anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 10:15 Ze specjalną dedykacją dla Cezarego )) Dzikie wino Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 10:16 no ładnie galopuję...aż wzrokiem nie nadążam..) Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 10:33 Uwielbiam gościa może wszędzie pojechać nawet na Biegun ale góral zawsze będzie w nim dzięki za dedykację Anuniu poszukam coś dla Ciebie tylko chwilka. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 10:43 Na noc śmigasz ? przecie w Kanadzie teraz nocka jest ? dobrze czaję ? trzym się Anuś. Dla Ciebie od Czarusia : www.youtube.com/watch?v=TJXpLIcw6PY Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 10:52 W rewanżu dla Cezarego Yes Sir, I Can.... Odpowiedz Link
girl_42 Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 11:45 Kuwa.....,nie mata co robić to chodźta mi pomóc..... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 11:48 O nie nie...na cerownie ludzi ani w nich grzebanie mnie nie namówisz...ja tylko was ubieram girl_42 napisała: > Kuwa.....,nie mata co robić to chodźta mi pomóc..... > Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 11:56 Girll w czym pomóc piękna ? Anunia dzięki Odpowiedz Link
leziox Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 12:38 Na razie to tylko linkownia trwa, nic rozsądnego ludziom pisać się nie chce. Tekt powyżej dwóch linijek to już w ogóle ponad każdego siły. Wydrążeni z mózgów jak wiśnie z pestek? Na pewno to wina Ufo. Albo Tuska. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 12:54 Co by nie gadać to wóda musi się lać. Jak w Waryńskim całą dobę qrwa Odpowiedz Link
leziox Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:01 Powiem ja Ci wierszem Iż masz w głowie świerszcze Słodko tam coś cyka Rozum lub muzyka Nosi Cię jak morze Lepiej to - czy gorzej? Dotknij klawiatury Może wzlecisz w chmury Jeśli się nie uda Wszak net to ułuda Gdy nie mówisz wierszem Pozostaną - świerszcze. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:06 Cykady na Cykladach [/b]leziox napisał: > Powiem ja Ci wierszem > Iż masz w głowie świerszcze > Słodko tam coś cyka > Rozum lub muzyka > > Nosi Cię jak morze > Lepiej to - czy gorzej? > Dotknij klawiatury > Może wzlecisz w chmury > > Jeśli się nie uda > Wszak net to ułuda > Gdy nie mówisz wierszem > Pozostaną - świerszcze. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:08 Ja pierdolę. Nie ma jak w krzakach. Kobiety zabijają wierszem. Mundek ratuj Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:05 Chwila...tylko nie każdego, bo ja potrafię dużo gadać, czasem nawet za dużo. Trudno! Nie mogę dusić w sobie emocji, bo to bardzo niekorzystnie wpływa na moje samopoczucie. W związku z tym strzelam słowami z prędkością karabinu maszynowego )) zaznaczam, że nie gestykuluję, nie wyginam śmiało ciała, bo wicie rozumicie, jak ktoś ma coś do powiedzenia, to nie musi machać ręcami i tuszować braki w swoich wypowiedziach. Czy końkretnie i na temat? a to zależy Proszę Szanownego grona od sytuacji, rozmówców Sztywne trzymanie się schematów prowadzi czasem słuchaczy do niespokojnego zerkania na zegareczek, lub bazgrania długopisem na karteczce, czym wprowadzają mnie w lekką irytację i za karę funduję następną porcję wywodu dlatego unikam takich nasiadówek, bo nie dość, że męczą mnie, to jeszcze innych a tak w ogóle, to pogoda świruje, deszczyk pada, trawa rośnie, wiosna jakas taka niestabilna emocjonalnie i zastanawiam się, czy nie ma to wpływu na nas wszystkich. A poza tym Cześć Ciociom i Wujkom z Melyny, wszystkim Czytającym po buziaczku, macham do Was Kochani /koniec pieprzenia/ Odpowiedz Link
leziox Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:13 W tych czasach znalezienie odpowiedniego partnera do pogadania graniczy z cudem i niedługo trza będzie robić dobrze zorganizowane łapanki na ulicach, a potem bezkrwawą selekcję aby odnaleźć w tłumie kogoś takiego, z kim człek zamienić mógłby parę słów na rozsądnie. W czasach esemesów, iphonów, ipodów, fejsbogów i innej swołoczy rozmowa bezpośrednia i oko w oko dla niektórych jest niewyobrażalna i wręcz sama taka myśl może być przerażająca. Wszyscy znamy kowboi netowych, siedzących z tłustymi dupami na fotelu przed kompem, którzy w pysku są tak mocni jak gangstafaka, a których zwykły dzwonek listonosza do drzwi wprowadza w przerażenie i dalsze obgryzanie w panice i tak już przykrótkich pazurków. A przecież po to dano nam ozory, aby ich używać. Do rozmowy drodzy Państwo, albowiem i świnie ozory posiadają, używając ich jednak tylko do mlaskania podczas wyżerania paszy z koryta i do niczego więcej. PS. Analogia do jakichkolwiek polityków jest wyłącznie przypadkowa. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:43 Zdaje się, że ten problem nie dotyczy nas, bo my z czasów, kiedy na ulicach stały budki telefoniczne i za 50 groszy można było zadzwonić do Koleżanki, lub Cioci Stasi kuzynki męża. Czy jakos tak. Koligacje rodzinne, to ja tylko do pierwszego pokolenia łapię, reszta, to juz nie rodzina. Zatem...trza było ruszyć szanowne 4 litery i wyjść z chałupy, by taki telefon wykonać. Nie wypadało iść do sąsiadki i prosić o skorzystanie z tel, który stał, jak prawie relikwie przykryty kordonkową serwetką. Wyobrażasz sobie taką sytuację, że nagle znikają wszystkie dobra techniki i młode mają puste ręce? nie ma fejsa, gg, czatów, skajpów i cholera wie czego jeszcze....odnajdą się w takim momencie? brak kontaktu z koleżanką zza ściany, mąż nie ma jak żonie napisać smsa, żeby piwo przyniosła. Szerzy się kalectwo. Życie tylko w realu? czy to możliwe jest? bez stukania w klawisze.......bolesne zderzenie z rzeczywistością dla niektórych skutkowałoby samobójem, w lżejszym przypadku ześwirowanie z tęsknoty za wirtualną rodziną, dziewczyną, przyjaciółmi. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:53 Czytałam kiedyś o pewnej rodzinie, która postanowiła odstawić na jakiś czas internet a razem z tym wszystkie urządzenia umożliwiające dostęp do sieci...początki były bardzo trudne...objawy jak przy odstawieniu innych uzależnień jak narkotyki itp Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 14:01 Wiele razy zapomniałam zabrać tel z domu i nie miałam żadnych ubocznych skutków. Może dlatego, że mam, to mam...nie ma, to też dobrze. Owszem posiadam i korzystam, ale nie boli mnie głowa, kiedy zostanie w domu net? jak tv..jedno z pilotem cały dzień przed tv śleczą, inni wolą komputer. Tylko jest jednak różnica.....klikasz i masz zadanie, potrzebne materiały, lub kontakt z drugim człowiekiem za pomocą łącza....no, cóż....niewyobrażalne chyba dla niektórych, ze trzeba wziąć zeszycik i długopis i ruszyc się do biblioteki... wiesz...kiedys niektórzy myli się w misce, a teraz nie wyobrażają sobie życia bez łazienki jasne, że ułatwia życie, tel przy tyłku, komputer w domu, ale tez posiada i minusy... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 16:43 Co Wy z tymi parasolami !! w Wawien parasol to święte słowo. Batalion Parasol mówi Wam to coś ? no to powiem co nie co. Gdy mieszkałem na Woli na Plac Opolski 1.08 przychodzili żołnierze Zośki i Parasola. Ci którzy przeżyli. Dziewczyny i chłopaki. Myśmy byli gówniarze wtenczas i słuchaliśmy jak śpiewają 'Pałacyk Michla' i inne powstańcze piosenki. Wtedy /pierwszego sierpnia/ nawet gliniarze omijali Plac.Batalion Parasol. Krew z krwi na Ich kościach tam się urodziłem i wychowałem. Pamiętam o tym i nigdy nie zapomnę. Lezio bujaj się Fela Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 16:50 Chyba poniosło Cię deko ale, alee....może być zamiast parasola deszczochron... .......................... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 16:59 Nie poniosło Rudka. Gdybyś chowała się jak ja w takim otoczeniu i z takimi krajobrazami może jeszcze bardziej byłabyś 'patriotyczna' ? a deszczochron jest oki parasol Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 12:57 No...takie weź mięso ...uderz w stół i bitki gotowe Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:07 Z czym te bitki serwujesz, bo głodna jestem okrutnie, blacha zimna, wiater w lodówce, ino to światełko, kiedy uchylam sprawdzić, czy sie żarcie przypadkiem samo nie rozmnożyło ) Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:12 Z sosem jak zwykle i modrą kapustą...ziemniaczki z ugotowana cebulką utłuczone ...bo tak lubię.... Pogoda u mnie też zwariowała i jak mnie nie dobija skoki ciśnienia to krew zaleje bo leje a ja parasola oczywiście nie wzięłam i jak nie przestanie napierdzielać do 15 to będę czekać ew. nocować bo za zimno na urządzanie pokazów w stylu miss mokrego podkoszulka... Odpowiedz Link
leziox Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:15 Rudka, wyłącz światło w lodówce na stałe to i męczyć się nie będziesz musiała bezsensownymi wyobrażeniami. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:21 leziox napisał: > Rudka, wyłącz światło w lodówce na stałe to i męczyć się nie będziesz musiała b > ezsensownymi wyobrażeniami. > Tobie sie tak łatwo mówi - wyłącz jak włączone, to jest szansa, że znajdę serkowy trójkącik, gdzieś tam w róg wnętrza wciśnięty i po nadaniu mu odpowiedniego kształtu pocieszę razem z kromką chleba swój otwór gębowy Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:31 A jak no toż masz jeszcze inne zmysły... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:15 O, to może podrzucę Ci parasol za miche tego dobrego jadła? ) wiesz, Anuśka...ja dużo nie jem.. za dwa duże ziemniaczki i..................wiaderecko małych Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:21 a duży ten parasol ba ja szeroka w biedrach jestem Bitki wołowe z modra kapustą raz Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:24 Trochę obawiałam się klyknąć w tego lynka w obawie, czy ślinotok mi nie zaleje klawiatury, ale w odpowiednim momencie całość przełknełam i obyło się bez mokrych niespodzianek eeee, Kobietoooo...duży, duży.... bo zapomniałam Ci powiedzieć, że to parasol z ogródka piwnego trochę ciężki, ale jakos dowleczesz się do chałupy Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:36 Ha...no w sumie nie mam daleko...coby mnie tylko wiater nie porwał bo okrutnie wieje Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:45 Spojrzałam za okienecko - nie wieje wczoraj owszem dawało troche do wiwatu a może jakąś chusteczkę na głowę zarzucisz, co by grzywki nie zmoczyło ) Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:48 Może mi Czesio berecik pozwoli ...przymierzyć.... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:54 A powiem Ci, Anuź, ze z tym Czesiem, to jest coś nie halo Piwnicy nie opuszcza, nikogo nie wpuszcza no i nikt nie widział, nikt nie słyszał... podejrzane to jest mocno Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 18:32 Faktycznie co jakiś czas przewija sie w rozmowach na tematy różne, wątek owego tajemniczego Czesia, zamieszkującego nie zbadane do tej pory przez nikogo lokale piwniczne w budynku o bliżej nie określonej pozycji na mapie...nawet najnowsze oprogramowanie gps nie potwierdza istnienia owego adresu...zanim wiec wyjaśni sie cokolwiek na temat wspominanego często i z rozrzewnieniem jegomościa, niejeden szaliczek spadnie z drutów nr 5 koloru czerwonego do Anuzinego koszyczka rudka-a napisała: > A powiem Ci, Anuź, ze z tym Czesiem, to jest coś nie halo > Piwnicy nie opuszcza, nikogo nie wpuszcza > no i nikt nie widział, nikt nie słyszał... > podejrzane to jest mocno Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 18:41 Anusia to Grzech był chyba tym o kim piszesz ? super gość był. Nie moja bajka bo nie pił jak ja ale był oki koleś, super nawijał. Bardzo sympatycznie . A Czesio ? a kto to był ? Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 18:52 Ano właśnie nikt nic nie wie...a co do reszty to nie mam pojęcia czarek_sz napisał: > Anusia to Grzech był chyba tym o kim piszesz ? super gość był. Nie moja bajka b > o nie pił jak ja ale był oki koleś, super nawijał. Bardzo sympatycznie . A Czes > io ? a kto to był ? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 20:14 Czesio, to podobno zamieszkuje piwnicę na Melynie...tak twierdzi Lezio... czegos w piwnicy pilnuje, ale czego też L nie chce zdradzić... dostać sie tam nie sposób, Czesia nie widać... istnieje, czy nie - oto jest pytanie ) Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:14 jak człowiek nerw dusi to czasem tak przyblokuje, że aby sie rozładować ( na seks na razie nie mam szans) to sie szuka innych środków wyrazu Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:18 E, no to troche lipa weź nie załamuj się wal w klawiaturę, my pomożemy zminimalizować nerwa.... nie bedzie takie bele co Tobą rządziło ) Odpowiedz Link
leziox Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:25 No tak, chłopy w necie to chociaż gołe baby mają. A co mają baby? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:26 Ja też daję z siebie wszystko, aż mi sie klawisz zapadł ten między "f" a "h" zagadka z jaka literką ci on jest? Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:30 Na klawiaturze jest G...jak ten punkt co go to niby wszyscy szukają... rudka-a napisała: > Ja też daję z siebie wszystko, aż mi sie klawisz zapadł > ten między "f" a "h" > zagadka > z jaka literką ci on jest? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 13:46 no, widzisz wszyscy szukają, a maja pod palusiem ))))) Odpowiedz Link
leziox Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 14:01 No, nieraz pod tym 21-ym a nie wiedzą... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 14:06 Jak to nie wiedzą?! tego nie można przecież nie wiedzieć tak to matecka natura przecie stworzyła ) Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 18:50 Deszcz jesienny deszcz Anusia. Te paluszki nie takie rzeczy dotykały nie tylko karabiny qźwa pieściły żartowałem ale Wy tam za Oceanem mało wiecie. Trzeba Was do pionu bo Wy ananasy wpierdalacie a my tu mamy swoją mękę. Pzdr Anuś. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 19:00 Cezary jaki jesienny toż wiosnę mamy ..śnieg tak cudnie napierdzielał niedawno...kwitnie wszystko ptaszki świergolą...żyć sie chce tylko czemu kjm jest tak zimno...krokusy jakie piękne Cezary w górach naszych...a ja nie wiem co Ty ciągle z tą Kanadą...a ananasy niedawno widziałam na promocji w Kauflandzie po 2.99 za kg...pozdrowienia z Beskidów Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 20:11 Może to miała być Granada, albo Grenada ) u mnie w Biedronce pieczarki po 2.99 za pudełeczko..niebieskie ))))) Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 20:14 A niech mnie nie byłam dziś w Biedronce... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 20:17 Aaa, byłam, byłam...bo to na mojej trasie przelotu, więc jak nie wstąpić korę sobie na glebe kupiłam, bo rzucili...i garść orzechów do podjadania no i dwa wina dla nas marki Kadarka, bo co tak będziemy siuedzieć przy pustej skrzynce ) Odpowiedz Link
zegor Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 20:25 Rany Boskie.....!Okaże się Ewuś,żeś Ty z Bułgarii.........) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 20:29 Jakos tak skojarzyło mi się z ciemnowłosą Bułgarka stającą przy autostradzie ) Ja? nieee!...Matecka Polecka, ino pierwszy mąż Włochem był Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 20:27 Po Kadarkę z czerwoną róża biegam do Aldi....promocja litr za 8 zl Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 20:30 Nooo, słyszałam, ze ta z różą jest dobra... cały liter za 8 zeta? to trza wykupić cały transport Odpowiedz Link
leziox Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 20:44 Teraz to można pochodzić skąd się chce... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 20:52 Tylko trzeba zapamietać pierwszą wersje opowieści o sobie, zeby nie dac póxniej plamy D Odpowiedz Link
leziox Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 20:56 Niektórzy mniej pamiętliwi powinni sobie zapisywać, co zbajerowali bo się mogą pomylić... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 20:59 A z drugiej strony...warto być szczerym? nigdy nie wiesz..na kogo właściwie trafisz.. Odpowiedz Link
leziox Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 21:14 To trzeba mówić to co człowiekowi nie zaszkodzi zbytnio ale kłamać jest bee... Odpowiedz Link
zegor Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 21:25 Ja biorę na dobrą wiarę : Anusia z Kanady, Ewusia z Bułgarii,a co ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 21:28 Byle wspólny język znaleźć, a co kraj, to obyczaj ) Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 21:33 Tak na prawdę to ja jestem z Turcji... Odpowiedz Link
zegor Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 21:35 anus-hka napisała: > Tak na prawdę to ja jestem z Turcji... Taniec brzucha Odpowiedz Link
zegor Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 21:40 Wiem....widzę to na ....sąsiednim wątku Dobra,żartowałem Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 21:43 Daj spokój kazdy z nas ma takiego anioła stróża z czarnymi skrzydełkami Grześ...to nas tylko wzmocni ) Odpowiedz Link
zegor Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 21:58 Sprawdziłem przeliczniki ....trzeszczy ! No,chyba,że to w kolanach Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 21:59 Słychać już? to w moim prawym biodrze tuszowałam muzyką, ale widać nie dość skutecznie Odpowiedz Link
zegor Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 22:02 To Tobie ??????? A mówią,że w tańcu to mnie jedna noga zostaje w tyle...... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 22:06 tak?...kto tak twierdzi? wiesz...złej baletnicy, to i rąbek spódnicy....przeszkadza )))) Odpowiedz Link
zegor Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 22:08 Czasem ta zła baletnica ma o sobie wygórowane mniemanie Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 22:11 Dobry tancerz zaraz taka...wyprostuje pomiota po parkiecie i jej przejdzie albo nie ) Odpowiedz Link
zegor Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 22:25 Nie,lepiej poczekać,aż przestaną grać i całując w dłoń odprowadzić do stolika Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 22:32 No, pieknie to rozegrałeś ))))))))))))) Odpowiedz Link
zegor Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 22:36 Teraz słucham Roda Stewarta.....chce mi się...do kogoś przytulić.. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 22:41 Rozrzewniła Cię troche muzyka wszyscy lubimy sie przytulać...nie ma chyba człowieka, który by tego nie lubił... ) Odpowiedz Link
leziox Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 22:43 Ciekawe czy Adolf Hitler lubił się przytulać. Odpowiedz Link
zegor Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 22:44 leziox napisał: > Ciekawe czy Adolf Hitler lubił się przytulać. Leszek....to już było z grubej rury......gdy ja tak,z Ewcią.... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 22:43 Rod Stewart jest świetny do przytulania ...wcale sie Zegorowi nie dziwię....można sie rozmarzyć Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 22:48 To co...tulimy sie wspólnie.... a po buziaku będzie? bo ja oprócz przytulaka, to jeszcze całuśna jestem okropnie Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 22:54 Dam! i masz czas do jutra do popołudnia inaczej przejdzie ochota na przytulanie ))) Odpowiedz Link
zegor Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 22:57 rudka-a napisała: > Dam! i masz czas do jutra do popołudnia > inaczej przejdzie ochota na przytulanie ))) Posmutniałem..... Odpowiedz Link
zegor Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:01 Nie wsiądę za kierownicę co najmniej do 15..... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:04 uuu nie szkodzi ja mogę wsiąść juz teraz Odpowiedz Link
zegor Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:09 rudka-a napisała: > uuu nie szkodzi > ja mogę wsiąść juz teraz Dire Straits - Brothers In Arms Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 22:53 O, był tu taki teletubiś..... chyba go znałas Anusia Odpowiedz Link
leziox Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:00 Eee tam... Teletubiś vel Mario aż tak wiele nicków nie posiadał. Są lepsi. Odpowiedz Link
zegor Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:02 leziox napisał: > Eee tam... > Teletubiś vel Mario aż tak wiele nicków nie posiadał. > Są lepsi. > Masz rację,ale te dwa to jeszcze pestka Odpowiedz Link
zegor Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:04 zegor napisał: > leziox napisał: > > > Eee tam... > > Teletubiś vel Mario aż tak wiele nicków nie posiadał. > > Są lepsi. > > > > Masz rację,ale te dwa to jeszcze pestka Wycofuję się,to nie temat ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:11 jak mu admini non stop za zasługi nicka banowali, to zakładał nowe Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:11 Możliwe ale ja wtedy pod innym a i on pod innym rudka-a napisała: > O, był tu taki teletubiś..... > chyba go znałas Anusia Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:15 9 lat tu sie pelętam /za karę chyba / Anusi nie znałam wcześniej Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:18 A bo ja sie plątałam po innych forach...na innym nicku...na Towarzyskim byłam raz ino a tak to na kobiecie i na Analitycznych ...nie wiem co za cholera mnie na Melyne przywlokła ale rudka-a napisała: > 9 lat tu sie pelętam /za karę chyba / > Anusi nie znałam wcześniej Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:25 Eee, to wiesz co...lepiej trafic nie mogłas smarowałam troche na Kobiecie, ale admin tamtego forum Pascal nie lubił nas i dlatego poszliśmy na prywatne noo, a później to juz mnie za zasługi regularnie banowali Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:34 No też zaliczyłam blokowanie totalne...w ogóle nie mogłam na gazecie pisac...parę razy...i zupełnie nie rozumiem dlaczego ...ale jakiegoś konkretnego to nigdy...ja strasznie grzeczna byłam rudka-a napisała: > Eee, to wiesz co...lepiej trafic nie mogłas > smarowałam troche na Kobiecie, ale admin tamtego forum Pascal nie lubił nas i d > latego poszliśmy na prywatne > noo, a później to juz mnie za zasługi regularnie banowali Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:40 Wiesz, Anuzia....nazwijmy, że mieli inne poczucie humoru, jak my czasem dawałam ostro do pieca, ale ugrzeczniłam się juz parę lat temu Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:47 noop...na Kobiecie to w ogóle ktoś miał poczucie humoru podobne do adminów ? Tam co chwile coś lądowało na oślej...i siurrr latał i coś o "obciąganiu psowiu" gadał... rudka-a napisała: > Wiesz, Anuzia....nazwijmy, że mieli inne poczucie humoru, jak my > czasem dawałam ostro do pieca, ale ugrzeczniłam się juz parę lat temu Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:55 Człowiek od samego poczatki banitą był i jak tu odejśc na forumową emeryturę, kiedy tak wesoło jest Odpowiedz Link
leziox Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 22:54 Nooo...Jak Jacek i Agatka...Jak Bolek i Lolek... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:17 nooo...a ta niebieska - Smerfetka, to całą wioske chłopa Odpowiedz Link
zegor Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:25 Chyba,że trafiła na Marudę........ ten,zanim się za .....zabrał to miał tysiąc problemów ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:26 Faaajnie las, gzibki..młodych i tylko jednego w średnim wieku - Papę S. aha....i jakby co, to jeszcze Gargamela Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:35 też lubie gzibki....w lesie czasem jestem....ekhm Odpowiedz Link
leziox Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:38 Wiemy wiemy. Bo gzibki z jogurtem dobre są. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:42 nooo i nie wolno ich mieszać z whisky - tyle zapamietałam Odpowiedz Link
leziox Re: Nosi mnie....;-))) 18.04.16, 23:55 A bo to przeważnie jak są gzibki i jogurt to braknie whisky i odwrotnie... Odpowiedz Link