Dodaj do ulubionych

Stan inwentarza Mordek melynowych

19.08.23, 12:25
Długo obiecywany spis forumowiczów, onegdaj piszących na Melynie.
Jako że nie zaglądałem we wszystkie wątki, a tam mogą się kryć jeszcze jakieś perełki, spis może się zmienić, zaś kolejne osoby mogą zostać dodane do stanu inwentarza.
Tak, czy inaczej, wspaniałe rozmowy się toczyło, jak było, tak było, a bywało różnie.
Jedno jest pewne - nigdy nie było nudno.
Poniżej spis Mordek melynowych w kolejności alfabetycznej.
/Ewentualne poprawki lub wyjaśnienia chętnie widziane/

17lipiec1976
1999_chyba
1Agfa
1Zorro-bis
Agulaszek
Al-szamanka
Amanda-Lear
An_aa5
Anus-hka
Arek5001
Arogancka_Agrafka
Arynia
Black Sandra
Blueslover
Bromba-Bomba
Bugelka
Buszmen33
Cambria1.2
Chelka1
Cierpkakrata
Coco.Franelka
Czarn_a_Iwka
Cze.Ka
Czlowiek_Lesny
Debi_Bebi
Delkos
Domek-z-kart
Droga_Mleczna_1
Drzazga.Wyobrazni
Dunajec1
Dwa-Filary
Ejno
Eufemizm_Tygodnia
Europa
Exman
Farfaryna
Flisy
Foremka1
Fraise.Old
Gab.bo
Garcia6
Gazeta_Mi_Płaci
Ginger43
Girl_32
Glinia
Gryf.Vol2, Gryf-Land1
Gryzka12
Grzech_0_1
Hardy1
Hermina26
Iga1
Ivova
Iwoman
Izydor88
Jarek_408
Jootro_2010
Kajetan_3
Kam_ea
KasiaB7777
Katmich86
Kawaler_Beauty
Khinga
Kitek.1
Kkkkosmita
Kogucik2972
Kolczasty_Nemo
Kookardka
Kreska_Z
Kropeczka-b
Ladaco32
Leniwiec04
Lew_remizowy
Lidka_77
Lilith70
Llawenda
Loczek62
Lounger
M.Maska
Madalenka25
Mankatoja
Marijola_1
Martuha
Mazgalis
Menk.a
Meteoretyk
Milky_Way
Mori111
Mylutka7
Narzeczona.Koguta
Nawrotka1
Netgabriela
Old.Bear
Orang_Hutan
Oyotte
Pani.mikolajovva
Patrycja38_2_easy
Pendula
Piotr-55
Poranna_Kawa
Poranna_Smerfetka
Pyskata1
Ravenheart11
Rena-ta49
Rudka.a
Rybka.11
Samanta1
Sequndantex
Skuter44
Solidaruch777 vel Czarek
Staruszeczka vel Kocinamber
Stefcia41
Suczka78
Sumitra
Super.Halusia
Tamaryszek44
Teletoobis vel Mario
Telimena.f.szlafroku
Tetika
To_Ja_pisze
Torado
Tradycja_1
Tropem_Misia
TwardyCukierek
Tylko.udaje.magnata
Ursyda
Urszulka_ma
Virtual_Woman123
Voker
WirujacyPunkt
Wscieklyuklad
Wzrokowski
Yuka4
Z_Oddali
Zegor
Zetka50
Znikam_Wracam

Obserwuj wątek
    • ruda.replay Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 12:39
      Duchy przeszłości wróciły smile listę rozpoczyna lipcowa...od słynnej herbatki i delicji wiśniowych big_grin
      • leziox Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 12:51
        Ciekawe, czy oprócz nas ktoś to jeszcze zauważy.
        Aż prosiłoby się jeszcze zrobić taką listę postaci z Towarzyskiego. Tam to byłoby w czym grzebać, tylko sam nie wiem, czy warto jeszcze rozgrzebywać te mrowisko...
        • ruda.replay Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 12:57
          Tam, to można urobić się po łokcie. Można powiedzieć, że bez dna....
          Ty, zdaje się zaczynałeś na Towarzyskim swoja przygodę, pewnie nicków znanych Ci mnóstwo...
          bo Ty jesteś z tych, co budowali te fora smile
          • leziox Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 13:07
            Ciekawe, czy w ogóle można się tam dobrać do początków...
            • ruda.replay Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 13:14
              Pewnie tak, może zalegają w czeluściach pierwsze wątki...
              troche roboty by było i czasu mnóstwo....
              nie sądzę, żeby gdzieś przepadły....trzeba by się cofnąć do 2000 roku?
              czy więcej
              • leziox Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 13:31
                Niestety, można dojść tylko do 2006 roku. Reszta przepadła w czeluściach netowych.
                • ruda.replay Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 13:39
                  Przecież to są poczatki, historia, pierwsze fora, uczestnicy...
                  po 20 latach znika...samo od siebie, czy jak...
                  chyba, że gdzieś to mają u siebie, ale czy do odzyskania...
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 13:46
                  leziox napisał:

> Niestety, można dojść tylko do 2006 roku. Reszta przepadła w czeluściach netowy
                  > ch.

Jak 2006 na melynie, jak ewidentnie założycielskie są z 11.2009?

A tu masz najstarszy swój post jaki widzę (2001):

forum.gazeta.pl/forum/w,45,564704,564704,IN_VINO_VERITAS.html#p565606
                  • leziox Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 14:20
                    asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> leziox napisał:
                    >
                    > > Niestety, można dojść tylko do 2006 roku. Reszta przepadła w czeluściach
                    > netowy
                    > > ch.
                    >
                    > Jak 2006 na melynie, jak ewidentnie założycielskie są z 11.2009?

Pisałem o Towarzyskim. Tam brakuje mi starszych, niż 2006, wątków. Na Melynie wszystko na razie jeszcze można zobaczyć.
                    >
                    > A tu masz najstarszy swój post jaki widzę (2001):
                    >
                    > forum.gazeta.pl/forum/w,45,564704,564704,IN_VINO_VERITAS.html#p565606
                    • leziox Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 14:21
                      I to nie był mój najstarszy post.
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 14:28
                        Ale to JEST Towarzyskie.
                        Chyba, że to GW przeniosło z innego forum co umarło a założyciel nie skasował...

Ja nie wiem, jaki był Twój najstarszy post - mówię co widzę najstarszego.
                        • leziox Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 14:38
                          I tutaj jest kolejny problem - co innego się widzi, a co innego jest w rzeczywistości (forumowej). Moim pierwszym wątkiem był wątek o mniejszym mózgu kobiety.
                          Miło powspominać, jak się modliszki na mnie zaczęły wyżywać.
                          big_grin
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 14:43
                            To może ktoś go usunął?
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 13:07
      A co to znaczy "onegdaj" - bo chyba z tego powodu mojego nie ma pod A smile
      • ruda.replay Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 13:15
        O, nima big_grin
        w rzeczy samej big_grin
        • dunajec1 Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 15:05
          Dunajec zaglada i czyta.
          • leziox Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 19:13
            No, a Ciebie to chyba jakieś setki lat tutaj nie było.
            Jak tam w Hameryce? Jeszcze jej nie zaorali?
            Pozdruffki, Dunajcu.
            smile
      • leziox Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 19.08.23, 20:33
        asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> A co to znaczy "onegdaj" - bo chyba z tego powodu mojego nie ma pod A smile

Twojego nie ma, ponieważ sprawa jest zbyt świeża, to po co mam Cię wspominać w tabelce pt. Duchy przeszlosci?
        Zresztą tak stylistycznie to mnie się nieodparcie z ASD kojarzy Daniel Wolny jakby. Oraz Eufemizm? ETC...
        Wiesz cos o tym? Tak tylko pytam, bo jak pisałem wcześniej, niektóre nicki były przekształcane w inne, a Ty ich miałes chyba nieco więcej niż ja.
        smile

• leziox Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 20.08.23, 21:34
          Ciekawe, czy się jeszcze ktoś, poza Dunajcem, przyczołga na melynkie? Ze starych gości, w sensie... smile
          • ruda.replay Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 20.08.23, 21:41
            To się pozdrowi ugości, czym chata bogata smile
            stare, nieaktywne nicki pewno już dawno przepadły smile
            • leziox Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 20.08.23, 21:44
              A bo to wiadomo, kto i co, poza osobami ze tak powiem, zweryfikowanymi osobiscie ?
              smile
              Na Towarzyskim tez bywalo sporo falszywek, albo ktos kompletnie skompromitowany, do tego stopnia, ze juz sam sie wstydzil samego siebie, przylazil przebrany w sliczny, nowy nick bez zadnej historii forumowej, hahaha!
              • ruda.replay Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 20.08.23, 21:56
                Jeśli piszesz z kimś przez lata, to jesteś w stanie poznać...trzeba się nieźle pilnować, żeby nie palnąć ulubionym zwrotem, słowem....
                Powiem szczerze, że gdyby wpadł tu jakiś pogadany, sympatyczny nick, chętny do rozmowy, to nie przeszkadzał by mi brak historii forumowej smile)
                • leziox Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 20.08.23, 22:06
                  No tak, tylko przez ten czas przekonałem się, iż takie "wpadania" świeżaków można włożyć między bajki. Młodzi idą na Fejsboga, Tiktoki i inne psychodeliczne śliczności, a starzy, wekujący się w Gazecie z przyzwyczajenia wieloletniego to nie nowi. A skoro chcą coś udawać, no to niech udają. Ale zamaskować się tego nie da. smile
                  • ruda.replay Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 20.08.23, 22:18
                    Nie rozumiem fenomenu instagrama, tiktoka....i pewnie działa to w drugą stronę...
                    zafascynowani instagramem i innym cudami nie widzą nic fajnego w forach smile
                    bo tu liczy się słowo...tam filmiki, masa zdjęć, jakby rywalizacja pomiędzy znajomymi...
                    Rodos? eee....my w tym roku Mauritius big_grin
                    Wiesz, Lezio...gdyby żył Grzech, Piotrek, to przypuszczam, że do dzisiaj pewnie by coś skrobneli smile i chociaż tłukli się, to żyć bez siebie nie umieli....
                    a śmierć Grzecha zrobiła na Piotrku ogromne wrażenie....
                    • leziox Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 20.08.23, 22:47
                      Taka prawda, tych dwóch nie mogło bez siebie żyć.
                      Jak zabrakło jednego to i drugi nie pożył długo. Oczywiście to pewnie przypadek, ale tak czy siak, forumy zbiedniały intelektualnie bez tych dwóch gości.
                      • ruda.replay Re: Stan inwentarza Mordek melynowych 20.08.23, 22:57
                        To już 9 lat, jak odeszli....czas biegnie bez litości....Grzech walczył z rakiem, a Piotrek zawał podczas snu...i tak się Im zeszło.....tłukli się, ale pamiętam ich normalne rozmowy....było co przeczytać...może nie zawsze się zgadzali, alebyło na czym oko zawiesić...a my, to juz takie niedobitki z tamtych lat smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka