Dodaj do ulubionych

prawnik od rozwodów na śląsku

25.07.10, 21:02
Witam :) Czy znacie może jakiegoś godnego polecenia (skutecznego) prawnika specjalizującego się w sprawach rozwodowych na Śląsku (najlepiej w Zabrzu, Gliwicach, Katowicach)? Jeżeli tak to bardzo proszę o namiar.
Obserwuj wątek
    • Gość: wstyd Re: prawnik od rozwodów na śląsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.10, 19:07
      do kościoła, do spowiedzi i pogodzić się z mężem, a nie prawników szukać. kiedyś
      to było nie do pomyślenia, a teraz rozbijają rodziny bo im sie inny chłop
      spodoba. pomyśl o dzieciach a nie tylko o sobie.
      • Gość: GiM Re: prawnik od rozwodów na śląsku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.07.10, 19:12
        O kurde - "beret rydzykowy" się znalazł i będzie umoralniał....
        • Gość: Fifi Precz od cudzych chłopów ! IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.10, 14:53
          Po co przysięgałaś , aby teraz adwokata szukać ? Cudzy chłop się
          spodobał ? Wspólczesne baby są gorsze niż ich średniowieczne babki !
          Dzieci tylko szkoda !
    • Gość: m@rtaa09 Re: prawnik od rozwodów na śląsku IP: *.gl.digi.pl 11.02.11, 23:45
      pani adw. Krystyna Zaworska z zabrza. wycyckała mojego meża na rozprawie :) droga ale dobra
    • Gość: nio nio Re: prawnik od rozwodów na śląsku IP: *.stk.vectranet.pl 14.02.11, 21:41
      Andrzej DAbrowski - Gliwice
    • Gość: ula Re: prawnik od rozwodów na śląsku IP: *.play-internet.pl 19.09.17, 14:17
      Mam takiego specjalistę. Pan Bartłomiej z Legaleo
    • Gość: jaja Re: prawnik od rozwodów na śląsku IP: *.play-internet.pl 18.10.17, 09:53
      Najlepszą opinią w sprawach rozwodowych ceszy się kancelaria Legaleo z gliwic
    • Gość: marka30 Re: prawnik od rozwodów na śląsku IP: *.play-internet.pl 05.01.18, 07:39
      W Gliwicach jedna z najlepszych, w sensie najbardziej skutecznych kancelarii jest Legaleo. Prowadzili moja sprawe rozwodowa i mojej koleżanki. polecamy goroaco
    • malwaa Re: prawnik od rozwodów na śląsku 19.07.21, 00:47
      Można śmiało polecić adwokata Magdalenę Chróścielewską. Rozwody są trudne i trzeba mieć nie lada doświadczenie żeby skutecznie poprowadzić taką sprawę. Pani Mecenas właśnie to doświadczenie ma! Dlatego piolecam. W razie czego numer 666609065

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka