Dodaj do ulubionych

Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele?

27.05.10, 00:34
Heja,

Podzielcie się opiniami na temat lokali w jakich mieliście bądź będziecie
mieli swoje wesele. Te informacje będą przydatne kolejnym osobom szukającym sal.

Jeżeli szukacie lokali z woj. mazowieckiego lub z innych województw można
skorzystać z katalogu
www.twojasala.pl/mazowieckie
Zapraszam do dyskusji.
Obserwuj wątek
    • izydolda Mierzęcice - lokal tawerna 30.05.10, 20:31
      Miałam tam ślub, super lokal !
    • wiliamsss Re: Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele? 01.06.10, 22:01
      Mieliśmy w qubusie w katowicach, imprezka się udała

uważam, że w całej sieci qubusów jest podobnie,
    • flying-majka Re: Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele? 11.06.10, 18:32
      szukam dobrych sal na śląsku, proszę o opinie.
    • najlepszy-witek Re: Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele? 21.06.10, 16:38
      Szukam sali na 110 osób, pomocy
      • maxcypis Re: Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele? 05.10.10, 19:49
        polecam na wesele Wald Spa & Wellness www.wald.pl
    • milkuss Re: Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele? 22.07.10, 21:41
      Pałac w jabłonnie wymiata na mazowszu, polecam serdecznie
      • graubund Re: Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele? 18.09.10, 10:43
        Moje wesele odbędzie się chyba w restauracji. Planujemy przyjęcie na ok. 30 osób, więc nie ma potrzeby wynajmowania sali weselnej. Będzie to kameralna impreza tylko dla najbliższej rodziny i znajomych. Doszliśmy z narzeczonym do wniosku, że nie ma potrzeby zapraszać ogromnej liczby "anonimowych" gości tylko po to żeby się najedli, napili i wrócili rano do domów. O dziwo nasi rodzice bez przeszkód zgodzili się na takie rozwiązanie. Postanowiliśmy też, że choć impreza będzie niewielka to postaramy się ją zorganizować najlepiej jak się da. W tym celu wynajęliśmy agencję ślubną która pomoże nam w organizacji. Jak na razie jesteśmy zadowoleni z współpracy z nimi.
        • kaczarka Re: Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele? 22.09.10, 08:38
          Graubund, widzę że chyba dobrze trafiłam bo też poszukuję agencji ślubnej. Wstępnie przejrzałam sobie stronkę tej agencji Indygo, przejrzałam referencje, zakres usług i wrażenia mam jak najbardziej pozytywne. To jednak za mało żeby mówić o ewentualnej współpracy dlatego jakbyś znalazła chwilkę to opisz mi jaki jest ich schemat działania. Bardzo mi na tym zależy, gdyż to będzie dla mnie i dla narzeczonego priorytetem przy wyborze agencji. Dodam, że też myśleliśmy o takim małym, kameralnym weselu, lokal też mamy wstępnie upatrzony. Potrzebny nam jednak ktoś, kto by profesjonalnie doradził i przekuł nasze nieśmiałe pomysły w jakąś ogólną wizję.
          • graubund Re: Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele? 23.09.10, 08:23
            Kaczarka, schemat ich działania wygląda mniej więcej tak. Na pierwszym, wstępnym spotkaniu panie z Indygo wypytały nas o nasze oczekiwania względem nich oraz poprosiły o określenie ogólnej wizji ślubu i wesela. Przy okazji dowiedzieliśmy się jakie będą koszty etc. Następnie po jakimś czasie przedstawiono nam dwie koncepcje z których wybraliśmy jedną i ( z drobnymi poprawkami ) rozpoczęła się jej realizacja. Do dyspozycji oddano nam tzw. panel klienta, gdzie mamy podgląd na to, co zostało już załatwione. Ogólne wrażenia są więc jak najbardziej pozytywne smile
            • graubund Re: Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele? 24.09.10, 07:38
              Dodam jeszcze, że nie ma się co obawiać o utratę kontroli nad przygotowaniami. Mamy dostęp do wspomnianego panelu klienta ( bardzo ciekawa i wygodna funkcjonalność, ponieważ dostępna przez Internet ), a poza tym są telefony i jak trzeba wprowadzić pilne zmiany w projekcie to konsultantki z Indygo chętnie dzwonią i ... po prostu konsultują wink Uprzedzając twoje pytanie o koszty. My zdecydowaliśmy się skorzystać z gotowego pakietu usług ( tutaj link ), ponieważ tak było taniej, a poza tym objęty nim zakres działań bardzo nam odpowiada. Ostateczną ocenę agencji będę mogła wystawić dopiero w dniu wesela, ale jest dobrej myśli.
              • kaczarka Re: Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele? 27.09.10, 15:44
                4 tysiące to jeszcze nie jest źle. Koleżanki straszyły mnie, że najmniejsza cena jaką zapłacę to 10 tys. zł big_grin i jak widać trochę się pomyliły. Licząc to tak na szybko to gdyby zsumować poświęcony czas ( pewnie trzeba by brać urlop żeby załatwić niektóre rzeczy ), koszt rozmów telefonicznych z usługodawcami no i paliwo na dojazdy ( moja znajoma odwiedziła chyba z 20 lokali zanim się zdecydowali i podejrzewam, że natłukli trochę tych kilometrów ) to w niesprzyjających warunkach może wyjść podobna kwota. Dałaś mi teraz do myślenia, dzięki!
                • graubund Re: Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele? 28.09.10, 08:54
                  No widzisz smile Trzeba tu jeszcze dodać, że kwota 4 tysięcy PLN-ów dotyczy kompleksowej usługi, gdzie rola młodej pary ogranicza się jedynie ustalenia z agencją szczegółów imprezy a potem ... tylko przyjścia na wesele razem z innymi gośćmi. Można zdecydować się na inny wariant, np. złoty, w którym przekazujesz do realizacji agencji trzy dowolne wybrane przez siebie elementy. Dajmy na to, agencja załatwia za ciebie salę weselną, dekoracje i poligrafię ślubną, a ty zajmujesz się powiedzmy transportem gości. Całkiem fajny kompromis jak dla mnie.
                  • kaczarka Re: Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele? 01.10.10, 09:08
                    Fakt, fajne rozwiązanie. Jeśli miałabym się decydować na taki wariant pośredni to agencji na pewno zostawiłabym załatwienie sali oraz zespołu. To są chyba dwie rzeczy, które sprawiają narzeczonym najwięcej problemu. Wiadomo, znalezienie odpowiedniej sali ( w dodatku z pasującym terminem ) i umówienie się z zespołem ( jak czytam jak niektórzy są niesłowni ... ) to nie lada wyzwanie. Sobie mogłabym zostawić organizację transportu gości, wydaje mi się że z czymś takim mogłabym sobie poradzić wink Przeglądając oferty znalazłam jeszcze coś takiego: link, dobre rozwiązanie dla osób, które mają wszystko gotowe a potrzebują osoby do pomocy tylko w dniu ślubu. Kiedy oni będą się bawić taka konsultantka wszystkiego dopilnuje, fajna sprawa ...
    • nowaonline Re: Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele? 06.10.10, 20:40
      ja zastanawiam sie nad weselem w hotelu REST w warszawie....
      czy ktos moze tam organizowal przyjecie? bo z tego co mozna wyczytac to brzmi calkiem niezle i wyglada imponujaco, ale chcialabym sie dowiedziec jak jest naprawde....

www.resthotel.pl/wesela.php
      • patrycjaml Re: Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele? 23.02.11, 15:46
        Hej,
        pracowalam w tym hotelu i miałam okazję "być" na kilku weselach smile O jakie informacje dokładnie Ci chodzi?
    • mariannnerr Re: Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele? 09.10.10, 11:13
      Dziekuję za opinie, rposzę o wiecej
    • imperialcars.pl Re: Gdzie było lub odbędzie się Wasze wesele? 23.02.11, 09:40
      Samochód Rolls Royce do ślubu warszawa
      Biały lakier, lśniące chromy
      czy chcesz takiego?
      ImperialCars.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka