leziox 05.09.23, 15:20 Mężczyźni, zapytani o to, czy gdyby mieli wybór, wybraliby nowy samochód, czy raczej perfekcyjną kobietę, odpowiedzieli w następujący sposób: 56,4 % - Diesel 43,6 % - Benzyniak. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 09:11 Najwyraźniej nie dotarto do tzw piwniczków. Tam wynik by był: 105% - idealna kobieta nie istnieje ale dajcie taką co da. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 13:43 Przy takiej perfekcyjnej, to ciężkie życie Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 14:04 Ale wiesz, mówiłem o piwniczakach. Tu pewnie nie ma jakiejś oficjalnej definicji, ale ogólnie to jest taka niedorajda co mieszka kątem u rodziców (osobliwie w piwnicy) i stamtąd kąkuterkiem nawala po intrenecie - ale w życiu rzeczywistym ma zerowe kompetencje społeczne. Jakbyśmy sobie nie zdefiniowali kobiety-ideału: to jakim niby cudem ona ma się zainteresować kimś takim Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 14:12 ..ale słyszałeś zapewne, że nie ma rzeczy niemozliwych, więc jakoś zainteresuje.... tu by się jakis psycholog przydał, żeby poparł definicją może być niezaradny, jak to wspomniałeś....ale za to pięknie pisze i bajeruje Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 14:36 Se może bajerować w necie, ale w realu "idealna kobieta" od razu wyczuje. Wszak prawda - idealna jest, nie? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:11 Taaa....wyczuje...juści.... takie, to tylko w filmach sf są Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:15 Czyli zgadzasz się z moją wersją ankiety - że takich to nie ma? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:21 I całe szczęście...perfekcyjność w pewnym momencie zaczyna być uciążliwa... w życiu potrzeba trochę szaleństwa w postaci brudnych skarpetek pod pralką Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:25 Aaaaa, to tam są te zgubione od pary. Muszę zajrzeć. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:27 to zależy...czy się po rzucie nie złamały Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:37 Łamią się te, co stoją koło łóżka podobno. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:45 Odnośnie perfekcyjności...przyszedł mi na myśl film z Julką Roberts... on perfekcyjny do bólu, wszystko musi być pod linijkę, ręczniki w łazience też.... ona ucieka od niego....niech no sobie przypomnę tytuł... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:51 Jak ja nie cierpię tego paszczura. Sorki... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:53 Julii?....gdyby nie uszka, to miałaby uśmiech dookoła głowy Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 15:58 I tak nie przebije tego, co mógł szparagi jeść poziomo, ale nie pamiętam nazwiska. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 16:02 A już wiem - Jagger Mick Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 16:06 no, faktycznie....dosyć szerokie ma usteczka ale po cichu powiem...ja za nim nie przepadam.... i jego wokalnego fenomenu Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 16:12 no ale akurat tak o nim mówili Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 16:14 taka uroda jego...ciężka z deka no, ale...jakim mnie Panie stworzyłeś..... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 16:21 Jakby całe życie trzymał buzię w ciup, to by pewnie inaczej wyglądał Odpowiedz Link
leziox Re: Co wybierają mężczyźni? 06.09.23, 21:10 Kobieta,albo szczescie-wybor nalezy do Ciebie. Odpowiedz Link
leziox Re: Co wybierają mężczyźni? 08.09.23, 17:54 Tylko ze te czasem to taka wygrana w totka. Zamiast szostki - z osemeczka. Odpowiedz Link