Dodaj do ulubionych

Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zryw...

07.09.10, 19:23
Bo juz dawno tak sobie przypomnialem,ze nie pisal tu nikt do konca watku czyli liczby 2.500.
Oczywiscie zakladam równiez,iz bez zapalu moze to potrwac pare lat.
Mozna pisac kompletne bzdury,w koncu nie chodzi o sens a kolejny wyczyn.
Zaczynam wiec:
wpis pierwszy czyli ciekawa historia pomrocznosci jasnej uczestnikow forum podejrzanego,melyna leziowa zwanego.
Obserwuj wątek
    • 17lipiec1976 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 19:36
      zycie, zycie jest nowelą....
      nie bede marudzic. od tej chwili. amen.
      • lounger Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 19:49
        Przez chwilę zastanawiałam się czy nie zamieszkać w parku. Dziś na zewnątrz było o wiele cieplej (zatem i przyjemniej) niż w mieszkaniu wink Ale podobno szon grzewczy tuż, tuż więc potulnie wróciłam tongue_out
        • tropem_misia1 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 20:11
          Rozmawiałam dzisiaj z moją lewą nogą.Pierwsza pchała się do wstania z łózka.
          Wyperswadowałam jej te zapędy.dobrze na tym wyszłam - dzień sie kończy bez upadku.
        • exman Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 20:19
          u mnie było podobnie, wybrałem się na spacer wygrzać stare kości ...
          • lounger Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 19:04
            exman napisał:

> u mnie było podobnie, wybrałem się na spacer wygrzać stare kości ...
            Dobrze, że żaden czworonożny się nie skusił wink
    • z_oddali Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 20:20
      Tym razem, ten wątek nie obejdzie się bez mojej skromnej (a jakże!) osoby. Oddali mi kabelki i znów mam internet w domu. I wcale nie wiem, czy się cieszyć, czy wprost przeciwnie.
    • nawrotka1 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 20:40
      > Bo juz dawno tak sobie przypomnialem,ze nie pisal tu nikt do konca watku czyli
      > liczby 2.500.

Leziaczku, wiesz, ze ja jestem przeciwniczką wielką takich wątków...
      Pisac czasem coś mogę, ale czytać nie zamierzam czegokolwiek powyżej drugiej setki. No chyba , że sama byłabym po drugiej setce, ale to mi się rzadko zdarza, bo mam słabą głowę big_grin
      Rozpoczynam więc - na cześć Lezia - eksperyment polegający na tym, że będę pisać bez związku z tematem, bez nawiązania do czegokolwiek, ogólnie bez sensu i ni w pięć, ni w dziewięć. Być może takie było moje nieuświadomione forumowe marzenie....
      • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 21:05
        Nie wiem czy wiecie ale teraz mamy lepiej.Odkad wlazl nowy wyglad foruma,mozna bez kombinacji wlazic w kolejne stówki bez przebijania sie przez zwaly napisanych watków.

A pisac trzeba o odczuciach róznych,mnie sie osobiscie np.bardzo podobal ten pomysl o zamieszkaniu w parku,heheheh!
        • girl_32 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 21:11
          Czy to tu był mega wielki watal dla Lipcowej?wink
          • nawrotka1 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 21:27
            Był. Za karę musiała go przeczytać big_grin
            • girl_32 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 21:31
              To musiała byc ogromna wina skoro ,az taka kara wink
              • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 22:29
                Nie wiem,Lipcowa utrzymuje ze przeczytala wszystko od dechy do dechy.Czyli razem to bylibysmy juz dwoje.
                Informacja dla Girlaski:tak,to tutaj byl ten watek.
                • girl_32 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 22:36
                  Bardzo dziękuję droga redakcjo za odpowiedź wink
                  • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 22:43
                    Rzetelna informacja podstawa udanego zycia seksualnego,niewaznie z kim.
                    • girl_32 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 22:47
                      Taaaa,a rano "boszszsz kim jesteś"wink
                      • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 22:52
                        Wiedziec jak ma sie na imie,to jednak sie powinno...
                        Przynajmniej na tyle poufalosci powinien sobie czlek pozwolic przez zerznieciem sie jak zwierze z kims innym...
                        • girl_32 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 22:55
                          Cóż imię kiedy dziewka szukać po 9 miesiącach będzie wink
                          Mało to takich było wink
                          • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 23:06
                            Przesadzata obywatelko Girlaska.
                            Teraz mamy czasy antykoncepcji jakby nie bylo.
                            • girl_32 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 23:12
                              Oj prawda to,prawdasmile
                              • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 23:18
                                No patrzcie jak to latwo,pierwsze 20 wpisow mamy juz za soba.
                                Do konca pozostalo:2.480.
                                • girl_32 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 23:21
                                  No to sie nie chowaj po kątach tylko smaruj wink
                                  • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 23:27
                                    Ja sie chowam?a niby gdzie reszta PT lenistwa sie podziala?
                                    • girl_32 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 07.09.10, 23:31
                                      Ja trwam na posterunku,a inni niech odpowiadają za siebie wink
        • lounger Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 19:06
          leziox napisał:
          > bardzo podobal ten pomysl o zamieszkaniu w parku,heheheh!

Mi też się podobał do czasu gdy uzmysłowiłam sobie, że jednak coś mogę sobie odmrozić. Nie polecam.
    • tropem_misia1 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 09:25
      Gdyby tak przyczesać z przedziałkiem na prawo tą myśl kosmatą.
      Uładzić, nawet jak nie brylantyna to w rękę napluć.
      • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 10:10
        Mysli kosmatych sie nie strzyze,je trzeba jakos tak ukierunkowac jak najlepiej.
        • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 13:40
          A w ogole to sie wpisuje zeby bylo widac ze cos sie tu robi.
          • tropem_misia1 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 17:41
            rozumiem, że nie po to by odpowiedzieć

taki wątek
            można wszystko
            prawie
    • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 14:07
      Ale to taki watek,bezmyslne udzielanie sie równiez mile widziane.
      • mylutka7 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 14:24
        No doooobra, se napisałam tongue_out
        • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 14:28
          Napisala,pokazala jézor i sobie poszla big_grin
          • mylutka7 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 14:34
            a nie, a kuku big_grin
            • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 14:37
              Ty robisz to specjalnie,zeby straszyc ludzi zza wégla...
              • mylutka7 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 14:42
                ale gdzież bym śmiała, sama jestem strachliwa wink
                • z_oddali Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 14:57
                  Jakoś trudno mi uwierzyć, że Melyniarze są strachliwi smile
                  • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 15:02
                    Tylko wtedy gdy trzezwieja i zaczyna trzasc nimi delira,wtedy przychodza tez i stany lekowe.
                  • mylutka7 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 15:02
                    mnie też smile
                    • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 15:38
                      Tobie tez przychodza delirki i stany lékowe?Oj Mylutka,to ty wcale nie taka milutka...
                      • 17lipiec1976 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 17:58
                        jestem cały czas. tylko nikt tego nie widzi.
                      • mylutka7 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 18:21
                        haha Leziu, mój post miał się wkleić przedTwoim, a reszta jest... milczeniem wink
                        • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 18:27
                          No niech tam,teraz mylutka i tak juz za pozno na tlumaczenie,hihihi.
                          A Lipcusia tez jest,tym razem jako undercover.
                          Serdecznie zgube witamy i prosimy o jeszcze.
                          W koncu twojej osobie poswiecony byl pierwszy watek-tasiemiec na tym czcigodnym forum big_grin
                          • 17lipiec1976 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 18:31
                            smile
                            no wiec jestem i juz.
                            nie mam za bardzo nic do powiedzenia.
                            uncertain
                            • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 18:54
                              Czyli podstosowujesz sie pod ostatnio calkiem modny trend-byc ale robic tak zeby wszyscy mysleli ze sie nie jest i obserwowac po cichu co sie dzieje big_grin
                              • mylutka7 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 19:22
                                bingo tongue_out big_grin
                                • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 22:16
                                  No ale ktos do cholery tutaj pisac musi aby mogli to czytac inni.
                                  Proponuje robic te rzeczy na zmiane.Raz ty na górze,raz ja.
                                • nawrotka1 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 22:19
                                  Skoro wątek trwa mać, to ja melduję posłusznie, że jestem z Wami, solidaryzuję się i popieram, a jak wymyślę cos mądrego, to przyniosę Wam tu w zębach i wpiszę. big_grin
                                  • vizjonerka Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 22:32
                                    A ja nie popieram, bo pisanie najdłuższego wątku sensu nie ma...ot i tyle tongue_out
                                    Co komu po tym, że ludziki piszą bele co?
                                    Gdzie sens, gdzie logika?

Dobra, banuj Szefie tongue_out big_grinbig_grinbig_grin
                                    • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 22:37
                                      Wiele rzeczy w zyciu nie ma sensu,a robimy je.Na przekor sobie,na przekor innym,robimy bo tak wypada,robimy bo musimy zarobic na chleb,etc.
                                      Akurat pisanie na forum jest z tego wszystkiego zajeciem najmniej szkodliwym i wymagajacym,jesli wysilku,to tylko tego intelektualnego.
                                      A gimnastyka mózgu kazdemu sie przyda.
                                      Ps.to nie ma tak-ban na zawolanie.Na to tez trzeba zasluzyc.
                                      • vizjonerka Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 22:51
                                        Na przekór lubię robić, a i owszem...ale taka natura Skorpionki tongue_out

Gimnastyku mózgu na forum? Achhhhhhhhh...poczytaj uważnie...jak wiele wpisów z myśleniem nie ma nic wspólnego tongue_out

P.S. postaram się, bardzo big_grin Może zasłużę...?big_grin

• girl_32 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 22:43
      Moze mi ktoś strescić o czym ten wąteczek maleńki,bo jakos mi sie już czytac nie kce...wink
      • vizjonerka Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:04
        A o niczym, kochanieńkasmile Zupełny luz i galimatias smile
        • tropem_misia1 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:05
          Tego sie nie czyta, tu sie pisze.
          big_grin
          • girl_32 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:20
            tropem_misia1 napisała:

> Tego sie nie czyta, tu sie pisze.
            > big_grin
            Żeby coś napisać trzeba najpierw przeczytać wink
        • girl_32 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:06
          No to nie czytam,szkoda oczu wink
          • vizjonerka Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:10
            Czytaj, czytaj....z czytania same dobre rzeczy wynikają big_grin Wiedza to potęga, czyż nie?big_grinbig_grinbig_grin
            • tropem_misia1 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:14
              Nie czytaj!Zagubić sie można.
              • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:15
                A moze wlasnie o to chodzi zeby sie slicznie z kims slicznym zagubic?
                PS:nie mowilem teraz o Tubisiu,aby wyjasnic watpliwosci niektorych big_grin
              • girl_32 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:16
                tropem_misia1 napisała:

> Nie czytaj!Zagubić sie można.
                Nawet nie zamierzam,mój mózg dziś juz nic nie przyswoiwink
            • girl_32 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:16
              Wiedzy to ja mam pod dostatkiem dziś przyswoiłam 180 stron.I trzymaj lepiej w sobote kciuki za mnie bo jak nie zdam to.....grrrrrrrrrrrrr,nawet nie pomyślę to co?wink
              • vizjonerka Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:19
                W sumie, nie ze mną się spotykasz w sobotę, więc niech Pan ma w opiece tą, z którą się umówiłaś...tongue_out big_grin
                • girl_32 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:25
                  Jaką tą? Tego raczej big_grin
                  • vizjonerka Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 09.09.10, 19:51
                    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....takie buty tongue_out Czy on samobójca jakowyś, ewentualnie kamikadze...?big_grinbig_grinbig_grin

PS. i tak Cię lubię big_grin
    • tropem_misia1 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:15
      Lodówka jest okrutna.Sterczy w kącie tak niewinnie biała, mruczy cichutko ,czasem sapnie, zagulgoce.Jaka jestem głodna(:
      • girl_32 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:29
        tropem_misia1 napisała:

> Lodówka jest okrutna.Sterczy w kącie tak niewinnie biała, mruczy cichutko ,czas
        > em sapnie, zagulgoce.Jaka jestem głodna(:
        >
        Czy "jaka jestem głodna" to powiedziała lodówka ?wink wink wink
        • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:33
          Hehehe.A to takie proste-otwiera sie lodowke i wyzera jej zawartosc.
          A potem idzie sie spac wprawdzie troche ciezszym ale szczesliwym.
          Kobity,nie bójta sie lodowek!
          • tropem_misia1 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:43
            A idąc spać przerzuca sie prze lewe biodro fałdy na brzuchu , się lubi spać akurat prawym boku.
        • tropem_misia1 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:45
          girl_32 napisała:

> tropem_misia1 napisała:
          >
          > > Lodówka jest okrutna.Sterczy w kącie tak niewinnie biała, mruczy cichutko
          > ,czas
          > > em sapnie, zagulgoce.Jaka jestem głodna(:
          > >
          > Czy "jaka jestem głodna" to powiedziała lodówka ?wink wink wink
          >

Ja tak mamlę.
          Idę sobie zrobić owsiankę, bo nie zasnę z głodu.Ta cholerna dieta(:
          • girl_32 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 08.09.10, 23:51
            Umyj zęby ,mnie pomaga wink
            • tropem_misia1 okay, 08.09.10, 23:52
              ale po owsiance.Dobranoc smile
              • girl_32 Re: okay, 08.09.10, 23:57
                Tylko nie zapomnij wink
                Dobrej nocy smile
    • pendula Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 09.09.10, 08:58
      Jeszcze o porannej kupce nie czytałam. Zrobił ktoś? big_grin
      Na mój węch wątek przekroczy grubo ponad 2500big_grin
      • tropem_misia1 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 09.09.10, 09:13
        Co za węchsmile)))
    • tropem_misia1 Dzisiaj 09.09.10, 10:07
      światowy Dzień Urody.
      To lecem do lustra się pokłonić.
      • leziox Re: Dzisiaj 09.09.10, 10:13
        Tu trzeba by bylo przytoczyc jakze celne przyslowie mistrza Lezia:
        "Mniej luster w mieszkaniach,mniej zawalów serca".
        • tropem_misia1 Re: Dzisiaj 09.09.10, 10:26
          "Na zawał serca bardziej narażeni są mężczyźni"
          aa
          to dlatego ...
          • leziox Re: Dzisiaj 09.09.10, 10:30
            Ale oni w przeciwienstwie do kobiet uzywaja rzadziej luster.
            A co do sredniej to musze cie rozczarowac-statystyki pokazuja co innego.Kobiety prowadza mniej zdrowy tryb zycia niz przed laty i trafia je równiez dosc czesto ta przypadlosc.
            • tropem_misia1 Re: Dzisiaj 09.09.10, 10:42
              oj, nie powiedziałabym ,ostatnimi czasy panowie dużo czasu poświęcają urodzie,że nie wspomnę,że golą się tu i ówdzie https://emoty.blox.pl/resource/651.gif, farb do włosków używają ( do tych,które ocalone), i takie tam.

czyli to wynik trybu a nie lustra https://emoty.blox.pl/resource/gwizdze.gif
      • z_oddali Re: Dzisiaj 09.09.10, 10:53
        O, lustra są super, szczególnie rano, gdy nic nie widzę i mogę sobie szepnąć: Z oddali jaka jesteś .... big_grin
        • tropem_misia1 Re: Dzisiaj 09.09.10, 11:02
          To czemu u mnie takie przejaskrawione?
          • leziox Re: Dzisiaj 09.09.10, 11:38
            Wszystko przejaskrawione
            Twe oczy,mila szalone
            Jak u szalenca przekrwione
            Nie idz do lustra
            Wierz mi na slowo
            Inaczej cucic cie bede
            Na nowo...
            • leziox Re: Dzisiaj 09.09.10, 13:54
              Nie marudzta,jeszcze troche i pierwsza seta wypita...Eee,no,napisana bedzie,co mnie tu po glowie chodzi w sumie...
              • mylutka7 Re: Dzisiaj 09.09.10, 16:26
                A za oknem leje, ale za to można oglądać piękne kropelki deszczu na szybach smile
                • jootro2010 Re: Dzisiaj 09.09.10, 18:06
                  smile)
                  A leje ... i to jak pada big_grin
                  • mylutka7 Re: Dzisiaj 09.09.10, 18:12
                    tongue_out
                    jak by tego nie nazwać to i tak przestac nie chce smile
                    • leziox Re: Dzisiaj 09.09.10, 18:46
                      Juz nie szerzta defetyzmu.U mnie nie leje.Nawet dosc ladnie jezd.
                      • jootro2010 Re: Dzisiaj 09.09.10, 19:10
                        smile
                        Jaki defetyzm i kto go tam widział...ja tam lubię deszcz i O!
                        big_grin
                        • leziox Re: Dzisiaj 09.09.10, 20:38
                          Niestety stwierdzam z przykroscia iz dymanie w krzaczorach odchodzi wraz z jesienia do historii i nastepnego roku.Zaczyna mi marznac mój zachwycajacy tylek i musze sie cieplej ubierac.
                          Wrrrr.Lata nie bylo,wiosny nie bylo,caloroczna jesien,k.rwa.
                          • jootro2010 Re: Dzisiaj 09.09.10, 22:33
                            smile
                            A ta pustyna co była to w takim razie ... ki czort to był,
                            czyżby taka odmiana ...pustynnej-jesieni.
    • tropem_misia1 Żech myślała,że doczekam, 09.09.10, 22:05
      że rozlegnie sie plum!I padnie steka.
      A tu figa z makiem.
      Chyba pójdę , bo jasiek czeka.
      • tropem_misia1 Re: Żech myślała,że doczekam, 09.09.10, 22:05
        Nie myślę o steku( może podświadomie?), kurna ( mimo głodu) ale o setce.
    • tropem_misia1 No to dobranoc. 09.09.10, 22:20
      "Jestem kobietą szczęśliwą. Rano wstaję razem z moim mężem
      i gdy on goli się w łazience, przygotowuję mu pożywne kanapki do pracy.
      Potem, gdy całuje mnie w czoło i wychodzi, budzę naszą
      piątkę dzieciaczków, jedno po drugim, robię im zdrowe śniadanie i
      głaszcząc po główkach żegnam w progu, gdy idą do szkoły.
      Zaczynam sprzątanie. Odkurzam, podlewam kwiatki, nucąc wesołe piosenki.
      Piorę skarpetki i gatki mojego męża w najlepszym proszku, na który
      stać nas dzięki pracy mojego męża, i rozwieszam je na sznurku na balkonie.
      W międzyczasie dzwoni często mamusia mojego męża i pyta o zdrowie
      swojego dziubdziusia. Teściowa jest kobietą pobożną i katoliczką,
      znalazłyśmy wiec wspólny punkt widzenia. Po miłej rozmowie,
      jeśli już skończyłam pranie i sprzątanie, które dają mi tyle radości i
      poczucie spełnienia się w obowiązkach, idę do kuchni i przygotowuję
      smaczny obiad dla naszego pracującego męża i ojca, który jest
      podporą naszej rodziny i dla naszych pięciu pociech. Kiedy już
      garnki wesoło pyrkoczą na gazie, a mieszkanie jest czyste, pozwalam
      sobie na chwilę relaksu przy płycie z Ojcem Świętym i robię na
      drutach sweterki i śpioszki dla naszej szóstej pociechy, która jest
      już w drodze, a którą Pan Bóg pobłogosławił nas mimo
      przestrzeganego kalendarzyka, co jest jawnym znakiem Jego woli.
      Nie włączam telewizji, ponieważ płynący z niej jad i bezeceństwo
      mogłyby zatruć wspaniałą atmosferę naszej katolickiej rodziny..
      Czasami haftuję tak, jak nauczyłam się z kolorowego pisma dla
      katolickich pań domu, albowiem kobieta nie umiejąca haftować nie
      może się w pełni spełnić życiowo. Kiedy moje dzieci wracają ze szkoły
      radośnie świergocząc, wysłuchuję z uśmiechem, czego dziś nauczyły się w kole.
      Opowiadają mi o lekcjach przygotowania do życia w rodzinie, których
      udziela im bardzo miła pani z przykościelnego kółka różańcowego.
      Córeczki proszą, abym nauczyła je szyć, ponieważ chcą być
      prawdziwymi kobietami, nie zaś wynaturzonymi grzesznicami z okładek
      magazynów, chłopcy natomiast szepczą na ucho, że na pewno nigdy nie
      popełnią tego strasznego grzechu, który polega na dotykaniu samych
      siebie, ani nie będą oglądać zdjęć podsuniętych przez samego
      Szatana. Karcę ich lekko za wspominanie o rzeczach obrzydliwych,
      lecz jestem szczęśliwa, że wczesne ostrzeżenie uchroni moich
      dzielnych chłopców przed zboczeniem i abominacją. Mój maż wraca z
      pracy po południu. Witamy go wszyscy w progu, poczym myje on ręce i
      zasiada do posiłku, a ja podsuwam mu najlepsze kąski, aby zachował
      siłę do pracy. Potem mój mąż włącza telewizor i zasiada przed nim w
      poszukiwaniu relaksu, a ja zmywam talerze i garnki i zabieram
      jego skarpetki do cerowania, słuchając z uśmiechem odgłosów
      meczu sportowego w telewizji. Wieczorem kąpię nasze pociechy i kładę je spać.
      Kiedy wykąpiemy się wszyscy, mój mąż szybko spełnia swój obowiązek
      małżeński, ja zaś przeczekuję to w milczeniu, ze spokojem i
      godnością prawdziwej katoliczki, modląc się w myśli o zbawienie
      tych nieszczęsnych istot, które urodziły się kobietami, ale którym
      lubieżność Szatana rzuciła się na mózgi, które w obowiązku szukają
      wstrętnych i grzesznych przyjemności. Zasypiam po długiej modlitwie
      i tak mija kolejny szczęśliwy dzień mojego życia. "
      • leziox Re: No to dobranoc. 09.09.10, 22:35
        O w morde nozem i widelcem.

A skad ty kobito taki horror wspoolczesny wytrzasnelas?
        Toz to ciary po grzbiecie i nie tylko laza jak sie czyta...Brrrr!
        • tropem_misia1 Sory 10.09.10, 06:34
          Nie pomyslałam ,że w nocy możesz miec koszmary.
          • leziox Re: Sory 10.09.10, 09:33
            Koszmary mozna miec o kazdej porze dnia i nocy,takze na jawie.
            • tropem_misia1 Re: Sory 16.09.10, 23:49
              sie martwię
              zamartwiam
              zaraz zacznę walić łbem o klawiaturę

Byle do jutra.
      • black-sandra Nie wierzę ...... 17.03.11, 20:55
        Ojjj Tropcia ten kawałek jest niesamowity - czytałam z zapartym tchem wbita w ekran i tak sie zastanawiałam jaka walke ta kobieta sama ze soba musi toczyc , żeby nie zwariować .
    • tropem_misia1 to ja o belaczym 10.09.10, 17:49
      https://statichg.demotywatory.pl/uploads/1262620757_by_Saszlyk_500.jpg
    • tropem_misia1 Plum! 10.09.10, 17:49
      Chlup.......setabig_grin
      No

i tyle
      • leziox Re: Plum! 10.09.10, 21:19
        No to chlup!Pod nastepna.
    • tropem_misia1 To ja o prądzie.Nazywa się Golfsztrom. 10.09.10, 21:25
      przystopował za bardzo ,dzięki temu trza igloo rychtować , ja będę tropić białe niedźwiedzie.
      • leziox Re: To ja o prądzie.Nazywa się Golfsztrom. 10.09.10, 21:26
        NO i znowu dupa zimna.Bedzie big_grin
        • nawrotka1 Re: To ja o prądzie.Nazywa się Golfsztrom. 11.09.10, 10:37
          Jedyna nadzieja, że skoro wczeniej nakłamali tyle o ociepleniu, to i ochłodzienie okaże sie taką samą ściemą.
          Ale grozą powiało, nie lubię miec zimnej dupy uncertain
          • tropem_misia1 Re: To ja o prądzie.Nazywa się Golfsztrom. 11.09.10, 10:48
            Trza będzie żuć skórę.
            • nawrotka1 Re: To ja o prądzie.Nazywa się Golfsztrom. 11.09.10, 11:04
              Wypadałoby porządne futro sobie kupić. Prawdziwe oczywiście. Pokażę mężowi ten artykuł big_grin
              • tropem_misia1 Dobra, dobra 11.09.10, 11:29
                byle nie z misia!

I z żadnego innego zwierzaka!
                • jootro2010 Re: Dobra, dobra 11.09.10, 13:15
                  smile
                  Tiiiaaa... takie prawdziwe futro...produkowane z tworu futro-podobnego,to i owszem
                  może być ...smile)))
                  Noooo .... jak jest cosik co zowią skórą ekologiczną to może chyba być i takowe futerko...big_grinbig_grin
                  • mylutka7 Re: Dobra, dobra 12.09.10, 09:35
                    Oooooooo, jakie śpiochy, co Wam się dzisiaj stało wink
      • solidaruch777 Re: To ja o prądzie.Nazywa się Golfsztrom. 27.12.10, 10:17
        Walcie się wariaci - fruwajcie leszcze wink oki ? cześć.
    • tropem_misia1 co mnie obudziło dzisiaj?bzyk bzyk 12.09.10, 09:35
      gadanie o pszczołach, że wymierają, że nie będzie kto miał zapylić roślinek
      przyczyny
      przyczyny
      ale oczka otworzyłam dopiero jak usłyszałam jak człowiek próbuje zastąpić pszczołę
      W chińskiej miejscowości gdzie hodują i żyją z gruszek pszczółki padły od pestycydów.
      No to oni zbierają teraz męski pyłek , suszą 2 dni a potem maczają w tym piórka zawiązane na patyczku, a potem od drzewa do drzewa.
      Tyle że człowiek zapyli 30 drzew a pszczoła 3 miliony kwiatów w tym samym czasie.
      Idę po kawę.
      • leziox Re: co mnie obudziło dzisiaj?bzyk bzyk 12.09.10, 10:38
        Bylo nie ruszac pestycydow.Ale po pewnych przeliczeniach wyszlo mnie ze miliard Chinczykow moga juz zapylic 30 miliardow drzew,wiec zawsze jest szansa,ze paru z nich potem przezyje.
        • jootro2010 Re: co mnie obudziło dzisiaj?bzyk bzyk 14.09.10, 00:23
          Jedni ... "zapylają"... inni zasypiają smile
          • jootro2010 Re: co mnie obudziło dzisiaj?bzyk bzyk 14.09.10, 00:28
            D
            • jootro2010 Re: co mnie obudziło dzisiaj?bzyk bzyk 14.09.10, 00:29
              O
                B
                  R
                  • jootro2010 Re: co mnie obudziło dzisiaj?bzyk bzyk 14.09.10, 00:34
                    Y
                    • jootro2010 Re: co mnie obudziło dzisiaj?bzyk bzyk 14.09.10, 00:34
                      *
                      • jootro2010 Re: co mnie obudziło dzisiaj?bzyk bzyk 14.09.10, 00:35
                        C
                          Z
                            A
                              S
            • jootro2010 Z 14.09.10, 00:30
              • jootro2010 A 14.09.10, 00:31
                • jootro2010 C 14.09.10, 00:31
                  • jootro2010 Y 14.09.10, 00:39
                    • jootro2010 N 14.09.10, 00:39
                      • tropem_misia1 Re: Z A C Y N 14.09.10, 07:03
                        AŁFAWIT MY UŻE ZNAJEM, UŻE PISZEM I CZYTAJEM A WSJE BYKWY PO PARIADKU BEZ ASZYBKI NAZYWAJEM.
                        • leziox Re: Z A C Y N 14.09.10, 10:17
                          Ja naprawde rozumiem ze wy sie staracie.
                          Podziwiam.Jestem wdzieczny.Prosze o wiecej.Teraz najlepiej poziomo big_grin
                          • jootro2010 Re: Z A C Y N 14.09.10, 12:15
                            smile))))
                            big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin....a miał być taki ładny ZACNY napisik smilesmilesmile
    • tropem_misia1 Co by tu, co by 14.09.10, 08:42
      tu rzec?
      Minęła jeszcze jedna noc. Nastał jeszcze jeden dzień.
      Cieszyć się ,że minęła czy nastał?
    • tropem_misia1 Re: Co by tu, co by 14.09.10, 09:09
      No tak..podrygów.Potyka ie o deszcze i mgłybig_grin
      • leziox Re: Co by tu, co by 14.09.10, 09:35
        Ludzie,gdybym chcial wpisywac cos po jednej literce to juz dawno skonczylbym sam ten watek.
        Tresci troche trzeba,no zlitujcie sie,cholera,TRESCI!!!
    • leziox Re: Co by tu, co by 14.09.10, 10:03
      Nie,ze madrego,ale wstawianie literek alfabetu to tak jakos malo jakby,a zreszta to juz tez bylo.
    • leziox Re: Co by tu, co by 14.09.10, 10:16
      Wszystko co ci slina na ozorek przyniesie.
    • leziox Re: Co by tu, co by 14.09.10, 10:27
      To postaraj sie sama wlasnorecznie ocenzurowac coby tajemnice jakie na jaw nie wyszly.
      • z_oddali A czy zamiast teści może być zagadka?:) 14.09.10, 10:33
        Pytanie: dlaczego mężczyźni lubią inteligentne kobiety?

... bo przeciwieństwa się przyciągają smile

( i z góry uprzedzam, że zostało mi to opowiedziane, żeby potem nie było)

I dzień dobry smile
        • leziox Re: A czy zamiast teści może być zagadka?:) 14.09.10, 11:01
          Nie lubia.
          • z_oddali Re: A czy zamiast teści może być zagadka?:) 14.09.10, 13:59
            Na szczęście nie wszyscy smile
    • leziox Re: A czy zamiast teści może być zagadka?:) 14.09.10, 11:56
      A jaka blondi,to my wiemy,prawda,Lesny?
    • z_oddali Re: A czy zamiast teści może być zagadka?:) 14.09.10, 13:59
      Leśny LUDZIKU uważaj ! suspicious smile

Mogłabym się zgodzić, że bardzo rozczochrana, ale blondi? smile
    • tropem_misia1 Witaj mój ulubiony wonteczku. 15.09.10, 00:46
      Podciongne cie trochie.
      • tropem_misia1 Czy lubimy retoryczne pytania? 15.09.10, 00:47
        Nie wymagają wysiłku.No.

Co może być galopujące?
        • leziox Re: Czy lubimy retoryczne pytania? 15.09.10, 09:41
          Galopujace mogá byc suchoty,lub inflacja.Jedno i drugie szkodliwe.
          O koniach nie mowie bo to oczywiste.
        • tropem_misia1 Re: Czy lubimy retoryczne pytania? 15.09.10, 10:32
          To ja nie napisze co mnie wprowadziło w galop.ha!
    • tropem_misia1 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 15.09.10, 22:07
      Mój wonteczku kochany
      tak bardzo zaniedbany
      podniosę cię do góry
      byś zdobył szczyt po raz wtóry
      • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 17.09.10, 10:18
        Jeszcze ze dwa lata i bedzie okragly tysiac big_grin
        • nawrotka1 Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 17.09.10, 18:25
          leziox napisał:

> Jeszcze ze dwa lata i bedzie okragly tysiac big_grin

Chyba, ze w międzyczasie ktoś się z kims w tym wątku pokłóci, to jest zawsze nośny temat i w kazdym budzi wenę twórczą smile))
          • leziox Re: Wátek specjalnie dla wszystkich,czyli nowy zr 17.09.10, 18:28
            No to by trzeba bylo poszukac jakiejs ofiary moze.
            Moze by tak Girl wziac na warszat? big_grin