Dodaj do ulubionych

Czy ktoś zna dobra wróżke????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:00
witam,
Czy ktos zna dobra wróżke?Jeżeli tak to bardzo bym prosiła o jakiś nr tel do
niej i adres
dzieki pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jolkag4 Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? 06.11.06, 12:36
      nie wiem teraz czy dostalas moja odpowiedz. Nie szukaj wrozek ,licz na siebie i
      nie boj sie niczego. To ty decydujesz o swoim losie. Zawsze mozna zaczac od
      nowa. Nie boj sie Gosiu.
      • Gość: misia18 Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:45
        zawsze na sibie licze...wiem,że przeznaczenie można zmienić...
        Chciałabym tylko zobaczyć co powie, może pokieryje mnie na dobrą droge...
        Także jeżeli ktoś ma adres to bardzo prosze podac
        dzieki
        • sss9 Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? 09.11.06, 11:10
          mieszko966@gazeta.pl
          sprawdzony wróż. ;)
          • stasiek17 Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? 09.11.06, 11:12
            :)

wejdź na gg
          • Gość: misia18 Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:22
            gg?tam nic nie ma
            • fesia Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? 09.11.06, 11:56
              zdziwiłam się kiedys reakcją dwóch pracownic które zwalniałam...nie przejeły sie
              specjalnie , by nie powiedziec ,że były na swój sposób zadowolone (ich sytuacja
              materialna była wówczas dość kiepska );))
              Powiedziały ,ze się spodziewały wypowiedzeń , bo przepowiedziała im to wróżka
              ... przepowiedziała im równiez jak potocza sie ich dalsze losy ;))sądząc z
              reakcji tych pań wróżka roztoczyła przed nimi wizje wspaniałej przyszłości...
              O ile dobrze pamietam ta wróżka , a raczej "jasnowidzka" przyjmuje na ul,
              kozielskiej chyba 88
              Pozdrawiam
              • Gość: Ewa Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:36
                Też slyszałam o wróżce z Kozielskiej jest sprawdzona i mówi to co potem w
                przyszlości ma nastąpic no i to sie zdarza mowi prawde a nie naciąga!!!
                • Gość: Ania Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:39
                  Polecam jest naprawde dobra wrożka z Kozielskiej.
                  • Gość: misia18 Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:50
                    czyli wrozka z kozielskiej mieszka pod nr 88 a czy tam trzeba dzwonic?moze ktos
                    ma do niej nr tel?
              • Gość: Anka Wróżka ?? Nie ja wierze w BOGA !! IP: *.warynski.net 24.07.07, 23:55
                • Gość: honza z piekła Re: Wróżka ?? Nie ja wierze w BOGA !! IP: *.gl.digi.pl 25.07.07, 14:51
                  fesia to jest super wrózka przepowie ci afery za aferami a jak nie ona to to
                  jet tu na forom paru narzekaczy
    • Gość: Ann 90 Re: Czy ktoś zna dobra wróżke???? IP: *.play-internet.pl 13.07.21, 10:45
      Witam, mogę prosić o kontakt 574 184 130
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka