GoĹÄ: misia18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:00 witam, Czy ktos zna dobra wróżke?Jeżeli tak to bardzo bym prosiła o jakiś nr tel do niej i adres dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolkag4 Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? 06.11.06, 12:36 nie wiem teraz czy dostalas moja odpowiedz. Nie szukaj wrozek ,licz na siebie i nie boj sie niczego. To ty decydujesz o swoim losie. Zawsze mozna zaczac od nowa. Nie boj sie Gosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: misia18 Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:45 zawsze na sibie licze...wiem,że przeznaczenie można zmienić... Chciałabym tylko zobaczyć co powie, może pokieryje mnie na dobrą droge... Także jeżeli ktoś ma adres to bardzo prosze podac dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? 09.11.06, 11:10 mieszko966@gazeta.pl sprawdzony wróż. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: misia18 Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:22 gg?tam nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
fesia Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? 09.11.06, 11:56 zdziwiłam się kiedys reakcją dwóch pracownic które zwalniałam...nie przejeły sie specjalnie , by nie powiedziec ,że były na swój sposób zadowolone (ich sytuacja materialna była wówczas dość kiepska );)) Powiedziały ,ze się spodziewały wypowiedzeń , bo przepowiedziała im to wróżka ... przepowiedziała im równiez jak potocza sie ich dalsze losy ;))sądząc z reakcji tych pań wróżka roztoczyła przed nimi wizje wspaniałej przyszłości... O ile dobrze pamietam ta wróżka , a raczej "jasnowidzka" przyjmuje na ul, kozielskiej chyba 88 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewa Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:36 Też slyszałam o wróżce z Kozielskiej jest sprawdzona i mówi to co potem w przyszlości ma nastąpic no i to sie zdarza mowi prawde a nie naciąga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:39 Polecam jest naprawde dobra wrożka z Kozielskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: misia18 Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:50 czyli wrozka z kozielskiej mieszka pod nr 88 a czy tam trzeba dzwonic?moze ktos ma do niej nr tel? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anka Wróżka ?? Nie ja wierze w BOGA !! IP: *.warynski.net 24.07.07, 23:55 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: honza z piekła Re: Wróżka ?? Nie ja wierze w BOGA !! IP: *.gl.digi.pl 25.07.07, 14:51 fesia to jest super wrózka przepowie ci afery za aferami a jak nie ona to to jet tu na forom paru narzekaczy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ann 90 Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? IP: *.play-internet.pl 13.07.21, 10:45 Witam, mogę prosić o kontakt 574 184 130 Odpowiedz Link Zgłoś