Dodaj do ulubionych

Fotoforum nam zamknęli

06.05.22, 10:19
Nie wiem, na ile ktoś z Was korzystał z gazetowego Fotoforum, ale mnie się zdarzało dosyć często publikować tam fotki z różnych miejsc. Chętnie też zaglądałem na konta innych foomaniaków, podziwiając ich fotografie.
Niestety, Fotoforum zostało 4 maja zamknięte.
R.I.P.
Gazeta oszczędza-takie czasy.
Jeszcze trochę i pozamykają nam wszystkie fora prywatne, a pogadać będziemy mogli tylko przez telefon.
Dobrze że jeszcze mamy Telegrama.
Obserwuj wątek
    • a74-7 Re: Fotoforum nam zamknęli 08.05.22, 09:43
      ponoc na FB cos sie rozwija pod nazwa Sierotki po ff.
      • leziox Re: Fotoforum nam zamknęli 20.05.22, 16:48
        a74-7 napisał:

> ponoc na FB cos sie rozwija pod nazwa Sierotki po ff.

Ciężko powiedzieć, nigdy nie uczestniczyłem w sabatach Fejsboga.
        big_grin
    • lounger Re: Fotoforum nam zamknęli 13.05.22, 18:53
      Nie wiem czy to gazeta czy coś u mnie ale od dłuższego czasu gdy chcę odpisać na post, pojawia się komunikat jak na zdjęciu. Raz na jakiś czas post otwiera się (po ok. 10ciu odświeżeniach strony), ja napiszę, chcę wysłać i zabawa się powtarza 🤷‍♀️ . Zobaczymy jak będzie tym razem - wpis na zasadzie "kopiuj wklej".
      • leziox Re: Fotoforum nam zamknęli 20.05.22, 16:49
        Trochę dziwne, może to była jakaś czkawka gazetowego serwera. U siebie nic takiego nie zauważyłem.
        • lounger Re: Fotoforum nam zamknęli 20.05.22, 17:37
          Dziwne i zniechęca do pisania. Na forum kulinarnym mam podobnie 🤷‍♀️ Chyba od 2 - 3 miesięcy 🤦‍♀️
          • leziox Re: Fotoforum nam zamknęli 22.05.22, 20:40
            Wygląda na to, że wszystko się zaczyna sypać. Tak, czy siak, fora gazetowe to tylko nędzne popłuczyny tego, co wcześniej tutaj się odbywało. To se ne vrati, pani Havranek.
    • mala200333 Re: Fotoforum nam zamknęli 10.06.22, 02:18
      Smutne wieści…
      • leziox Re: Fotoforum nam zamknęli 15.06.22, 23:34
        Trzeba się cieszyć, tym, co się ma. Niedługo jesień-nowa plandemia, nowe zakazy, nowe szaleństwo, gdyby kto zapomniał. Rządzące skurwysyny już dawno knują, jak nam znowu umilić życie.
        • mala200333 Re: Fotoforum nam zamknęli 20.06.22, 19:57
          No i wojna obok…ale może się rozszerzyć po tej blokadzie co Litwa zrobiła…
          • leziox Re: Fotoforum nam zamknęli 25.06.22, 13:50
            Z wojnami to jest tak, iż raz są dalej, raz są bliżej, ale zawsze jakieś były i sądząc po rozwoju ludzkości-zawsze będą. No, chyba że się ludzkość raz na zawsze zdezynfekuje, uwalniając przyrodę od swojego kłopotliwego towarzystwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka