ave.duce 27.03.10, 20:45 etycznym będzie poproszeni Cię o umożliwienie mi skopiowania wątku "nocy długich noży" na Twojej Tawernie? Czytałam go, ale w trakcie > TY ... etc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Kamforo > Kwadrydurko > czy 28.03.10, 17:43 O ten, po którym był remanent. Nie jest to sprawa życia i śmierci, ale... ;) :p Odpowiedz Link
kamfora Re: Kamforo > Kwadrydurko > czy 28.03.10, 18:48 ave.duce napisała: > O ten, po którym był remanent. > Nie jest to sprawa życia i śmierci, ale... ;) Przeceniasz moją pamięć ;-) Poproszę o bardziej szczegółowe dane. Czy ten wątek jest skasowany? Mam Ci go odnaleźć i wysłać mailem? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Kamforo > Kwadrydurko > 28.03.10, 19:15 Wg mnie > skasowany. Nie pamiętam nic bliższego, bo kiedy go czytałam rano i chciałam odpowiedzieć > akurat został "zamknięty" i forum takoż. Było w nim dużo ludzi > nicków. Tyle pamiętam. I pamiętam, że Who.is.who odszedł zaraz potem z "Tawerny". Jeżeli nie znajdziesz, trudno. Dzięki i tak. @, jasne! :p Odpowiedz Link
kamfora Re: Kamforo > Kwadrydurko > 28.03.10, 19:45 Przepraszam, Ave, ale weszłam w kilka skasowanych wątków i mi się zrobiło niedobrze :-( Jeśli pamiętasz może jakieś słowo kluczowe wątku, który Cię interesuje, jakieś może zdanie, które można by wrzucić w wyszukiwarkę? Może jakiś Twój wpis był w tym wątku? O uprawnienia admina mnie nie proś, bo...już raz Ci dałam i odrzuciłaś ;-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Kamforo > Kwadrydurko > 28.03.10, 23:07 Nie miałam zamiaru prosić. Ok, nie ma sensu się tym dłużej zajmować, przepraszam za kłopot. Dzięki raz jeszcze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link