emily_valentine 02.09.14, 14:20 jesteś? hej odezwij się mam nadzieję, że wszystko ok :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursgmo Re: Ula, gdzie Ty... 02.09.14, 21:37 hej hej jestem po przerwie jak robię przerwę to mi trochę lepiej bo nie mogę zaglądac tam gdzie nie powinnam . jutro popiszę więcej i wrzucę zdjęcie tortu lalkowego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Ula, gdzie Ty... 04.09.14, 10:19 Ula, cieszę się że żyjesz :) Pisz co u Was :) Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Ula, gdzie Ty... 16.09.14, 11:39 2 tygodnie minęło, Ula odezwij się, bo jak nie, to Ci zrobię niespodziankę i do Ciebie przyjadę :> Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Ula, gdzie Ty... 19.09.14, 20:39 Jestem , melduję się :* nie zaglądam do komputera , nie odpalałam wcale bo co odpalę to nowego wkręta sobie znajdę ,a już brak mi sił na te hipochondryczne zmagania bo ciągle coś nowego gdyby los łaskawie obdarzył mnie choć odrobiną oddechu od tej cholernej nerwicy lękowej ,nerwicy natręctw , depresji i hipochondrii bo to właśnie mam................ bez leków ponoć ciężko może być z tego wyjść , nie , co tu mówić bez leków NIE DA SIĘ Z TEGO WYJŚĆ , za długo to trwa jak więc kochana widzisz niewesoło , jutro usiąde i popiszę jak ktoś tzn znaczy maz , kontrolnie przy mnie przyklapnie żeby mnie nie korciło zaglądać gdzie nie potrzeba :> bo i zdjęcia z urodzin miałam dać i ten tort lalkowy co mi się - a co pochwale sie ! -wyszedł SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Ula, gdzie Ty... 22.09.14, 11:07 Ula Uleńka, dobrze że żyjesz :* Zrób sobie małą przerwę, do tego herbatki czy kakao i pisz tu szybko co tam u Ciebie. A schizom powiedz sio! Nos do góry :* Odpowiedz Link Zgłoś
az-82 Re: Ula, gdzie Ty... 24.09.14, 07:57 Ula, skoro mówisz, że tak jest jak jest, to zacznij brać te leki, pewnie jakaś psychoterapia też pomoże. I walcz! Trzymaj się :* Odpowiedz Link Zgłoś