tropem_misia1 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 10.04.11, 22:50 nic tak na mnie nie działa jak głupota Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 10.04.11, 22:52 Tego ci u mnie dostatek. Odpowiedz Link
leziox Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 10.04.11, 22:57 Jutro bedzie dzien weryfikacji Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 10.04.11, 22:57 to ryzyko takie mecyje rozgłaszać! Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 10.04.11, 22:59 Przecież mówiłem, głupiutki jestem to ryzyka nie umiem ocenić. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 10.04.11, 23:09 Interesujące! Gdybym nie była tak śpiąca... Tymczasem Cię przywitam na dobranoc. Dobry wieczór! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 10.04.11, 23:22 wszystko fajnie ale ja mam alergię O! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 07:05 Na samo słowo? Bo u Pana to jeszcze chyba nie zdiagnozowane? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 08:58 debi_bebi napisała: > Na samo słowo? Bo u Pana to jeszcze chyba nie zdiagnozowane? Na słowo nie ale na stan jaki to słowo określa. nie sądzę by padła taka diagnoza pewnikiem ktosik tu lubi pisać niepoważnie jak np. ja. ale ja mam do tego odpowiednią sygnaturkę, aha ! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 09:24 Skoro więc Nowy Przybysz z krainy nieznanej jest dla nas tymczasem tabula rasa, to go sobie zapiszemy każdy po swojemu. Ja w każdym razie dosyć nieufnie podchodzę do ogłaszania przez bliźnich własnej glupoty i zaraz wietrzę w tym podstęp, albowiem rzeczywiste gupole zazwyczaj nie zdają sobie sprawy z ich stanu Odpowiedz Link
black-sandra Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 09:43 Zgadzam sie z Debi - głupi nie wie że jest głupi A jeśli nawet nasz nowy nabytek ma jakieś uchybienie to myślę , że na melynie stosownie zmądrzeje a zresztą kto z nas nie ma żadnego skrzywienia? Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 09:47 Kurcze.. A moje pojawienie sie na tym forum nie było tak "szeroko" obdyskutowane))) No ale ja sie "głupiutką samiczka" nie obwieściłam Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 10:26 Podejrzewam, że nawet gdybyś się obwieściła, to nie zrobiłoby to na piszących tu, w większości babolinkach, specjalnego wrażenia. Albowiem nie z nami Bruner, te numery Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Bo: 11.04.11, 11:19 Nie ma sprawy - zamiennie może być blondyn w czarnym bucie. Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:22 > Zgadzam sie z Debi - głupi nie wie że jest głupi Taki jeden powiedział, że w ogóle nic nie wie. A mają go za mądrego podobno. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:26 Bo mędrzec zawsze powie ze wie ze nic nie wie i stad jego mądrość wynika Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:33 Kłamał? I się wydało? Głupiec! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 12:22 E tam. Który mędrzec przejmowałby się opinią innych? Głupi zreszta tez by się nią nie przejął Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 12:28 Coś mi się widzi, że między tymi dwoma jakoś w ogóle trudno się połapać kto jest kto. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 12:45 Dlatego pewnie wymyślono głosowania i statystykę, żeby masy wiedziały, co mają myśleć. Strasznie to pokręcone. Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 12:52 Sugerujesz, że statystyki pokazują nie to co masy odpowiedziały a to co powinny odpowiedzieć? Przebiegłe. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 14:08 Nie, aż tak nie doszukuję się w statystyce spiskowej teorii dziejów, twierdzę tylko, że wyniki głosowań czy innych badań statystycznych stanowią jednak pewną wytyczną do myślenia. Np. jeśli zastanawiasz się, czy mężczyźni wolą brunetki czy blondynki, a badania statystyczne wykazują, że większość panów opowiedziała się za brunetkami, to sprawa jakby jasna się wydaje. Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 16:06 Skoro wyniki są prawdziwe to uzyskuję odpowiedź jak jest na prawdę a nie co powinienem myśleć na ten temat. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 16:47 No i np. że statystyczny Polak ma 180 cm wzrostu i oprócz żony 3 kochanki Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 17:00 Coś takiego. Aż 180?! Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 08:28 Widać za mało byłaś wystawiona na działanie alergenu, to przy mnie się odczulisz Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: To by pasowało do zasad 11.04.11, 09:01 drzazga.wyobrazni napisał: > Widać za mało byłaś wystawiona na działanie alergenu, to przy mnie się odczulis > z > Melyny: klin klinem....chyba namotałam?Jak to jest z tym piciem? no ale ja mało co spałam przez telefony w nocy Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: To by pasowało do zasad 11.04.11, 11:07 > Melyny: klin klinem Albo nawet homeopatia: leczyć problem tym, co go wywołuje. Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 08:27 Dzień dobry Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 09:17 Dzień dobry I już mamy dzień należycie rozpoczęty. Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:09 Należyte dzień południe dobre Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:34 No, to część powitalną mamy odfajkowaną co najmniej do wieczora Odpowiedz Link
black-sandra Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:37 Ciekawe tylko czy wieczorem tez tak ladnie bedziemy sie umieli pozeganc Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:40 Znam parę formułek. Się wyuczyłem bo jak tak na szybko piszę to tylko głupotki Odpowiedz Link
black-sandra Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:45 Wiesz skoro masz chęć się nadal uczyć to już taki głupiutki nie jesteś Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:48 To tylko wyuczona maska, niektórzy mówią, że noszenie masek to totalna głupota. No i bądź tu mądry... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:56 No popatrz - takie to zycie jest nic tylko glupka z siebie robic Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 12:02 No takiego malutkiego Odpowiedz Link
black-sandra Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 16:30 Na życie trzeba czasami patrzeć przez różowe okulary bo inaczej by człowiek zwariował Odpowiedz Link
ifx Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 12:07 No popatrz. A te uśmiechnięte mordki stawiane przez Ciebie, to w jakim celu? Wiadomo przecie, że tylko głupi non stoper się śmieje.. Zobacz sama. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 13:10 Nigdy ani nie twierdziłam ani nie zaprzeczałam temu ale też wydaje mi się to zaletą , że potrafię sie sama z siebie śmiać a bużki stawiam bo śmiać sie lubię i wszystko traktuję z przymrużeniem oczka o! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Lezio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.11, 00:33 nie mam takich potrzeb koluniu. Moja potrzeba jest przebywanie conajmniej w towarzystwie szympansow. O co tutaj coraz trudniej Odpowiedz Link
teletoobis P.S 11.04.11, 00:34 Nie chodzilo mi o zamkniecie forum jako forum, ale o uniemozliwienie wpisywania sie kretynom Odpowiedz Link
leziox Re: P.S 11.04.11, 00:38 Przykro mi bardzo,ale jesli chcesz obcowac z maupami,udaj sie do najblizszego Zoo.Zwierzát nie prowadzimy. Odpowiedz Link
teletoobis Re: P.S 11.04.11, 00:42 Ze zwierzątami to ja moge obcowac, ale nie z troglodytami takimi jak autor watku Odpowiedz Link
leziox Re: P.S 11.04.11, 00:56 Twoje osobiste uprzedzenia,szczerze mówiac,ch.j mnie obchodza.Pojecie kretynstwa jest pojeciem wysoce subiektywnym i prosilbym o nie obrazanie ludzi przychodzacych tutaj na podstawie twoich kryteriów kretynstwa. Melyna jest forum otwartym,co nie oznacza,ze skoro znam ciebie od lat,pozwole na uprawianie przez ciebie tutaj wolnej amerykanki.Kazdy kto tutaj przychodzi,moze rozmawiac,gadac o czym chce i jest dotad mile widziany,dopóki nie obraza innych.Ta zasada nie jest dla ciebie wyjatkiem. Odpowiedz Link
teletoobis Re: P.S 11.04.11, 01:16 Ok, wiec sie bawcie, skoro bywalcow nie potrafisz doceniac, stawiajac na przyglupie mety Odpowiedz Link
leziox Re: P.S 11.04.11, 01:22 Decyzja,kto jest przyglupim métem,nie zalezy od ciebie.Jesli nie potrafisz uszanowac innych ludzi,nie potrafisz uszanowac samego siebie.I tyle.Baw sie na swoim poziomie,jakimkolwiek. Odpowiedz Link
tylko.udaje.magnata Re: P.S 11.04.11, 08:07 Może o mnie chodzi. Niektórzy mają uprzedzenia rasistowskie, nie chciałbym być ością niezgody. Wiem, mało tu przebywam, ale mimo wszystko czytam i ciągnie tu. Nie poczuję się dotknięty, jeśli moja obecność jest persona non grata....... Tekst linka Odpowiedz Link
madalenka25 Re: P.S 11.04.11, 08:40 Jak Cie lubię tak mnie wkurzasz - więcej dystansu do siebie bo na razie sam ciągle masz jakieś uprzedzenia Odpowiedz Link
tylko.udaje.magnata Re: P.S 11.04.11, 08:48 Odpowiadasz na: madalenka25 napisała: > Jak Cie lubię tak mnie wkurzasz - więcej dystansu do siebie bo na razie sam cią > gle masz jakieś uprzedzenia Ja ich nie mam. Jestem tolerancyjny i nad podziw wyrozumiały. Odpowiedz Link
madalenka25 Re: P.S 11.04.11, 08:54 Krzysiu ale ciągle o tym wszędzie wspominasz jeśli ja zwróciłam na to uwagę a niezmiernie rzadko robię osobiste wycieczki to znaczy ze mi się rzuciło w oczy.. Odpowiedz Link
tylko.udaje.magnata Re: P.S 11.04.11, 09:49 Odpowiadasz na: madalenka25 napisała: > Krzysiu ale ciągle o tym wszędzie wspominasz Ciągle ?? Wszędzie ?? Bez przesady, a wspomniałem dlatego, że przez 39 lat ile razy byłem opluty, nie zliczę. Nie udawaj, ze nie wiesz jak się nas traktuje. To tyle, nie podejmę dalszej dyskusji. Sory. Odpowiedz Link
madalenka25 Re: P.S 11.04.11, 09:55 i tak się kończą wszystkie rozmowy z Tobą dlatego prosiłam o więcej dystansu.. Odpowiedz Link
debi_bebi Re:Lesio 11.04.11, 09:25 Dobra, zatem zostańmy przy bliżej nieokreślonej konkurencji Odpowiedz Link
leziox Re:Lesio 11.04.11, 11:04 Magnat,wyluzuj,tym razem nie chodzi o ciebie i tym razem nie bedziesz mogl sie pograzyc w samocierpieniu. Odpowiedz Link
madalenka25 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:01 zakupy robisz? Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:11 Wreszcie ktoś... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:21 Nie wiem co tu jest grane, nie chcę wiedzieć. Szacun dla Lezia który powiedział Teletubisiowi co powinien. Szacun dla Ciebie Magnacie. Nawet nie pomyśl, że jeżeli jesteś Romem to jesteś gorszy !!! to ja uważam się za gorszego niż Ty Rom. Jesteście wspaniałym i bardzo dumnym Narodem, zawsze bardzo Was podziwiałem i zawsze będę. Przecież to wiem bo wiele lat żyję z Jedną z Was miłego dnia i nie kłóćcie się na takie bzdury. Odpowiedz Link
leziox Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:33 Kazdy naród jest doskonaloscia sama w sobie i tak samo jak nie nalezy ponizac,tak samo nie nalezy wywyzszac poszczególnych narodów. Zawsze mowie co mysle i kazdemu co mnie na melynie rozrabia,powiem co o tym mysle albo po prostu wywale na ryja i niech idzie sobie szukac szczescia gdzie indziej.To bardzo proste.Nikomu za plecami dupy nie obrabiam,wszelkie prania sa zalatwiane tak samo na forum publicznie i nie ma potem zadnych watpliwosci co,kto i dlaczego. To tyle mamlania na razie. Odpowiedz Link
madalenka25 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:37 bo ja zasadniczo lubię jak mężczyzna robi zakupy zawsze kupi to co mu się wydaje że ja chce - zamiast po prostu spytać Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:41 Tyle, że ja nie stoję po zakupy. Wreszcie ktoś wpadł, że to nie o zasobność chodzi, ale nie o zakupy. Odpowiedz Link
madalenka25 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:44 oj podroczyć się nie można Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:50 Można a nawet wypada zgadywać dalej Odpowiedz Link
madalenka25 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:52 tylko nie wiem czy chcę - bo mnie nudzą głupiutkie samce.. za to bardzo podniecają niegłupi mężczyźni Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 12:03 To szukaj, szukaj... Odpowiedz Link
madalenka25 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 12:08 a skąd wiesz że nie znalazłam ? Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 12:09 Bo marnujesz czas ze mną. Odpowiedz Link
madalenka25 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 12:10 bo się nudzę.. daleko jest Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 12:21 Szukaj blisko więc. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:45 Lezio adekwatnie powiedziałeś - masz flachę u mnie koleś, kiedyś wypijemy, w łopianach na cegłach siedząc na warszawskiej Woli Madalenko polecę bo mam chwilę - tylko kasiorkę mi daj na zakupy Odpowiedz Link
madalenka25 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:53 Czaruś dziękuje... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 11:56 Zawsze do usług i na kolanach przed kobietą Odpowiedz Link
tired.tyre Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 15:22 i dopiero teraz mi to mówisz? ;P bałwan! Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 15:43 A ktoś Ty ? Odpowiedz Link
tired.tyre Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 16:59 nie chcesz wiedzieć ;] Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 16:09 > i dopiero teraz mi to mówisz? ;P bałwan! Bo ja trochę skryty jestem, wiesz. Odpowiedz Link
tired.tyre Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 16:59 spadaj Trolló ;] na kanapę ;P kurna, lezio tu całą bandę ma z wyszynkiem chociaż? Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 17:02 Jaka szczodrobliwa. Trollem nazwała a mogła siekierą poprawić... Odpowiedz Link
tired.tyre Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 17:18 omatko, będzie mi wypominał do końca świata zszywamy Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 17:29 Całe szczęście gangrena mi już doszła do mózgu bo normalnie na takie teksty bym się musiał spłonić. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 17:36 Tired ktoś Ty Odpowiedz Link
tired.tyre Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 17:42 ciekawość to pierwszy stopień do upokorzenia Odpowiedz Link
tired.tyre Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 17:41 tego dzieci w podstawówce słuchały potem im przeszło Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 17:48 Chyba te, co się wychowywały na podwórkach Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 18:12 Znam ten kawałek Treid ,podoba mi się . Ale nadal Cie nie znam Odpowiedz Link
leziox Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 19:04 Mozliwe ze znasz,w kazdym razie podpowiem ze Tired to samiczka.I zamykam ryjka. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 19:13 Domyślam się Lezio że to rybka ale wiesz - ja nie mam śmiałości. Kobiety mnie onieśmielają a ja przy Nich jak prawiczek ale poczekam ,niech mnie Ona rozprawiczy Odpowiedz Link
tired.tyre Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 19:38 kopnę cię w zad seksisto ty Odpowiedz Link
tired.tyre Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 19:37 całe szczęście nie ma obowiązku, żeby mnie znać nie jestem doda Odpowiedz Link
czarek_777 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 19:52 Ale jesteś - człowiekiem ja Ciebie szanuję i pozdrawiam. Miłego dnia. Odpowiedz Link
leziox Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 19:58 Jeszcze tego by brakowalo zeby zmuszano do pewnych znajomosci.Pewna droga do samobójstwa. Odpowiedz Link
tired.tyre Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 20:13 zaraz wyciągnę strzelbę ! Odpowiedz Link
leziox Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 20:17 Zanim sie z nije zastrzelic,to najpierw co wypij.Za sofá na pewno co znajdziesz,pan Czesio tam zawsze cos bunkruje przed pasozytami,ale jak nie ma co pic to i byle co dobre. Odpowiedz Link
tired.tyre Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 22:48 się herbaty napiję o! siakaś taka jestem przedwczorajsza chyba za zimno Odpowiedz Link
leziox Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 22:55 Trzeba sie bylo lepiej poprzytulac czy jakos tak... Odpowiedz Link
tired.tyre Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 11.04.11, 22:59 lemury się rozbiegły Odpowiedz Link
marijola1 Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 12.04.11, 09:28 O!!!!!! Jaki ciekawy watek Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 13.04.11, 16:56 Łoszfak, znowu nie w moim typie . Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 13.04.11, 17:11 Tak mi przykro... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 13.04.11, 21:43 z drzazgą w doopie Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 14.04.11, 09:22 Ja nie mam dupy tylko zgrabne pośladki! Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 17.04.11, 14:10 Pokazywałem trzy dni temu Odpowiedz Link
tired.tyre Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 17.04.11, 14:25 ale nie mnie ;P Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 17.04.11, 14:33 Przegapiłaś widocznie... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 17.04.11, 14:47 Aaaa to Twoje były te pośladki Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 17.04.11, 20:02 Śliczne, nie? Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 17.04.11, 20:15 Czyli nie moje Odpowiedz Link
black-sandra Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 17.04.11, 20:25 Sam przyznałeś , że nie są śliczne Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 17.04.11, 20:45 Nic podobnego. Ty widziałaś nieśliczne. Nie moje czyli. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 17.04.11, 20:53 Zastanawiam sie jak to jest byc narcyzem opowiesz ? Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 17.04.11, 20:56 Z przyjemnością albowiem bardzo lubię mówić o sobie. Aczkolwiek najpierw pokazujesz swoje. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 17.04.11, 20:59 Więc nawijaj , ja bardzo lubie słuchać znaczy co mam pokazać ? Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 17.04.11, 21:03 Nie udawaj, że nie wiesz o co kaman Odpowiedz Link
black-sandra Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 17.04.11, 21:07 Niestety mam problem ze zrozumieniem tekstu pisanego . Odpowiedz Link
drzazga.wyobrazni Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 17.04.11, 21:27 Oj to już nic nie piszę bo jeszcze jakieś straszne nieporozumienie wyniknie. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Jestem ślicznym, głupiutkim samcem przy kasie 17.04.11, 21:33 A jak sobie tam chcesz Odpowiedz Link