Dodaj do ulubionych

Wyposażenie magazynowe

28.02.21, 10:42
Jeśli poszukujesz kompleksowego wyposażenia swojego magazynu koniecznie zapoznaj się z ofertą firmy MAGLO. Zaopatrzysz tam swój magazyn w wózki widłowe, regały magazynowe, suwnice, urządzenia do pakowania, przenośniki taśmowe i wiele innych.

Aby poznać więcej szczegółów odwiedź www.maglo.com.pl/ lub zadzwoń po numer
+48 42 30 73 070
Obserwuj wątek
    • Gość: JBorniewicz Re: Wyposażenie magazynowe IP: 212.191.78.* 03.03.21, 23:08
      Niedawno zaopatrywałem się tam w bandownice i naprawdę mogę polecić, łatwy kontakt i fajna cena.
    • Gość: DomGaz Re: Wyposażenie magazynowe IP: 212.191.78.* 13.04.21, 08:15
      Miałem styczność z firmą MAGLO i naprawdę polecam ;)
    • Gość: Marek Gras Re: Wyposażenie magazynowe IP: 212.191.78.* 14.04.21, 08:19
      Skoro już tak wszyscy polecają MAGLO to też się pod tym podpisze :D ale mam ku temu podstawy, ponieważ korzystam z ich sprzętu i jestem naprawdę zadowolony.
    • Gość: JarekB Re: Wyposażenie magazynowe IP: *.play-internet.pl 20.04.21, 15:18
      Potwierdzam, kupiłem od Maglo wózki widłowe i jestem naprawdę zadowolony ze sprzętu i realizacji zamówienia ;)
    • Gość: kammag Re: Wyposażenie magazynowe IP: *.play-internet.pl 21.09.21, 09:33
      Szczerze polecam, duży wybór sprzętu, przystępne ceny i służą również pomocą przy wyborze maszyn
    • szybki_retrak Re: Wyposażenie magazynowe 08.11.21, 09:51
      W Łodzi działa kilka firm zajmujących się wyposażeniem magazynów.
      MAGLO wydaje się być OK, ale w Zgierzu regały produkuje dawny Wandalex - teraz WDX, a oni to już robią mega duże hale. Mają też drogie, ale niezniszczalne wózki widłowe: Tekst linku
    • Gość: patwal Re: Wyposażenie magazynowe IP: *.play-internet.pl 22.03.22, 15:09
      polecam firmę MAGLO z wieloma firmami juz miałem okazje współpracować ,ale jak na razie MAGLO jest na 1 miejscu nawet jak cos siĘ zepsuje expresowy serwis

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka