leziox 21.09.12, 15:07 I popedalowac.Korzystacie z tego bezbenzynowego srodka lokomocji? Ma ktos juz pedelecsa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Posadzic dupe na rower 21.09.12, 17:09 A ty co zadajesz takie dziwne pytania?Opowiadaj jak sie na tym jezdzi. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Posadzic dupe na rower 21.09.12, 17:48 no mam rower, mam! Malo na nim jezdze bo czasu malo..... Odpowiedz Link
leziox Re: Posadzic dupe na rower 21.09.12, 18:49 A ja myslalem ze ktos powie czy ten pedelec to taki lepszy rower ze warto wydawac na niego wiecej kasy. Odpowiedz Link
leziox Re: Posadzic dupe na rower 21.09.12, 18:56 Przy okazji-wbrew pozorom wcale nie chodzi mnie o padalca. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Posadzic dupe na rower 21.09.12, 19:31 mam rowerek , chwilowo nie mogę na nim jezdzic ale powiem tylko , że warto dac pare zloty wiecej i miec lepszy i wygodniejszy rowerek . Najwazniejsza rzecza powinno byc siodelko , wiadomo ze to nie jest specjalnie wygodne dla naszego tyleczka jesli pokonujemy kilka lub kilkadziesoiat km na czyms twardym i nie dopasowanym , bo wiadomo ze inne siodelko maja Panie a inne Panowie Dobrze by bylo aby resory odpowiednie nasz rowerek posiadal aby nasz tyleczek na wybojach specjalnie nie cierpial rurki tez powonny byc z odpowiedniego tworzywa aby nam rowerek po pewnym czasie nie zardzewial OGOLNIE FAJNA SPRAWA Z TYM ROWERKIEM JEST Odpowiedz Link
leziox Re: Posadzic dupe na rower 21.09.12, 21:21 No a pedelec to taki rower ze wspomaganiem elektrycznym.Ktos ma? Odpowiedz Link
1milky.way Re: Posadzic dupe na rower 22.09.12, 12:37 Wspomaganie, jak najbardziej po piwie Warto zainwestować w dobry rowerek. Z aluminium jest leciutki. Do jazdy po asfalcie z cienkimi kołami, do jazdy po lesie z grubszymi, do wyczynu musi być mocna rama, widelec z amortyzatorem (najmniej, około 4 tyś. ) i oczywiście osprzęt niezawodzący, hamulce tarczowe. Obecnie jednymi z najlepszych są z włókna węglowego. Na nasze złocisze to koło 2 tysiaków należy wydać na bezpieczny rower do jazdy szosą i po lesie. Wspomaganie, tandem i w trasę Są z silniczkiem, lecz wydaje mi się, że jeszcze nie dla ciebie. Masz na taki czas, ale to kiedyś. Namawiam jak najbardziej, przyjemność ogromna i często urokliwe widoki nie koniecznie zielone ) Zmykam, do innych przyjemności, potem gdzieś trzeba wyjść, przyjemność dla oczu. Miłego Odpowiedz Link
leziox Re: Posadzic dupe na rower 22.09.12, 12:43 Mnie nie chodzilo o poradnik ktory mozna znalezc w necie tylko o wasze osobiste doswiadczenia. Odpowiedz Link
1milky.way Re: Posadzic dupe na rower 22.09.12, 12:57 Przyjemność gwarantowana. Gdy mogę to hopsam. A ponieważ robię zdjęcia, plecaczek i na łowy zdjęciowe. Dziś nie ma słońca, to nici z tej przyjemności. Po drodze można coś zgarnąć, lub klaps niespodzianka xD Odpowiedz Link
suczka78 Re: Posadzic dupe na rower 22.09.12, 13:11 mam i ujeżdżam swojego kochanego senatora dzisiaj nie ma szans z powodu ireny Odpowiedz Link
suczka78 Re: Posadzic dupe na rower 22.09.12, 13:13 senator to taki zwykły pedalec bez wspomagania żeby nie było niedomówień ;p Odpowiedz Link
suczka78 Re: Posadzic dupe na rower 22.09.12, 14:15 a irena to podła sekutnica która czasem mnie męczy coś a la kurewskie abrakadabra czachy przepraszam za brzydkie wyrażenie Odpowiedz Link
leziox Re: Posadzic dupe na rower 22.09.12, 14:26 Po to melyna coby sie powyrazac jak potrzeba taka jest i juz Odpowiedz Link
1milky.way Re: Posadzic dupe na rower 22.09.12, 16:30 Rozbrykane towarzystwo na całego. Na serio potraficie, czy tylko o maryni... Zdjęcia potrafią być pasją, to całkiem inny świat. Tam nie ma mowy o wulgarności. A piękno jest delikatne i subtelne. Odpowiedz Link
suczka78 Re: Posadzic dupe na rower 22.09.12, 16:37 Zdjęcia potrafią być pasją, to całkiem inny świat. > Tam nie ma mowy o wulgarności. > A piękno jest delikatne i subtelne. to zależy od autora i od tego co i jak chce pokazać...zdjęcia też mogą być wulgarne oj mogą każdy ma swoje odczucia Odpowiedz Link
leziox Re: Posadzic dupe na rower 22.09.12, 17:01 No.Jesli bede chcial pokazac na fotce kutasa,to bedzie wulgarne.Jesli kwiatka to nie bedzie wulgarne.A jesli kwiatek bedzie wygladac jak kutas,to jaka to bedzie fotka?Wulgarno-botaniczna? Odpowiedz Link
1milky.way Re: Posadzic dupe na rower 22.09.12, 16:38 W czasie deszczu dzieci się nudzą Odpowiedz Link
leziox Re: Posadzic dupe na rower 24.09.12, 16:03 Stracha przed czym?Ze radar zlapie?I co z tego,toz nie ma na tym rejestracji Odpowiedz Link
chris.w5 Re: Posadzic dupe na rower 20.10.25, 17:15 na tym posadza się służbowo, fotografia uliczna, Otto-Suhr-Allee, Charlottenburg, Berlin Odpowiedz Link
chris.w5 Re: Posadzic dupe na rower 20.10.25, 20:34 mamusia posadziła, fotografia uliczna, Wintersteinstraße, Charlottenburg, Berlin Odpowiedz Link
leziox Re: Posadzic dupe na rower 20.10.25, 20:36 A Ty nie możesz założyć sobie własnego wątku z własnymi fotkami? Odpowiedz Link
chris.w5 Re: Posadzic dupe na rower 20.10.25, 21:02 leziox, pokazuję w tym wątku, die Anspielung habe ich verstanden Odpowiedz Link
leziox Re: Posadzic dupe na rower 20.10.25, 21:07 Pokazujesz w każdym innym wątku, raz po raz, a potem to wszystko gdzieś znika. Robisz całkiem niezłe fotki, to chcialem napisać, ale raz tu raz tam - wszystko się rozmywa i po jakimś czasie ginie w czasoprzestrzeni. A tak, wszystko byłoby razem. Odpowiedz Link
leziox Re: Posadzic dupe na rower 20.10.25, 21:07 W sensie - o zbiorek melynowy mi chodziło. Odpowiedz Link
chris.w5 Re: Posadzic dupe na rower 13.01.26, 20:19 leziox napisał: > Robisz całkiem niezłe fotki gazeta.pl pokazuje zdjęcia w niskiej rozdzielczości, zdjęcia w wysokiej rozdzielności są lepszej jakości Odpowiedz Link