Dodaj do ulubionych

Most nad Folwarczna nie ma ograniczenia!

26.09.08, 18:00
Most nad Folwarczna jest w super stanie! Nie ma na nim zadnego ograniczenia,
moga przez niego jezdzic tiry nawet 100 tonowe. A remont balustrady itp jest
wlasnie na ukonczeniu.
Obserwuj wątek
    • opserfer bardzo dobrze 26.09.08, 18:22
      a to oczywiście kolejny zaczynek do spiskowej teorii
      dziejów oszuście?
      Pozdro od prawdziwego opserfera :)))))))
      • Gość: gosia brednie oszoołma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 23:18
        wiadukt nad Folwarczna przechodzi gruntowny remont,który ma znieść
        ograniczenie tonażu dla samochodów cięzarowych.Planowany koniec
        remontu-marzec 2009(w zalezności od warunków atmosferycznych)Na czas
        remontu przez wiadukt czynna jest jedna nitka DK-88.Równiez ul.
        Folwarczna ograniczona jest do jednej nitki.Takie informacje
        uzyskałam od ZDM Gliwice oraz Zastepcy Prezydenta Miasta w piśmie z
        dnia 30.08.2008
        • Gość: kibic brednie krawcowej:-) IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.08, 15:52
          pampersia poszyła:

> Na czas
          > remontu przez wiadukt czynna jest jedna nitka DK-88.Równiez ul.
          > Folwarczna ograniczona jest do jednej nitki.

A cóż ta za sensacyjny mostek z nitek nad tą folwarczną, a i pod mostem same nitki:-)
          Nic dobrego nie wróży to naszym kochanym tirom , które będą musiały omijać nasze miasto;-)

> Takie informacje
          > uzyskałam od ZDM Gliwice oraz Zastepcy Prezydenta Miasta w piśmie z
          > dnia 30.08.2008

Pampersia sie nie wstydzi i wklei nam to poufne pisemko;-)

• Gość: gosia Volksdeutscher-wypad! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 18:22
            PLONK!
            • Gość: kibic Re: Volksdeutscher-wypad! IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.08, 18:03
              pampersia plonknąła:

> ~ !!! ~

Dawaj nam tutaj to pismo z 30.08.2008r. od z-c prezia;-)
              Upubliczniłaś bez wstydu na FG swoje z błędami, to czekamy na upublicznienie odpowiedzi do ciebie.
              Korzystaj z b.dobrych przykładów naszego wspaniałego Radnego, albo spadaj:-)
              • Gość: gosc Volksdeutscher-wypad! IP: 195.205.21.* 28.09.08, 19:18
                Kibic won! Szykuj sie na rano do turasa do roboty!
                • Gość: kibic Re: Volksdeutscher-wypad! IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.08, 19:24
                  Co gościowa jeszcze nawalona, ze bredzi:-)))
                  • Gość: mieszk. tranzytu Re: Volksdeutscher-wypad! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 19:40
                    > Co gościowa jeszcze nawalona, ze bredzi:-)))

gosciowa to gosia, tylko udaje ze zgodnie z plonknieciem, nie czyta kibica.
                    zatem ja mieszkaniec tranzytu, zwracam sie z uprzejma prosba, aby 'gosia' pokazala nam to pismo, bedace odpowiedzia na list otwarty.
                    nawet w pokerze kiedy gra sie "va banc", trzeba karty wylozyc na stol.

Berezowski swoje karty pokazuje non stop, w ogole prowadzi walke z oszolomstwem przy otwartej kurtynie, majac co raz to wiecej zwolennikow. profesor powiedzial mi kiedys na poczatku kadencji radnego, ze dla tego tak bedzie postepowal, iz zauwazyl ze Jurek Owsiak liczac kazdy grosz przy otwartej kurtynie, z roku na rok zamiast tracic pozyskuje nowych zwolennikow.
                    • Gość: gosia Pisma! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 21:06
                      > Berezowski swoje karty pokazuje non stop, w ogole prowadzi walke z
                      oszolomstwem
                      > przy otwartej kurtynie, majac co raz to wiecej zwolennikow.
                      profesor powiedzia
                      > l mi kiedys na poczatku kadencji radnego, ze dla tego tak bedzie
                      postepowal, iz
                      > zauwazyl ze Jurek Owsiak liczac kazdy grosz przy otwartej
                      kurtynie, z roku na
                      > rok zamiast tracic pozyskuje nowych zwolennikow.

Przypomne ci jedynie że Pan bez-Radny jest Radnym wybranym w
                      wyborach samorzadowych.Co prawda głosowało na niego tylko 316
                      osób,ale dzieki nim stał sie osoba publiczna i za.....jego
                      obowiazkiem jest działanie przy"otwartej kurtynie"
                      Ja jestem osoba prywatną i to czy upublicznię odpowiedzi na wysłane
                      pisma zależy tylko i wyłacznie ode mnie.Zapewne zrobie to w czasie i
                      miejscu ,które uznam za stosowne.

PS.Jednak przyznałeś sie ze jesteś kolesiem bez-Radnego.Zapewne
                      przez pomyłkę sie przyznałeś,ale brawo i za to!
                      • Gość: kibic plonkająca pampersia;-) IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.08, 22:03
                        znowu nawaliła:

> Ja jestem osoba prywatną i to czy upublicznię odpowiedzi na wysłane
                        > pisma zależy tylko i wyłacznie ode mnie.

Błagam zlituj sie wreszcie, bo remont niedługo skończą:-)

.Zapewne zrobie to w czasie i
                        > miejscu ,które uznam za stosowne.

Zgaduję: 'IR'czy cuś?

> PS.Jednak przyznałeś sie ze jesteś kolesiem bez-Radnego.

A gdzie to nasza kolesiora wyczytała?:-)
                        • Gość: gosia Volksdeutscher-wypad.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 23:18
                          Plonk!
                    • Gość: kibic Re: Volksdeutscher-wypad! IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.08, 00:39
                      mieszk. tranzytu napisał(a):

>
                      > gosciowa to gosia, tylko udaje ze zgodnie z plonknieciem, nie czyta kibica.

Z mojego doświadczenia wiem, ze gościowa pod tym *IP nie jest klonikiem tego szalejącego tutaj pampersia, i raczej wywodzi sie ze szkółki znanego tutaj sortownika. Nasza szalejąca pampersia klonuje sie tutaj z całą pewnością dodatkowo pod neoplus 'gosc', i zalogowany *opserfer* potwierdza to jej bagienny styl. Czy czyta? Chyba sam widzisz, jak bardzo za mną tęskni, żyć bezemnie nie potrafi:-)

> zatem ja mieszkaniec tranzytu, zwracam sie z uprzejma prośbą, aby 'gosia' pokaz
                      > ała nam to pismo, będące odpowiedzią na list otwarty.
                      > nawet w pokerze kiedy gra sie "va banc", trzeba karty wyłożyć na stół.
                      >

No i co dostałeś odpowiedź. Przeczytałeś? Ja też. Zrozumiałeś cuś? Bo ja nic:-)
              • Gość: gosia Re: Volksdeutscher-wypad! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 20:53
                2 raz Plonk!
        • Gość: basiora Re: brednie oszoołma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 16:22
          Takie informacje
          > uzyskałam od ZDM Gliwice oraz Zastepcy Prezydenta Miasta w piśmie z
          > dnia 30.08.2008

Takie informacje i pisma z UM Gliwice, nie są warte funta kłaków.
          Czy nie dość masz cyrku z Projektem Drogowym, od którego rzekomo odstąpiono jedynie z powodów oszczędnościowych.
          Mogę Ci podać nawet pikantne szczegóły, gdyż na ten genialny i niewyobrażalny pomysł, wpadł nie kto inny, ale pan Grabowiecki, odwieczny, tak jak i pan Frankiewicz zasiadacz w UM Gliwice.

Pan Grabowiecki na komisji w której się załapał ale nią nie zawiaduje, zawnioskował (są takie procedury) do przewodniczącego tej komisji- niejakiego Kajetana, aby zapytać pana Prezydenta, czy w kontekście płatności za autostradę już za rok (skąd oni to wzięli nie potrafią udzielić odpowiedzi sami), opłaca się wydawać pieniądze na bzdurne ale kosztowne tablice.
          I wyobraź sobie, całkiem przypadkowo pan Grabowiecki wstrzelił się w ten pomysł jak w mordę strzelił, pan prezydent pochwalił ten pomysł i postanowił nie wydawać kasiory na te zbytki, dla jedynie roku czasu.
          A ten świstek też Ci nic nie mówi? www.berezowski.neostrada.pl/otrzymane/wojewoda1.jpg
          • Gość: gosia Re: brednie oszoołma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 18:43
            > Takie informacje i pisma z UM Gliwice, nie są warte funta kłaków.

Wątpisz w fakt remontu wiaduktu,czu w celowość remontu,czy w termin
            realizacji?

Wystarczy przejechać się DK-88 a nastepnie ul.Folwarczną aby
            ustalić,że remont trwa.
            Co do celoweści wystarczy wejść na stronę ZDM Gliwice i pobrać plik
            z ekspertyzą techniczną wiaduktu,przeczytać i zrozumieć!
            Co do terminu czas pokaże czy zgodnie z założeniami remont zostanie
            ukończony w marcu 2009.

> Mogę Ci podać nawet pikantne szczegóły, gdyż na ten genialny i
            niewyobrażalny p
            > omysł, wpadł nie kto inny, ale pan Grabowiecki, odwieczny, tak jak
            i pan Franki
            > ewicz zasiadacz w UM Gliwice.
            >
            > Pan Grabowiecki na komisji w której się załapał ale nią nie
            zawiaduje, zawniosk
            > ował (są takie procedury) do przewodniczącego tej komisji-
            niejakiego Kajetana,
            > aby zapytać pana Prezydenta, czy w kontekście płatności za
            autostradę już za r
            > ok (skąd oni to wzięli nie potrafią udzielić odpowiedzi sami),
            opłaca się wydaw
            > ać pieniądze na bzdurne ale kosztowne tablice.
            > I wyobraź sobie, całkiem przypadkowo pan Grabowiecki wstrzelił się
            w ten pomysł
            > jak w mordę strzelił, pan prezydent pochwalił ten pomysł i
            postanowił nie wyda
            > wać kasiory na te zbytki, dla jedynie roku czasu.

Świetnie orientujesz się co kto i kiedy robi w UM,więc domyślam
            się,że jasteś tam stałym bywalcem.Ciekawe dlaczgo?

> A ten świstek też Ci nic nie mówi?
            www.berezowski.neostrada.pl/otrzymane/wojewoda1.jpg

Pan Berezowski naprodukował 176 pism wysłanych,nie licząc odpowiedzi
            na odpowiedzi,interpelacji do uzasadnienia,wniosków do kolejnych
            interpelacji itp.I co z tego wynika? Może pan Radny-bezradny w końcu
            pomyśli i przekona radnych PiS-u(przynajmniej ich)do swoich
            racji.Mysle jednak że po akcji referendalnej przechlapał sobie u
            wszystkich,więc pozostaje mu jedynie pisanie kolejnych
            bezskutecznych pisemek.
            • Gość: mieszk. tranzytu Re: brednie oszoołma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 21:57
              Może pan Radny-bezradny w końcu
              > pomyśli i przekona radnych PiS-u(przynajmniej ich)do swoich
              > racji.

Pan Radny przekonał wystarczająco wicewojewodę, to pismo- -jest tego ucieleśnieniem, tylko że, na stanowisku wojewody nastąpiła zmiana- co nie powinno ale niestety, i nastąpiła zmiany wiatru- czyli partii rządzącej województwem i w kraju też.
              Franio lodziarz skrzętnie to wykorzystał, jak to on cwaniaczek.
              Ale takie praktyki mają krótkie nogi, i wcześniej czy później Frankiewicz upadnie tak nisko jak wysoko skakal. A my mu w tym ze wszech miar dopomożemy
              • Gość: gosia Re: brednie oszoołma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 16:35
                mowa jest o Radnych z Rady Miasta,a ty mi z wojewodą
                wyskakujesz,albo z rządem...........tu chodzi o polityke na szczeblu
                samorzadu! Oto przykład megalomańskiego myślenia bez-Radnego!
                • Gość: mcG symp. sGdG Re: brednie oszoołma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 19:49
                  > mowa jest o Radnych z Rady Miasta,a ty mi z wojewodą
                  > wyskakujesz,albo z rządem...

nie odwracajzesz dziecko kota ogonem. mowe poki co sama rzucilas o jakichs nitkach i pismach, i jako przyklad podac mozna projekt drogowy, ktory sami gnietliscie jak ulepca, pisma slano do RPO arbitra (wojewody) wyrzucajac go pozniej na hasiok.
                  bo to nie jest tak drogie dziecko, ze prezio nie podlega nikomu, i moze robic co mu sie rzewnie podoba.
                  jak nie znasz prawa to nie zabieraj glosu.
                  tyle w skrócie.
                  • Gość: gosia Re: brednie oszoołma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 20:35
                    Pan Radny przekonał wystarczająco wicewojewodę, to pismo- -jest tego
                    ucieleśnieniem, tylko że, na stanowisku wojewody nastąpiła zmiana-
                    co nie powinno ale niestety, i nastąpiła zmiany wiatru- czyli partii
                    rządzącej województwem i w kraju też.

Starszy człowieku,sympatyku SGdG przeczytaj dokładnie co mapisał
                    twój przedmówca czyli ty pod innym niciem.Jesli dopada cie juz
                    skleroza albo alzhaimer to czas juz nie zabierac dłosu w dyskusji i
                    zając sie leczeniem swojej jakże usiążliwej choroby.

Co do odpowiedzi na moje pisma(cytowane na tym forum)odpowiedzi
                    udzieliła mi jedynie Rada Osiedla Obrońców Pokoju,ZDM Gliwice i
                    Urząd Miasta Gliwice.Niestety bez-Radny z mojego okrego wyborczego
                    olał sprawę.Widać nie interesują go wyborcy i ich
                    pytania.Trudno.....
                    • Gość: kibic Re: brednie oszoołma IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.08, 22:19
                      >
                      > Starszy człowieku,sympatyku SGdG przeczytaj dokładnie co mapisał
                      > twój przedmówca czyli ty pod innym niciem.Jesli dopada cie juz
                      > skleroza albo alzhaimer to czas juz nie zabierac dłosu w dyskusji i
                      > zając sie leczeniem swojej jakże usiążliwej choroby.

Pampersia nie dość, ze cierpisz na migawy, to jak pokazuje twoje pismo alzheimer* u ciebie dodatkowo szczytuje;-(
                      A wiec, nie marnuj czasu na FG a rozpocznij poważne leczenie!

.Niestety bez-Radny z mojego okrego wyborczego
                      > olał sprawę.
                      Nie sprawę tylko twoje chińskie bazgroły olał. Dał przykład, innym, żeby twoje bazgroły tutaj zwyczajnie olewano:-)

Ps. nie zapomnij sobie znowu plonknąć! :-)))
                      • Gość: gosia Volksdeutscher-wypad.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 23:20
                        Plonk!!!
                      • Gość: egon Re: brednie oszoołma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 23:27
                        Starszy człowieku,sympatyku SGdG przeczytaj dokładnie co mapisał
                        > twój przedmówca czyli ty pod innym niciem.Jesli dopada cie juz
                        > skleroza albo alzhaimer to czas juz nie zabierac dłosu w dyskusji i
                        > zając sie leczeniem swojej jakże usiążliwej choroby.

mapisał, dłosu, dłupcenia, to są idiomy adwersarzy, z którymi nie będę polemizować!
            • Gość: kibic Re: brednie oszoołma IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.08, 19:21
              pampersia wymęczyła:

> > Takie informacje i pisma z UM Gliwice, nie są warte funta kłaków.
              >
              > Wątpisz w fakt remontu wiaduktu,czu w celowość remontu,czy w termin
              > realizacji? [...]

Nie trolluj, tylko dawaj nam to pismo wreszcie:-)

>
              > Pan Berezowski naprodukował 176 pism wysłanych,nie licząc odpowiedzi
              > na odpowiedzi,interpelacji do uzasadnienia,wniosków do kolejnych
              > interpelacji itp.I co z tego wynika?

Zakładam, ze sie folksdojczu-wo nie pomyliłaś z tą ilością pism. Widzisz wiec, jak nasz Radny konsekwentnie i uczciwie pracuje dla dobra nas mieszkańców i to przy otwartej kurtynie.
              Pytasz 'i co z tego wynika?'
              Spoko! Beton można skruszyć lub wysadzić;-) jak widzisz Radny i mieszkańcy postawili na ewolucję, a wiec potem przyjdzie tylko seppuku:-)
              Powracając ponownie do twojego pytania rozumiem, ze chciałaś pochwalić sie swoją zaradnością, pisząc pismo do UM w sierpniu 2008r. powodując tym samem przystąpienie przez ZDM do remontu już od maja 2008r:-)))
              • Gość: gosia Volksdeutscher-wypad! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 20:37
                PLOONK!
      • Gość: jacoppo Tyś utrapieniem tego forum, twe wskazania kasują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 22:52
        opserfer napisała:

> a to oczywiście kolejny zaczynek do spiskowej teorii
        > dziejów oszuście?
        > Pozdro od prawdziwego opserfera :)))))))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=81494718&wv.x=1&a=85043028
        • opserfer jakże mi miło 29.09.08, 11:41
          cieszę się niezmiernie, żem twym utrapieniem.
          A o jakież wskazania ci chodzi? A czyż nie wkleiłeś linka, który ci
          się pomylił? Alboś nie przeczytał, boś się nie nauczył. Kapujesz?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka