ruda.replay 14.09.23, 11:29 Jednak koty, to waryjoty...kochane... aż mi się przypomniały te kociaki w wannie www.youtube.com/shorts/3bhkYoMWTFE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: W takt Polki galopki... 14.09.23, 11:33 Widziałem rano takiego mema, ale nie będę szukał: Negocjacje z kotem: 1. zrób co on chce 2. koniec negocjacji Odpowiedz Link
ruda.replay Re: W takt Polki galopki... 14.09.23, 11:37 Sierściuchy mają swoje prawa i tak negocjacje spełzna na niczym koteły chodzą własnymi ścieżkami tudzież po karniszach także Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: W takt Polki galopki... 14.09.23, 11:40 Mają. W umysłach zarażonych toksoplazmozą. Tak wiem, pies to niewolnik a kot jest niezależny Odpowiedz Link
leziox Re: W takt Polki galopki... 14.09.23, 14:07 Masz na myśli te archiwalne foto jeszcze z czasów krzyżackich? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: W takt Polki galopki... 14.09.23, 14:15 To albo znów forum zwariowało albo źle kliknąłeś. Odpowiedz Link
leziox Re: W takt Polki galopki... 14.09.23, 14:20 Nie zwariowało ale nie chciało mi się cytować i wpisywać we właściwym miejscu. Wrodzone lenisstwo. Ale i tak już wszyscy będą wiedzieć, o co chodzi z tymi kotami w wannie. Trza było wyjaśnić, prawda? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: W takt Polki galopki... 14.09.23, 14:23 No jak Ci się nie chciało, to trza było wyjaśnić Odpowiedz Link
ruda.replay Re: W takt Polki galopki... 14.09.23, 18:52 Dokładnie o te koteły mi chodziło...Tylko jest taki malutki problem zapomniałam już o co chodziło z tymi kotkami... to bracia i siostry Mini i Pixi? wyleciała mi z głowy historia tych kotków pamiętam, że w wannie, zeby się nie rozeszły Odpowiedz Link
leziox Re: W takt Polki galopki... 14.09.23, 21:28 Tak, bo wtedy odkurzalem i nie chcialem aby mi sie paletaly pod nogami. Tak, to rodzinka Mini, Pixi byla wsrod tych wannowych jeszcze. Odpowiedz Link