Dodaj do ulubionych

Najlepszy pediatra w Gliwicach!

IP: *.gliwice.vectranet.pl 08.08.11, 20:30
Stoję przed wyborem pediatry w Gliwicach, ponieważ już niedługo urodzi się moja córeczka i odpoczątku chciałabym jej zapewnić jak najlepszą opiekę lekarską? Bardzo proszę o wasze opinie ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenka Re: Najlepszy pediatra w Gliwicach! IP: *.gliwice.vectranet.pl 08.08.11, 20:34
      Zdecydowanie najlepszym pediatrą w Gliwicach jest lek. med. Anna Zielińska, która pracuje w poradni MEDEN na ul. Zabrskiej. Wraz z 3 moich dzieci, od wielu lat chodzi właśnie do niej. Jest osobą ciepłą, zawsze uśmiechniętą, dzieci ją uwielbiają, a co najważniejsze jest świetnym diagnostykiem! Posiada ogromną wiedzę i doświadczenie
      • Gość: bolek Re: Najlepszy pediatra w Gliwicach! IP: *.ttnet.net.tr 09.08.11, 14:34
        Ja polecam Panią doktor Sokalską przyjmuje w przychodni Eskulap na Piłsudzkiego.
        Po problemach z lekarzami w sośnicy przepisałem syna do niej. Lekarz z powołania zna sie na leczeniu. Tylko jeden problem długie kolejki do niej i nie ma co patrzeć na wyznaczona godzinę. Swoje trzeba odstać ale warto.
        • Gość: gość Re: Najlepszy pediatra w Gliwicach! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.11, 15:22
          Z lekarzami jest jak z ruletką, jak trafi z leczeniem i lekami, a dzieci przy tym nie chorują zbyt często i poważnie to jest ok. Lekarz jednym pomoże innym nie. Jak nie to się ciągnie opinia za lekarzem że jest do bani. U Sokalskiej np. 90 % dzieciaków ma skazę białkową...
          Jako przyszła młoda mama pewnie "przelecisz" kilku doktorków ze swoim maluchem zanim trafisz na tego właściwego. Zdrówka mamie i dziecku życzę!
      • Gość: Ana Re: Najlepszy pediatra w Gliwicach! IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 12:53
        Ja od 14 lat korzystam z porad dr. Anny Zielińskiej i tez uważam, że jest super lekarzem. Polecam:)
    • Gość: ja Re: Najlepszy pediatra w Gliwicach! IP: *.broker.com.pl 09.08.11, 15:01
      lekarz Piotr Czekurłan wielu rodziców mu zaufało,
    • Gość: Aśka Re: Najlepszy pediatra w Gliwicach! IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.11, 15:10
      Niewątpliwie dr Krzysztof Kozłowski. Jest pediatrą i specjalistą neonatologiem. Doskonały diagnosta, niezwykle ciepły człowiek - leczy dzieci i działa jak balsam na spanikowanych rodziców! Gorąco polecam.
      • Gość: n Re: Najlepszy pediatra w Gliwicach! IP: *.stk.vectranet.pl 16.08.11, 18:27
        podpisuję się, że najlepszy i polecam. Ma dobrą opinię też w Zabrzu i Tranowskich górach.
    • Gość: Ola Re: Najlepszy pediatra w Gliwicach! IP: *.play-internet.pl 07.02.23, 22:18
      Polecam dr. Katarzynę Kowol-Trela jej strona to www.pediatragliwice.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka