myha1 12.01.06, 07:33 ..ja rozpoczynam dzień od kawy...mocnej ...czarnej Właściwie miała być trzecia setka i śledzik :))) ...ale zmieniłam powitanie....he he he ...w końcu kobieta zmienną jest . Pozdrawiam cieplutko i miłego dnia życzę . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Pit Zdecydowanie kawa Myszko ! IP: 150.254.85.* 12.01.06, 08:27 Milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Zdecydowanie kawa Myszko ! 12.01.06, 09:38 będzie ciepło, idzie odwilż :) wwwa.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR;PL;-;GLIWICE;&metric=1 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: *.kat.3s.pl 12.01.06, 09:43 > Myha napisała: w końcu kobieta zmienną jest >Masz racje jedeyne co przewidywalne w kobiecie,to jej nieprzewidywalność hihi Milutko pozdrawiam wszystkich . Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 12.01.06, 11:30 Ja milutko i cieplutko pozdrawiam Was:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit A moze browarek ........? IP: 150.254.85.* 12.01.06, 15:30 aqua napisał: > Ja milutko i cieplutko pozdrawiam Was:) ....wiec Aqua o tej godzinie tzn. 15. 30, browara czas zaczac !!!!! Pozdrawiam Ciebie serdecznie i ide se tryknac Tichauerka na pohybel naziszlyzjerstwu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Milego popoludnia Gliwicoki...... IP: 150.254.85.* 12.01.06, 15:37 ....browarek nie moze czekac! Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Milego popoludnia Gliwicoki...... 12.01.06, 16:07 Pozdrawiam popoludniowo i plusowo,przedtem rowniez bardzo slonecznie.Matka Natura robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Milego popoludnia Gliwicoki...... 12.01.06, 17:04 aka10 napisała: > Pozdrawiam popoludniowo i plusowo,przedtem rowniez bardzo slonecznie.Matka > Natura robi swoje. a cóż to siem ukrywasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 07:53 Ups... a co to??? dzisiaj pierwszy jestem??? Czy moze 13 w Piatek nie ruszacie sie z wyrka? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 07:59 braid napisał: > > Ups... a co to??? dzisiaj pierwszy jestem??? > Czy moze 13 w Piatek nie ruszacie sie z wyrka? ;))) :)) chcielibyśmy...ale służba nie drużba , a szef nie rozumie ;( Milego dnia...tym bardziej , że to piatek :) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 09:42 trzynastego, nawet w styczniu jest wiosna, czego i wam i siam życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 10:39 Dzien dobry wszystkim, wiosna blizej, kawa siem robi, piatek, moze byc lepiej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 10:44 somepoint210 napisał: > Dzien dobry wszystkim, wiosna blizej, kawa siem robi, piatek, moze byc lepiej?: > ) może.,...tak o godzinie mojej 15 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 10:51 No tak, zawsze siem lepiej ustawisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 11:09 a ja dzis zaczynam Wochenende o 14 ;))))))))))))))))) Mmmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 11:12 braid napisał: > a ja dzis zaczynam Wochenende o 14 ;))))))))))))))))) Mmmmmmmmmmmmmmm czyli ustawiłes siem jeszcze lepiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 11:14 p.s ale Nasi koledzy niektórzy ..co nie powiem :)...zaczęli już chyba od wczoraj...nima ich :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 11:20 noo u mnie dzis tez 1/3 dzialu nie ma bo pojechali na narty A ja wlasnie wypadam dzis wczesniej ... bo lece "odnowic" moj sprzet narciarski ;))) bo przeceny juz siem zaczynajom Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 11:44 Wam to dobrze, a ja musze dzisiaj tyle roboty odwalic, cholera:) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 11:48 Eeee to Ty globalista nie jestes ... Globalisci rozdzielaja robote po calym swiecie a sami tylko zyski kasuja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 11:51 Bede w obsludze wizyty Merkel, naturalnie tak bede manipulowal tlumaczeniem, aby podtrzymac niesnaski miedzy Niemcami i US, z korzyscia dla Polski:))) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 11:45 chyba dostałem oczopląsu - patrze jest wątek, a za chwile go nie ma :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 11:50 Omamy masz jakies na koniec tygodnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 11:59 Wiecej optymizmu Panowie !!! odwieczny problem czy szklanka jest do polowy pusta czy do polowy pelna ;))) Koniec tygodnia ....to POCZATEK Weekendu !!!!! Ps: podobno jakis technik rozwiazal juz problem w polowie pelnej lub pustej szklanki ... ... stwierdzil ze zle dobrano pojemnosc szklanki do ilosci wody;) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 12:19 macie rację, to pewnie zmęczenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 13:28 dziś zdecydowanie kawa, dużo kawy... i mineralka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 13:32 sss9 napisał: > dziś zdecydowanie kawa, dużo kawy... i mineralka... ;) :)))) uuuu...wczoraj była jakaś poważna sprawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 13.01.06, 15:36 Witam wszystkich week-endowo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 14.01.06, 00:02 A teraz przyjemnej soboty zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 14.01.06, 09:05 aka10 napisała: > A teraz przyjemnej soboty zycze:) w dzień Cię nie ma ...a w nocy buszujesz w internecie?? :)) miłej soboty zyczę wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 14.01.06, 10:34 W dzien,to ja pracuje ,Myha i nawet nie mam czasu pomyslec o necie na prywatne potrzeby.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 14.01.06, 13:13 jest karnawał czy nie ? miłego łykendowania ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 15.01.06, 12:35 witam w piękny zimowy dzionek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: *.kat.3s.pl 15.01.06, 15:10 Dzień dobry wszystkim.Miłej niedzieli życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 15.01.06, 15:54 To ja ide ta kawe robic,zanim zasne.Szaro jakos i nijako dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 15.01.06, 16:55 aka10 napisała: > To ja ide ta kawe robic,zanim zasne.Szaro jakos i nijako dzisiaj. To zrób od razu i dla mnie...też bym się napiła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 15.01.06, 18:16 Kawe mialas zrobiona,dawno wystygla.Jakichs gosci Ci sie zachcialo;albo im Ciebie.Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 15.01.06, 19:13 aka10 napisała: > Kawe mialas zrobiona,dawno wystygla.Jakichs gosci Ci sie zachcialo;albo im > Ciebie.Hmmm... :)))) ...dobrze , że mnie odwiedzają...to znaczy , że lubią chyba ;) a kawę możemy wypić teraz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 16.01.06, 07:38 Dzień dobry....zaczynam od kawy...mocnej . Nie cierpię poniedziałku , ale trzeba to jakoś przejść :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: 150.254.85.* 16.01.06, 07:46 myha1 napisała: > Dzień dobry....zaczynam od kawy...mocnej . > > Nie cierpię poniedziałku , ale trzeba to jakoś przejść :)) Ja takze trykom kawke "very strong". Milego dnia Mysiu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 16.01.06, 08:07 Gość portalu: Pit napisał(a): > > Ja takze trykom kawke "very strong". Milego dnia Mysiu !!!! Miłego...Pit !!! Na pohybel poniedziałkom ;).....i budzikom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 16.01.06, 08:25 jak ja ... poniedziałku ! pozdrawiam serdecznie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 16.01.06, 09:11 ;)) Witam.. No i jak tam po zimowym ..ale i slonecznym weekendzie??? Byl ktos na nartach ??? ....ja juz swoj nowy (Mmmmmm ) sprzecik przetestowalem . i..wlasciwie juz sie nie moge doczekac nastepnego wyjazdu Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 16.01.06, 09:32 ach, narty... bez szans - znienawidziłem zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 16.01.06, 09:39 ;)) No wiesz ..w Niemczech nawet snieg pada w/g normy DIN To znaczy zime nie trzeba odrazu nienawidziec ...bo dojezdzasz czarna ulica na czarny parking ..a metrowy snieg napadal o dziwo dopiero obok parkingu i na stoku ... ...no poprostu cuda siedzieja Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 16.01.06, 10:37 Ja wyjeżdżam w góry za tydzień...niestety z braku innych umiejętności ( jeśli chodzi o sporty zimowe )...pozostaje mi ...dupolot ..he he he Ale za to cały tydzień mogę oddychać czymś co siem powietrze zowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 16.01.06, 12:39 myha1 napisała: > Ale za to cały tydzień mogę oddychać czymś co siem powietrze zowie :) hehehe ... palisz moze ??? tak tylko zapytam ;))))) Ps: Na nauke jazdy na nartach nie jest nigdy za pozno ;)) zwlaszcza nowy ( od paru lat) typ nart "Carving" ulatwia / umila skrecanie ..nawet dla mniej utalentowanych ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 16.01.06, 12:50 braid napisał: > hehehe ... palisz moze ??? tak tylko zapytam ;))))) miłosiernie przemilczę :)) > > / umila > skrecanie ..nawet dla mniej utalentowanych ;))) he he he ...nie mówiłam o braku talentu ;)...tylko umiejętności :))))) A tak poważnie ...myślałam nawet o tym...tyle tylko , że wiąże się to ze znacznymi kosztami, a wobec braku pewności , że ten talent jednak posiadam ...jest to inwestycja dość niepewna :)) Chociaż nie wykluczam , że jak nadarzy sie sposobność to skorzystam z wypożyczalni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 16.01.06, 12:39 Dzien dobry, co za cholerny mroz za oknem. Pozdrawiam zimowo. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 16.01.06, 17:31 Myha! Gdzie to na te "narty" jedziesz? Ps.A ksiazke juz kupilas?Hmmmm??No,bo obiecalas,ze kupisz...Dla wlasnego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 16.01.06, 18:32 aka10 napisała: > Myha! Gdzie to na te "narty" jedziesz? > Ps.A ksiazke juz kupilas?Hmmmm??No,bo obiecalas,ze kupisz...Dla wlasnego dobra. wstyd się przyznać ... zapomniałam , ale obiecałam ...będziesz miała gdzie spać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 17.01.06, 00:00 Wybacz Mycha, ja już dzisiaj kawy nie piję:) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 17.01.06, 07:32 black.ok napisał: > Wybacz Mycha, ja już dzisiaj kawy nie piję:) widziałeś godzinę ? :)))....ale trafiłeś ...sama północ. Możesz też powiedzieć ...ja jeszcze dziś kawy nie piłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 17.01.06, 07:34 Noooo....to zaczynamy kolejny dzień. Pijemy co tam kto lubi ...i do roboty, miłego dnia dla Was . Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 17.01.06, 08:24 brrrr... byle do wiosny ! kawa i rogaliki - to lubię. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: 150.254.85.* 17.01.06, 08:36 myha1 napisała: > Noooo....to zaczynamy kolejny dzień. > > Pijemy co tam kto lubi ...i do roboty, miłego dnia dla Was . Milego Mysiu, dla Ciebie i Forumowiczow !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 18.01.06, 07:37 zdecydowanie kawa...bardzo mocna i bardzo gorąca. Zima nie odpuszcza...czyja to może byc zasługa ;) Mimo zimna pozdrawiam Was baardzo cieplutko...no i nie dajmy siem zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 18.01.06, 08:40 psio krew! znowu zima mnie zaskoczyła "srana". wyjątkowo dziś herbatka z soczkiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 18.01.06, 08:49 sss9 napisał: > psio krew! znowu zima mnie zaskoczyła "srana". > wyjątkowo dziś herbatka z soczkiem. :) malinowym ...zapewne :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 18.01.06, 09:05 myha1 napisała: > sss9 napisał: > > > psio krew! znowu zima mnie zaskoczyła "srana". > > wyjątkowo dziś herbatka z soczkiem. :) > > > malinowym ...zapewne :) > > oczywista to rzecz! konkretnie, malinowo-żurawinowy - pychota! :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 18.01.06, 09:46 sss9 napisał: > > oczywista to rzecz! konkretnie, malinowo-żurawinowy - pychota! :) taki malinowy robiłam moimi "rencami" w lecie ...z czystych malin górskich...to dopiero pychota i samio zdrowie :))) Ale ten skarb zarezerwowany dla Juniora :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: 150.254.85.* 18.01.06, 09:09 Oczywiście kawa, piję już drugą. Miłego dnia wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: *.kat.3s.pl 18.01.06, 09:37 ...ja każdy dzień rozpoczynam od walki z myślami "wstać albo nie wstawać" potem mocna kawa ma głos decydujący...hehe Miłego dnia żczę tobie Myha i wszystkim forumowiczom. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Browar..do widzenia i miłego dnia :))) IP: 150.254.85.* 18.01.06, 15:21 Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Browar..do widzenia i miłego dnia :))) 19.01.06, 07:44 No to tradycyjnie już ...dla mnie duża mocna kawka . Miłego dnia ..i pozdrawiam cieplutko, bo na dworze dziś ...brrr Ubierzcie czapki...i...ciepłe majtki ;) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 19.01.06, 08:36 hello! jakie są długoterminowe prognozy na zimę ? będzie długa czy zaraz przeminie ? pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 19.01.06, 08:47 Czy Indianie naznosili chrustu wiecej niz zwykle ..? Na to pytanie jest w stanie odpowiedziec chyba tylko Some ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: *.kat.3s.pl 19.01.06, 09:42 SSS napisał: hello! jakie są długoterminowe prognozy na zimę ? będzie długa czy zaraz przeminie ? pozdrawiam. :))...bój się w styczniu wiosny ,bo marzec zazdrosny... będzie dobrze ... pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 19.01.06, 16:08 Zima sie wsciekla... Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 19.01.06, 16:15 aka10 napisała: > Zima sie wsciekla... u nas ma się dopiero wściec. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 19.01.06, 16:30 A do jakiego stopnia ma sie wsciec?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 19.01.06, 17:52 na płn wszhodzie Polski - 21st.C, a na płd. zachodnim krańcu ma być ok. 0 st.C. i gęte opady śniegu. szał. :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 19.01.06, 18:05 sss9 napisał: > na płn wszhodzie Polski - 21st.C, a na płd. zachodnim krańcu ma być ok. 0 st.C. > i gęte opady śniegu. > szał. :) naprawdę nie lubisz zimy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 19.01.06, 19:27 myha1 napisała: > > naprawdę nie lubisz zimy ??? > nie, dlaczego? ale wolę w górach niż w mieście. :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 19.01.06, 20:02 sss9 napisał: > myha1 napisała: > > > > naprawdę nie lubisz zimy ??? > > > nie, dlaczego? ale wolę w górach niż w mieście. :) he he he ...już tylko 3 dni i....będę ją oglądała w górach...jak dojadę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 19.01.06, 21:48 Nie zrobisz nam tego:( i tak Cię trudno znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 19.01.06, 22:01 black.ok napisał: > Nie zrobisz nam tego:( i tak Cię trudno znaleźć. :))) oj zrobię , zrobię...bylebym tylko dojechała i nie zamarzła po drodze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 19.01.06, 22:06 Po co ryzykować, za trzy dni będzie minus trzydzieści, nawet uazy nie poradzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 19.01.06, 22:12 black.ok napisał: > Po co ryzykować, za trzy dni będzie minus trzydzieści, nawet uazy nie poradzą:) ale chyba nie u nas, tylko na wschodzie ;) ...coś mnie już druga osoba straszy tymi mrozami... Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 19.01.06, 22:19 Ta pierwsza osoba to musi być ktoś inteligentny, tak jak ja:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 20.01.06, 08:01 Hallo ...wstawać leniuchy...do roboty!!! Taki piękny dziś dzień....no to kawka i miłego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 20.01.06, 08:21 "piękny"? no, niech ci będzie... :))) zima chce mnie złamać, ale się nie dam! miłego ostatniego dnia rutyny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: *.kat.3s.pl 20.01.06, 10:23 Pozdrawiam biało ...i miłego dnia życzę..... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 20.01.06, 10:37 "Przyszedł nowy rok 1655. Styczeń był mroźny, ale suchy; zima tęga przykryła Żmudź świętą grubym na łokieć, białym kożuchem; lasy gięły się i łamały pod obfitą okiścią, śnieg olśniewał oczy w dzień przy słońcu, a nocą przy księżycu migotały jakoby iskry niknące po stężałej od mrozu powierzchni; zwierz zbliżał się do mieszkań ludzkich, a ubogie, szare ptactwo stukało dziobami do szyb szedzią i śnieżnymi kwiatami okrytych...". On to ładnie pisał. Zauważam tutaj kilka słów, które wyszły z użycia, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 21.01.06, 11:16 I jak tam?Nadal spicie?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 23.01.06, 08:17 jak ja nie lubię poniedziałków... ;) oczywiście duża, mocna kawa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: *.kat.3s.pl 23.01.06, 08:24 jak dla mnie to ciut za zimno.....Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 23.01.06, 09:06 Witam ..i ja ;))) Po dlugim weekendzie na nartach ...troche bola mnie miesnie ;))) ale za to jestem dotleniony ;))) Choc o dobrym humorze mowy byc nie moze ;)) Stalem dzis 40 minut w korku ... i co sie okazalo??? Oczywiscie na samym rondzie zepsulo sie auto ... wiec pomocni policjanci ustawili sie za nim i kierowali ruch na jeden pas ... Oczywiscie jak to przy wielkim rondzie trawy i pobocza od cholery ..mozna bylo zepchnac 2 metry dalej i tysiace ludzi dojechalo by na czas do pracy ... Ale po co? jak mozna zalaczyc koguta i stanac za delikwentem czekajac na pomoc drogowa ;( A wiec ..po kolei ... najpierw kawa ... ;)) milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: 150.254.85.* 23.01.06, 09:10 Moj tramwaj przyjechal co do minuty. Zimno -22C. Ale pogoda jest piekna. Milego dnia Gliwicoki. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 23.01.06, 09:28 U mnie na termometrze było -28, ale to jakieś wraże siły go podkręciły:) Tak przypuszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: 150.254.85.* 23.01.06, 09:51 aqua napisał: > U mnie na termometrze było -28, ale to jakieś wraże siły go podkręciły:) Tak > przypuszczam. Mysle ze przez Polske przelecial duch backi Stalina. To od niego poszedl ten chlod....... Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 23.01.06, 10:02 u mnie ten "duch" ciągle fruwa, na termometrze odczytuję -20st.C Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: 150.254.85.* 23.01.06, 13:09 sss9 napisał: > u mnie ten "duch" ciągle fruwa, na termometrze odczytuję -20st.C Wiesz dlaczego loto po Polsce?, bo się wq...wił na władze Gniezna, które nie chcą uczcić rocznicy wyzwolenia tego miasta przez Armię Czerwoną. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 23.01.06, 13:11 :))) tylko dlaczego piździ w Gliwicach? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: 150.254.85.* 23.01.06, 13:12 sss9 napisał: > :))) tylko dlaczego piździ w Gliwicach? Jak to baćko, stosuje odpowiedzialność zbiorową....... Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 23.01.06, 13:18 sss9 napisał: > :))) tylko dlaczego piździ w Gliwicach? to wszystko efekt globalnego ocieplenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 23.01.06, 13:22 braid napisał: > sss9 napisał: > > > :))) tylko dlaczego piździ w Gliwicach? > > to wszystko efekt globalnego ocieplenia !!! :))) psio krwie! znowuż ta GLOBALIZACJA!!! nie wstyd ci AMERYKO! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: 150.254.85.* 23.01.06, 13:54 sss9 napisał: :))) psio krwie! znowuż ta GLOBALIZACJA!!! nie wstyd ci AMERYKO! Ballest ty draniu, nie podszywej sie pod SSS9 !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 24.01.06, 09:42 rześko i śmiszno od rana. :) dobrej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: 150.254.85.* 30.01.06, 09:47 Dobry nie jest. Ponuro i wilgotno. Nastroj do do niczego. Wciąż się nie mogę otrząsnąć po wypadku na Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: *.kat.3s.pl 25.01.06, 09:28 Wokół mnie dzisiaj wszyscy kaszlą i kichają...Pzdrawiam jeszcze zdrowo.... Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 25.01.06, 09:51 uuuu, ciepło dziś - tylko -9st.C. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 25.01.06, 10:15 Witam! ale u ciebie upały:) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 26.01.06, 09:03 Hej ;)) no to witam czwartkowym porankiem ... Kto wczoraj nie byl na nartach niech zaluje ;))) dzis juz sloneczko za chmurami ...i geste opady sniegu ... A za chwile ... KAWA ;))) milego dzionka .. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 26.01.06, 09:04 witaj, mięśnie już przywykły ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 26.01.06, 09:36 gdzie na te narty jeździsz Braid? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 26.01.06, 09:37 napisze Ci mailem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 26.01.06, 09:45 sss9 napisał: > witaj, mięśnie już przywykły ? ;) ;))) ja juz mialem trenning na weekend z kumlami z pracy ... wczoraj bylem tylko z moja mila ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 28.01.06, 10:30 kolejny mroźny i słoneczny dzionek. trochę mglisty, ale piękny - czas się dotlenić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 30.01.06, 08:12 zdecydowanie kawa...duża i czarna...i mocna :))) Witajcie ...wszystko się kiedyś kończy, a najszybciej urlop...jak Wam tu było bez moderatorki ulubionej ;)) Wszystkim życzę miłego dzionka. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 30.01.06, 09:04 Witam przy kawie ;))) No i jak tam sie urlop udal??? Jakie rodzaje sportow zimowych ..odwazylas sie wyprobowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 30.01.06, 09:11 braid napisał: > > Witam przy kawie ;))) > No i jak tam sie urlop udal??? > Jakie rodzaje sportow zimowych ..odwazylas sie wyprobowac??? Pogoda ..cudowna, jedzenie ...jeszcze lepsze a sporty ...he he he ...saneczki i dupolot...na narty nie miałam odwagi ;)) w sumie urlop bardzo udany...odpoczywam w zimie zdecydowanie lepiej niż w lecie...chociaż słoneczko lubię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 30.01.06, 09:14 witam ozięble... ;) jakoś mi tak nieprzyjemnie... nie dość, że poniedziałek, to jeszcze żałoba. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 30.01.06, 09:14 sss9 napisał: > kolejny mroźny i słoneczny dzionek. trochę mglisty, ale piękny - czas się dotle > nić. > :) okazało się, że to nie mgiełka tylko smog. nie było przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 31.01.06, 08:17 mglisto, ponuro, sennie ....a ja witam Was jednak ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 31.01.06, 08:20 myha1 napisała: > mglisto, ponuro, sennie ....a ja witam Was jednak ciepło ... i w koncu bez temperatury ujemnej ;))) dzis podjade umyc auto .. a tak pozatym ..to milego dzionka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 31.01.06, 08:24 braid napisał: > ... i w koncu bez temperatury ujemnej ;))) dzis podjade umyc auto .. hi hi hi...moje też sie o to aż prosi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 31.01.06, 08:34 Witam i zaraz zabieram sie do pracy:-) Szczegolnie milego dnia moderatorce zycze.Pamietaj,ze w razie czego masz obrazki :-))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 31.01.06, 08:40 aka10 napisała: > Witam i zaraz zabieram sie do pracy:-) > Szczegolnie milego dnia moderatorce zycze.Pamietaj,ze w razie czego masz > obrazki :-))) Pozdrawiam. Aka!!!!...Ty kiedyś "nachytasz "...:))) też Ci życzę miłego dnia...a obrazki...skorzystam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 31.01.06, 08:42 No,to juz stad uciekam,bo sie chyba Ciebie bac zaczynam ;-)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 01.02.06, 07:28 wprawdzie jeszcze szaro i ponuro , ale witam Was cieplutko i życzę pogodnego dnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: 150.254.85.* 01.02.06, 07:35 myha1 napisała: > wprawdzie jeszcze szaro i ponuro , ale witam Was cieplutko i życzę pogodnego > dnia.. Wzajemnie Mysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 01.02.06, 08:30 Szaro i ponuro,ale plus.No,i polowa tygodnia:-)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 01.02.06, 08:32 taaaak, nareszcie trochę cieplej. witam serdecznie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 02.02.06, 07:38 dziś witam Was bez optymizmu ;( ...boli mnie głowa i w ogóle czuję się fatalnie...może to już zmęczenie wiosenne...albo przesilenie zimowe Tak czy siak ...witam i życzę lepszego samopoczucia niż moje :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 02.02.06, 08:16 hello! znowu zimno... ale dni coraz dłuższe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: 150.254.85.* 02.02.06, 08:45 sss9 napisał: > hello! znowu zimno... ale dni coraz dłuższe. :) Jest nadzieja SSS9, do wiosny ino 40 i pare dni. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 03.02.06, 08:26 kawa! i byle do 16-stej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 03.02.06, 10:06 dobry...zależy dla kogop ;) Wylądowałam dziś w drodze do pracy na czterech literach ...ale pomimo to serdecznie witam Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 03.02.06, 10:09 masz masażystę? przydałby się. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 03.02.06, 10:11 sss9 napisał: > masz masażystę? przydałby się. ;) :))))) mam! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 03.02.06, 13:29 Myha wróciła, powitać, wybacz że tak późno ale wiesz, te zaspy:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: 150.254.85.* 03.02.06, 13:35 aqua napisał: > Myha wróciła, powitać, wybacz że tak późno ale wiesz, te zaspy:) Czesc Aqua, myslalem ze wracasz zadowolony z wczorajszej konferencji prasowej w sejmie..... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 04.02.06, 08:43 Witam pięknie forumiaków...miłego wypoczynku . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: 150.254.85.* 04.02.06, 09:56 myha1 napisała: > Witam pięknie forumiaków...miłego wypoczynku . Kto wypoczywa to wypoczywa Mysiu. Tak czy owak miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 04.02.06, 10:03 Witam w sobote:-)Ladne slonce,ale chlodno... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 04.02.06, 10:58 Gość portalu: Pit napisał(a): > myha1 napisała: > > > Witam pięknie forumiaków...miłego wypoczynku . > > Kto wypoczywa to wypoczywa Mysiu. Tak czy owak miłego dnia. Dla pracujących w sobotę też mamy ciepłe słowo , Pt...miłej pracy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: 150.254.85.* 04.02.06, 11:03 myha1 napisała: > Gość portalu: Pit napisał(a): > > > myha1 napisała: > > > > > Witam pięknie forumiaków...miłego wypoczynku . > > > > Kto wypoczywa to wypoczywa Mysiu. Tak czy owak miłego dnia. > > > Dla pracujących w sobotę też mamy ciepłe słowo , Pt...miłej pracy :))) Mila to ona jest ale zmudna, przyjeli mi publikace, sprawdzam ja przed wydrukiem Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 05.02.06, 10:50 ..dziś piękny dzień, w sam raz na spacer. Witam coraz cieplej :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 06.02.06, 07:51 jaki dobry?...czy może być dobry poniedziałek ?.. a do tego zima nie odpuszcza...znowu śnieży ;( Ale na przekór temu witam Was bardzo ciepło :)) Miłego dnia . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ! Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) IP: *.cust.tele2.de 06.02.06, 08:48 ach znow sniezy, cos niesamowitego ciepla maszko:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) 06.02.06, 09:21 witam. czy w Niemczech jest bardzo mroźno? ;)