Dodaj do ulubionych

...i ślubuję Ci....

15.07.23, 13:34
...że nie odpuszczę...aż wybije 200 tysiaków wink)
Obserwuj wątek
    • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 15.07.23, 14:23
      Boshe! Aż sie wystraszyłem..
      Te pierwsze słowa wywołały we mnie panikę, bo kiedyś nic dobrego z tego nie wyszło...
      • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 15.07.23, 20:07
        ...a bo to wiesz, jak jest...gdyby człek wiedział, że się przewróci, to by sobie usiadł smile
        Zawsze to ryzyko, gwarancji nie ma....to taki los na loterii smile
        • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 15.07.23, 22:19
          No niby racja, ale jak już się wygra na loterii, to na bank, a tak, to człek cały czas skreśla te numerki i skreśla...I czeka że lepiej będzie...może...
          A jak się kiedyś te 200 tysięcy utłucze, to co?
          Robimy jakiś festyn uliczny dla bohaterów forów?
          big_grin
          • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 16.07.23, 09:33
            Skreśla i skreśla i ciągle ma nadzieję na...lepsze jutro wink
            bo zawsze jest nadzieja, że się odmieni samo, albo z pomocą...losu, człowieka...
            Kiedyś się utłucze, nie ma wątpliwości, a wtedy...
            festyn?....mógłby być....
            dokładny harmonogram do opracowania jeszcze smile
            • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 16.07.23, 09:42
              Kiedyś trudno było zgonić ludzi na balangę, a teraz, niektórzy już w wieku emerytalnym, tym bardziej nie będzie się chciało nikomu ruszyć doopy dokądkolwiek.
              big_grin
              Chyba że zrobi się festyn dla nieznajomych, biorąc wszystko, co podejdzie.
              • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 16.07.23, 10:40
                ..bo 15 latek temu, nikt o starości nie myślał wink
                wydawało się, że młodość będzie trwać i trwać...
                i d...a.....zbliżyła się na niepokojącą odległość i łapy wyciąga wink
                a jak wiadomo - starość się Panu nie udała....
                Trzeba się spieszyć, bo jeszcze chwila i będzie zamiast festynu - apel poległych wink
                • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 16.07.23, 10:52
                  Tak jest, dusza skacze do góry a dupa ściąga na Ziemię.
                  A to się narobiło, Pani kochana.
                  big_grin
                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 16.07.23, 10:59
                    Człek się pociesza...oby gorzej nie było wink
                    i łapie za trzeszczące bioderko, albo kolanko smile
                    i zwala, że wilgoć w powietrzu, że źle spał big_grin
                    może jakieś witaminy trza łykać, albo co suspicious
                    smile)
                    • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 16.07.23, 11:06
                      Czytałem niedawno, że wszystkie sztuczne witaminy pochodzące z produkcji przemysłowej tak naprawdę trują a nie pomagają w czymkolwiek. Sam w sumie nigdy czegoś takiego nie używałem i dobrze mi z tym.
                      • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 16.07.23, 11:22
                        A firmy farmaceutyczne pracują na wysokich obrotach, gdzieś czytałam, że ciągle wzrost produkcji....czyli jest zbyt...ludzie zostawiają ciężkie pieniądze w aptekach...
                        z nadzieją na poprawę stanu zdrowia...już przewidują, że...czeka nas epidemia grypy jesienią i zabraknie antybiotyków....czyli histerii ciąg dalszy....
                        tam ktos musi mieć szklaną kulę zdaje się....
                        • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 16.07.23, 11:37
                          Ponieważ pacjent wyleczony jest pacjentem straconym i nie ma z niego zysków. Sztuka by leczyć tak, aby nie wyleczyć. I nie od razu wpędzić do grobu.
                          • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 16.07.23, 11:54
                            Nie pomogą leki, zioła, kiedy d..a już do doła wink
                            i to jest jedyna sprawiedliwość...biedny, czy bogaty smile
                            nima zmiłuj....
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 17.07.23, 07:54
      200000
      A ja skrobię na 10000... Eh załamka.

No tak serio to nie - gratulacje dla Szefa za wytrwałość!
      • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 17.07.23, 08:50
        Mozolnie ludziska tworzyli historię forum... Przez lata...
        smile
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 17.07.23, 08:54
          No, też się trochę dorzuciłem nie raz. Ale nie wiele big_grin
          • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 17.07.23, 09:01
            Każda literka się liczy smile
            Dobrego matematyka potrzeba z liczydłem, by je wszystkie porachować smile
      • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 17.07.23, 17:22
        Spoko, za dziesięć lat będzie na pewno ze 100 tysięcy. big_grin
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 19.07.23, 07:32
          Czyli mam cel w życiu! big_grin
          • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 25.07.23, 20:18
            ja nie wiem, ile tego zycia jeszcze, wiec popchnę ten licznik, bo zardzewieje wink)))
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 09:52
              Cuś tak przeczuwam, że za zasługi w życiu doczesnym to i po śmierci będzie mi dane liczniki nabijać big_grin
              • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 10:04
                Zawody nabijania liczników? wink
                niebo kontra piekiełko? wink)
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 10:12
                  No aż tak to nie, piekiełko zdecydowanie wygrywa na wszelkich portalach...
                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 10:16
                    ..bo to taki sport...międzynarodowy zdaje się wink))
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 10:20
                      Nie no, o płatnych trollach tu nie mówię. Po prostu wrodzona nienawiść...
                      • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 10:30
                        noo, jest zalew frustracji...
                        nie można w realu, to net idealny do tego....
                        tego się powstrzymać nie da...
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 10:35
                          Kozak w necie - pi... w świecie.
                          • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 10:37
                            Bo kiedyś to można było komuś dać w mordę za obrażanie.
                            A teraz większość krzykaczy netowych czuje się całkiem bezkarnie, chociaż i to może nieoczekiwanie stać się iluzją.
                            big_grin
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 10:47
                              W necie w mordę? No Turecki może...
                              • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 10:48
                                Nie, za neta wezwanie na policję.
                                big_grin
                                • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 10:59
                                  ..ale przeważnie jest tak...
                                  im bardziej chama walisz słowem, tym więcej się nakręca...
                                  i to taka gonitwa, jak wokół stołu smile
                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 11:05
                                    ruda.replay napisała:

> ..ale przeważnie jest tak...
                                    > im bardziej chama walisz słowem, tym więcej się nakręca...
                                    > i to taka gonitwa, jak wokół stołu smile

A jak mu nie udzielasz uwagi to dopiero to go boli...
                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 11:05
                                  leziox napisał:

> Nie, za neta wezwanie na policję.
                                  > big_grin

a i tak bywa, tylko wtedy ktoś musi być rozpoznawalny, żeby była mowa o zniesławieniu czy czymś takim
                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 11:06
                                    i będziesz się po sądach włóczył z..nickiem?
                                    to nie jest taka prosta sprawa...
                                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 11:16
                                      Nie z nickiem. Jeśli prokuratura wyda nakaz to dostawca musi podać namiar na konkretnego człowieka. Były takie przypadki. No chyba, że ktoś korzystał z różnych lewych VPNów z Seszeli czy skundś - to pewnie będzie niewykrycie sprawcy.
                                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 11:18
                                        Tfu, nie VPN a proxy.
                                        • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 14:12
                                          Dlatego danie w mordę było technicznie prostsze do wykonania.
                                          smile
                                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 14:22
                                            tylko trzeba mieć lepszą technikę uliczną od przeciwnika...
                                            • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 15:47
                                              to mnie...z moją posturą i wzrostem pozostaje tylko pyskowanie w necie uncertain
                                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 15:52
                                                Nie no, w realu masz do wyboru 2 opcje
                                                a) no chłopaki dajta mu spokój, fajny fcet tak se szeł i nie ma go co bić
                                                b) chłopaki, on się na mnie krzywo spojrzał, dajta mu wpiedrol

• ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 15:58
                                                  Nieee.....ja nie jestem podburzaczem suspicious
                                                  to jest nawoływanie do przemocy smile
                                                  tongue_out
                                                  przejdę obok...bo jeszcze ja załapię z listeczka wink)
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 16:01
                                                    Czyli ewentualnie opcja a...
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 16:09
                                                    ano smile
                                                    o ile znam siebie, to na pewno wtrąciłabym swoje dwa grosze...
                                                    tylko dzisiaj takie powalone czasy, że nie wiadomo, co z kieszeni ktoś wyciągnie...
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 16:18
                                                    Kiedyś to ludzie mieli honor. Na solo bez kopana w jaja i kosy. A dziś...
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 16:19
                                                    Nooo, taaakkk...wesele bez latającej sztachety było stracone big_grinbig_grin
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 16:23
                                                    Na weselu to zazwyczaj spoko było.
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 16:40
                                                    Po wsiach tłukli się....
                                                    ale to ongdaj było...
                                                    dziś już nikt nie robi wesela sam...
                                                    knajpa i pod nos dadzą...
                                                    a nie bicie świnek, kurek, jakieś chłodnie, talerze z wypożyczalni..
                                                    i 3 kucharki z sąsiedztwa...
                                                    ależ to była mordęga...
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 16:42
                                                    Etam, i dziś w remizach robią a i w mordę mona wyłapać.
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 16:53
                                                    To już nie takie remizy, jak kiedyś....
                                                    obsługa, kuchnia....
                                                    dziś zrobić wesele, to jest wyczyn...finansowy...
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 16:57
                                                    Ta, bo kiedyś to tylko po domach robili.
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 17:02
                                                    Pewnie, że robili przyjęcia w domach...
                                                    sama byłam na takim....nie było kasy, to po ślubie do domciu
                                                    obiadek, sałatka jarzynowa nieśmiertelna, bigosik
                                                    i żyją szczęśliwie do dnia dzisiejszego smile
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 19:24
                                                    Kawalerskie Noce
                                                    Oj bo to się kiedyś działo, działo, nudno nie było.
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 21:33
                                                    Wszystko jakby kiedyś było inne....
                                                    tak mi się wydaje smile
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 21:36
                                                    Bardziej naturalne, nie zakłócone zgiełkiem reklam w TV betoniarze, a ludzie też jacyś naturszczykowi byli...
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 21:49
                                                    Dzisiaj, jakby bardziej ten świat powalony...
                                                    każdy za czymś gna, byle szybciej, zabiegani...
                                                    tacy tylko dla siebie...
                                                    jak to mówią...dobre już było smile
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 21:59
                                                    Bo legenda głosi: Trzeba zapierdalać, aby coś osiągnąć. Domy budować, auta kupować, wiązać się z bankami na dlugie dziesięciolecia, żyły sobie wypruwać, bo tak należy...Nie, kurwa, wcale nie trzeba. Ale każdy wybiera sobie swoje własne piekło.
                                                    I potem niech nie narzeka.
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.07.23, 22:03
                                                    Ludziom trzeba na dwa światy....a potem zawał i tylko 2 m trumienki....
                                                    nawet nie zdąży nacieszyć się....mam takich w swoim otoczeniu, mało się nie pozabijają, bo wciąż mało i mało.....
                                                    odbierz maila...
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 15.09.23, 14:28
                                                    Już bliżej, jak dalej wink
                                                    ale nie wolno osiąść na mieliźnie, bo plan diabli wezmą wink
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 15.09.23, 14:31
                                                    No spoko, dalej pracujemy na parę rączek.
                                                    Jak to mówił szacowny Edward G:
                                                    -No co, pomożecie?
                                                    I chór głosów:
                                                    -Pomożemy, towarzyszu sekretarzu!

Tyle, kurwa, betonu wylali, a Państwo z kartonu im wyszło.
                                                    Cuda jakieś, Pani kochana. Cuda.
                                                    big_grin suspicious
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 15.09.23, 17:19
                                                    ..ale na papirze wszystko ok big_grin
                                                    co tam obywatele, czy jakaś inflacja...
                                                    nawet linia nie jest linią big_grin

• leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 15.09.23, 21:33
                                                    Ale Ty Rudka teraz mnie zaskoczyłaś. Mieszkasz w Polsce i nie wiesz, że jest to linia dla najebanych?
                                                    big_grin
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 15.09.23, 21:41
                                                    big_grin
                                                    to sobie teraz wyobraź, jakby wygladały bloki, gdyby im przyszło tyle betonu wylać, co kiedyś....
                                                    big_grin
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 15.09.23, 21:48
                                                    Ale kiedyś połowa "wylanego" betonu szła na domki jednorodzinne, a dostawcy zarabiali sobie też na swoje domki.
                                                    Znam kierowcę, który kiedyś jeździł wywrotką, Ziłem ale benzyniakiem. Dom postawił, hamerykańskim autem sobie jeździł, dobrze mu się wiodło. Takie były czasy, dla uczciwych komuna to było piekło, dla cwaniaków raj.
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 15.09.23, 22:20
                                                    ...bo to jakos zawsze jest tak, że bidnemu, to zawsze wiatr w oczy...
                                                    jak się pod usr...ą gwiazdą urodził, to tylko robota i odliczanie od 1go do 1go...
                                                    robił w fabryce, albo w biurze, to co ukradł...ołówek?
                                                    cwaniaków nigdy nie brakowało, taki idzie po trupach do celu...
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 15.09.23, 22:44
                                                    Nie wiem, po co tak się szarpać. Rozumiem, kasy trochę trzeba mieć, aby płacić rachunki i prund, ale co z tej kasy, jak człek z wysiłku i przepracowania padnie na ryło?
                                                    Niczego się ze sobą na tamten świat nie weźmie, a życie jedno tylko jest.
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 24.09.23, 21:12
                                                    I patrz tylko, znowu mniej do wpisania.
                                                    Tylko teraz co, jak stuknie te 200 kafli, to przestaniesz tutaj pisać, czy trzeba będzie Ci już wypłacać gażę?
                                                    big_grin
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 24.09.23, 21:24
                                                    Dopóki trafiam w klawiaturę, to nigdzie nie idę smile
                                                    Gdyby tak płacili grosze jakieś za te wszystkie posty, to miałabym już duży wór zasypany wink
                                                    a, że Ty jesteś tu od początku, to ze 3 pełne wory wink)
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 24.09.23, 22:22
                                                    Noo, człek bogaty byłby bez grania w totka.
                                                    I się tylko 6.000 zrobiło do 200.
                                                    Piknie!
                                                    Znaczy to tylko liczba, ale zawsze to człeka deko duma rozpiera, że z pomocą wszystkich tych wymienionych forumowiczów tyle się nastukało...
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 24.09.23, 22:27
                                                    Coco przestała pisać...chciałabym, żeby wróciła...ja nie noszę urazy żadnej smile
                                                    Fajnie by było, gdyby wróciła smile
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 24.09.23, 22:50
                                                    Nie wywołuj wilka z lasu big_grin
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 24.09.23, 22:59
                                                    Niech wraca, bo na liście zasłużonych jest, więc dodatkowa para rąk w osiągnięciu założonego celu mile widziana smile
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 24.09.23, 23:20
                                                    Nikt jej już czas jakiś nie widzial...
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 24.09.23, 23:24
                                                    Chyba pisała tylko tu i u siebie...może postawi chociaż kropkę, że wszystko ok smile
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 25.09.23, 17:44
                                                    Nie marudzimy, bo nic samo się nie zrobi wink
                                                    poniedziałek nam się konczy....jeszcze chwilka i zapadnie ciemnosć...kto powoli kradnie długość dnia wink
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 25.09.23, 17:53
                                                    No nie wiadomo, kto. Ale wszyscy coś kradną, to i dzionek znika nie wiadomo, gdzie i kiedy. Ja optowałbym za tym, że to wina Tuska.
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 25.09.23, 18:10
                                                    big_grin
                                                    można by tych win trochę spróbować big_grin

https://komixxy.pl/uimages/201306/1371978600_by_Kicek3D_500.jpg
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 01.10.23, 15:43
                                                    Ryża, a co z pisaniem tutaj, hę? To nie zabawa, tu trzeba zapierdalać, aby uzbierać te dwie setki.
                                                    A Ty się gdzieś schowałaś...
                                                  • camella Re: ...i ślubuję Ci.... 03.10.23, 20:12
                                                    To ma dobre stony ,bo jak pyknie 200 tys,to wtedy Ciebie opuści,a tak to jeszcze musi popracować smile
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 03.10.23, 22:15
                                                    Na razie to ona wszystkich opuściła, w sensie bana. I nie myślę, bo w sumie to jest taka liczba tylko, symboliczna wprawdzie, ale tylko liczba.
                                                    Jak to kiedyś, jako dzieci mówiliśmy:
                                                    -A co mi tam, nie gramy o złote kalesony...
                                                  • camella Re: ...i ślubuję Ci.... 03.10.23, 22:18
                                                    O coś się zawsze gra bo inaczej byłoby nudno.Jakaś motywacja musi być.Rudka niebawem wpadnie ,na długie jesienne wieczory będzie fajnie smile
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 29.10.23, 19:23
                                                    5310 do dwóch setek. Jak miło że Ruda wróciła.
                                                    Będzie komu zapitalać w tej oborze, hahaha!
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 29.10.23, 19:25
                                                    big_grin
                                                    wróciłam, a jak.....ja wierna, jak Azor budzie big_grin
                                                    smile)))))
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 29.10.23, 19:34
                                                    A tak na marginesie, to sama widzisz, jak ludziska za Tobą tęsknili, wystarczy trochę poczytać, kto zacz.
                                                    big_grin
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 29.10.23, 20:59
                                                    Aż się serducho raduje big_grin
                                                    He he
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 08.11.23, 13:07
                                                    4599 wpisów pozostało do dwustu tysiaków.
                                                    Tylko teraz pytanie: A co potem?
                                                    W sumie sam jeszcze nie wiem.
                                                    Ale póki co, jadziem z tym koksem, szanowni Państwo.
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 08.11.23, 13:14
                                                    Potem 222222 i zabawa trwa wink))
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 08.11.23, 13:39
                                                    Tak naprawdę to nie chodzi przy tym o te cyferki, tylko o to, aby pogadać o wszystkim i niczym.
                                                    smile
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 08.11.23, 14:02
                                                    leziox napisał:

> Tak naprawdę to nie chodzi przy tym o te cyferki, tylko o to, aby pogadać o wsz
                                                    > ystkim i niczym.
                                                    > smile

No ba, a niby po co ja organizuję konkursy na liczbę na liczniku big_grin
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 25.11.23, 14:31
                                                    Ryżaaa! Czy mnie jeszcze pamiętasz?
                                                    No a gdzie obietnica, he?
                                                    Spoko, Chwaścik Nasturcja nie wywali Cię z forum, jeśli okazjonalnie u mnie coś napiszesz.
                                                    Pozdrawiam melynowo!
                                                    big_grin
                                                  • camella Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 17:53
                                                    Chwaścik Nasturcja to wspaniała ozdoba ogrodu,wraca do łask bo była niedoceniana smile
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 19:41
                                                    Zależy, jaki ogród kto sobie ceni.
                                                    Skoro Ryżej odpowiada tamten, to nic mi do tego, ale taka nagła zmiana zapatrywań jest dla mnie co najmniej dziwna.
                                                  • camella Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 19:57
                                                    Wpadnie to powie,żadnej zmiany nie ma.Z mojej strony do Melyny musiałam sie przyzwyczaić,nieco inna od wszystkich smile
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 20:13
                                                    To trzeba po prostu odczekać, aż Ryżej się znudzi tamten ogródek. Albo z niego wyleci.
                                                    big_grin
                                                  • camella Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 20:19
                                                    ...albo bedzie pisac tu i tu smile Jutro znów pindzialek...i od rana do pracy a taki piekny dziś dzień był smile
                                                  • cambria1.2 Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 20:24
                                                    Zimny i szary 😶
                                                  • cambria1.2 Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 20:25
                                                    Chociaż nie, coś tam świeciło nawet 😉
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 20:25
                                                    To pozazdrościć, u mnie od miesięcy tylko chmury. Kiedy się rozjaśnia, zjawiają się samoloty i zapaskudzają okienko w chmurach. Najwyraźniej w PL mniej trują.
                                                  • camella Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 20:29
                                                    U mnie dopiero drugi dzień pogody . Miasto już przystrojone świątecznie i zaczął się jarmark..
                                                  • cambria1.2 Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 20:42
                                                    U nas ponoć też. Media donoszą o nieprawdopodobnych cenach za "regionalizmy" 😁
                                                  • camella Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 20:55
                                                    Też słyszałam o cenach ale...ja będę miała wypad niedługo na miasto i zaszaleję. Nie będzie to z kanapka ze smalcem .Mam zamiar iść na spaccer i obiad.Może do domu coś kupię z wędlin regionalnych.
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 21:03
                                                    Grzane wino na jarmarku - dycha (?) za kubeczek plus zarazki gratis.
                                                    Grzane wino ze sklepu zrobione w domu- dycha za flachę.
                                                    I nie mówcie mi już o atmosferze przedświątecznej.
                                                    big_grin
                                                  • camella Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 21:12
                                                    O atmosferze przedświątecznej ani mru mru...smile chociaż lubię ....I takie akie wypady na grzańca.Ostatni raz piłam w Kolobrzegu.
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 21:22
                                                    Ja byłem już na tylu jarmarkach, w różnych krajach, że mi się po prostu przejadły.
                                                    Tak, bywa i tak, że coś się znudzi.
                                                  • camella Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 21:29
                                                    Za dużo frykasów miałeś na stole.Ja długi czas albo nie mogłam albo nie mialam pieniędzy.A teraz mam czas i jeszcze ochotę aby pójść między ludzi i sie pokrecić.
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 21:46
                                                    Aż się cieplej na sercu zrobiło, że ktoś się martwi o mnie smile
                                                    na żadnych zachwaszczonych poletkach nie piszę, bo ze mnie kiepska glebiara, to i wyrzucać mnie nie ma skąd. A jeśli nawet wystawi mnie ktoś za drzwi, to jego strata....po liczniku widzi, że słabo się kręci wink noo, taka prawda.
                                                    I dobry wieczór....
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 21:48
                                                    No jak ładnie, kiedy słowo rzucone na wiatr, wraca kamieniem...Eeee, znaczy Rudą.
                                                    big_grin
                                                    I też siemaneczko, Rudeczko.
                                                    Miło było trochę Ci dooopę obgadać.
                                                    big_grin
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 22:02
                                                    Baardzo miło smile
                                                    człek już stracił tego forumowego pazura, złagodniał, przycichł, w pokłady cierpliwości się zaopatrzył, a Ty mnie posądzasz, że znajdzie sie powód do wywalenia z hukiem. Poszłam w obrazki, gify, mało treści, pozdrowionka....smile
                                                  • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 22:11
                                                    Ale zupkę nadal umiesz sama ugotować?
                                                    suspicious
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 26.11.23, 22:25
                                                    Barszczu czerwonego z makaronem, to nie za bardzo umiem suspicious
                                                  • cambria1.2 Re: ...i ślubuję Ci.... 27.11.23, 09:38
                                                    Nie no, skoro w gify, to proszę wink

https://i.gifer.com/XFSf.gif
                                                  • cambria1.2 Re: ...i ślubuję Ci.... 27.11.23, 09:39
                                                    Chyba że to raczej ten przypadek...

https://media.tenor.com/-gnKy85-gsgAAAAC/coffee-swimming-in-coffee.gif
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 27.11.23, 12:29
                                                    Bardzo sympatyczne gifki smile ja to tak bardziej w te migotki niespokojne wink)
                                                  • cambria1.2 Re: ...i ślubuję Ci.... 27.11.23, 13:01
                                                    Nie dam rady, chyba coś z oczami sad
                                                  • cambria1.2 Re: ...i ślubuję Ci.... 27.11.23, 13:04
                                                    No dobra, specjalnie dla Ciebie:

https://i.pinimg.com/originals/ec/b8/d6/ecb8d63041c5f5a900b50f888a19ce05.gif
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 27.11.23, 17:29
                                                    Co Ty wiesz o oczu pląsie...
                                                    .

.

.

.

.

https://64.media.tumblr.com/2d4144c9302534acbcdd66c847b5759c/tumblr_mt7d2zREPw1r0hwkoo7_250.gifv
                                                  • cambria1.2 Re: ...i ślubuję Ci.... 28.11.23, 08:45
                                                    Kolory ok, maniera nieznośna suspicious
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 28.11.23, 11:35
                                                    cambria1.2 napisała:

> Kolory ok, maniera nieznośna suspicious
                                                    >

https://www.kawiarniany.pl/wp-content/uploads/2018/08/oczu-kapiel-mem-1.jpg
                                                  • cambria1.2 Re: ...i ślubuję Ci.... 28.11.23, 12:56
                                                    Ucz się, ucz.
                                                    Kąpiel ócz.

https://nafakcie.pl/wp-content/uploads/2022/12/kapiel-oczow.jpg
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: ...i ślubuję Ci.... 28.11.23, 13:52
                                                    cambria1.2 napisała:

> Ucz się, ucz.
                                                    > Kąpiel ócz.

Óczywiście!
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 28.11.23, 09:15
                                                    Fajny rudzielec smile i jak tu "cylnąć" palcem w ucho filizanki wink
                                                  • cambria1.2 Re: ...i ślubuję Ci.... 28.11.23, 12:57
                                                    Trzeba zrobić zeza niestety...
                                                  • ruda.replay Re: ...i ślubuję Ci.... 28.11.23, 13:42
                                                    Lepiej nie ryzykować wink
                                                    na "macanego" złapię wink
    • mala200333 Re: ...i ślubuję Ci.... 27.11.23, 06:11
      Za te 200cie tysiakow!
      • im_not_losing_hope Re: ...i ślubuję Ci.... 27.11.23, 13:35
        https://img1.picmix.com/output/pic/normal/3/3/6/4/4104633_dd742.gif
        • cambria1.2 Re: ...i ślubuję Ci.... 27.11.23, 13:38
          No hej. Aaaaa psik wink

https://media.tenor.com/wbChADcqjqUAAAAC/cats-butterfly.gif
          • leziox Re: ...i ślubuję Ci.... 27.11.23, 17:00
            Podświetlany motyl.
            No, no.
            Jakiś nowy wymysł neoglobalistów.
          • im_not_losing_hope Re: ...i ślubuję Ci.... 28.11.23, 18:16
            Oj! Tam...

https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2011/12/b3e28de92dc2497fe0e39e1d81938af5.gif

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka