Dodaj do ulubionych

Makabryczne morderstwo w Gliwicach

IP: *.telkab.pl 17.02.04, 00:27
Kara śmierci dla takich kreatur to za mało. Nie zgadzam się płacić swoich
podatków na utrzymywanie bandytów. Powinni być włożeni do pieca jeszcze za
życia i swiat powinien o nich zapomnieć. To może by odstraszało następnych
chętnych. A swoją drogą, to w zwierzętach nigdy nie narodziła by się myśl o
wyrachowanym morderstwie. Czym zatem jest człowiek?
Obserwuj wątek
    • Gość: qb Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 00:32
      Gosiu i Pawle, odpoczywajcie w pokoju, na zawsze zostaniecie w naszej
      pamięci - przyjaciele z Gliwic: Dwora, Gaja, Ania, Ola, Gosia, Ola, Kasia,
      Basia, Magda, Bożena, Okta, Paweł, Tomek, Nyga, Wino, Tyczy, Vizir, Czerwo,
      Maciek, Kuba i inni
      • Gość: KU KLUX KLAN ! ŚMIERĆ ZA ŚMIERĆ ! IP: 81.210.69.* 17.02.04, 08:28
        MUSZA ZGINAC TAK SAMO JAK ICH OFIARY, ZGWALCIC IM ZONY NA ICH OCZACH POZABIJAC
        IM DZIECI NA ICH OCZACH I POWIESIC ICH PO TORTURACH W MIEJSCU PUBLICZNYM !

TAKIE SCIERWA NIE MAJA PRAWA BYTU !

SM
        • Gość: xxl Re: ŚMIERĆ ZA ŚMIERĆ ! IP: *.amuz.wroc.pl 17.02.04, 09:34
          ej ej pohamuj sie....oszczedz ich zony i bezbronne dzieci.....!!!, bo
          pomysle ,ze jestes podobny do tych bandytow
        • Gość: xxl Re: ŚMIERĆ ZA ŚMIERĆ ! IP: *.amuz.wroc.pl 17.02.04, 09:40
          .....ale dla ich czynu nie mam litosci i tez z calej mocy popieram kare smierci
          dla nich.........tak mi zal MALZENSTAWA tego i ich rodzin......lacze sie w
          zalu .
        • Gość: kolabor77walczy Re: ŚMIERĆ ZA ŚMIERĆ ! IP: 217.97.227.* 17.02.04, 11:30
          śmierć!!!!!!!!! ale długa i bolesna. bardzo bolesna. i przekaz na żywo w tv -
          ponoć od dzisiaj jest bardziej otwarta i bliżej widza, no to bardzo poproszę.
          jakby sąd szukał kata, to ja charytatywnie się zgłaszam. jak po czymś takiem
          można spojzreć w swoje odbicie w lustrze?? to potwory nie ludzie. a dla
          potworów nie ma kodeksu karnego.
          • Gość: Lukasz Labedy Spoczywajce w pokoju IP: *.labedy.pl / *.crowley.pl 17.02.04, 23:57
            jak kiedys spiewal S.P.Czeslaw Niemen "dziwny jest ten swiat"...niestety mial
            wielka racje:([*]spoczywajcie w pokoju Gosiu i Pawle...chociaz was nie znalem
            osobicie...ale jako mieszkaniec Labed napewno was mijalem nie wiedzac o tym:
            (Kondolencje dla calej rodziny ofiar:(W imieniu swoim i pewnie wszystkich
            mieszkancow Labed spoczywajcie w spokoju!!a tym kreaturom bo to nie sa ludzie
            dozywocie albo kare smierci!!!
        • Gość: stach Re: ŚMIERĆ ZA ŚMIERĆ ! IP: *.infonet.gda.pl / *.gda.ids.pl 17.02.04, 11:34
          Nie bądż, taki jak oni , cóż winni są ich bliscy. SAmych sprawców skazać na
          najcięższe roboty, skoro w swej mądrości inni uznali o zniesieniu kary śmierci
          w Polsce, nie wierzę aby możnabyło zresocjalizować tych zwyrodnialców
        • Gość: kropka75 Nie przesadziłeś trochę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 12:28
          Chyba się ciutkę zagalopowałeś, kolego. No chyba, że jaja sobie robisz, ale
          przy takim temacie to wstyd i nie najlepiej świadczy o Tobie!
        • Gość: Buszu Re: ŚMIERĆ ZA ŚMIERĆ ! IP: *.kosmos.clubnet.pl 18.02.04, 20:52
          Jest Tak Fantastyczna rzecz jak Zjeżdzalnia z nie ocheblowanych desek ,
          nieskończenie długa a na końcy miska z solą zjechali by sobie po niej taką gołą
          dupą
      • Gość: Guumis Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: 213.241.19.* 17.02.04, 09:55
        Gdzie tu sprawiedliwość, w więzieniu dalej te ćpuny będą ćpać, żyć za nasze
        pieniądze i śmiać siew twarz naszemu prawu, bo dostaną pewnie po 2 lata a
        conajmniej połowe z nich uwolnią. Wszystkich ich zabić się powinno, torturować
        itp to może inni by się zastanowli zanim by komuś krzywdewyrządzieli.

ŚMIERĆ ZA ŚMIERĆ
        • Gość: Psycho Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 00:12
          qrwa mac specjalna kara powinna byc dla takich ciuli czemu niema kary smierci
          sznur i zabijac :/.Qrwa jeszcze was qrwa wytepimy zabskie qrwy :/
    • Gość: Grzes Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.pool80105.interbusiness.it 17.02.04, 01:33
      Brak slow: "Wieczny odpoczynek, racz im dac Panie.."
    • Gość: Przemek Lodej Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.shlb1201.mi.comcast.net 17.02.04, 05:06
      Gosia byla moja kuzynka. Wszyscy ktorzy to czytaja niech czytaja uwaznie:
      ludzie ktorzy zabili mi kuzynke odpowiedza za to slono, przy pierwszej mozliwej
      okazji zabije kazdego z was po kolei w taki sam sposob, z takim samych
      wyrachowaniem, bede was zabijal powoli tak zebyscie zapamietali na cale zycie
      co zrobiliscie...przysiegam za zabije was, zabije kazdego po kolei.

Gosiu i Pawle...zawsze bedziecie w mojej pamieci.

• Gość: rafal Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 07:44
        Przemku! Popieram w 100%. Mysle ze bedziesz mial okazje bo na pewno w ciagu 10
        lat wyjda z wiezienia. Powodzenia - trzymam kciuki.
      • Gość: NYC43 Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.nyc.rr.com 17.02.04, 08:00
        Przemek......brak mi slow, ale...pomoge.....zabierz mnie ze soba....pomoge....
      • Gość: piopiu Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 17.02.04, 08:21
        Najpierw za kilka paczek papierosów zapewnił bym im pobyt 10 lat wiezienia (bo
        u nas pewnie więcej nie dostaną) tak "cudowny" że mażyli by o śmierci...
      • Gość: k Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 08:59
        Zrób to! proszę
      • Gość: Magda Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: 62.233.152.* 17.02.04, 09:08
        Przemku,

mieszkam w Gliwicach od dzieciństwa. zawsze czułam sie bezpiecznie. teraz juz
        nie. teraz nie potrafię sobie wyobrazić Twojego bólu - jedno wiem na pewno -
        jeżeli ktoś skrzywdziłby kogos mi bliskiego, to biorąc pod uwagę nasz "wymiar
        sprawiedliwości", z pewnoscią nie zawahałabym sie przed odpłaceniem mu, nawet
        za cenę pójścia do więzienia - opłacanego przecież i tak z moich podatków.
        bądź dzielny.
      • Gość: ty3 Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: 195.68.192.* 17.02.04, 13:52
        Przemku Gosia i Pawel byli moimi przyjaciółmi, również się dołączam. Te kanalie
        nie powinny miec racji bytu, nie powinni istniec, ale skoro jeszcze istnieją,
        niech wiedzą że już niedlugo!!!
      • Gość: Ela Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.wasko.pl / *.wasko.pl 17.02.04, 15:39
        Przemku - jestem wstrzasnieta.Nie znamy się choc mieszkamy (chyba?)w jednym
        miescie,ale jestesmy krewnymi.Moj tata i Twoj dziadek ze strony ojca to kuzyni
        w pierwszej linii - tak jak m.in.Ty i Gosia.Nie było okazji sie poznac z Waszym
        pokoleniem...Teraz juz za pozno ....Straszna tragedia......
      • Gość: MAPET Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.njp.gliwice.pl / *.njp.gliwice.pl 17.02.04, 20:07
        PRZEMKU NIE ZNALEM TWOJEJ KUZYNKI ANI JEJ MĘŻA JESTEM Z GLIWIC POMOGĘ CI ICH
        DOPAŚC TO STRASZNE CO ZROBILI NIE MAM SLÓW SKURWYSYNÓW TRZEBA DOPAŚC
        WSPÓLCZUCIA TRZYMAJ SIE !!!!!!!
      • Gość: kropka75 czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 12:38
        Niektórzy mówią "zabijesz sk.... a pójdziesz siedzieć jak za człowieka", więc
        czy warto? Chociaż z tym siedzeniem u nas to różnie bywa ...
      • Gość: Robal Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.nyc.rr.com 22.02.04, 22:43
        Przemku, znalem matke Gosi, pracowalismy w tej samej branzy. Teraz mieszkam w
        USA, jezeli bedziesz potrzebowal funduszy do zrealizowania swojego celu, daj mi
        znac. Ja moge tutaj zorganizowac kilku Rosjan, o to w NYC nie trudno
    • Gość: Dalek Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 07:29
      W pełni się zgadzam z Mirkiem!!! To nie do wiary, że taki bandyta wyjdzie na
      wolność za parę lat... a w celi będzie miał jak w raju (TV, Video, prasę) brak
      im tylko panienek. Za morderstwo i to tak okrutne - śmierć.
      • Gość: nowa Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 08:13
        Panienki też będzie miał, po to są przecież specjalne pokoje w wiezieniach
    • Gość: obywatel Humanizacja prawa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 07:35
      I niech mi jakiś huj z władzy ustawodawczej powie, że prawo karne należy
      łagodzić!!! Brak mi słów.
      • Gość: maruda Re: Humanizacja prawa? IP: *.gdynia.mm.pl 17.02.04, 11:30
        Gość portalu: obywatel napisał(a):

> I niech mi jakiś huj z władzy ustawodawczej powie, że prawo karne należy
        > łagodzić!!! Brak mi słów.

Więc uważasz, że zaostrzenie prawa karnego przywróci życie tym dwojgu? Albo
        zapobieże innym przestępstwom?

• Gość: VeL Re: Humanizacja prawa? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 17:52
          Zaostrzenie prawa nie przywróci nikomu życia, ale za taką zbrodnię jest tylko jedna kara - ŚMIERĆ!
        • Gość: kropka75 dobra kara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 12:40
          Dobra i zasłużona kara zapobiegnie przede wszystkim przestępstwom popełnianym
          przez tych ludzi. A to już coś. Owszem, życia zamordowanym nic nie wróci, ale
          jeśli oni nie mieli takiej szansy to czemu mają ją mieć mordercy???
        • Gość: shst Re: Humanizacja prawa? IP: *.iele.polsl.gliwice.pl 23.02.04, 11:41
          Gdyby tym gnojom groziła kara śmierci, to może by się zawahali. To mogło ocalić życie Gosi i Pawła. A tak policzyli sobie okoliczności łagodzące i im wyszło góra 6 lat odsiadki (autentyk). Co z tego, że w rzeczywistości grozi im dożywocie. Prawo nie powinno pozostawiać złudzeń komuś kto planuje przestępstwo. Zabije, wkrótce sam będzie trupem. Ukradnie, wyjdzie z paki jako starzec i nawet się nie nacieszy tym co gwizdnął. Weźmie współudział w zbrodni, jest tak samo winny, ani trochę mniej. Jeśli takie prawo ocali choć jedno istnienie, to już warto!
    • Gość: M. Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.odra.com.pl / *.internetia.opole.pl 17.02.04, 07:38
      Paweł był moim dobrym znajomym.
      Brak mi słów ...
      Gosiu, Pawle - odpoczywajcie w pokoju.
      "Wieczny odpoczynek, racz im dac Panie.."
    • Gość: Maximus DM Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.mercus.com.pl / *.com.pl 17.02.04, 07:39
      Niech te cholerne darmozjady w pralamencie i w rzadzie przestana sie wreszczie
      zrec o kase, stanowiska i swoja pieprzone partykularne interesy, a ustanowia
      prawo, ktore bedzie karalo takie cos, jak tych czterech (nie wiem jak to cos
      nazwac, to na pewno nie sa ludzie!) i to nie dozywocie z moich podatkow, ale
      kodeks Hammurabiego (lewarek za lewarek)! Do piachu z tymi kreaturami
      • Gość: XXX Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 07:45
        [']['][']
    • Gość: ~wyrobnik Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: 212.160.252.* 17.02.04, 07:45
      Spalić żywcem!!!!!!!!! Szkoda czasu na sąd i adwokatów.
    • Gość: rafal Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 07:47
      1. Dozywocie z ciezka praca na pokrycie kosztow wlasnego utrzymania
      2. Co najmniej tyle pieniedzy ile idzie na utrzymania bandystow (mordercow,
      gwalcicieli itp) powinni isc na pomoc dla (rodzin) ofiar. O nich sie szybko
      zapomina a maja czesto zmarnowane zycie!
    • Gość: adam Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.localdomain / *.metron.torun.pl 17.02.04, 07:59
      Czy znowu usłyszymy,że prokuratura nie ma wystarczających dowodów aby postawić
      im zarzuty,sąd znowu dopatrzy się czegoś co złagodzi ewentualne zasądzone
      kary??????Okaże się,że to wcale nie są tacy źli młodzieńcy i że trzeba im dać
      szansę.Dostaną możę kilka lat wakacji na koszt mój,twój i co najboleśniejsze na
      koszt rodzin ofiar.W 100% popieram to żeby eliminować takich zwierzaków(może
      obraziłem zwierzęta).Jeżeli prawo jest tak słabe lub ślepe to może weźmy
      wymierzanie kary w swoje ręce.Na pewno w takiej sytuacji menelostwo bardziej by
      się obawiało społeczeństwa,niż śmiesznych sądów.
      Oby nam starczyło sił!!!
    • Gość: zibi Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 08:02
      Dlaczego nie ma kary śmierci? jak to przeczytałem to od razu jestem za.
      Obawiam się że dostaną tylko 25 lat.Jeszcze jakiś prawnik powie że nie chcieli
      zabić tylko nieumyślnie spowodowali śmierć.
      • Gość: zelboy Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.kulczyktradex.com.pl 17.02.04, 08:12
        Ja bym takich ludzi wysyłał na crash testy. Wtedy przyczynili by się do
        usprawnienia samochodów bo wiadomo by było jak zachowuje się ludzkie ciało w
        wypadkach. Jakie uszkodzenia i obrażenia spowodował wypadek. Robiłbym to do
        momentu ich zejścia.
        • Gość: kropka75 crashtesty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 12:48
          W sumie nie głupi pomysł. ;-))) Zawsze to jakaś myśl ...
    • Gość: zelboy Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.kulczyktradex.com.pl 17.02.04, 08:07
      Ja bym takich ludzi wysyłał na crash testy. Wtedy przyczynili by się do
      usprawnienia samochodów bo wiadomo by było jak zachowuje się ludzkie ciało w
      wypadkach. Jakie uszkodzenia i obrażenia spowodował wypadek. Robiłbym to do
      momentu ich zejścia.
    • Gość: Krzysztof Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.oepd.com.pl / *.oepd.com.pl 17.02.04, 08:09
      Ci zwyrodnialcy przekroczyli wszelkie granice - wszyskim im należy się kara
      śmierci - takie kreatury boją się tylko tego. Najlepiej gdyby jeszcze była ona
      poprzedzona torturami. Nie wyrażam zgody na utrzymywanie tych gnoi w więzieniu
      z moich podatków.
    • Gość: zbig Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 08:09
      Jak dobrze że jest Jezus i będzie sprawiedliwość i zapłata za dobro i zło. Jak
      dobrze że kiedyś spotkamy sprawiedliwych na wielkiej uczcie w Niebie.Dlatego że
      jest nadzieja można tu przetrwać na tym padole.
      • Gość: Jacek Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.liwest.at 21.02.04, 17:20
        Zbig! Obodz sie chlopie i zejdz na ziemie jaka uczta? jakie niebo ?
    • Gość: Boss Nass Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: 212.244.167.* 17.02.04, 08:11
      Sprawa prosta ze społecznego punktu widzenia - sprawcy do wykorzystania jako
      materiał na przeszczepy. Zabrać drani do dobrego szpitala, powycinać wszystko,
      co można, a z reszty - zrobić karmę białkową. Zgadzam się, że dla tego typu
      osobników nie ma miejsca w społeczeństwie, a ich utrzymywanie w więzieniu z
      naszych podatków nie ma najmniejszego sensu.
    • Gość: MSKOL KARA SMIERCI ! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 08:13
      TYLKO TO POZOSTAŁO! SQUR!#!#SYNY!
    • Gość: Olej Śmierć sqrwysynom i to śmierć powolna IP: *.teleton.pl 17.02.04, 08:17
      Czy ktokolwiek kto przeczytał ten artykuło ciągle jest przeciw karze śmierci?
      • Gość: maruda Re: Śmierć sqrwysynom i to śmierć powolna IP: *.gdynia.mm.pl 17.02.04, 08:35
        Gość portalu: Olej napisał(a):

> Czy ktokolwiek kto przeczytał ten artykuło ciągle jest przeciw karze śmierci?

We mnie też się krew gotuje, jak słyszę o takich zbrodniach, ale jestem
        przeciwko karze śmierci. Ci ludzie muszą dostać dożywocie, żeby mieli naprawdę
        dużo czasu na przemyślenie tego, co zrobili.

Żądając śmierci bandytów, postawię się na równi z nimi. A ich egzekucja nie
        przywróci życia tym młodym ludziom - niech spoczywają w spokoju.

• Gość: raz Re: kazdy CZLOWIEK czytajac te wypowiedzi IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 20.02.04, 15:37
        za kara smierci musi byc przeciw
        idiotow wsrod sedziow nie jest mniej niz w spoleczenstwie
        w ktorym sie wychowywali
    • Gość: Jola Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 08:17
      Popieram Cię, Mirku, w całej rozciągłości. Ja też nie chcę, żeby z moich
      podatków utrzymywano przez lata bandytów wręcz w luksusie, bo w kraju, w którym
      ludzie nie maja na chleb fundowanie im zamieszkania, wyzywienia i opieki
      lekarskiej - oczywiście odpowiadających standardom UE - więzienie jest
      luksusem. Powiesić!!! a narządy do przeszczepów, niech będzie z nich jakiś
      pozytek!!!
      • Gość: liberomarco Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 17.02.04, 08:23
        Jestem prawnikiem i jestem za karą śmierci w takich przypadkach i trzymam
        kciuki żeby takimludziom jak Przemek wystarczało sił i silnej woli do
        realizacji takich postanowień.
      • Gość: MAPET Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.njp.gliwice.pl / *.njp.gliwice.pl 17.02.04, 20:18
        CHCIALBYS NOSIC NERKĘ W SOBE TAKIEGO PIERDOLONEGO FRAJERA POWINIEN SOBIE JA SAM
        ZJEŚC
    • Gość: enolc Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.echostar.pl 17.02.04, 08:19
      KARA ŚMIERCI
      • Gość: Bella Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.pik.gliwice.pl 17.02.04, 08:24
        enolc - to byłoby zbyt proste i humanitarne.

Za niewielkie przestępstwa proponuję ucinać łapę,
        za nieco większe kastrować, żeby się nie rozmnażali jak króliki i nie
        przekazywali genów,
        za ciężkie - należałoby otworzyć ponownie łagry na Syberii - niech popracują,
        zanim zdechną...

• Gość: enolc Przeczytałem WSZYSTKIE posty IP: *.echostar.pl 17.02.04, 08:37
          i coś mi mówi, że tak naprawdę tylko osoby kompletnie pozbawione uczuć mogą być
          zawsze i wszędzie przeciwko karze śmierci. A to, że takiej kary w Polsce nie
          ma, jest wyłącznie wynikiem jakichś chorych złudzeń sporej części
          społeczeństwa. Chyba całkiem dużej, bo jednak głosowaliśmy za Unią, a tam kary
          śmierci nie przewidują. Nie żebym był przeciwko UE, ale każdy kto
          głosował ,,za'' musi się liczyć z tym, że głosowa przeciw karze śmierci.
          • Gość: kropka75 bez kary śmierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 12:45
            A co to za różnica kto na co głosował, skoro w naszym dziwnym (czytaj:
            pseudokatolickim) kraju, kary śmierci nie ma i pewnie nie będzie? Nawet gdy
            była nikt jej formalnie nie wykonywał ... Nie ma takiego odważnego, co by ją
            wprowadził i stosował, a może i jest nie jeden, ale nie siedzi widać na
            odpowiednim krześle.
    • Gość: tomek Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.gl.digi.pl 17.02.04, 08:23
      Mieszkam w Gliwicach. Bylem ofiara przemocy. Tez mam zone, planujemy dziecko.
      Opowiadam sie za kara smierci dla tych bandytow. Kara smierci to nie odwet. To
      SPRAWIEDLIWOSC. Rodzina powinna ogladac egzekucje tych zwyrodnialcow. Musza
      zapamietac, ze nie moga sie bac, ze istnieje kara. Jesli te sk... wyjda kiedys z
      wiezienia moga wziac odwet. KARA SMIERCI DLA MORDERCOW!!! Dosc utrzymywania
      lewackiej hipokryzji z kieszeni podatnikow!!!

Tomek
    • Gość: E Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.02.04, 08:25
      I pewno unikną jeszcze kary bo byli nacpani. Naćpana dziewczyna uszkodziła mi
      samochód - prokuratura umorzyła sprawę bo ... nie kontrolowała tego co
      robi ... Też uważam że powinno się takich morderców jak chwasty "wyrywać z
      korzeniami "
    • Gość: Ghandi Smierc dla zwyrodnialcow! IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 17.02.04, 08:26
      To przechodzi wszelkie pojecie! Absolutna, szybka i bezdyskusyjan kara smierci dla bandytów. Ze byli pod wplywem narkotykow? tymbardziej smierc!
      teraz beda gnidy zyly z moich podatkow! Kula w leb i do dziury z wapnem, na koniec naszczac na scierwo!
    • Gość: paweł Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: *.osiedla.net / *.osiedla.net 17.02.04, 08:29
    • Gość: Gloom Re: Makabryczne morderstwo w Gliwicach IP: 213.216.82.* 17.02.04, 08:34
      Taaak ten artykul powinien przeczytać każdy " luzak" który uważa, że narkotyki
      sa "spoko" a niestety takich głąbów jest wielu w naszym kraju....
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka