Dodaj do ulubionych

ALEGRA zabawy dla dzieci czy ktoś był????

17.02.07, 16:52
Proszę o opinię , jaka cena, jaka opieka i ogólnie czy warto pójść tam z
dwuletnim dzieckiem.

Mieści się ona na Chorzowskiej 56
Obserwuj wątek
    • Gość: andy Re: ALEGRA zabawy dla dzieci czy ktoś był???? IP: *.jota.digi.pl 17.02.07, 20:25
      Polecam, byłem tam juz dwukrotnie z 5-letnim synkiem. Superzabawa - oczywiście
      dla niego :-))). Wczesniej bylismy kilkakrotnie w Bajdocji. Oba place zabaw
      pod dachem bardzo podobne. Ten przy Chorzowskiej nieco większy. Są jeszcze małe
      niedociagnięcia (nie chodzi bynajmniej po bezpieczeństwo maluchów), ale sądze,
      że niebawem powinno być już wszystko OK. Godzina zabawy kosztuje - 12 zł, za to
      ceny w barze dla rodziców - moim zdaniem - nazbyt wysokie
      • aleksandras01 Re: ALEGRA zabawy dla dzieci czy ktoś był???? 18.02.07, 09:54
        Dzięki za informacje. Jest jeszcze podobno coś na Zubrzyckiego, ale nie znam
        nazwy. Idę dziś poszukać.
        • morusika Re: ALEGRA zabawy dla dzieci czy ktoś był???? 18.02.07, 14:40
          tuż obok sklepu Kaja - z tyłu. Ponoć mniejsze niż Bajdocja.
          • marzenka_gliwice Re: ALEGRA zabawy dla dzieci czy ktoś był???? 18.02.07, 22:02
            na zubrzyckiego jest FIGIELEK jest maly ale dzieciaki swietnie sie bawia jest
            to dla nich atrakcja godzina kosztuje 7 zlotych
            • Gość: aleksandras01 Re: ALEGRA zabawy dla dzieci czy ktoś był???? IP: *.gl.digi.pl 20.02.07, 20:04
              właśnie byłam jednak w Figielku, małe ale Julia się świetnie bawiła :)))

Wybieramy się w najbliższym czasie na Chorzowską
              • mila832 Re: ALEGRA zabawy dla dzieci czy ktoś był???? 21.02.07, 10:56
                hej hej ja dzisiaj wybieram się pierszy raz do Frajdy, w Zabrzu
                www.frajda.eu/index.php
                potem opowiem jak wrażenia
                pozdrawiam!!!
            • Gość: Iwona Re: ALEGRA zabawy dla dzieci czy ktoś był???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:11
              Witam Serdecznie

Ja z moim 2 letnim synem jeźdzę do Zabrza. Są tam 2 fajne miejsca, które mogę
              Wam polecić, a mianowicie FRAJDA i FIKU MIKU. Sala zabaw w Gliwicach przy ul.
              Zubrzyciego FIKU MIKU jest raczej dla dzieci starszych, maluchy w wieku mojego
              syna mają do dyspozycji jedynie zjeźdzalnię do basenu z piłeczkami.
              Zdecydowanie POLECAM Zabrze.
              Pozdrawiam ;-)
              • Gość: kyelon Re: ALEGRA zabawy dla dzieci czy ktoś był???? IP: *.net 11.03.07, 21:57
                to ja polecam jeszcze (oczywiście dla kogoś komu się chce tak daleko jechać -
                ale zawsze można "przy okazji") FIGLORAJ w Rybniku :)

moja córcia ma tam karnet wykupiony bo "stlasnie, ale to stlasnie" jej sie tam
                podoba - nam zresztą też ;D
      • Gość: Kasia B. Re: ALEGRA zabawy dla dzieci czy ktoś był???? IP: *.10.multiplay.pl 19.03.18, 22:24
        Nie polecam. Bardzo niemiłe panie obsługujące, najgorsza starsza pani z baru. Animatorka bez polotu. Kregle popsul sie tor co ponoc czesto sie zdarza a zaplacilam za nie. Urodzinki slabo wyszly. Zaplacilam majątek a tak naprawde nic specjalnego.
    • Gość: Justyna Re: ALEGRA zabawy dla dzieci czy ktoś był???? IP: *.22.175.120.ipv4.supernova.orange.pl 27.06.23, 07:57
      Zdecydowanie polecam tę bawialnię. Dzieci mogą się wyszaleć, duży obiekt, dodatkowo na zewnątrz jest park linowy, będąc w sobotę widziałam, że będzie też basen bo woda się nalewała, więc na upały super opcja. Jest jeszcze bar, w którym przy okazji można coś zjeść, napić się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka