Dodaj do ulubionych

tanie biura w centrum do wynajmu od zaraz

17.12.10, 09:10
Coworking jako świetne rozwiązanie dla ludzi oszczędnych i zabieganych, daje możliwość szybkiego wynajmu biura bądź przestrzeni biurowej do zagospodarowania według potrzeb klienta. Cityoffice jako doświadczony partner w Coworkingu jest odpowiedzią na dynamicznie zmieniające się potrzeby. Jesteśmy w stanie zapewnić pomieszczenia biurowe o zróżnicowanej wielkości oraz możliwości personalizacji. Ponadto udostępniamy sale konferencyjne w pełni wyposażone w niezbędne akcesoria. Cały obiekt posiada wymagane media. Oferta jest bardzo szeroka ceny są niezwykle konkurencyjne i dostosowane według indywidualnych ustaleń z klientem. Jeśli potrzebujesz profesjonalnego centrum Coworkingowego spełniającego wszystkie wymogi prawdziwego biznesu zgłoś się do nas a my zapewnimy ci dokładnie to czego potrzebujesz a nawet więcej!. CityOffice lider z doświadczeniem w spełnianiu potrzeb ludzi biznesu, przyjdź i rozwijaj się z nami!

www.city-office.com.pl Plac Wolności 12, 91-415 Łódź Tel.42-235-36-61, biuro@cityoffice.com.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: tanie biura w centrum do wynajmu od zaraz IP: *.ip.netia.com.pl 09.04.13, 11:08
      Zapraszam do biura Rabbit Office we Wrocławiu!
      Koszt wynajęcia adresu do rejestracji firmy to 100 zł w tym obsługa korespondencji!
    • mich-michu1 Re: tanie biura w centrum do wynajmu od zaraz 08.12.15, 17:48
      Zgadzam się coworking to świetna sprawa. niestety w polsce jeszcze nie jest to temat super znany, ale juz coraz wiecej ludzi sie do tego przekonuje. ja wczesniej pracowałem w łodzi, ale teraz przeniosłem się do warszawy i wynajmuje od flexi biuro. lokalizacja rewelka, bo przy samym centralnym, mozna wynajmować na godziny, nawet same biurka, co tak jak w moim przypadku było ok, bo jak otwierałem działalność to nie miałem zbyt dużego budżetu, a też nie pracowałem 24h ;)
      • m-artynka Re: tanie biura w centrum do wynajmu od zaraz 14.12.15, 14:53
        mich-michu1 a wynajmują też biura i gabinety? Czy to jest ta firma www.flexibiuro.pl/ ?
        • mich-michu1 Re: tanie biura w centrum do wynajmu od zaraz 16.12.15, 15:39
          tak, to ta firma. wynajmują sale, biurka, gabinety, magazyny... moja kolezanka wynajmowała u nich sale pod szkolenie dla swoich klientów, wiec na pewno.
          • little-body Re: tanie biura w centrum do wynajmu od zaraz 30.12.15, 12:40
            Michu pytałam Cię o flexi biuro w innym temacie, ale właśnie widzę, że tu udzieliłeś cześciowej odpowiedzi ;) mnie interesuje właśnie biuro. ale jakoś od lutego-marca. Dużo wcześniej trzeba rezerwować?
    • wojciechw33 Re: tanie biura w centrum do wynajmu od zaraz 05.02.16, 13:14
      Jakiś czas temu czytałem Wasze komentarze odnośnie wynajmu biurek i zdecydowałem się sprawdzić to Flexi Biuro na Nowogrodzkiej w Warszawie. I jak na razie jestem serio zadowolony, tak więc dzięki za rekomendacje ;) . Cena naprawdę dobra, lokalizacja tym bardziej, a że dojeżdżam spod Warszawy pociągiem, to lepiej z miejscówką trafić nie mogłem :)
      • mich-michu1 Re: tanie biura w centrum do wynajmu od zaraz 16.03.16, 13:29
        Nie no spoko Wojciech. Flexi Biuro to naprawdę porządna firma i mówi to sporo osób, które wynajmowały w róznych miejscach. I jak Ci się póki co podoba? Nadal tam jesteś?
        • wojciechw33 Re: tanie biura w centrum do wynajmu od zaraz 23.03.16, 15:24
          Tak :) podoba mi się bardzo. Dojeżdżam z Grodziska Mazowieckiego, więc akurat do Centralnego i krótki spacerek ;) powiem szczerze, że to robi mi ogromną robotę, bo oszczędzam na przemieszczaniu się po Warszawie, a do tego mogę spokojnie się z klientami spotykać, bo jednak nie każdy ma ochotę dojeżdżać do Grodziska ;) więc dla mnie Flexi Biuro to był serio najlepszy wybór.
    • velimati89 Re: tanie biura w centrum do wynajmu od zaraz 08.12.16, 15:48
      Najlepiej szukać z www.officego.pl/ jeśli im określicie czego potrzebujecie, to wszystko znajdą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka