16.11.11, 19:28
Jestem , przyczłapałam zmęczona całym dniem , pogadać by się chciało , a nie ma z kim .
Po drodze do monopolu zahaczyłam co by wieczór milej było spędzić i dobrze jak widać zrobiłam , to tak jak w tej piosence ; " Whisky moja żono " w moim przypadku powinno być " Whisky mój mężu " smile
Pozdrawiam oczywiście i wypiję za Wasze zdóweńko smile
Obserwuj wątek
    • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 19:34
      Jak to nie ma z kim ! suspicious A ja? To nikt suspicious

czarna blondynko wink
      • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 19:38
        Nikt to brzmi dumnie smile
        • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 19:40
          wiem,wiem duRnie tongue_out
          • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 19:45
            big_grin Nie pisz tak głośno, Girl smile
            Przed wysłaniem postu poprawiłem tę literkę na...bardziej poprawną netowo wink A Ty tak, prosto z mostu poprawiłaś...wink
            • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 19:52
              Spoko....miętka nie jezdem wink
              • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 19:55
                Lepiej abyś była...twardość zostaw dla osoby którą lubisz w chuci...ups! - w chęci widzieć en face...wink
                • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 19:59
                  Spoko,potrafię zmieniać się jak kameleon stosownie do sytuacji wink
                  Raz twarda raz miętka ...,raz słodka raz gorzka...wink wink wink
                  • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 20:04
                    Była sobie Girl miętka
                    co twardość czasami ćwiczyła.
                    Oby kolejności nie pomyliła
                    i w potrzebie na miętkość
                    twardo kogoś nie oćwiczyła suspicious
                    • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:07
                      Mogę Cię twardo opierd...ić,kcesz? suspicious
                      • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 20:23
                        Jakby to powiedzieć a nie skłamać....próbować możesz wink Tyle że za efekty nie ręczę big_grin
                        Sądząc zaś po sądzeniu...nie zmieniaj znów pierwszej litery...wink
                        • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:24
                          Dobra,będę uważać wink
                          • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 20:33
                            No widzisz smile Wtedy sama przyjemność pozostaje, bez problemów big_grin
                            • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:36
                              Problemy zostawiam przed drzwiami ...wink
                              • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 20:43
                                Zamknij drzwi. Wtedy zostaną za drzwiami wink
                                • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:51
                                  Zamykam,szczelnie z nieproszonymi gośćmi za...wink
                                  • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 20:54
                                    ...i tu jest problem - kto?
                                    Oraz dla kogo przed a dla kogo za...wink
                                    • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:58
                                      Nie wywracaj kota ogonem wink
                                      • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 21:38
                                        Nie kotem. I nie wywracam a wywijam...wink
                                        • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 21:43
                                          Za to grozi dotkliwa kara,miejmy nadzieję,że nie ma tu żadnych przyjaciół kotów wink
                                          • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 21:49
                                            Przecież rzekłem że nie kotem wywijamwink
                                            • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 21:54
                                              nieee...? Coś kręcisz,trzeba Ciebie dokładnie przesłuchać wink
                                              • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 21:55
                                                Chcesz mój jęzor przesłuchać?! Przecieżem nim wywijam od dłuższego czasu big_grin
                                                • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 21:57
                                                  A nada się....?
                                                  I nie jęzorem tylko paluszkami,też sie mogą nadać wink
                                                  • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 21:59
                                                    ...i jedno i drugie się nadaje, jeżeli kto sprawnym ogólnie jest...wink
                                                  • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 22:00
                                                    A Ty jesteś...?
                                                    Tylko bez pokrętnych odpowiedzi wink
                                                  • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 22:09
                                                    Nie moja się liczy tu prawda.
                                                    Tylko osób które mnie znają wink
                                                  • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 22:11
                                                    To już był kot ...ogonem ...tongue_out
                                                  • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 22:14
                                                    ...ale szczyra prowdo big_grin
                                                  • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 22:16
                                                    Cała prawda, święta prawda i gówno prawda...wink
                                                    Dobrej nocy Ci życzę. Muszę ten bratek pod oczy położyć,bo jutro będę w tv a nie mogę miec worów pod oczami smile Prawda?wink
                                                  • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 22:21
                                                    Cała tischnerowska prawda...smile
                                                    Nawzajem, w senności się wyśpij smile Może przyśnią Ci się rosyjskie wory którzy ukradną te wory...i jeszcze będziesz zadowolona big_grin W ostateczności podpudrują przed wpuszczeniem na wizję wink
                                                    Dobranoc Girl smile
                                • kicek_4 Re: No i co ? 16.11.11, 20:54
                                  > Zamknij drzwi. Wtedy zostaną za drzwiami wink

Jak widać kto, nie ma problemów, to sobie je stwarza smile
                                  Jest piosenka akuratna, ale nie kce mi siem szukać smile)))))))))))))
    • kicek_4 Re: No i co ? 16.11.11, 19:40
      Dziękujemy pięknie pijąc bruderszata smile Dżem, "W życiu piękne są tylko chwile" smile
      Mnie wystarczają piosenki jako ankohol smile Rozumiem Cię nie wiesz jak bardzo... powłócząc prawie nogami. Wyciskałam "córcię" ma dziewczyna problem, trzeba się trzymać jakoś i dawać młodzieży przykład. Nieraz panowie mogliby odlecieć na inną planetę, gdy kce mi się z kobietą porozmawiać, ot tak po prostu. A oni zachłanni som, naskarżyć muszemwinksmile Coś ważnego miałaś dziś, czy raczej pogoda lub przesilenie ?
    • debi_bebi Re: No i co ? 16.11.11, 19:51
      Tez przed chwilką przyczłapałam, głodna jak wilk jestem, a tu kolacja gotowa na stole na mnie nie czeka, za nozdrza zapachem nie chwyta, kubeczków smakowych nie podnieca...
      Idę zajrzeć do lodówki, może tam się schowała smile
      • kicek_4 Re: No i co ? 16.11.11, 20:01
        Tam coś znajdzie się. Debuś, gdyby można było podesłać, podesłałabym nawet cały obiad smile
        Lodówka, kurcze, mam kupioną inną, staruśka były zakląknięta, wiekowa, rozsypywała się, rdza ja jadła i teraz, gdy chcę coś z niej ściągnąć, na taborecik wyjść muszę smile Smacznego smile
        • debi_bebi Re: No i co ? 16.11.11, 20:20
          Dziękuję, kolacyjka już mi się zagrzewa. O dziwo - sama smile Tzn. o tyle, że z drobna pomocą gazu smile
      • black-sandra Re: No i co ? 16.11.11, 20:06
        Jam tak samo głodna jak wilk wróciła ale dla odmiany na dole domu czekał na mnie obiadek , a pieterko wyżej kolacja , nie kcąc urazic nikogo pochłonełam oba dania , a teraz popijam whiskacza z colą ofc . smile

A tak w ogóle to siem dobrze czuję pogadać tylko kciałam o wszystkim i o niczym fajnie , że Was się tyle tutaj wyłoniło smile

A o Tobie Gerluniu to nigdy nie zapominam jakbyś zechciała zauważyć no smile
        • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:08
          Nooooo....,i chwała Ci za to PANI wink
          • black-sandra Re: No i co ? 16.11.11, 20:11
            No wiesz , kto jak kto ale Ty powinnas juz dobrze wiedzieć co między nami jest big_grin i wątpliwości nijakich nie mieć smile
            • debi_bebi Re: No i co ? 16.11.11, 20:18
              Kurczę! To zabrzmiało prawie erotycznie smile
            • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:19
              Już zaczynam żałować,że facetem nie jesteś wink
              • black-sandra Re: No i co ? 16.11.11, 20:20
                Ja żałuję całe życie dorosłe , że sama tym facetem nie jestem smile
                • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:23
                  Wcale nie jest dobrze byc chłopakiem

sama zobacz
                • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 20:26
                  Uhuhu...ale...hmmm...kameralna rozmowa, deikatnie rzecz nazywając smile Wolę się nie wtrącać. Lepiej naleję sobie kminkówki wink
                  • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:28
                    Daj trochę....wink
                    • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 20:30
                      Mówi się proszę dać wink
                      • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:33
                        poproszę wlać wink
                        • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 20:35
                          Gołą dłonią na gołą...? wink
                          ...tak daleko ręką nie sięgam...a po drugie nie widzę powodu wink
                          • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:36
                            No to pij na zdrowie tongue_out
                            Mam swoją białą herbatkę wink
                            • black-sandra Re: No i co ? 16.11.11, 20:40
                              No jak pięknie , wszyscy coś tam popijaja , więc na zdrówko smile
                              • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:43
                                Mnie wyjdzie na zdrówko ...,ale Wam ? wink
                                • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 20:46
                                  Biała herbatka? To ta po której widzi się białe myszki? Nie reflektuję big_grin
                                  Po mojej, własnoręcznie robionej kminkówce człek ili człekini wstaje jak świeżo narodzone dziecię natury wink
                                  • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:52
                                    Białe szczurki ,ale niech będą i myszki wink
                                    • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 21:41
                                      Białe szczurkki? To większe som niż myszki. Może ty podkoloryzuj jakoś tę białą herbatkę...zdrowia oszczędzi wink
                                      • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 21:45
                                        spoko z fiołkiem jest...,czyli dostane fioła tongue_out
                                        • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 21:48
                                          Z fiołkiem?! Niebieską popijasz? shock big_grin
                                          • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 21:55
                                            białą...suspicious A fiołek na cerę tongue_out
                                            • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 21:58
                                              Białą niefarbowaną w niektórych rejonach kraju też sprzedają...można się pomylić nie znając się na obrazkach skrzyżowanych piszczeli big_grin
                                              Albo pomylić co do osoby, co moja mama sama przeżyła big_grin

PS. Fiołek na cerę? To coś do cerowania? Czy do repasacji? wink
                                              • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 22:02
                                                Tere fere...ta z pokrzyżowanymi piszczelami się dziś nie nada.Chleba nie mam smile
                                                • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 22:11
                                                  Możesz na mleko i na twarożek...big_grin
                                                  • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 22:14
                                                    Żeby się zważyło? wink
                                                  • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 22:26
                                                    Nieee big_grin Nic nie będziemy ważyć...a i nie grozi zwarzenie wink
                                                    W wolnym czasie i chęci przeczytaj co moją rodzicielkę kiedyś spotkało wink :
                                                    hardy.bloog.pl/id,6246350,title,13Bylem-starszym-Dykciarze-i-zbieracze,index.html
                                  • black-sandra Re: No i co ? 16.11.11, 20:52
                                    hardy , nie wiem czy wiesz ale my majowy zlot forumków robimy , wiec jak co to wez no nie zapomnij tej kminkówki zabrac ze sobą , zapewne niejedna z nas by chciała się tak poczuć jak dziecię natury smile

A po mojej whiskaczce zreszta też się wybornie czuje gdyz ten trunek w żaden sposób mi nie szkodzi smile
                                    • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 21:46
                                      Skąd ja znam te prośby o niezapomnienie? big_grin
                                      A poczuć się jak dziecię natury to już od Was zależy wink
                                      • black-sandra Re: No i co ? 16.11.11, 21:52
                                        hardy1 napisał:

> Skąd ja znam te prośby o niezapomnienie? big_grin

Mnie się pytasz? smile

> A poczuć się jak dziecię natury to już od Was zależy wink

Spoko damy rade tylko tej koniakówki nie zapomnij smile
                                        • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 22:08
                                          Siebie retorycznie się spytałem wink

Nie obrażaj! To kminkówka a nie koniakówka! Takiej nie kupisz w sklepie...to tradycja smile

Kminkówka to jest to!
                                          Uleczy Ciebie z tego
                                          z czego lekarz nie umie.
                                          Wyleczy nawet dżumę.
                                          W potrzebie przerwie ciążę...
                                          a chłopu krawat zawiąże
                                          suspicious
                                          • black-sandra Re: No i co ? 16.11.11, 22:17
                                            hardy1 napisał:

> Nie obrażaj! To kminkówka a nie koniakówka! Takiej nie kupisz w sklepie...to tr
                                            > adycja smile

Sorki mała literówke zrobiłam , sama nie wiem co mnie sie tak z tym koniakiem skojarzyło smile

> Kminkówka to jest to!
                                            > Uleczy Ciebie z tego
                                            > z czego lekarz nie umie.
                                            > Wyleczy nawet dżumę.
                                            > W potrzebie przerwie ciążę...
                                            > a chłopu krawat zawiąże
                                            suspicious

Ale musze przyznac, zalety ma niesamowite smile
                                            • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 22:29
                                              To ostatnie potwierdzam smile Lata doświadczeń antenatów mych i doświadczeń osobistych smile
                                              • black-sandra Re: No i co ? 17.11.11, 18:52
                                                hardy1 napisał:

> To ostatnie potwierdzam smile Lata doświadczeń antenatów mych i doświadczeń osobis
                                                > tych smile

hmm , jesteś bardzo doświadczonym facetem smile
                                                • hardy1 Re: No i co ? 17.11.11, 21:08
                                                  Podpowiem - wierz ale sprawdzaj big_grin
                                                  W moim przypadku mozesz uwierzyć...musi być wyjątek potwierdzający regułę wink
                                                  • black-sandra Re: No i co ? 17.11.11, 21:18
                                                    Skad pomysł , że uwierzyłam ? To , że tak napisałam nie swiadczy o tym , że naprawde w to wierzę smile
                                                    Znasz to pewnie ; nigdy nie wierz kobiecie ......smile
                                                  • 1milky_way Re: No i co ? 17.11.11, 22:05
                                                    > Znasz to pewnie ; nigdy nie wierz kobiecie ......smile
                                                    Zależy od osoby... smile
                                                    Co innego zauważyłam... sposób pisania... jedne osoby piszą cieplutko, widać to między wierszami.... a inne nawet jak to są kobiety piszą oschle, ciężko, aż wzdryga.
                                                    Piszesz tak cieplutko smile
                                                  • black-sandra Re: No i co ? 18.11.11, 18:54
                                                    1milky_way napisała:

> Piszesz tak cieplutko smile

A to akurat jest bardzo miłe smile
                                                  • 1milky_way Re: No i co ? 18.11.11, 19:57
                                                    > A to akurat jest bardzo miłe smile
                                                    Proszę bardzo smile
                                                  • hardy1 Re: No i co ? 17.11.11, 23:13
                                                    ...a gdzie ja rzekłem że uwierzyłaś? Rzekłem że możesz uwierzyć - to malutka ale jakościowa znacząca różnica wink
                                                  • black-sandra Re: No i co ? 18.11.11, 18:52
                                                    Wolałam się z lekka zaasekurować na wypadek gdybys jednak tak pomyślał smile
                      • black-sandra Re: No i co ? 16.11.11, 20:38
                        Ależ zapraszamy , bedzie jeszcze bardziej kameralnie smile
                        • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:40
                          ...że niby co? suspicious
                          • black-sandra Re: No i co ? 16.11.11, 20:41
                            Gerla ! no wez no big_grin
                            • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:43
                              Ty mi tu nie imputuj suspicious wink
                              • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 20:47
                                Już niech lepiej imputuje niżby miała amputować wink
                                • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:53
                                  Lepiej amputować niżli miałaby "gangrena " się żywić wink
                                  • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 22:13
                                    Tyz prowdo. Dlatego trzeba ze znawstwem wybierać niezgangrengowanych wink
                                    • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 22:17
                                      Spoko,na tym się już znam wink
                                      • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 22:31
                                        Przyjmuję na wiarę wink
                              • black-sandra Re: No i co ? 16.11.11, 20:47
                                Jaaa ? no co ty jakże bym śmiała smile
                                • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 20:49
                                  Nawet nie śmiej śmiać! big_grin
                                  • black-sandra Re: No i co ? 16.11.11, 20:56
                                    A właśnie , że śmię śmiać i co mi zrobisz teraz ?smile
                                    • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 21:54
                                      Będę się śmiać że śmiałaś śmieć nie śmiejąc pomyśleć iż ze mnie nie śmieć aby śmieć ze mnie się śmiać...chyba że uśmiechać...taką śmiałość śmiej mieć wink
                                      • black-sandra Re: No i co ? 16.11.11, 22:00
                                        Bądz łaskaw pomysleć ze ja śmię śmiać kiedy tylko chcieć i nie obchodzić mnie czy ktoś chcieć chce czy nie smile
                                        • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 22:17
                                          Śmiem łaskawie pomyśleć smile
                                          Ośmielony tym śmieniem śmiem śmiać się perlistym śmiechem big_grin
                                          • black-sandra Re: No i co ? 16.11.11, 22:22
                                            Śmiej sobie ile chcesz , wszak smianie się to samo zdrowie smile
                                            • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 22:34
                                              ...i tu mam te samo zdanie big_grin Że śmianie się urody doda, zdrowia nie poskąpi...
                                              a zmarszczki mimiczne
                                              są dla pogodnych ludzi
                                              bardzo charakterystyczne
                                              wink
                        • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 20:48
                          Zastanawia mnie do ilu zainteresowanych można jeszcze mówić o kameralności wink
                          • black-sandra Re: No i co ? 16.11.11, 20:55
                            Ja doprawdy nie wiem nad czym sie tutaj zastanawiacsmile
                            • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 23:20
                              ...nad liczbą kwalifikowaną JESZCZE do miana kameralności wink
                              • black-sandra Re: No i co ? 17.11.11, 18:54
                                A z ta liczba to wiesz róznie bywa , zależy kto co lubi smile
                                • hardy1 Re: No i co ? 17.11.11, 21:11
                                  ...byle zgodność kameralnych była wink
                                  • black-sandra Re: No i co ? 17.11.11, 21:18
                                    dokładnie , o to chodzi smile
                                    • hardy1 Re: No i co ? 17.11.11, 23:09
                                      Jaka, rzadko spotykana, zgodność poglądów big_grin
                                      • black-sandra Re: No i co ? 18.11.11, 18:53
                                        ...zwykły przypadek smile
        • debi_bebi Re: No i co ? 16.11.11, 20:21
          Właśnie, czy to ma związek z jakąś fazą Księżyca, że taki przybór powstał?
          To miłe smile
          • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 20:29
            Nie, to tylko listopadowe wieczory nastały. Ot, przebiegając tu i tam, wpadłem po długim niewidzeniu zobaczyć co u Lezioxa się dzieje...o ile mnie w ogóle pamiętasz smile
            • debi_bebi Re: No i co ? 16.11.11, 20:33
              Oczywiście, że pamiętam, mieliśmy przecież ze sobą wiele inspirujących rozmów. Bardzo mi miło widzieć Cię znowu smile
              • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 20:42
                To też miłe że pamiętasz, Debi smile O powodach niezaglądania nie będę pisał...tak było lepiej smile Szczęściem wolę patrzeć do przodu wink
                • debi_bebi Re: No i co ? 16.11.11, 20:53
                  Ja też nie zamierzam spowiadać Cię z czegokolwiek, zamiast tego w tym przodzie ( w tym, w który zapuszczamy żurawia) chętnie widywałabym Cię częściej.
                  O rany ! smile
                  • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 23:24
                    To coś rzekła jest tak dwuznaczne że aż trójznaczne...na pewno nie jednoznaczne big_grin
                    • debi_bebi Re: No i co ? 17.11.11, 05:55
                      Z tego chyba wynika, że przód może przedstawiać sie przeróżnie smile
                      • hardy1 Re: No i co ? 17.11.11, 07:33
                        ...w zależności od potrzeb dnia i okoliczności spotkania wink

Co i tak nie posunęło naprzód w rozwiązaniu mojego nocnego gdybania smile
              • leziox Re: No i co ? 16.11.11, 20:44
                Zauwazylem ze po pewnych forach wlócza sie ci sami ludzie.Wynika to chyba z tego,ze spotykaja sie oni poprostu w roznych miejscach ale tylko tam,gdzie czuja sie dobrze.
                A,no i gdzie nie jest sie banowanym czy cenzurowanym nawet nie za przeklinanie,ale za wyrazenie swojego zdania.
                Poza tym tez pozdrawiam wszystkich,cieszac sie z wysypu mord pijackich.
                Aktualnie chlam kobylaka.I tez mi zaczyna dobrze byc,jako ze na dworzu ziab taki,ze organa moczowo-plciowe chcialyby same na spacerze wlezc do kieszeni i tam juz zostac do wiosny.
                • hardy1 Re: No i co ? 16.11.11, 20:53
                  ...idę swoją oglądnąć w lustrze...czy aż tak...
                  Wpierw jednak naleję jeszcze jednego kilonka mego rozgrzewacza...
                • girl_32 Re: No i co ? 16.11.11, 20:55
                  To ubieraj te organy w ciepłe szmatki a i kieszeni szukac nie będą...wink
                • debi_bebi Re: No i co ? 16.11.11, 20:57
                  No właśnie! I to jest powód, dla którego od dawna siedzę sobie spokojnie na melynie, nigdzie nie spieszę się. Chyba dlatego, że lubię znajome otoczenie i już mi się nie chce wysilać przy nieznajomych.
                  Co to jest kobylak?
                  • black-sandra Re: No i co ? 16.11.11, 21:04
                    Też się przywiązuję do ludzi i miejsc i nigdzie nie latam jak mi jest dobrze . Czasem tylko zerknę ale na dłużej jakoś nie moge sie zatrzymać smile

A Ciebie Debi to ktoś na FK wspominał , że dawno Cię już nie widział ale kurcze nie pamietam nicka .
                    • debi_bebi Re: No i co ? 17.11.11, 05:53
                      Bardzo interesujące, bo na FK nigdy ani jednego słowa nie napisałam. Ale gdzie indziej i owszem smile
                      • leziox Re: No i co ? 17.11.11, 10:23
                        I slusznie.Na FK nie warto pisac ani jednego slowa bo i po co jak tam za wszystko wywalaja na pysk.Tylko znajomi znajomych czuja sie tam dobrze.
                        • kicek_4 Re: No i co ? 17.11.11, 10:56
                          >Tylko znajomi znajomych czuja sie tam dobrze.
                          Jest w tym dużo prawdy.
                          To podobne jak NK, zabawa dla dzieciaków.
                          Po tylu latach, co z nim masz za temat, przecież to są całkiem obcy ludzie.
                      • black-sandra Re: No i co ? 17.11.11, 18:57
                        debi_bebi napisała:

> Bardzo interesujące, bo na FK nigdy ani jednego słowa nie napisałam. Ale gdzie
                        > indziej i owszem smile

No nie potrafie teraz sobie przypomnieć jaki to był nick , który o Tobie właśnie wspomniał , bo jakis czas temu to było ale na bank było to FK , pewnie ten ktos też był z róznych innych forów ale wtedy to był jakis taki wątek wspominkowy , gdzie wspominano właśnie ludzi , którzy kiedys pisali , a teraz gdzieś sobie poszli lub udzielaja się sporadycznie tylko .
                  • leziox Re: No i co ? 16.11.11, 21:05
                    Kobylak,jak sama nazwa wskazuje to koniak,tylko w nomenklaturze leziowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka