myha1 12.02.06, 09:09 witam w niedzielę... wstawać śpiochy...dziś piękny dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 12.02.06, 10:42 Witam rowniez i przyznaje sie do dwoch malych kaw... A Ty,Myha,jak?Przeziebiona juz,hm? Pozdrawiam niedzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 12.02.06, 11:01 aka10 napisała: > Witam rowniez i przyznaje sie do dwoch malych kaw... > A Ty,Myha,jak?Przeziebiona juz,hm? Pozdrawiam niedzielnie. :)) jaka przeziębiona?...złego diabli nie biorą ;) ale za to jak wyraźnie widzę za oknem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emerson Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 12.02.06, 11:36 Witam! Zakatarzony wielbiciel herbaty :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Właśnie piję kawę gorącą !!!! IP: 150.254.85.* 24.02.06, 07:13 Miłego dnia wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 12.02.06, 17:59 witam wieczorową (?) porą. herbata na zmianę z kawą. jest nieźle, choć wczoraj ktoś ciągle wołał "Jest serweta?", no i przynosili zaraz kolejne tyskie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 13.02.06, 01:14 Dopiero kwadrans po 19.00, niech wiec bedzie kawusia... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 13.02.06, 07:28 no i znowu poniedziałek..nie lubię , a w dodatku trzynasty ;( No ,ale Fesia napewno już dziś 'rozbierze" choinkę ...obiecała :) No a tak w ogóle... to miłego dnia . Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 13.02.06, 08:10 Witam 13-tego.Chlodno i slonecznie dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 13.02.06, 08:55 "Jest serweta?!" ale mi się to podoba... oczywiście w reklamie matador mówi o piwie, ale tak jest śmieszniej. witam, o drogę nie pytam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) IP: *.kat.3s.pl 13.02.06, 09:27 MyHa napisała: No ,ale Fesia napewno już dziś 'rozbierze" choinkę ...obiecała :) :) hehe rozbiorę i przytkam nią śmietnik ,to może i śmieci przestaną furgać byle gdzie.. Pozdrawiam ....i dla odmiany kakao z maślaną bułeczką .. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 14.02.06, 07:30 dzisiaj zdecydowanie kawka...a do niej ciasteczko w kształcie serduszka :) Miłego dnia dla wszystkich Walentynek i Walentych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Kawa zdecydowanie ..(2) IP: 150.254.85.* 14.02.06, 07:44 myha1 napisała: > dzisiaj zdecydowanie kawka...a do niej ciasteczko w kształcie serduszka :) > > Miłego dnia dla wszystkich Walentynek i Walentych . Witaj Myszko. Serrrrdeczne pozdrowinia dla Ciebie i pana Prezesa. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa zdecydowanie ..(2) 14.02.06, 08:14 Hej! Kawa wypita,zaraz sie trzeba bedzie zabrac za wtorkowa rzeczywistosc;-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa zdecydowanie ..(2) 15.02.06, 07:52 witam...dziś piękny dzień. A tak w ogóle ,to wiosnę czuć w powietrzu...rano jasno, po południu jasno...no i ptaki zaczynają już jakieś trele z rana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa zdecydowanie ..(2) 15.02.06, 08:01 trelemorele... zima trzyma. :))) ale fakt, odkąd słońce błyszczy jest jakoś milej. witam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Kawa gorąca i mocna zdecydowanie ..(2) IP: 150.254.85.* 15.02.06, 08:50 Pogoda piękna, -3 stopnie. Na początek kawka. Miłego dnia "Gliwicoki". Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa gorąca i mocna zdecydowanie ..(2) 16.02.06, 08:18 ...jak w temacie... Czy ktoś jeszcze ma tyle pracy co ja ;(( Miłego dnia dla wszystkich ...i tych zapracowanych też . Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 16.02.06, 08:18 witam serdecznie. znowu atak zimy? jakie są prognozy? świstak miał rację? Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 16.02.06, 08:25 Witam! Prognozy są optymistyczne. Długotrwała odwilż, szykujmy pontony, materace dmuchane i co tam kto ma. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 16.02.06, 08:26 betoniarz-zbrodniarz napisał: > Witam! Prognozy są optymistyczne. Długotrwała odwilż, szykujmy pontony, > materace dmuchane i co tam kto ma. :-) hi hi hi...na początek poszukajmy kaloszy :))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 16.02.06, 08:31 czy "długotrwała odwilż" oznacza kolejny miesiąc takiej breji przy 0st.C czy jeszcze dłużej? Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 16.02.06, 08:39 Dzien dobry, chyba pojde juz spac, jeszcze tylko sledzik i setka:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 16.02.06, 08:41 somepoint210 napisał: > Dzien dobry, chyba pojde juz spac, jeszcze tylko sledzik i setka:) > Pozdrawiam. :))) zostań jeszcze. w łóżku, to ludzie umierają... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 16.02.06, 08:44 Chyba sie jednak zdrzemne, o 4 rano i tak musze wstac, mam wiec jakas godzine i kwadrans snu:) Bawcie sie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) IP: 150.254.85.* 17.02.06, 07:27 Witam serdecznie i życzę miłego dnia drogim Forumowiczom. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 17.02.06, 07:37 ...dobry, bo ostatni w tygodniu :)) Miłego dnia dla Forumiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 17.02.06, 08:09 Witam rowniez.Czy ktos juz jakies przebisniegi widzial?... Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 17.02.06, 08:13 przebiśniegi... na zdjęciu w kalendarzu. ale, dobra jest! topnieje śnieg, dni coraz dłuższe i słońce... :) witam. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 18.02.06, 10:10 Kawa już była , herbatka też...no to chyba czas na spacer. Pogoda taka śliczna...ja chcę już wiosnę :))) Pozdrawiam Was cieplutko Forumiaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) IP: *.kat.3s.pl 18.02.06, 11:24 Myha napisała: Pogoda taka śliczna...ja chcę już wiosnę :))) :)...nie powiem co widziałam...ale to znak ,że wiosna tuż tuż...słonecznej soboty życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 18.02.06, 11:33 Fesia! Mow szybko,co widzialas!Czyzby te przebisniegi,na ktore ja czekam? Pozdrawiam wszystkich,zaraz lece po tulipany,wino i cos jeszcze,a potem ponad 100 km na polnoc.Pewnie po polnocy wroce;-) Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 18.02.06, 13:42 Dizendoberek w słoneczny lutowy dzień. Przebiśniegi w lutym? chyba troszkę za wcześnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 18.02.06, 14:54 black.ok napisał: > Dizendoberek w słoneczny lutowy dzień. Przebiśniegi w lutym? chyba troszkę za > wcześnie:) :)) nooo chyba za wcześnie;( na razie pozostaja nam na parapecie hiacynty i tulipany Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 18.02.06, 15:45 Dzisiaj naoglądałem się wesołego słoneczka, skrzącego śniegi. Kiedy ja go ostatni raz widziałem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) IP: *.kat.3s.pl 18.02.06, 15:43 Bywa, że przebiśniegi zakwitają już w lutym, częściej jednak w marcu, a bywa, że gdy zima jest mroźna, opóźnia się ich kwitnienie do kwietnia. Kwitnienie przebiśniegów jest wraz z kwitnieniem leszczyny tradycyjnym wyróżnikiem przedwiośnia..... to nie przebiśniegi widziałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 18.02.06, 17:45 dobry wieczór. już niedługo będzie to popołudnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 19.02.06, 10:14 Wyglada na to,ze jestem pierwsza.Spicie jeszcze?Milej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 19.02.06, 13:31 tak jak dziś mogłoby być już do wiosny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 20.02.06, 07:52 dusza się cieszy na samą myśl, że idzie wiosna :)) Miłego dnia dla wszystkich...a po pracy obowiązkowo w plener...szukć tych przebiśniegów . Fesiu, zdradzisz nam co to było ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) IP: 150.254.85.* 20.02.06, 08:41 Wszystkim forumowiczom miłego dnia życzę. Wiosna blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 20.02.06, 09:56 Dzień dobry :) To ja poproszę kawę nr 2 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 20.02.06, 09:59 kasjopea_1 napisała: > Dzień dobry :) > To ja poproszę kawę nr 2 ;) ;) witam ... .. a ja poprosze zestaw trzeci Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 20.02.06, 10:12 Dzien dobry, Poniewaz wytrabilem juz 3 kawy, zarowno zestaw drugi Kasjopei, jak i zestaw trzeci Braida moze byc zabojczy, moze dla odmiany walne "Helge":) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 20.02.06, 11:39 :))) gibaj... za wcześnie. witam niemal wiosennie, aż chce się wziąć do roboty! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 20.02.06, 11:46 Zestaw nr 2 zaliczony :) z chęcia przeszłabym do nr 3, tylko czy nie za wcześniej ? Do końca dnia daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 21.02.06, 07:39 mocna kawa i pączek...a potem zobaczymy :) Miłego dnia . Spójrzcie co zobaczyłam dzisiaj za oknem : www.marhan.pl/H_Widok_40.html Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 21.02.06, 07:59 pączki nadchodzą! :) witam i znikam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 10:06 ....ufff, ale mam roboty ;( Miłego dnia dla wszystkich ....może kto chętny do pomocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 10:32 Dzień dobry :) Kawę nr 2 serwuje, kto chętny ? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 10:43 :) chętnie łyknę. witam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 10:58 sss9 napisał: > :) chętnie łyknę. witam. zapraszam :) byle szybko, bo przy takich ilościach kawy, mleczko się zaraz skończy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sos_niczka Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:07 a herbatke z cytryna dostane?..... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:12 ...no to jak już można zamawiać ...to na podniesienie nastroju poproszę o gorącą czekoladę :)) ano właśnie ...czy jest w Gliwicach pijalnia czekolady ? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:18 No nieee , Ludzie ;)) jeszcze 30 minut i mozna bedzie zamawiac kompot do obiadu.. Jak by co ..to ja "truskawkowy" Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:20 pijalni czekolady nie ma (bo i po co?), ale w kawiarniach na ogół ją serwują. napewno jest w palarni kawy na Wieczorka. Odpowiedz Link Zgłoś
sos_niczka Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:38 jak to nie ma ?? wprawdzie daleko jej do wedlowskiej ...i nie ten klimat ani ilosc czekolad..ale jest na zwyciestwa w dawnym ciasnym ale milym sklepei ze slodyczami tuz przy rynku...teraz sa tam slodycze i pare stolikow i serwuja czekolade. chociaz pewnie z proszku ;) no chyba ze znow sie cos zmienilo.... a zmiany teraz szybkie oj szybkie:> Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:40 sos_niczka napisała: > jak to nie ma ?? wprawdzie daleko jej do wedlowskiej ...i nie ten klimat ani > ilosc czekolad..ale jest na zwyciestwa w dawnym ciasnym ale milym sklepei ze > slodyczami tuz przy rynku...teraz sa tam slodycze i pare stolikow i serwuja > czekolade. chociaz pewnie z proszku ;) no chyba ze znow sie cos zmienilo.... a > zmiany teraz szybkie oj szybkie:> racja! zupełnie wyleciała mi z głowy... jednak to tylko sklep Wawel z dwoma-trzema mikro stoliczkami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:38 myha1 napisała: > ...no to jak już można zamawiać ...to na podniesienie nastroju poproszę o > gorącą czekoladę :)) zamównienia w granicach rozsądku ;) > ano właśnie ...czy jest w Gliwicach pijalnia czekolady ? tuż przy rynku, w sklepie firmowym produktów Wawel serwują gorącą czekoladę, tylko nie wiem jak z jej smakiem... bo jakoś się nie skusiłam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:16 sos_niczka napisała: > a herbatke z cytryna dostane?..... Wprawdzie dysponuję dużym wyborem herbaty zielonej, ale czarna z cytryną też nie będzie problemem :) Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:20 A ja wlasnie kawe pije.Za oknem snieg.Znowu z moich przebisniegow nic nie bedzie....Pozdrawiam. Ps.Myha...mam nadzieje,ze krokus i konwalie doszly.... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 12:52 aka10 napisała: > Ps.Myha...mam nadzieje,ze krokus i konwalie doszly.... doszły , doszły...dziękuję pięknie! :)) Jeszcze trochę i takie na działce będą...ale cholerka zapowiadają , że wiosny w tym roku nie będzie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 13:04 Tez mi sie wlasnie tak wydaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 08:11 ...już kawkę zaliczyłam i obowiązkowo pączek...z adwokatem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 08:27 Dzień dobry :) No to ja też kawa nr 1 i pączek nr 1 (z nadzieniem różanym) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 08:40 witam serdecznie obżarciuchów. kawa i faworki. pączki będą później... Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 08:43 sss9 napisał: > witam serdecznie obżarciuchów. jeden pączek to nie obżarstwo od razu ;) > kawa i faworki. pączki będą później... a kto faworki piekł ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 08:46 zaprzyjaźniona piekarenka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 08:46 sss9 napisał: > zaprzyjaźniona piekarenka. ;) smażyła. Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 08:52 dobrze, że zaprzyjaźniona :) a że smażyła to już nawet nie wspomne jak dobrze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 08:53 specjalnego paczka dedykuję dla przesympatycznego "górołaza"...z nadzieniem różanym i do tego pyszne kakao :)) zamiast tylko czytać, napisz czasem coś ....masz takie piękne pasje , że warto sie podzielić wrażeniami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sos_niczka Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 10:06 a ja zero paczka bo mi na stacji kazali zaplacic gotowka za paliwo ktore jzu w baku bylo:]]] i caaalaaa gotowka poooszlaaaa :( to sie nazywa przymusowe wyrzeczenie sie obzarstwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 10:18 Kawa wypita,ale paczek?Hmmm,bede musiala wybrac sie na "polowanie".Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 08:34 Witam wszystkich w ten piątkowy dzionek :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 08:40 ...dzisiaj to nawet bez kawy byłby dobry... Miłego ostatniego dnia pracy w tygodniu :)))....to lubię ! No i całkiem fajna pogoda....temperatura przyjazna człowiekowi, słoneczko wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 08:55 !!! Co za zdzierstwo wczoraj przezylem... Ideide po pracy do piekarni gdzie najczesciej chleb kupuje .. spogladam w strone slodkich wypiekow szukajac paczkow, Berliner, Pfannkuchen, Krapfen... I oczom nie wierze... piekarnia wykorzystujac okres faschingu podniosla cene z ok 80 Ct na 1,20 Euro za sztuke.. ... normalne zdzierstwo!!! Tylko dla tego ze szyldzik glosil ze sa to wyjatkowo : "Faschingsberliner" To jest przeciez 50% drozej ... tylko przy tak malych cenach tak nie podpada.. Jednak wyobrazmy sobie ze auto kosztuje z dnia na dzien nie 20tys € tylko 30 tys ... Poszedlem do innej piekarni i kupilem paczki po normalnej cenie 77Ct Paczkowa ciekawostka jest nazewnictwo tego wypieku w roznych rejonach Niemiec. U nas zwane sa Beliner ... ale w Berlinie uzywa sie nazwy: "Pfannkuchen" ( gdzie indziej tak nazywa sie nalesniki) Skolei wlasnie nalesniki nazywaja zamiast Pfannkuchen ... Eierkuchen Bardzo mily wydzwiek ma slynne zdanie wypowiedziane po niemiecku przez Kennedyego kiedy odwiedzil Berlin Zachodni: "Ich bin ein Berliner" ( Ich bin - Ja jestem ) ??? Dlaczego nie chcial byc Donutsem? A tak poza tym ... to kawka dymi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 09:27 Ech te pączki tylko zamieszania cenowego narobiły, nie dosyć, że w boczki idą to jeszcze po kieszeni ;) Kawa nr 1 już zaliczona :) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 09:40 ???? ;))) Pierwsza o tej porze??? Ja zaliczam pierwsza do sniadania z mila .. Nastepna ( mini) po przyjezdzie do pracy ... nie dla tego ze baaardzo potrzebuje ... ale dla tego jest zawsze gotowa i kusi ;))) Okolo 9:30 to juz trzecia kawa Tak ze do pory obiadowej mam taki przesyt i kawowstret ze nastepna dopiero znowu do sniadania ;))) Milego piatku wszystkim.. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 09:45 witajcie forumniaki! :) braid, a taki jeden co chwilę pyta co to wydmuszka, naleśnik, pieróg... a wszystko to tam macie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 09:53 sss9 napisał: > witajcie forumniaki! :) > > braid, a taki jeden co chwilę pyta co to wydmuszka, naleśnik, pieróg... a > wszystko to tam macie. :))) No i kazdego roku pyta o kogel mogel:))) FYI, zajrzyj na @. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 10:19 :))) szedłem z kumplem - wieloletnim londyńczykiem, skarżył się, że nie ma nigdzie sera nadającego się na pierogi ruskie. weszliśmy do Harrod'sa i szczęka mu opadła... Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 11:20 Witam,witam,moze sie da wyslac tym razem.... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 25.02.06, 10:14 ..sennie, markotno....eeech , gzie to słońce i wiosna ;( Witam Was i ... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: i jeszcze coś... 25.02.06, 10:21 ..dziś są Twoje urodziny... Dla "górołaza" ...wszystkiego naj naj naj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 25.02.06, 12:01 kawa ofkors... :))) dużo kawy! nie jest za ładnie, ciepło też nie jest. spadam pod kołdrę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 25.02.06, 13:30 Slonce i wszystko sie topi.Kawa wypita,male zakupy zrobione.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 25.02.06, 13:58 Haslo dnia po kawie z gibajem; "Dzisiejszy problem uczyn wczorajszym", potraktuj dzisiaj jako jutro, a wtedy problem obecny w tym momencie stanie sie problem wczorajszym, przeszlym, nieistotnym, a...dzisiaj stanie sie nad wyraz przyjemne, bezproblemowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 26.02.06, 08:35 Dzień dobry ! koniec tego spania w niedzielny poranek kawa czeka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 26.02.06, 09:15 Dzień dobry w niedzielę. Jakaś angina mnie chyba dopadła:( Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 26.02.06, 11:07 Witam...Do domu wrocilam kilka godzin temu,ale juz znowu jestem na nogach.Za oknem piekne slonce,ale nie sadze,ze upal.Kawe wlasnie skonczylam,teraz chyba wypada sie ubrac.Milej niedzieli wszystkim,a Ty,Myha,lec po jakies tabletki na gardlo. Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 26.02.06, 13:41 Witajcie, jak zwykle w niedzielny poranek KPP, nie, nie Komunistyczna Partia Polski, ale Kawa, Papieros, Przeglad (newsow). Milego dnia zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 26.02.06, 14:58 somepoint210 napisał: > Witajcie, jak zwykle w niedzielny poranek KPP, nie, nie Komunistyczna Partia > Polski, ale Kawa, Papieros, Przeglad (newsow). Milego dnia zycze:) kawa i papierosy... taaaak... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 27.02.06, 08:44 Dzień dobry w ten poniedziałkowy ranek życzę miłego tygodnia i smacznej kawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 27.02.06, 09:40 Chlodno,ale slonecznie.Kawa wypita.Milego dnia wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 27.02.06, 10:58 cholerka... znowu zima! witajcie forumniaki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 27.02.06, 11:27 Pozdrawiam! Proszę mnie obudzić jak się skończy zima albo podesłać troche czegos antydepresyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 27.02.06, 11:35 betoniarz-zbrodniarz napisał: > Pozdrawiam! > > Proszę mnie obudzić jak się skończy zima albo podesłać troche czegos > antydepresyjnego. > > może to? sklep.festus.pl/shop_img/136/246/2_3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 28.02.06, 07:22 chora ;(( .. chcę już tej wiosny. Witam wszystkich . Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 28.02.06, 08:06 Witam ciepło w ten mroźny wtorkowy ranek i polecam gorącą kawe P.S. właśnie zauważyłam jak kaczki uciekają z Kłodnicy na ulicę, chyba im też zimo... Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 28.02.06, 08:27 witam, jest pięknie. zimno, ale słonecznie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 28.02.06, 08:31 sss9 napisał: > witam, jest pięknie. zimno, ale słonecznie. ;) zdecydowanie wolę "ale słonecznie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 28.02.06, 08:34 kasjopea_1 napisała: > > zdecydowanie wolę "ale słonecznie" ;) ba! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sos_niczka Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 28.02.06, 12:14 Przeciez jest PRAWIE jak wiosna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 28.02.06, 12:19 sos_niczka napisała: > Przeciez jest PRAWIE jak wiosna ;) PRAWIE !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2)ŚLEDŹ 28.02.06, 12:21 jutro może być ciężko... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2)ŚLED 28.02.06, 12:24 sss9 napisał: > jutro może być ciężko... ;) :)) Nie...jeśli zmierzysz siły na zamiary ;) dobrej zabawy, a ja...cholera w łóżku ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2)ŚLED 28.02.06, 12:52 myha1 napisała: > dobrej zabawy, a ja...cholera w łóżku ;( Możesz przynajmniej śledzikować do woli ;) Szybkiego powrotu do zdrowia :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2)ŚLED 28.02.06, 12:53 wychylę za twoje zdrowie Myha! jutro poczujesz się znacznie lepiej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry ..podkoziołek IP: 150.254.85.* 28.02.06, 13:55 sss9 napisał: > wychylę za twoje zdrowie Myha! jutro poczujesz się znacznie lepiej. ;) Ja także wychylę browarka za ciebie SSS9 i Mysie i pana Prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
sos_niczka Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2)ŚLED 28.02.06, 13:05 oh..tak polezec sobie w lozeczku :> Odpowiedz Link Zgłoś
zeolit Zalogowałem się. 20.03.06, 16:13 Niestety nick Pit był zajęty. Pozdrawiam forumowiczów serrrrrrrdecznie. Pit Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Zalogowałem się. 20.03.06, 16:30 zeolit napisał: > Niestety nick Pit był zajęty. Pozdrawiam forumowiczów serrrrrrrdecznie. > > Pit witaj...Picie-zeolicie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Zalogowałem się. 20.03.06, 17:55 zeolit napisał: > Niestety nick Pit był zajęty. Pozdrawiam forumowiczów serrrrrrrdecznie. > > Pit to nic, zeolit też ładnie. ;) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 01.03.06, 08:08 Dzień dobry bardzo! Słonko wprawdzie atakuje od rana, tylko nadal tak zimno :(( brrr Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 01.03.06, 08:12 qwitajcie...i jak Wam śledzik pływał ? :))) Mam nadzieję , że zgodnie z obietnicą wypiliście za moje zdrowie. Miłego dnia...piękny ale chłodny. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 02.03.06, 07:39 wstawać śpiochy....do roboty :)) Miłego dnia forumiaki . Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 02.03.06, 08:07 Dzień dobry ! Kawa już paruje, za oknem słońce które barata sie z mrozem :) P.S. Myha dzisiaj mnie przebiłaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 02.03.06, 08:13 kasjopea_1 napisała: > > P.S. Myha dzisiaj mnie przebiłaś ;) :))) a reszta śpi chyba ...albo jeszcze po śledziku dochodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 02.03.06, 08:14 myha1 napisała: > :))) > a reszta śpi chyba ...albo jeszcze po śledziku dochodzi ;) zdecydowanie śpi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 02.03.06, 18:35 witam wieczorową porą, jak ten znany z filmu brunet. jest mocka do zrobienia, więc nie zabawię długo. kawa ofkors... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 02.03.06, 18:40 sss9 ależ nas dzisiaj późno witasz... smacznej kawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa i dzień dobry wszystkim !!! 03.03.06, 07:59 A dzień dobry ! Słonecznego dnia i mocnej kawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa i dzień dobry wszystkim !!! 03.03.06, 09:16 A kto ma wolne dziś , ten wstał sobie o godzinie 9.00 . Witam i miłego dnia życzę , bo słoneczny póki co jest . Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa i dzień dobry wszystkim !!! 03.03.06, 15:42 No,to milego week-endu wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Kawa i dzień dobry wszystkim !!! IP: 150.254.85.* 03.03.06, 15:46 aka10 napisała: > No,to milego week-endu wszystkim! Wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 04.03.06, 08:06 Dzień dobry ! Wstawać śpiochy :) wpradzie nie ma co witać, bo dzionek taki ... ale kawa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 04.03.06, 08:30 kawaaa...a potem się zobaczy :( Za oknem paskudnie. Witajcie . Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 05.03.06, 08:19 Dzień dobry :) to poproszę kawe Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 05.03.06, 08:32 kasjopea_1 napisała: > Dzień dobry :) > > to poproszę kawe bardzo proszę.....ale dzisiaj wypijemy ją w towarzystwie ;))) Ponieważ na biesiadnym nikt kawy nie umie parzyć , takiej jak myha...doprawionej łzami ( wg balesta)..dziś kawa również dla balesta i rico ...bo oni marzą o kawie wypitej w dobrym towarzystwie ;))) Miłego dnia dla wszystkich uzurpatorów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 05.03.06, 09:13 myha1 napisała: > bardzo proszę.....ale dzisiaj wypijemy ją w towarzystwie ;))) > > Ponieważ na biesiadnym nikt kawy nie umie parzyć , takiej jak > myha...doprawionej łzami ( wg balesta)..dziś kawa również dla balesta i > rico ...bo oni marzą o kawie wypitej w dobrym towarzystwie ;))) Myha kawusia na słono, mniam ;))))) > Miłego dnia dla wszystkich uzurpatorów :))) Za miłego dnia nie dziękuję, bo to nie dla mnie :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 05.03.06, 11:06 Witam wszystkich!Kawe wlasnie koncze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) IP: *.kat.3s.pl 05.03.06, 11:05 MyHa napisała: >Ponieważ na biesiadnym nikt kawy nie umie parzyć , takiej jak myha...doprawionej łzami ( wg balesta)..dziś kawa również dla balesta i rico ... ... z naciaskiem na dzisiaj...mogliby zasmakować , a tego wątpliwego towarzystwa bym częściej nie zdzierżyła... Miłej niedzieli zyczę wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
www.podroznicy.co.uk Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 05.03.06, 22:38 Witam w niedziele faktycznie fajnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 06.03.06, 08:02 Witam wszystkich w poniedziałkowy ranek i znowu do piatku 5 dni ech... Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 06.03.06, 09:36 witam i ...znikam. Nawet na kawę dziś nie mam czasu...tydzień zapowiada sie "pracująco" ;( Miłego... Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 07.03.06, 08:03 Dzień dobry :) Zdecydowanie kawa i do podwójna Życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 07.03.06, 08:30 witam...mocno zapracowana ;( I dopiero teraz mam czas na kawę ...mocną z cukrem, bez mleczka . Miłego dnia ...i pozdrowienia dla wszystkich chorujących. Trzymajcie sie ciepło ludkowie Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 07.03.06, 10:42 witojcie! nie ma to jak inka z mlekiem i rogalami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) IP: *.kat.3s.pl 07.03.06, 12:50 SSS9 napisał: witojcie! nie ma to jak inka z mlekiem i rogalami. :) >hmm ... ty to masz śniadaniowe smaczki :)) > jak nie mocna kawa i papierochy ,to inka z rogalami ...smacznego i miłego dnia życzę wszystkim . Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 08.03.06, 08:07 Witam w ten mroźny ranek brrr może herbata z rumem na rozgrzanie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 08.03.06, 08:29 no to kawa...a dla chłopaków ciastko do niej...a co , niech tyją :)) Miłego dnia . Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 09.03.06, 07:32 Piękny, ale chłodny poranek....byle do wiosny, a to już całkiem niedługo ...zostało jakieś 12 dni ;) Miłego....dziś jadę na poszukiwania tej, która nie chce nadejść .. Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 09.03.06, 07:59 Dzień dobry :)) Myha dzisiaj spanka nie masz ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 09.03.06, 08:07 Poranna kawa.Wcale mi sie nie chce wychodzic na ten mroz,a musze.... Myha! mam nadzieje,ze szukasz tych moich przebisniegow;-)Milego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 10.03.06, 08:20 Witam w piatek!Koncze sniadanie i wychodze.Zimno nadal,ze cos okropnego... Odpowiedz Link Zgłoś