chiyo28 18.03.10, 11:57 tak tylko chciałam was prosić o trzymanie kciuków po 17... jade na wizyte i sie okaze, czy te cholerne torbiele sie wchłoneły i czy moge zaczać nowy cykl starań. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kola-dka Re: dzisiaj mam wizyte 18.03.10, 12:01 chiyo śledze Twoje losy, fajnie ze się od czasu do czasu odzywasz, bo jakoś pusto bez Ciebie :/ Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: dzisiaj mam wizyte 18.03.10, 12:02 to umówmy się , ja za Ciebie o 17 , Ty za mnie o 19 , ok ?? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
az-82 Re: dzisiaj mam wizyte 18.03.10, 12:03 Gosiu, na pewno będzie dobrze! Będę trzymać kciuki :) Dawaj znać, czego się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: dzisiaj mam wizyte 18.03.10, 12:07 Ja za bardzo nie wiem o co chodzi, ale życzę żeby się udało to co masz zaplanowane :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miska83 Re: dzisiaj mam wizyte 18.03.10, 12:52 jane ze bede trzymac kciuki! jedna reka o 17 druga o 19 tylko jak ja bede paznokcie robic klientce?:) a tak na serio to laski bedzie dobrze! pamietam o was! Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Re: dzisiaj mam wizyte 18.03.10, 13:27 dziękuje wszystkim, Ula oczywiście, że sie zrewanżuje. Tak wogóle ja Wam zaciążonym tez kibicuje, tylko odzywać sie nie mam siły w tym temacie na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_i_kijanka Re: dzisiaj mam wizyte 18.03.10, 13:36 Będe trzymać mocno o 17 za ciebie i o 19 za Ulę ale potem prosimy o relacjie z wizyt Chiyo mam nadzieje że dostaniesz zielone światło i że potem wszystko będzie szybko i radośnie Odpowiedz Link Zgłoś
naftalka5 Re: dzisiaj mam wizyte 18.03.10, 14:11 Będę mocno trzymać kciuki za Ciebie i za Ulę :) Będzie dobrze :* Odpowiedz Link Zgłoś
smallcloud Re: dzisiaj mam wizyte 18.03.10, 14:19 Gosi mocno zaciskam kicuki zeby sie udalo i wiesci pomyslne byly. Koniecznie daj znac jak tylko wrocisz. Odpowiedz Link Zgłoś
smallcloud I za Ule! 18.03.10, 14:21 tez trzymam kciuki mocno mocno aby wiesci byly najlepsze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszek80 Re: dzisiaj mam wizyte 18.03.10, 20:42 No dziewczynki jak po wizytach,piszcie bom bardzo ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Re: dzisiaj mam wizyte 18.03.10, 21:19 wprost uwielbiam mojego lekarza. dziękuje wszystkim za kciuki - torbieli juz nie ma :) zaczynamy stymulację. Pan doktor zdecydował sie zapisac mi mocniejszy lek ( w końcu mam wychodować kilka pęcherzyków na bliźniaki;) - Femare. Mam brać od 3 - 7 dc 2x1 tabl. Około 8 dnia monitoring i juz bez ociagania mam pojawic sie z wynikami nasienia meżulka. Jeśli beda dobre, jak chcemy mozemy spróbować naturalnie. Jak beda złe - 2 inseminacja. Mąż się zgodził :) Jedynie humor mi się zepsuł w aptece - najpierw zjeździłam 3 apteki i wżadnej Femary nie było. Jak juz była - okazało sie że kosztuje 360 zł ! Ubłagałam Panią i sprzedała mi jeden listek - bo ja chce tylko 10 tabletek, to i tak 124 zł, wiec sporo w porównaniu do CLO, które pare złotych kosztuje. Ale zapłace każde pieniadze byle tylko być w ciąży :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_i_kijanka Re: dzisiaj mam wizyte 18.03.10, 21:32 Chiyo z twoje wypowiedzi bije radością bo radosne informacjie, więc będe trzymała nadal kciuki by ta radośc cię nie opuszczała Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszek80 Re: dzisiaj mam wizyte 18.03.10, 21:44 Gosia super wiesci,cieszę sie wraz z Tobą.Tabletki fakt drogie:/ zaczynamy wiosenne starania:) w takim razie.kiedy wypadna Ci płodne dni? Odpowiedz Link Zgłoś
kola-dka Re: dzisiaj mam wizyte 18.03.10, 22:42 Gosia, super wiadomości :)A jak będą trojaczki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
az-82 Re: dzisiaj mam wizyte 19.03.10, 08:06 Gosiu, super że wracasz do akcji :) To teraz koniecznie wypchnij męża jak najszybciej na te badania. Trzymam kciuki, żeby się udało tym razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
miska83 Re: dzisiaj mam wizyte 19.03.10, 08:32 suuuuper!:) no to teraz nic tylko dzialac w odpowiednim momoencie i beda trojaczki:D Odpowiedz Link Zgłoś
smallcloud Re: dzisiaj mam wizyte 19.03.10, 09:15 Gosia to super wiadomosci! :) Czekam na sygnał ze zonierzyki meza w normie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: dzisiaj mam wizyte 19.03.10, 10:40 Gosiu :* takie dobre wiadomości :-) Odpowiedz Link Zgłoś