Dodaj do ulubionych

Co wybierają mężczyźni?

05.09.23, 15:20
Mężczyźni, zapytani o to, czy gdyby mieli wybór, wybraliby nowy samochód, czy raczej perfekcyjną kobietę, odpowiedzieli w następujący sposób:

56,4 % - Diesel
43,6 % - Benzyniak.
Obserwuj wątek
    • ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 05.09.23, 22:07
      big_grin
      też wybrałabym nową brykę suspicious
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 09:11
      big_grin
      Najwyraźniej nie dotarto do tzw piwniczków.
      Tam wynik by był:
      105% - idealna kobieta nie istnieje ale dajcie taką co da.
      • ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 13:43
        Przy takiej perfekcyjnej, to ciężkie życie suspicious
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 14:04
          Ale wiesz, mówiłem o piwniczakach. Tu pewnie nie ma jakiejś oficjalnej definicji, ale ogólnie to jest taka niedorajda co mieszka kątem u rodziców (osobliwie w piwnicy) i stamtąd kąkuterkiem nawala po intrenecie - ale w życiu rzeczywistym ma zerowe kompetencje społeczne. Jakbyśmy sobie nie zdefiniowali kobiety-ideału: to jakim niby cudem ona ma się zainteresować kimś takim big_grin
          • ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 14:12
            ..ale słyszałeś zapewne, że nie ma rzeczy niemozliwych, więc jakoś zainteresuje....
            tu by się jakis psycholog przydał, żeby poparł definicją wink
            może być niezaradny, jak to wspomniałeś....ale za to pięknie pisze i bajeruje suspicious
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 14:36
              Se może bajerować w necie, ale w realu "idealna kobieta" od razu wyczuje. Wszak prawda - idealna jest, nie?
              • ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:11
                Taaa....wyczuje...juści....
                takie, to tylko w filmach sf są wink
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:15
                  Czyli zgadzasz się z moją wersją ankiety - że takich to nie ma? wink
                  • ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:21
                    I całe szczęście...perfekcyjność w pewnym momencie zaczyna być uciążliwa...
                    w życiu potrzeba trochę szaleństwa w postaci brudnych skarpetek pod pralką big_grinbig_grin
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:25
                      Aaaaa, to tam są te zgubione od pary. Muszę zajrzeć.
                      • ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:27
                        to zależy...czy się po rzucie nie złamały suspicious
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:37
                          Łamią się te, co stoją koło łóżka podobno.
                          • ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:45
                            Odnośnie perfekcyjności...przyszedł mi na myśl film z Julką Roberts...
                            on perfekcyjny do bólu, wszystko musi być pod linijkę, ręczniki w łazience też....
                            ona ucieka od niego....niech no sobie przypomnę tytuł...
                            • ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:46
                              "Sypiając z wrogiem"
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:51
                              Jak ja nie cierpię tego paszczura. Sorki...
                              • ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:53
                                Julii?....gdyby nie uszka, to miałaby uśmiech dookoła głowy suspicious
                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:58
                                  I tak nie przebije tego, co mógł szparagi jeść poziomo, ale nie pamiętam nazwiska.
                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 16:02
                                    A już wiem - Jagger Mick

https://i.iplsc.com/80-lat-temu-26-lipca-1943-r-urodzil-sie-mick-jagger/000HGADD76B02EQK-C116-F4.jpg
                                  • ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 16:03
                                    szukaj suspicious
                                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 16:05
                                      znalazłem wyżej
                                      • ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 16:06
                                        big_grin
                                        no, faktycznie....dosyć szerokie ma usteczka big_grin
                                        ale po cichu powiem...ja za nim nie przepadam....

i jego wokalnego fenomenu
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 16:12
                                          no ale akurat tak o nim mówili
                                          • ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 16:14
                                            taka uroda jego...ciężka z deka wink
                                            no, ale...jakim mnie Panie stworzyłeś.....
                                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 16:21
                                              Jakby całe życie trzymał buzię w ciup, to by pewnie inaczej wyglądał smile
                                              • leziox Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 21:10
                                                Kobieta,albo szczescie-wybor nalezy do Ciebie.
                                                smile
                                                • ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 07.09.23, 09:22
                                                  Czasem się uda, że 2 w 1 wink)
                                                  • leziox Re: Co wybierają mężczyźni? 08.09.23, 17:54
                                                    Tylko ze te czasem to taka wygrana w totka. Zamiast szostki - z osemeczka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka