Dodaj do ulubionych

Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2)

12.02.06, 09:09
witam w niedzielę...

wstawać śpiochy...dziś piękny dzień :)
Obserwuj wątek
    • aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 12.02.06, 10:42
      Witam rowniez i przyznaje sie do dwoch malych kaw...
      A Ty,Myha,jak?Przeziebiona juz,hm? Pozdrawiam niedzielnie.
      • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 12.02.06, 11:01
        aka10 napisała:

> Witam rowniez i przyznaje sie do dwoch malych kaw...
        > A Ty,Myha,jak?Przeziebiona juz,hm? Pozdrawiam niedzielnie.

:))
        jaka przeziębiona?...złego diabli nie biorą ;)

ale za to jak wyraźnie widzę za oknem ;)
        • emerson Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 12.02.06, 11:36
          Witam!
          Zakatarzony wielbiciel herbaty :P
      • Gość: Pit Właśnie piję kawę gorącą !!!! IP: 150.254.85.* 24.02.06, 07:13
        Miłego dnia wszystkim życzę.
    • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 12.02.06, 17:59
      witam wieczorową (?) porą. herbata na zmianę z kawą. jest nieźle, choć wczoraj
      ktoś ciągle wołał "Jest serweta?", no i przynosili zaraz kolejne tyskie... ;-)
      • somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 13.02.06, 01:14
        Dopiero kwadrans po 19.00, niech wiec bedzie kawusia...
        • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 13.02.06, 07:28
          no i znowu poniedziałek..nie lubię , a w dodatku trzynasty ;(

No ,ale Fesia napewno już dziś 'rozbierze" choinkę ...obiecała :)

No a tak w ogóle... to miłego dnia .
          • aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 13.02.06, 08:10
            Witam 13-tego.Chlodno i slonecznie dzisiaj.
            • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 13.02.06, 08:55
              "Jest serweta?!"
              ale mi się to podoba... oczywiście w reklamie matador mówi o piwie, ale tak jest
              śmieszniej.

witam, o drogę nie pytam. :)
    • Gość: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) IP: *.kat.3s.pl 13.02.06, 09:27
      MyHa napisała:
      No ,ale Fesia napewno już dziś 'rozbierze" choinkę ...obiecała :)

:) hehe rozbiorę i przytkam nią śmietnik ,to może i śmieci przestaną furgać
      byle gdzie.. Pozdrawiam ....i dla odmiany kakao z maślaną bułeczką ..
      • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 14.02.06, 07:30
        dzisiaj zdecydowanie kawka...a do niej ciasteczko w kształcie serduszka :)

Miłego dnia dla wszystkich Walentynek i Walentych .
        • Gość: Pit Kawa zdecydowanie ..(2) IP: 150.254.85.* 14.02.06, 07:44
          myha1 napisała:

> dzisiaj zdecydowanie kawka...a do niej ciasteczko w kształcie serduszka :)
          >
          > Miłego dnia dla wszystkich Walentynek i Walentych .

Witaj Myszko. Serrrrdeczne pozdrowinia dla Ciebie i pana Prezesa.

Miłego dnia.
          • aka10 Re: Kawa zdecydowanie ..(2) 14.02.06, 08:14
            Hej! Kawa wypita,zaraz sie trzeba bedzie zabrac za wtorkowa rzeczywistosc;-)
            Pozdrawiam.
            • myha1 Re: Kawa zdecydowanie ..(2) 15.02.06, 07:52
              witam...dziś piękny dzień.

A tak w ogóle ,to wiosnę czuć w powietrzu...rano jasno, po południu jasno...no
              i ptaki zaczynają już jakieś trele z rana :)))
              • sss9 Re: Kawa zdecydowanie ..(2) 15.02.06, 08:01
                trelemorele... zima trzyma. :)))
                ale fakt, odkąd słońce błyszczy jest jakoś milej.
                witam.
                • Gość: Pit Kawa gorąca i mocna zdecydowanie ..(2) IP: 150.254.85.* 15.02.06, 08:50
                  Pogoda piękna, -3 stopnie. Na początek kawka. Miłego dnia "Gliwicoki".
                  • myha1 Re: Kawa gorąca i mocna zdecydowanie ..(2) 16.02.06, 08:18
                    ...jak w temacie...

Czy ktoś jeszcze ma tyle pracy co ja ;((

Miłego dnia dla wszystkich ...i tych zapracowanych też .
    • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 16.02.06, 08:18
      witam serdecznie.
      znowu atak zimy? jakie są prognozy? świstak miał rację?
      • betoniarz-zbrodniarz Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 16.02.06, 08:25
        Witam! Prognozy są optymistyczne. Długotrwała odwilż, szykujmy pontony,
        materace dmuchane i co tam kto ma. :-)
        • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 16.02.06, 08:26
          betoniarz-zbrodniarz napisał:

> Witam! Prognozy są optymistyczne. Długotrwała odwilż, szykujmy pontony,
          > materace dmuchane i co tam kto ma. :-)

hi hi hi...na początek poszukajmy kaloszy :)))
          >
          >
          • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 16.02.06, 08:31
            czy "długotrwała odwilż" oznacza kolejny miesiąc takiej breji przy 0st.C czy
            jeszcze dłużej?
            • somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 16.02.06, 08:39
              Dzien dobry, chyba pojde juz spac, jeszcze tylko sledzik i setka:)
              Pozdrawiam.
              • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 16.02.06, 08:41
                somepoint210 napisał:

> Dzien dobry, chyba pojde juz spac, jeszcze tylko sledzik i setka:)
                > Pozdrawiam.

:))) zostań jeszcze. w łóżku, to ludzie umierają... ;)
                • somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 16.02.06, 08:44
                  Chyba sie jednak zdrzemne, o 4 rano i tak musze wstac, mam wiec jakas godzine
                  i kwadrans snu:) Bawcie sie dobrze:)
    • Gość: Pit Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) IP: 150.254.85.* 17.02.06, 07:27
      Witam serdecznie i życzę miłego dnia drogim Forumowiczom.
      • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 17.02.06, 07:37
        ...dobry, bo ostatni w tygodniu :))

Miłego dnia dla Forumiaków.
        • aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 17.02.06, 08:09
          Witam rowniez.Czy ktos juz jakies przebisniegi widzial?...
          • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 17.02.06, 08:13
            przebiśniegi... na zdjęciu w kalendarzu. ale, dobra jest! topnieje śnieg, dni
            coraz dłuższe i słońce... :)
            witam.
            • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 18.02.06, 10:10
              Kawa już była , herbatka też...no to chyba czas na spacer.
              Pogoda taka śliczna...ja chcę już wiosnę :)))

Pozdrawiam Was cieplutko Forumiaki.
    • Gość: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) IP: *.kat.3s.pl 18.02.06, 11:24
      Myha napisała:
      Pogoda taka śliczna...ja chcę już wiosnę :)))

:)...nie powiem co widziałam...ale to znak ,że wiosna tuż tuż...słonecznej
      soboty życzę.
      • aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 18.02.06, 11:33
        Fesia! Mow szybko,co widzialas!Czyzby te przebisniegi,na ktore ja czekam?
        Pozdrawiam wszystkich,zaraz lece po tulipany,wino i cos jeszcze,a potem ponad
        100 km na polnoc.Pewnie po polnocy wroce;-)
        • black.ok Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 18.02.06, 13:42
          Dizendoberek w słoneczny lutowy dzień. Przebiśniegi w lutym? chyba troszkę za
          wcześnie:)
          • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 18.02.06, 14:54
            black.ok napisał:

> Dizendoberek w słoneczny lutowy dzień. Przebiśniegi w lutym? chyba troszkę za
            > wcześnie:)

nooo chyba za wcześnie;(
            na razie pozostaja nam na parapecie hiacynty i tulipany
            • black.ok Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 18.02.06, 15:45
              Dzisiaj naoglądałem się wesołego słoneczka, skrzącego śniegi. Kiedy ja go
              ostatni raz widziałem?:)
    • Gość: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) IP: *.kat.3s.pl 18.02.06, 15:43
      Bywa, że przebiśniegi zakwitają już w lutym, częściej jednak w marcu, a bywa,
      że gdy zima jest mroźna, opóźnia się ich kwitnienie do kwietnia. Kwitnienie
      przebiśniegów jest wraz z kwitnieniem leszczyny tradycyjnym wyróżnikiem
      przedwiośnia..... to nie przebiśniegi widziałam..
    • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 18.02.06, 17:45
      dobry wieczór. już niedługo będzie to popołudnie. :)
      • aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 19.02.06, 10:14
        Wyglada na to,ze jestem pierwsza.Spicie jeszcze?Milej niedzieli.
    • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 19.02.06, 13:31
      tak jak dziś mogłoby być już do wiosny... :)
      • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 20.02.06, 07:52
        dusza się cieszy na samą myśl, że idzie wiosna :))

Miłego dnia dla wszystkich...a po pracy obowiązkowo w plener...szukć tych
        przebiśniegów .

Fesiu, zdradzisz nam co to było ?
        • Gość: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) IP: 150.254.85.* 20.02.06, 08:41
          Wszystkim forumowiczom miłego dnia życzę. Wiosna blisko.
          • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 20.02.06, 09:56
            Dzień dobry :)
            To ja poproszę kawę nr 2 ;)
            • braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 20.02.06, 09:59
              kasjopea_1 napisała:

> Dzień dobry :)
              > To ja poproszę kawę nr 2 ;)

;) witam ...
              .. a ja poprosze zestaw trzeci
              • somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 20.02.06, 10:12
                Dzien dobry,
                Poniewaz wytrabilem juz 3 kawy, zarowno zestaw drugi Kasjopei, jak i zestaw
                trzeci Braida moze byc zabojczy, moze dla odmiany walne "Helge":)
                Pozdr.
                • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 20.02.06, 11:39
                  :))) gibaj... za wcześnie.
                  witam niemal wiosennie, aż chce się wziąć do roboty! :)
                  • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 20.02.06, 11:46
                    Zestaw nr 2 zaliczony :)
                    z chęcia przeszłabym do nr 3, tylko czy nie za wcześniej ? Do końca dnia
                    daleko...
                    • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 21.02.06, 07:39
                      mocna kawa i pączek...a potem zobaczymy :)

Miłego dnia .
                      Spójrzcie co zobaczyłam dzisiaj za oknem :

www.marhan.pl/H_Widok_40.html
                      • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 21.02.06, 07:59
                        pączki nadchodzą! :)
                        witam i znikam... ;)
                        • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 10:06
                          ....ufff, ale mam roboty ;(
                          Miłego dnia dla wszystkich ....może kto chętny do pomocy :)
                          • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 10:32

Kawę nr 2 serwuje, kto chętny ?
                            • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 10:43
                              :) chętnie łyknę. witam.
                              • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 10:58
                                sss9 napisał:

> :) chętnie łyknę. witam.

zapraszam :)
                                byle szybko, bo przy takich ilościach kawy, mleczko się zaraz skończy ;)
                                • sos_niczka Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:07
                                  a herbatke z cytryna dostane?.....
                                  • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:12
                                    ...no to jak już można zamawiać ...to na podniesienie nastroju poproszę o
                                    gorącą czekoladę :))

ano właśnie ...czy jest w Gliwicach pijalnia czekolady ?
                                    • braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:18
                                      No nieee , Ludzie ;))
                                      jeszcze 30 minut i mozna bedzie zamawiac kompot do obiadu..

Jak by co ..to ja "truskawkowy"
                                      • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:20
                                        pijalni czekolady nie ma (bo i po co?), ale w kawiarniach na ogół ją serwują.
                                        napewno jest w palarni kawy na Wieczorka.
                                        • sos_niczka Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:38
                                          jak to nie ma ?? wprawdzie daleko jej do wedlowskiej ...i nie ten klimat ani
                                          ilosc czekolad..ale jest na zwyciestwa w dawnym ciasnym ale milym sklepei ze
                                          slodyczami tuz przy rynku...teraz sa tam slodycze i pare stolikow i serwuja
                                          czekolade. chociaz pewnie z proszku ;) no chyba ze znow sie cos zmienilo.... a
                                          zmiany teraz szybkie oj szybkie:>
                                          • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:40
                                            sos_niczka napisała:

> jak to nie ma ?? wprawdzie daleko jej do wedlowskiej ...i nie ten klimat ani
                                            > ilosc czekolad..ale jest na zwyciestwa w dawnym ciasnym ale milym sklepei ze
                                            > slodyczami tuz przy rynku...teraz sa tam slodycze i pare stolikow i serwuja
                                            > czekolade. chociaz pewnie z proszku ;) no chyba ze znow sie cos zmienilo.... a
                                            > zmiany teraz szybkie oj szybkie:>

racja! zupełnie wyleciała mi z głowy... jednak to tylko sklep Wawel z
                                            dwoma-trzema mikro stoliczkami. :)
                                    • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:38
                                      myha1 napisała:

> ...no to jak już można zamawiać ...to na podniesienie nastroju poproszę o
                                      > gorącą czekoladę :))

zamównienia w granicach rozsądku ;)

> ano właśnie ...czy jest w Gliwicach pijalnia czekolady ?

tuż przy rynku, w sklepie firmowym produktów Wawel serwują gorącą czekoladę,
                                      tylko nie wiem jak z jej smakiem... bo jakoś się nie skusiłam jeszcze
                                  • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:16
                                    sos_niczka napisała:

> a herbatke z cytryna dostane?.....

Wprawdzie dysponuję dużym wyborem herbaty zielonej, ale czarna z cytryną też
                                    nie będzie problemem :)
                                    • aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 11:20
                                      A ja wlasnie kawe pije.Za oknem snieg.Znowu z moich przebisniegow nic nie
                                      bedzie....Pozdrawiam.
                                      Ps.Myha...mam nadzieje,ze krokus i konwalie doszly....
                                      • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 12:52
                                        aka10 napisała:
                                        > Ps.Myha...mam nadzieje,ze krokus i konwalie doszly....

doszły , doszły...dziękuję pięknie! :))

Jeszcze trochę i takie na działce będą...ale cholerka zapowiadają , że wiosny w
                                        tym roku nie będzie ;(
                                        • aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 22.02.06, 13:04
                                          Tez mi sie wlasnie tak wydaje....
                                          • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 08:11
                                            ...już kawkę zaliczyłam i obowiązkowo pączek...z adwokatem :))
                                            • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 08:27

No to ja też kawa nr 1 i pączek nr 1 (z nadzieniem różanym)
                                              • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 08:40
                                                witam serdecznie obżarciuchów.

kawa i faworki. pączki będą później...
                                                • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 08:43
                                                  sss9 napisał:

> witam serdecznie obżarciuchów.

jeden pączek to nie obżarstwo od razu ;)

> kawa i faworki. pączki będą później...

a kto faworki piekł ? :))
                                                  • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 08:46
                                                    zaprzyjaźniona piekarenka. ;)
                                                  • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 08:46
                                                    sss9 napisał:

> zaprzyjaźniona piekarenka. ;)

smażyła.
                                                  • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 08:52
                                                    dobrze, że zaprzyjaźniona :)
                                                    a że smażyła to już nawet nie wspomne jak dobrze ;))
                                                  • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 08:53
                                                    specjalnego paczka dedykuję dla przesympatycznego "górołaza"...z nadzieniem
                                                    różanym i do tego pyszne kakao :))

zamiast tylko czytać, napisz czasem coś ....masz takie piękne pasje , że warto
                                                    sie podzielić wrażeniami :))
                                                  • sos_niczka Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 10:06
                                                    a ja zero paczka bo mi na stacji kazali zaplacic gotowka za paliwo ktore jzu w
                                                    baku bylo:]]] i caaalaaa gotowka poooszlaaaa :(
                                                    to sie nazywa przymusowe wyrzeczenie sie obzarstwa ;)
                                                  • aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 23.02.06, 10:18
                                                    Kawa wypita,ale paczek?Hmmm,bede musiala wybrac sie na "polowanie".Pozdrawiam.
    • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 08:34
      Witam wszystkich w ten piątkowy dzionek :)

• myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 08:40
        ...dzisiaj to nawet bez kawy byłby dobry...
        Miłego ostatniego dnia pracy w tygodniu :)))....to lubię !

No i całkiem fajna pogoda....temperatura przyjazna człowiekowi, słoneczko
        wygląda...
      • braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 08:55

!!! Co za zdzierstwo wczoraj przezylem...
        Ideide po pracy do piekarni gdzie najczesciej chleb kupuje ..
        spogladam w strone slodkich wypiekow szukajac
        paczkow, Berliner, Pfannkuchen, Krapfen...
        I oczom nie wierze... piekarnia wykorzystujac okres faschingu podniosla cene
        z ok 80 Ct na 1,20 Euro za sztuke.. ... normalne zdzierstwo!!!
        Tylko dla tego ze szyldzik glosil ze sa to wyjatkowo :
        "Faschingsberliner"
        To jest przeciez 50% drozej ... tylko przy tak malych cenach tak nie podpada..
        Jednak wyobrazmy sobie ze auto kosztuje z dnia na dzien nie
        20tys € tylko 30 tys ...
        Poszedlem do innej piekarni i kupilem paczki po normalnej cenie 77Ct
        Paczkowa ciekawostka jest nazewnictwo tego wypieku w roznych rejonach
        Niemiec. U nas zwane sa Beliner ... ale w Berlinie uzywa sie nazwy:
        "Pfannkuchen" ( gdzie indziej tak nazywa sie nalesniki)
        Skolei wlasnie nalesniki nazywaja zamiast Pfannkuchen ... Eierkuchen
        Bardzo mily wydzwiek ma slynne zdanie wypowiedziane po niemiecku przez
        Kennedyego kiedy odwiedzil Berlin Zachodni:
        "Ich bin ein Berliner" ( Ich bin - Ja jestem )
        ??? Dlaczego nie chcial byc Donutsem?
        A tak poza tym ... to kawka dymi ;)))
        • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 09:27
          Ech te pączki tylko zamieszania cenowego narobiły,
          nie dosyć, że w boczki idą to jeszcze po kieszeni ;)

Kawa nr 1 już zaliczona :)
          • braid Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 09:40
            ???? ;))) Pierwsza o tej porze???
            Ja zaliczam pierwsza do sniadania z mila ..
            Nastepna ( mini) po przyjezdzie do pracy ...
            nie dla tego ze baaardzo potrzebuje ...
            ale dla tego jest zawsze gotowa i kusi ;)))
            Okolo 9:30 to juz trzecia kawa
            Tak ze do pory obiadowej mam taki przesyt i
            kawowstret ze nastepna dopiero znowu do sniadania ;)))

Milego piatku wszystkim..
            • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 09:45
              witajcie forumniaki! :)

braid, a taki jeden co chwilę pyta co to wydmuszka, naleśnik, pieróg... a
              wszystko to tam macie. :)))
              • somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 09:53
                sss9 napisał:

> witajcie forumniaki! :)
                >
                > braid, a taki jeden co chwilę pyta co to wydmuszka, naleśnik, pieróg... a
                > wszystko to tam macie. :)))

No i kazdego roku pyta o kogel mogel:)))
                FYI, zajrzyj na @.
                • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 10:19
                  :))) szedłem z kumplem - wieloletnim londyńczykiem, skarżył się, że nie ma
                  nigdzie sera nadającego się na pierogi ruskie. weszliśmy do Harrod'sa i szczęka
                  mu opadła...
                  • aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 24.02.06, 11:20
                    Witam,witam,moze sie da wyslac tym razem....
                    • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 25.02.06, 10:14
                      ..sennie, markotno....eeech , gzie to słońce i wiosna ;(

Witam Was i ...
                      • myha1 Re: i jeszcze coś... 25.02.06, 10:21
                        ..dziś są Twoje urodziny...
                        Dla "górołaza" ...wszystkiego naj naj naj :))
    • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 25.02.06, 12:01
      kawa ofkors... :))) dużo kawy!
      nie jest za ładnie, ciepło też nie jest. spadam pod kołdrę. :)
      • aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 25.02.06, 13:30
        Slonce i wszystko sie topi.Kawa wypita,male zakupy zrobione.Pozdrawiam.
        • somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 25.02.06, 13:58
          Haslo dnia po kawie z gibajem;
          "Dzisiejszy problem uczyn wczorajszym", potraktuj dzisiaj jako jutro, a wtedy
          problem obecny w tym momencie stanie sie problem wczorajszym, przeszlym,
          nieistotnym, a...dzisiaj stanie sie nad wyraz przyjemne, bezproblemowe:)
    • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 26.02.06, 08:35
      Dzień dobry !

koniec tego spania w niedzielny poranek
      kawa czeka :))
      • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 26.02.06, 09:15
        Dzień dobry w niedzielę.

Jakaś angina mnie chyba dopadła:(
        • aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 26.02.06, 11:07
          Witam...Do domu wrocilam kilka godzin temu,ale juz znowu jestem na nogach.Za
          oknem piekne slonce,ale nie sadze,ze upal.Kawe wlasnie skonczylam,teraz chyba
          wypada sie ubrac.Milej niedzieli wszystkim,a Ty,Myha,lec po jakies tabletki na
          gardlo.
          • somepoint210 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 26.02.06, 13:41
            Witajcie, jak zwykle w niedzielny poranek KPP, nie, nie Komunistyczna Partia
            Polski, ale Kawa, Papieros, Przeglad (newsow). Milego dnia zycze:)
            • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 26.02.06, 14:58
              somepoint210 napisał:

> Witajcie, jak zwykle w niedzielny poranek KPP, nie, nie Komunistyczna Partia
              > Polski, ale Kawa, Papieros, Przeglad (newsow). Milego dnia zycze:)

kawa i papierosy... taaaak... ;)
    • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 27.02.06, 08:44
      Dzień dobry w ten poniedziałkowy ranek
      życzę miłego tygodnia i smacznej kawy :)
      • aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 27.02.06, 09:40
        Chlodno,ale slonecznie.Kawa wypita.Milego dnia wszystkim.
    • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 27.02.06, 10:58
      cholerka... znowu zima!
      witajcie forumniaki. ;)
      • betoniarz-zbrodniarz Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 27.02.06, 11:27
        Pozdrawiam!

Proszę mnie obudzić jak się skończy zima albo podesłać troche czegos
        antydepresyjnego.
        • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 27.02.06, 11:35
          betoniarz-zbrodniarz napisał:

> Pozdrawiam!
          >
          > Proszę mnie obudzić jak się skończy zima albo podesłać troche czegos
          > antydepresyjnego.
          >
          >
          może to?
          sklep.festus.pl/shop_img/136/246/2_3.jpg
          • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 28.02.06, 07:22
            chora ;((
            .. chcę już tej wiosny.

Witam wszystkich .
            • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 28.02.06, 08:06
              Witam ciepło w ten mroźny wtorkowy ranek
              i polecam gorącą kawe

P.S. właśnie zauważyłam jak kaczki uciekają z Kłodnicy na ulicę, chyba im też
              zimo...
    • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 28.02.06, 08:27
      witam, jest pięknie. zimno, ale słonecznie. ;)
      • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 28.02.06, 08:31
        sss9 napisał:

> witam, jest pięknie. zimno, ale słonecznie. ;)

zdecydowanie wolę "ale słonecznie" ;)
        • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 28.02.06, 08:34
          kasjopea_1 napisała:

>
          > zdecydowanie wolę "ale słonecznie" ;)

ba! ;)))
          • sos_niczka Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 28.02.06, 12:14
            Przeciez jest PRAWIE jak wiosna ;)
            • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 28.02.06, 12:19
              sos_niczka napisała:

> Przeciez jest PRAWIE jak wiosna ;)

PRAWIE !!!
              :)
              • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2)ŚLEDŹ 28.02.06, 12:21
                jutro może być ciężko... ;)
                • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2)ŚLED 28.02.06, 12:24
                  sss9 napisał:

> jutro może być ciężko... ;)

Nie...jeśli zmierzysz siły na zamiary ;)
                  dobrej zabawy, a ja...cholera w łóżku ;(
                  • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2)ŚLED 28.02.06, 12:52
                    myha1 napisała:

> dobrej zabawy, a ja...cholera w łóżku ;(

Możesz przynajmniej śledzikować do woli ;)

Szybkiego powrotu do zdrowia :)

• sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2)ŚLED 28.02.06, 12:53
                    wychylę za twoje zdrowie Myha! jutro poczujesz się znacznie lepiej. ;)
                    • Gość: Pit Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry ..podkoziołek IP: 150.254.85.* 28.02.06, 13:55
                      sss9 napisał:

> wychylę za twoje zdrowie Myha! jutro poczujesz się znacznie lepiej. ;)

Ja także wychylę browarka za ciebie SSS9 i Mysie i pana Prezesa.
                  • sos_niczka Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2)ŚLED 28.02.06, 13:05
                    oh..tak polezec sobie w lozeczku :>
          • zeolit Zalogowałem się. 20.03.06, 16:13
            Niestety nick Pit był zajęty. Pozdrawiam forumowiczów serrrrrrrdecznie.

Pit
            • myha1 Re: Zalogowałem się. 20.03.06, 16:30
              zeolit napisał:

> Niestety nick Pit był zajęty. Pozdrawiam forumowiczów serrrrrrrdecznie.
              >
              > Pit

witaj...Picie-zeolicie :))))
            • sss9 Re: Zalogowałem się. 20.03.06, 17:55
              zeolit napisał:

> Niestety nick Pit był zajęty. Pozdrawiam forumowiczów serrrrrrrdecznie.
              >
              > Pit

to nic, zeolit też ładnie. ;)
              pozdrawiam.
    • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 01.03.06, 08:08
      Dzień dobry bardzo!
      Słonko wprawdzie atakuje od rana, tylko nadal tak zimno :(( brrr
      • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 01.03.06, 08:12
        qwitajcie...i jak Wam śledzik pływał ?
        :)))
        Mam nadzieję , że zgodnie z obietnicą wypiliście za moje zdrowie.

Miłego dnia...piękny ale chłodny.
        • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 02.03.06, 07:39
          wstawać śpiochy....do roboty :))

Miłego dnia forumiaki .
          • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 02.03.06, 08:07
            Dzień dobry !

Kawa już paruje, za oknem słońce które barata sie z mrozem :)

P.S. Myha dzisiaj mnie przebiłaś ;)
            • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 02.03.06, 08:13
              kasjopea_1 napisała:
              >
              > P.S. Myha dzisiaj mnie przebiłaś ;)

:)))
              a reszta śpi chyba ...albo jeszcze po śledziku dochodzi ;)
              • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 02.03.06, 08:14
                myha1 napisała:

> :)))
                > a reszta śpi chyba ...albo jeszcze po śledziku dochodzi ;)

zdecydowanie śpi :)))
    • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 02.03.06, 18:35
      witam wieczorową porą, jak ten znany z filmu brunet.
      jest mocka do zrobienia, więc nie zabawię długo.
      kawa ofkors... ;)
      • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 02.03.06, 18:40
        sss9 ależ nas dzisiaj późno witasz...
        smacznej kawy :)
    • Gość: Pit Kawa i dzień dobry wszystkim !!! IP: 150.254.85.* 03.03.06, 07:44
      • kasjopea_1 Re: Kawa i dzień dobry wszystkim !!! 03.03.06, 07:59
        A dzień dobry !

Słonecznego dnia i mocnej kawy :)
        • myha1 Re: Kawa i dzień dobry wszystkim !!! 03.03.06, 09:16
          A kto ma wolne dziś , ten wstał sobie o godzinie 9.00 .

Witam i miłego dnia życzę , bo słoneczny póki co jest .
          • aka10 Re: Kawa i dzień dobry wszystkim !!! 03.03.06, 15:42
            No,to milego week-endu wszystkim!
            • Gość: Pit Re: Kawa i dzień dobry wszystkim !!! IP: 150.254.85.* 03.03.06, 15:46
              aka10 napisała:

> No,to milego week-endu wszystkim!

Wzajemnie.
    • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 04.03.06, 08:06
      Dzień dobry !
      Wstawać śpiochy :)
      wpradzie nie ma co witać, bo dzionek taki ...
      ale kawa jest.
      • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 04.03.06, 08:30
        kawaaa...a potem się zobaczy :(
        Za oknem paskudnie.

Witajcie .
    • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 05.03.06, 08:19

to poproszę kawe
      • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 05.03.06, 08:32
        kasjopea_1 napisała:

> Dzień dobry :)
        >
        > to poproszę kawe

bardzo proszę.....ale dzisiaj wypijemy ją w towarzystwie ;)))

Ponieważ na biesiadnym nikt kawy nie umie parzyć , takiej jak
        myha...doprawionej łzami ( wg balesta)..dziś kawa również dla balesta i
        rico ...bo oni marzą o kawie wypitej w dobrym towarzystwie ;)))

Miłego dnia dla wszystkich uzurpatorów :)))
        • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 05.03.06, 09:13
          myha1 napisała:

> bardzo proszę.....ale dzisiaj wypijemy ją w towarzystwie ;)))
          >
          > Ponieważ na biesiadnym nikt kawy nie umie parzyć , takiej jak
          > myha...doprawionej łzami ( wg balesta)..dziś kawa również dla balesta i
          > rico ...bo oni marzą o kawie wypitej w dobrym towarzystwie ;)))

Myha kawusia na słono, mniam ;)))))

> Miłego dnia dla wszystkich uzurpatorów :)))

Za miłego dnia nie dziękuję, bo to nie dla mnie :)
          >
          >
          • aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 05.03.06, 11:06
            Witam wszystkich!Kawe wlasnie koncze:-)
        • Gość: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) IP: *.kat.3s.pl 05.03.06, 11:05
          MyHa napisała:

>Ponieważ na biesiadnym nikt kawy nie umie parzyć , takiej jak
          myha...doprawionej łzami ( wg balesta)..dziś kawa również dla balesta i
          rico ...

... z naciaskiem na dzisiaj...mogliby zasmakować , a tego wątpliwego
          towarzystwa bym częściej nie zdzierżyła...
          Miłej niedzieli zyczę wszystkim.
    • www.podroznicy.co.uk Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 05.03.06, 22:38
      Witam w niedziele faktycznie fajnie;)
      • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 06.03.06, 08:02
        Witam wszystkich w poniedziałkowy ranek
        i znowu do piatku 5 dni ech...
        • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 06.03.06, 09:36
          witam i ...znikam.

Nawet na kawę dziś nie mam czasu...tydzień zapowiada sie "pracująco" ;(

Miłego...
    • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 07.03.06, 08:03
      Dzień dobry :) Zdecydowanie kawa i do podwójna

Życzę miłego dnia.
      • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 07.03.06, 08:30
        witam...mocno zapracowana ;(

I dopiero teraz mam czas na kawę ...mocną z cukrem, bez mleczka .

Miłego dnia ...i pozdrowienia dla wszystkich chorujących.
        Trzymajcie sie ciepło ludkowie
    • sss9 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 07.03.06, 10:42
      witojcie!
      nie ma to jak inka z mlekiem i rogalami. :)
      • Gość: fesia Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) IP: *.kat.3s.pl 07.03.06, 12:50
        SSS9 napisał:

witojcie!
        nie ma to jak inka z mlekiem i rogalami. :)

>hmm ... ty to masz śniadaniowe smaczki :))
        > jak nie mocna kawa i papierochy ,to inka z rogalami ...smacznego i miłego
        dnia życzę wszystkim .
        • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 08.03.06, 08:07
          Witam w ten mroźny ranek brrr

może herbata z rumem na rozgrzanie ? ;)
          • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 08.03.06, 08:29
            no to kawa...a dla chłopaków ciastko do niej...a co , niech tyją :))

Miłego dnia .
            • myha1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 09.03.06, 07:32
              Piękny, ale chłodny poranek....byle do wiosny, a to już całkiem
              niedługo ...zostało jakieś 12 dni ;)

Miłego....dziś jadę na poszukiwania tej, która nie chce nadejść ..
              • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 09.03.06, 07:59
                Dzień dobry :))

Myha dzisiaj spanka nie masz ? ;)
                • aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 09.03.06, 08:07
                  Poranna kawa.Wcale mi sie nie chce wychodzic na ten mroz,a musze....
                  Myha! mam nadzieje,ze szukasz tych moich przebisniegow;-)Milego dnia!
                  • aka10 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2) 10.03.06, 08:20
                    Witam w piatek!Koncze sniadanie i wychodze.Zimno nadal,ze cos okropnego...
                    • kasjopea_1 Re: Kawa czy herbata...Dzień dobry :))) ..(2)