henry.morgenthau_jr.jr 23.08.04, 10:03 Tu jest miejsce do składowania pseudohistorii ballestowej. Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henry.morgenthau_jr śmieć pierwszy 23.08.04, 11:11 gość portalu henry.morgenthau_jr napisał(a): -jestem śmieciem i polaczkiem .Moją starą rżną naziole a ja się napinam za to w necie.Polkska mnie naslała na dopieprzanie Niemcom i Ślązakom. -przepraszam za to że mam najebane w tej durnej pale. właśnie skończyłem żreć nawóz azotowy z mojego pola za Bugiem no no ,wujek się wysilił:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Forumowy śmietnik dla ballesta ... 23.08.04, 18:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=15129094&a=15136007 Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr Re: Forumowy śmietnik dla ballesta ... 23.08.04, 19:06 ale mi czacha dymi od tego pierdolenia.....o kurcze Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Forumowy śmietnik dla ballesta ... 25.08.04, 15:47 Up ! Tu jest miejsce do składowania pseudohistorii ballestowej. Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
666cypis Re: Forumowy śmietnik dla ballesta ... 25.08.04, 15:51 tyu i hierowski to ta sama szmata.Eksperyment z identyfikacją się udał.ale łoś:):):) buhahahahahahaha.Co robi polok jak nie sra?Włazi na forum i zaczepia:) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Forumowy śmietnik dla ballesta ... 25.08.04, 16:46 A cóż to za eksperyment cypisku, jeżeli można sie zapytać ? Bye ! Killin' all german nazi pigs ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
cypis.666 Re: Forumowy śmietnik dla ballesta ... 25.08.04, 18:46 666cypis napisała: > Co robi polok jak nie sra?Włazi na forum i zaczepia: I tu i tam ci wszyscy bluzgają co?łazisz jak kurwa po wszystkich forach i jątrzysz.Padalec Cypis, prawdziwy ! Odpowiedz Link Zgłoś