Dodaj do ulubionych

Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik

08.04.10, 19:28
Pistacjusz jeszcze tu nie pisze?
Czekam i czekam, a tu nic smile
Obserwuj wątek
    • kogucik.2972 Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 08.04.10, 19:29
      przestraszył się...? big_grin
      • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 08.04.10, 19:32
        Nie mam pojęcia smile
        Ty byś się wystraszył, gdybyś poczytał, o czym tu piszemy? suspicious
        • kogucik.2972 Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 08.04.10, 19:36
          no ba...dlatego nie czytam...big_grin
          • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 08.04.10, 19:38
            To masz ode mnie wyrazy uznania za nader sensowne odpowiedzi bez czytania smile
            • kogucik.2972 Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 08.04.10, 19:42
              intuicja...big_grin i dobrzy ludzie, którzy oględnie streszczą, pomijając fragmenty drastycznie lub też nieobyczajne...big_grin
              • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 08.04.10, 19:47
                Opierasz swą wiedzę na głuchym telefonie?? Ło matko! wink
                • kogucik.2972 Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 08.04.10, 19:55
                  nie na głuchym, aczkolwiek w chwilach grozy - staram się nie słuchać big_grin
                  • girl_32 Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 08.04.10, 20:43
                    UŻytkownik PI...co?wink
                    • hermina26 Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 08.04.10, 20:59
                      Może to Pizdacjusz?big_grin Jak tak to pewnie wstydzi się swojego nickabig_grin
                      W razie co - nie wstydz sie pizdacjuszu, każdy tu ma coś na
                      sumieniu - śmieszny nick to mały pikuś smile
                      • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 06:07
                        Hermina, Tobie to tylko jedno w głowie! big_grin
                        A Pistacjusza jak nie było, tak nie ma!
                        • hermina26 Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 08:20
                          No tak Debi, mi tylko jedno w głowie - czyli troszczenie się o
                          innych ludzi!big_grin big_grinbig_grin

Kolego na P - nie wstydz sie (nicka) i wyłaz!smile
                          • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 13:32
                            Herminko, mów mi tak jeszcze big_grin
    • eur0pa Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 08.04.10, 20:58
      A kto to, ony PISTACJUSZ??? Ostatnio było o pestkach dyni, o pistacjach jakoś
      nie doczytałam tongue_out big_grin big_grin big_grin
      • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 06:08
        Nie wiem, kto to jest, ale czekam na niego niecierpliwie, bo w końcu skoro tyle
        osób tu pisze, to dlaczego Pistacjusz miałby nie pisać? smile
        • leziox Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 10:13
          Czyli jakis wyimaginowny uczestnik co sie Debusiowej przysnil-jak nie istnieje
          jeszcze to trzeba poczekac az zaistnieje.
          • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 13:26
            BINGO! big_grin
            • leziox Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 13:39
              Ciekawe wiec kiedy sie zmaterializuje.Pistacjusz.Hahaha.
              • rudka.a Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 13:43
                Matko z córkom suspicious wyszukiwara mi pokazuje, że to zakonnik big_grinbig_grin
                • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 14:02
                  Ooooo, to bardzo interesujące! Niech ze sobą zabierze Lukrecjusza smile
              • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 14:04
                Myślę, że jak tylko przeczyta, że na niego czekam smile
                • leziox Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 14:19
                  Zakonnik?no jeszcze kogo takiego by tu nam brakowalo.W sumie moze byc.Nigdy nie
                  wiadomo jakie taki ktos kultywuje zboczenia.
                  • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 18:10
                    Mnie się zdaje, że bardziej wiadomo, niż nie wiadomo big_grin
                    • zegor Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 19:17
                      Może Pistacjusz,
                      jak miłość - "nie jedno ma imię"....
                      wink
                      • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 19:31
                        Pisałam, że może być też Lukrecjusz smile
                        • zegor Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 19:35
                          Ten to będzie słodziutki wink)
                          • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 19:38
                            I właśnie o to chodzi - o miód na moje biedne, skołatane serce wink
                            • zegor Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 19:43
                              Kołatanie ????? To wiosna wink)
                              • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 19:45
                                Już mi się znudziło zwalanie wszystkiego na wiosnę. Wymyślmy coś innego. W końcu
                                trzeba ćwiczyć makówkę przy pomocy różnych pomocy smile
                                • zegor Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 19:47
                                  A ja tak o wiośnie,
                                  bo dopiero ją zauważyłem......
                                  • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 19:51
                                    Opóźnienie mieliście? U mnie jeszcze moment, i kasztany zaczną kwitnąć, co mi
                                    niezmiennie przypomina czasy, kiedy przygotowywałam się do egzaminów. Kiedy tak
                                    je sobie wspominam, to myślę - jak dobrze, że to już poza mną i wreszcie mogę
                                    sobie spokojnie kontemplować wiosnę smile
                                    • zegor Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 19:55
                                      Nawet nie opóźnienie,
                                      nie zwracałem uwagi...
                                      A teraz widzę,wszystko się podnosi....wink
                                      • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 19:59
                                        Pozwól, że zadam pytanie, którego tu paść powinno. Jeśli wszystko się podnosi,
                                        to i TO też? wink
                                        • zegor Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 20:00
                                          Ba !!!!
                                          Wiosna wink)
                                          • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 20:26
                                            W takim razie czeka mnie śledztwo wink
                                            • zegor Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 20:53
                                              Komisja śledcza ??????????
                                              Kto...przeskrobał ?
                                              wink)
                                              • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 10.04.10, 06:24
                                                Podnośnik smile Trzeba będzie sprawdzić, w jakiej jest formie na wiosnę smile
                          • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 19:39
                            Zegor? Skoro już tu jesteś, to czy nie mógłbyś w zastępstwie porobić za miód?
                            Może być pitny wink
                            • zegor Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 19:44
                              Taki stary miód
                              mógłby Ci ...zaszkodzić wink)
                              • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 19:47
                                To nie jest tak, że im starszy, tym lepszy? smile
                                • zegor Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 19:50
                                  Popatrz,chyba tak.....
                                  Już wiem,pomyliłem się!!!!!
                                  To stare jaja mogą zaszkodzić .....
                                  Stary miód "idzie do głowy"
                                  wink)
                                  • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 19:53
                                    E, Chińczycy jedzą zbuki, i jakoś nie słychać, żeby im szkodziły. Niemniej
                                    jednak dobry miodzio to jest to, co Debi lubią najbardziej wink
                                    • zegor Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 19:58
                                      Jak wiesz,gustuję w innych trunkach,
                                      za winami nie przepadam
                                      a po trunkach z miodem kacor może być gigant !!!
                                      • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 20:26
                                        Przecież nie będę chlać na umór, tylko moczyć usteczka będę smile
                                        • zegor Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 09.04.10, 20:51
                                          O,to inna para kaloszy !!!!!!
                                          Takie umoczone usteczka,
                                          że tak powiem,
                                          sam miodzik wink
                                          • debi_bebi Re: Czy ktoś wie, dlaczego użytkownik 10.04.10, 06:25
                                            Nooo, takie usta miodem płynące, w sam raz do... wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka