nataliamackowiak 01.07.05, 08:26 Witam-chciałabym się dowiedzieć o nazwy gazet które wychodza gdzies w Łodzi, chodzi mi o ogłoszenia drobne typu "sprzedam-kupię" . Prosze o wypisanie tytułów i jak często wychodzą. Natalia P.S.Może być na maila. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliamackowiak Re: pytanko do ludzi z Łodzi:-) 01.07.05, 08:29 Acha-chodzi mi o artykuły dziecięce. W jakich gazetach ogłoszenia? A czy w Łodzi sa jakies bazary z takimi artykułami używanymi? Natalia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
theret Re: pytanko do ludzi z Łodzi:-) 01.07.05, 11:59 najlepiej dac ogłoszenie w wiedomościach dnia w środowej gratce gazeta wychodzi codziennie może tez być express ilustrowany tez wychodzi codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: pytanko do ludzi z Łodzi:-) 01.07.05, 13:47 Ja nie chcę dac tylko szukam ogłoszeń z dziecięcymi artykułami. A czy w tym Ekspresie ilustr. są codziennie takie ogł. "dziecięce" czy tylko w jakis dzien tyg? Będę wdzięczna za odp. Pozdrawiam. Natalia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
troijnis Re: pytanko do ludzi z Łodzi:-) 06.07.05, 10:24 Wejdź na stronę www.gratka.pl to jest zbiorówka naszych (łódzkich) gazet ogłoszeniowych plus ogłoszenia z internetu. Znam fajny komis ale chyba nie o to pytałaś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś