIA 21.12.09, 12:43
                                          ja puder tak , rzęsy czasami , ale i tak zawsze potrę oko i mam
                                          podkowy :-/ czasami eyeliner a;la bollywood
                                          miska a można sobie robić tipy na paznokcie u stóp ? , no wieki całe
                                          mam iść i się zapytać i jeszcze nie doszłam, uwielbiam w lato mieć
                                          frecha , ale brak mi najmniejszgo paznokcia , normalnie straszny
                                          kurdupel i wchodzi tylko kreska i tak nie chcę :-(
                                          • miska83 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 21.12.09, 12:50
                                            slyszalam o tipsach na pzanokcie u stop ale nigdy ich nei
                                            robilam.mozna zelowac paznokcie u stopi wlasnie french zrobic i
                                            sobie robie w wakacje to ale nie kazdy zaklada robi cokolwiek ze
                                            stopami bo sa dodatkow przepisy jesli jest praca na stopach itd.
                                            jesli ty masz problem ze malutki paznokiec to mysle ze mozna by sie
                                            pokusic o przedluzenie zelem na formie tak jak na paznokciach u rak
                                            sie robi:)nie przyklejasz tipsa tylko na takim specjalnym szablonie
                                            tworzysz ksztalt samym zelem i to by bylo wyjscie bo mozna je wtedy
                                            przedluzyc:)
                                            • ursgmo Re: regulamin forum POCZEKALNIA 21.12.09, 12:57
                                              grunt że coś takiego jest przynajmniej wiem że się nie wydurnię
                                              w lato posuwam w japonkach i muszę mieć ładnie zrobione pazurki :-D
                                              • miska83 Re: regulamin forum POCZEKALNIA 21.12.09, 13:03
                                                no gdyby do mnie przyszla kobietka z takim problemem to
                                                rozwiazalabym go tak:) wiec mysle ze wszedzie na to wpadna
                                                dziewczyny pracujace przy pazurkach:) nie wyglupisz sie:) ja tez
                                                lubie miec w lato ladne pazurki a jak sa pozelowane to przynajmniej
                                                co chwile nie trzeba ich od nowa malowac:)
                                                • ursgmo Re: regulamin forum POCZEKALNIA 21.12.09, 14:48
                                                  no to chociaż na nogach będę miała ładne :-D
                                                  ręce :-/ paznokcie mi rosną ładnie , frencha sama nawet potrafię
                                                  sobie zrobic , ale co z tego jedno szorowanie podłogi lub coś
                                                  podobnego i po pazurach , ścinam do zera i już :-(
                                                  Gosia jak to robisz że masz pazury i możesz coś zrobić w domu hę ?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka