pawel.l 01.05.05, 14:45 Mam ochotę na zakup tego autka, a co tam... rocznik 99-2001. Nie spieszy mi się ale okazja czyni... nabywce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.l Re: A kupie sobie Matiza... 15.05.05, 12:48 Nadal kupie Matiza i w dodatku coraz bardziej zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
greg-61 Re: A kupie sobie Matiza... 21.05.05, 21:12 Zastanów się dobrze Pawle. Matuz to jednak du. Starszy model VW, Opla, Forda za podobna kasę dłużej Ci pojeździ i będzie prawdopodobnie mniej awaryjny. Gdybys miał czas to pomyśl aby skoczyc i samenmu kupić. Za bezcen (200, 400 Euro) można kupićniezły egzemplarz! Ja chyba skocze w czerwcu na spacerek - wrócę chyba do merca! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
greg-61 Re: A kupie sobie Matiza... 21.05.05, 21:30 A tak gwoli ścisłości to ja Rzóraf. Nie będę tu jednak wchodził więc nie odpowiadaj! Wszedłem tylko tak popatrzyć: chciałem zobaczyć o czym na tym podforum. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaxxx1 Re: A kupie sobie Matiza... 13.06.05, 15:13 A my jestesmy bardzo zadowoleni z matiza,jednakze z uwagi na wielkość rodziny chcemy go sprzedać i kupić coś większego - i jest to 4 letni samochód, jesli byś był zainteresowany kupnem używanego samochodu mój nr Gadu Gadu 1050821 Odpowiedz Link Zgłoś