ruda.replay 25.09.23, 17:48 przywleczone z czeluści różnych zakamarków netowych Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 27.09.23, 10:14 ...niektóre nie odleciały... zimują na półce w Lidlu /foto własne/ Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 28.09.23, 22:41 Trochę kota, chociaż tym razem nie Behemota. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 29.09.23, 11:24 Wymiótł to, co było w zakamarkach Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 31.10.23, 17:43 Tragiczne skutki nadużywania Viagry. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 02.11.23, 08:18 Aaaaa, tak wygląda ten "zawał serca" po wiagrze Odpowiedz Link
a74-7 Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 02.11.23, 09:31 Powiedzialabym - spektakularny ! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 02.11.23, 09:39 Zwłaszcza, że jakby akurat szedł ulicą to na widok jakiejś pani faktycznie ciało jamiste odpowiedniego organu mogło by zawadzić o serce. Bo wbrew popularnemu hasłu - serce tak nie do końca mamy po lewej stronie, a tak bliżej środka Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 06:15 Za to dobry informatyk nie pije. Czasem po prostu musi wejść w tryb testowania produktu... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 12:40 No widać pod reflektorem, że łatwo nie było Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 12:46 Aaa, cykniete na jakimś zlocie maluchów ) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 12:55 ruda.replay napisała: > Aaa, cykniete na jakimś zlocie maluchów ) Się bym musiał znowu dobrać do archiwów to bym dumnie przedstawił mojego, o kolorze który zainspirował znajomego do ukucia nazwy: Porschaczek. No co, jak Porsche miał wszak silnik z tyłu, a kolorek kojarzył się nieodparcie z Prosiaczkiem Do wyboru był drugi kolor - niebieski; ale że jakoś tamten słabo schodził to walnęli "promocję" Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 13:01 a te foty cyknełam na własnym podwórku...zima, ja szczęśliwa posiadaczka wiśniowej Renówki, już spóźniona do pracy, spiesząc się zastaje taki widok.... ciśnienie poszybowało do góry....nie odbiję z takiej ilości zmarzliny, chyba, że z lakierem decyduję się na taxi.....nie mogę wydostać się, zamek zamarznięty, odmrażacz w aucie zapalniczka, grzeję klucz....to był poranek pełen przygód Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 13:22 ruda.replay napisała: > a te foty cyknełam na własnym podwórku...zima, ja szczęśliwa posiadaczka wiśnio > wej Renówki, już spóźniona do pracy, spiesząc się zastaje taki widok.... Mamusiu, zasada podstawowa: nie kupuje się samochodów na F: - Fordów - francuskich - Fiatów (bo jak to mawiają Niemcy skrótowiec rozwija się w Fechler In Alle Tile czy jakoś = błąd w każdym elemencie). No hehe ja akurat miałem fiata jak spadł mrożący deszcz, z tym, że nie malucha a uno. jak próbowałem się wbić to urwałem w ogóle klamkę Są w necie zdjęcia znad jakiegoś szwajcarskiego jeziora. Jak do takiego deszczu się dołączy też wiatr od jeziora - to masz na samochodzie grube sople sięgające asfaltu Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 13:35 Z tymi autami na F wszystko się zgadza. Poza Ferrari. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 13:40 Bo to jest zasada dla "bidoków". Ferrari to całkiem inna półka. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 13:49 Śmigałam, dopóki immobilizer nie odciał zapłonu i gasł zaraz po odpaleniu... dobrze, że niedaleko domu....chwil kilka i poszła do ludzi szczęśliwych Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 14:19 I w taki oto prosty sposób ludzie szczęśliwi szczęśliwymi być przestali. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 14:27 ruda.replay napisała: > Śmigałam, dopóki immobilizer nie odciał zapłonu i gasł zaraz po odpaleniu... Też tak miałem, w uno właśnie. Mechanik wyorał a wóz był tak leciwy, że agent ubezpieczeniowy nawet go nie chciał widzieć na oczy Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 14:33 Fiat Uno- uno raz i nigdy wincyj. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 14:40 A wie Szef, że swego czasu to był "samochód roku"? No daaawno zanim go kupiłem. Ogólnie taki zły nie był poza zimą. "Nagrzewnica" to była na włoskie klimaty. To w Polsce zanim w grudniu coś cieplejszego zaczęło powiewać z kratek to mijało z 20 km... Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 14:48 20 km przy mrozie -25 C to taka średnia przyjemność była. Ale człek zahartowany był wtedy i byle co nie wyprowadzało z równowagi. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 14:50 Gdzie tam takie mrozy... Wyłazisz z domowych pieleszy to na siedząco nawet w okolicy zera jest Ci zimno. A po 20 km to ja już wtedy byłem pod robotą... Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 14:59 A to nie pisałeś o latach 80-tych, kiedy jeszcze prawdziwe zimy bywały? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 04.11.23, 15:02 To prawda, ale w latach 80 a konkretnie koło 84 to ja dopiero byłem maturzystą. Samochody u mnie się zaczęły gdzieś w latach 90, a konkretnie uno to na przełomie wieków gdzieś. Wtedy już takich zim nie było. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 05.11.23, 11:17 ..żeby ten koteł czarny nie sprzedał Lezinego motóra w taki sposób Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 05.11.23, 11:28 ruda.replay napisała: > ..żeby ten koteł czarny nie sprzedał Lezinego motóra w taki sposób Coś mi się wydaiii, że Lezio nie jest tak głupi jak sprzedany pies, co w porę nie przejął kontroli nad kotami Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 05.11.23, 11:35 Trzeba śledzić ogłoszenia Sam widziałeś, że koteł dostęp do kompa ma.. a bo to wiadomo, co z nudów zrobi?! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 05.11.23, 11:51 ruda.replay napisała: > Sam widziałeś, że koteł dostęp do kompa ma.. A nie powinien... Już tam "Enter" - pokazać ciekłokrystaliczny ekran po kociej interwencji? Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 05.11.23, 19:05 Zgaduję, że już nie jest ciekłokrystaliczny i leży w śmietniku... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 05.11.23, 20:02 Pewnie tak, pytanie tylko, czy razem z kotem? Odpowiedz Link
pmwdgk Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 08.11.23, 11:57 Zawsze warto zasiegnąć porady fachowca... Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 08.11.23, 12:04 A ten nowy nick, to kto, że tak uprzejmie zapytam? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 08.11.23, 12:09 Forumowa rodzina nam sie powiększa ) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 08.11.23, 12:26 Z tym, że istnieje spore prawdopodobieństwo, że otóż niekoniecznie... Ale to nie ja, jakby co. Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 08.11.23, 12:33 Wiadomo przecież nie od dzisiaj, że nikt na nasze fora nie wchodzi "prosto z ulicy", tylko jest to ktoś mniej lub bardziej znany, pod świeżutkim, wprost z pralni, nickiem. Zobaczymy, czy nowy, stary nick coś nam napisze. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 08.11.23, 12:49 Chciałem tylko dla porządku zaznaczyć, że ja to już miałem i może 1000 nicków, ale nigdy nie pisałem naraz pod dwoma. No dobra jak na spowiedzi - RAZ to się zdarzyło. Bo na pewne forum sobie założyłem kiedyś nick żeński, by sprawdzić pewną teorię. I sprawdziła się - o jakże mnie tam zaczęto bronić przed innymi, a jak pisałem jako facet to byłem gryziony przez całe stado Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 08.11.23, 12:59 Wiemy, wiemy, ale z tysiącem nicków to jednak mimo wszystko teraz przesadziłeś. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 08.11.23, 13:17 Lubię przesadzać dla pobudzenia zainteresowania publiczności. Ale nie zliczę - bo większości nie pamiętam. Ja to potrafiłem zmieniać powiedzmy co miesiąc, jak trochę siadł pomysł na forum - ciach nowa zabawa z nowym nickiem pod temat. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 08.11.23, 16:14 Foto z Sopotu /z netu wzięłam / Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 08.11.23, 16:37 ruda.replay napisała: > Foto z Sopotu /z netu wzięłam / > Tutaj można bez żadnej przesady zastosować przysłowie: -Nażarł się, jak świnia i poszedł spać do swojego barłogu... Odpowiedz Link
pmwdgk Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 08.11.23, 18:54 leziox napisał: > Wiadomo przecież nie od dzisiaj, że nikt na nasze fora nie wchodzi "prosto z ul > icy", tylko jest to ktoś mniej lub bardziej znany, pod świeżutkim, wprost z pra > lni, nickiem. > Zobaczymy, czy nowy, stary nick coś nam napisze. > Dobrze kombinujesz Gdy ogary idą w las to chowaj się kto może, zając, sarna, dzik, a nawet lis...mój Boże! Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 08.11.23, 19:21 Pełno tej zwierzyny łownej i płowej na tych forach. Odpowiedz Link
pmwdgk Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 10.11.23, 10:27 www.facebook.com/reel/836856598220348?mibextid=kcDB8O Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 10.11.23, 10:37 Futrzaki przerażone, rozbiegły się po katach nie będzie żadnej dawki! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 10.11.23, 11:01 Nie ruszać! Nie próbować wyciągać, bo atak Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 10.11.23, 16:30 Można się relaksować w oczekiwaniu na autobus Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 10.11.23, 16:38 Taka sofa na melynie to byłby luksus! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 10.11.23, 16:52 Stan idealny, kolor akuratny, chętnych do leżenia na pewno by nie brakowało ) Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 10.11.23, 20:27 Tak, kiedyś popijałem to świństwo, nawet nie wiedząc, że to takie świństwo. Odpowiedz Link
camella Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 11.11.23, 19:05 Ja też piłam,nawet smaczne było.I nie wiem co w nim złego..nadal w sklepach jest Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 11.11.23, 19:58 kot złośliwy specjalnie obudzi babcię dziadek w tarapatach będzie.... Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 11.11.23, 20:43 camella napisała: > Ja też piłam,nawet smaczne było.I nie wiem co w nim złego..nadal w sklepach jes > t Bo to jest dotąd, dopóki człowiek nie spróbuje czegoś lepszego. A co złego? Smak nijaki, zbyt kwaśny, nie ma nic wspólnego ze smakiem szampana, zresztą to nie szampan, a tzw. wino musujące. Zresztą, cały wieczór można chlać sobie wódę i nic, lekki szum w głowie. Po dwóch łykach Agrestówki leży się na pysku pod dowolnie wybranym meblem, albo za nim. Odpowiedz Link
camella Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 11.11.23, 21:06 Nigdy nie łączyłam,ale dobrze wiedzieć. Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 11.11.23, 21:39 To są oczywiście moje doświadczenia. Wiadomo, że kobiety popijają z kurturką, ale wino musujące po mocnym alkoholu zawsze zwala z nóżek. Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 12.11.23, 19:27 Eh, te inteligentne życie. Fakt, gdzie ono na Ziemi? A ja mam tutaj coś bardziej praktycznego. Kibel. 2.0. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 17.11.23, 12:35 Nie wiem, czy było, bo nic nie widzę Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 17.11.23, 14:02 To akurat dobry humor sytuacyjny z czasów komuny. Nie dziwi nic! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 17.11.23, 14:49 Co ma dziwić? Panowie bacznie kontrolują, czy pod spódnicą nie ma jakiejś nielegalnej kiełbaski. Odpowiedz Link
mala200333 Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 20.11.23, 07:01 No cóż Złota Jesień w życiu.. Odpowiedz Link
im_not_losing_hope Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 20.11.23, 14:10 Jak to w poniedziałek... Odpowiedz Link
mala200333 Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 23.11.23, 06:32 Po skromnej analizie, doszedłem do wniosku, że uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne... A. Należy tylko być : 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. B. Ważne też są inne cechy. Należy być : 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [ z miłości ] ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby: a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. D. ważne jest aby nie zapominać jej : 1. daty pierwszego spotkania 2. daty pierwszej randki 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka. A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje: 1. seksu i 2. jedzenia Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. Wniosek : Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę!" ~ Mariusz Kruk Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 23.11.23, 07:28 Relacje osobników męskich między sobą też są proste: Kruk krukowi oka nie wykole... Odpowiedz Link
im_not_losing_hope Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 23.11.23, 07:29 Oj...daremny trud, po co uszczęśliwiać kobiety na siłę? Przecież one i tak są szczęśliwsze gdy nas nie ma Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 23.11.23, 11:10 Stado owieczek jest mniej wymagajace... Odpowiedz Link
mala200333 Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 25.11.23, 06:09 Test na obecność cukru Janek zaprosił swoją mamę na obiad. W mieście, w którym studiował, wynajmował małe mieszkanie, razem z koleżanką Justyną. Kiedy matka Janka odwiedziła go, zauważyła, że współlokatorka syna jest wyjątkowo atrakcyjną dziewczyną. Matka, jak to matka, zaczęła zastanawiać się, czy aby z tego ich wspólnego mieszkania nie wynikną jakieś problemy. Kiedy więc byli sam na sam, Janek oznajmił: - Domyślam się o czym myślisz, ale zapewniam cię, że ona i ja jesteśmy tylko współlokatorami. Nic nas nie łączy. Tydzień później Justyna stwierdziła, że w ich wynajętym mieszkaniu brakuje cukiernicy. Zwróciła się więc do Janka: - Nie chcę nic sugerować, ale od ostatniego obiadu z twoją matką nie mogę znaleźć mojej pamiątkowej cukierniczki. Chyba jej nie wzięła, jak myślisz? Jasiek zdecydował się napisać list do matki: * Droga Mamo, nie twierdzę, że wzięłaś pamiątkową cukiernicę Justyny... nie twierdzę też, że jej nie wzięłaś. Faktem jednak jest to, że od czasu Twojej wizyty u nas nie możemy jej znaleźć. Kilka dni później otrzymał odpowiedź: * Drogi Synku, nie twierdzę, że sypiasz z Justyną...nie twierdzę również, że z nią nie sypiasz. Faktem jednak jest to, że gdyby Justyna spała we własnym łóżku, już dawno by ją znalazła. Buziaczki, Mama* Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 26.11.23, 07:55 mala200333 napisała: > To chyba..żart > Tylko jakiś ciężki... Odpowiedz Link
im_not_losing_hope Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 26.11.23, 21:06 Pasażer taksówki klepnął kierowcę, żeby się o coś zapytać. Tamten jak oparzony podskakuje pod sufit i traci panowanie nad samochodem. - Co pan taki nerwowy? - pyta pasażer - Przez 25 lat byłem kierowcą karawanu. Odpowiedz Link
camella Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 26.11.23, 21:13 ...strach ma wielkie oczy )))) Odpowiedz Link
leziox Re: Z cyklu "Uśmiechnij się" ;) 26.11.23, 21:20 No jak kto z trumny leżącej za plecami czleka poklepie, to każdy by się wzdrygnął... Odpowiedz Link